ИКЕА изтегля опасни прегради за малки деца

Шведската мебелна верига ИКЕА изтегля обезопасителни прегради за деца, тъй като механизмът за заключване е ненадежден и може да ги нарани.

Обратно в новината

Коментари - ИКЕА изтегля опасни прегради за малки деца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Муахахаха! а в дъ ленд ъф дъ фрии има такава статистика на година: над 100 убити от деца при игра с оръжията на бащите им над 1300 деца имат нужда от болнична помощ след случайно прострелване над 3000 несмъртоносни наранявания при игра с оръжие но на никой не му и идва на ум да изтегли оръжията.

а сега сметни тези цифри процентно спрямо население от 300 милиона и пак ще говорим. А после можеш да сравниш този процент с БГ процента случаи на ограбени,мъчени и изнасилени старци по села и паланки от бай Мангасарян в БГ. Както и да прецениш ако тези старци имаха възможност за самозащита каква щеше да е разликата? А после можеш да пуснеш още един коментар. Има вероятност изобщо да не е толкова простоват като първия.

напълно си пропуснал смисъла на изказването ми! но карай да върви, ще ти обясня: исках само да покажа, че е много по-вероятно дете да се самозастреля или да простреля някого, отколкото да се нарани от вратичките на ИКЕА. а относно самозащита, старците и мангасарян- наистина ли си мислиш, че ако оръжията са законни тук, мангасарян няма да запаше пищов в гащите като отива да краде?

Много тарикатски начин за реклама. Шо ли си мисля,че същите тези върнати стоки, ще се продадат в Африка (напр)?

..в африканският продавалник ли? ;)) На такива тарикатски продажби се крепят в ИКЕА ;))

"В ИКЕА имаме нулева толерантност по отношение на безопасността на децата." Иначе не си помагате особено :)

Това (ако е вярна снимката) преградите за стълби ли са? Тях не ги ли изтеглиха миналата година още?

...кога ще се случи български производител да изтегли стока, че и да възстанови парите за покупката й.. един пример? Само едни 500 години бизнес и умствена еволюция ни липсват, за да настигнем скандинавската култура, и то, ако те тичат срещу нас.