Камера заснела младежа, повредил икона в „Св. Александър Невски”

Камера е заснела младежа, който счупи стъклото на централния иконостас и повреди иконата на Исус Христос в храм-паметник „Св. Александър Невски”, съобщиха от МВР.

Обратно в новината

Коментари - Камера заснела младежа, повредил икона в „Св. Александър Невски” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АЗ НЕ ВЛИЗАМ В САИТА НА МВР СЛОЖЕТЕ СНИМКИТЕ ВЪВ ВЕСТНИЦИТЕ А НЕ ДА ГЛЕДАМЕ ПСЕВДО =ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА И ЧАЛГАДЖИИКИТЕ КАК ХАРЧАТ ЛЕСНО СПЕЧЕЛЕНИ ПАРИ.

В белите държави снимките на сгафилите се слагат във вестниците ,така че няма начин да не се намери и за това има 99% раъкриваемост .на престзпленията.

Големият смях е в Германия - и там им слагат снимките ама ги ЗАМАЗВАТ да не ги разпознае някой! Че и само с инициали ги пишат, а даже и инициалите сменят. Голям филм е. Някакъв побъркан закон за защита на личните данни имат.

мяза на циганин

Четиринадесет коментара и кой от кой по-тъп. Нещата са прости - намират младежа , той ако може да говори смислено обяснява как не е той . След което съдчето отсъжда , че няма безспорни доказателства , че е извършител , след което го пуска на свобода , ако въобще е бил задържан . Това е възможна версия ако открият приблизително най-възможния извършител . Втора версия - никой не се открива и се появява друга провокация на друго подобно леке , просто трябва да е много бърз иначе рискува да попадне на такъв като мен , както е висок много бързо пада с ,,художествена ,, подсечка след което си го биеш като много нисък . Има и версия да е с патлак , но това си е филмиране вече , така че се придържаме към предните две .

Брей какъв умен коментар! Хвала, бравос и ашколсун! Можеш ли да напишеш още някоя мъдрост, та да почерпим още светлина?

Ентелегент !!!!!!!!!!

Браво на пича, повече унищожаване на икони и банки! Неумерен прогрес в нарушаване на еврейщината и тъпотията - давам му 7 за изпълнение (молотов щеше да е за 9, напалм за 10)

Полицията издирва момче посегнало на двете институции докарали най-много беди и страдания на хората през вековете - банките и църквата.

Според мен момъка играе на играта "Предизвикателство" с приятели. Вижда ми се интелигентен и с интерес очаквам следващото предизвикателство. Може пък да е "хвърляне на тухла по главата на Главата на управляващите. "Главата" най често можела да се забележи през почивните дни, край строящите се магистрали да брои колко човека ще го напсуват. (сам си го е споделил пред журналисти)

аиде цвък нали си милиционер #1,щом един чупач на стъкла не можеш да хванеш как ще се бори с наркотрафика на боко маисъла.

В храма сигурно не са могли да реагират бързо - ок. Обаче как така е разбил стъклото на банка и никой не е хукнал да го гони? В тази банка охранители няма ли? Този тъп като го гледам сигурно е с две висши, говори 4 езика и редовно си плаща данъците. Жалко, че мярката "обществено полезен труд" не е популярна в България.

ти виждал ли си охранител в банка колко е охранен

нали уж бил с дълга коса?? оттам май си бяха извлекли извода, че бил наркоман !?! този на снимката е с къса?

Че и с черни дрехи беше.

на снимката не личи нещо да поврежда.

Или си ку-ку или от кукувиците които раждат в контейнерите за смет. Този е заснет ПРЕДИ да влезе в храма. Явно е от младежкото БСП и беснее, че рейтинга на Бойко не пада и не пада и не пада...

Жената може просто да е блондинка!

Дрогирал се е и хайде да се направим на велики.Сега като го хванат да му отрежат ръката, да видим дали друг път ще прави така.

Този има вид на арабски терорист, от онези в Чечня, дето вървят по чуждите земи и палят, режат и чупят в името на аллаха си. Време е да ги поканим да си вървят оттам, откъдето се довлякоха, заедно с нашите цигани - кой в Арабия, кой в Бангладеш... Нямаме нужда от тях.

Да бе! На тая снимка "различавам" около20-30 момчета от квартала! Дайте по-нормален образ, за да има нещо, което някой евентуално да познае!

смени си монитора , или се обади в милицията да арестуват 20-30 от твоя квартал , ще видиш че всички ще си признаят за зулума.