Сигнали за полицейски произвол в Ихтиман, началникът отрича

След напрежението между роми и полиция в Ихтиман, се разпространяват видеоклипове, за които се твърди, че показват полицейски произвол със задържан мъж.

Обратно в новината

Коментари - Сигнали за полицейски произвол в Ихтиман, началникът отрича | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БРЦК

60 джагала бият въоръжени полицаи на улицата и никой от журналята не взе да ги пита нямат ли патрони в тия ютии ! Какво ще стане в САЩ или Русия ако някой нападне полицаи може да видите в тубата - има много клипчета, но мога да ви кажа от сега ,че инцидента приключва с трупове.

Циганин ударил полицай, блъснали патрулката,скъсали полицейските униформи - това е безобразие! До кога тези малоумници дето не могат да четат и пишат, но карат такива скъпи коли ще посягат на пазителите на реда ,ще бият и УБИВАТ хора. Кой провери плащат ли си сметките и данъците към държавата като живеят в такъв разкош.На всеки, посегнал към служител на реда ,дори с думи да го е засегнал да му се отнемат пожизнено всички привилегии, а не да живеят на гърба на българския народ - от помощи. Моментално да се променят законите в тая скапана държава и да се дадат НЕОГРАНИЧЕНИ права на полицията в борбата с тая напаст, въпреки че предварително съм наясно че това са "ИЗБИРАТЕЛИТЕ" на някои партии. Педлагам полицаите пострадали при изпълнение на служебните си задължения да бъдат наградени с парични награди, похвала за началника ,защитил подчинените си, а 60 циганина,участвали в мелето да бъдат осъдени да възтановят всички щети и платят разноските по делата.

Ограда! 5 метра, два реда, минирана. И който иска да излезе навън си оставя циганските номера вътре. Ако сгафи, доживотно зад оградата. Друг начин за справяне с тази сган, уви, вече няма. А, и никакви помощи. Като искат да ядат, да бачкат.

Ромите са нашето бъдеще! Демокрацията е в опасност! Хора бдете! Бият нашите братя роми! Всички на площада!

А нещо за циганския произвол? Или 60 души са си играели на стражари и апаши и двама лоши полицаи се опитали да им развалят играта.

Защо не кажете нещо за това че водача е неправоспособен.при всичкото говорене за воината по пьтищата това не се ли отнася за ромите.всеки вижда колко роми смениха каруците с коли и повечето с джипове и ванове.да вземем да накажем полицаите че си вършат работата.и защо ги показвате по медиите.да могат и другите роми да се научат как да прескачат закона.виновен ли е -наказание.какво се обяснявате.оказват съпротива-съучастници.има закони само дето не се прилагат на всички.

отдавна има села, от които българите избягаха. Вече се очертават и няколко такива града.

Вярвам им на казаното защото преди месеци така нахлуха в къщи и ни мотаха бая време без да кажат нищо реално...Тия така правят - действат удрят без да мислят заблуждавайки се че шефовете им могат да мислят..

Посегателството срещу всеки Длъжностен държавен служител е посегателство срещу държаватаВсичко си има своята история и пред история незаконни къщи кражба на ток неплащане на вода на данъци пълна безотговорност на малцинството Само търсят тяхните си права Шофиране на Коне с каруци управлявани от малолетни неграмотни шофьори Незаконни постройки Незаконни къщи всичко незаконно На гърбът На България на българския данъкоплатец

Щом циганьора бие полицаи, значи сме готови за ШЕНГЕН.

Точно така е, но за тази ситуация са виновни полицейските началници, които са п.тки! Изобщо не трябва да се допускат журналята да питат прекалено много.

Е, няма оправия в държавата. Ц,иганите, 60 души, банда глупаци и дръвници имат права да бият, да не се подчиняват на власта, да бесчинстват, а полицията / държавата / да търпи. Такова чудо няма никъде по света. То си е умишлено престъпление на 60 души, с обществена опасност. Не им ли се вземе страха на тия бандити, чака ни по-лошо. На къде ще избие държавата трябва незабавно да вземе мерки.

Тези къщи в циганската махала законни ли са? Ако не защо не се бутнат. Значи имат пари за черен джип, а плащат ли си тока, водата, данъците и т.н. Какво чакате. Премахнете дискриминацията над другите етноси. И си защитете полицията. За какво ви плащаме. И министъра да почне да си върши работата.

е коренът на злото. Самият факт, че им позволиха да живеят толкова години в незаконни къщи и ЗАЕДНО. На това се крепи тяхната кланова мафия. Ако ги бяха разделили, нямаше да има толкова проблеми.

Споко, сега ще им пускат и безплатна вода на орките. Ние ще бачкаме, те ще консумират. Като си траем, така ще е.

Полицаите си го заслужават. Преди време имах проблеми с едни цигани относно заплащане за саниране, извиках полиция и ония ми се скараха, че полицията не се занимавала с такива проблеми. Едвам ги накарах да напишат предупреждение. Така че, куките редовно взимат страната на циганята, или остават неутрални.

Когато цигани и куки се бият, нямам жал към никоя от страните!

Вълкът прилича на куче. Това достатъчно ли е да го определим, че е куче и да го пуснем да пази кошарата?

Бяхме под турско робство, сега сме под по- лошо - циганско! Управници, заради гласовете на циганите, погубвайте народа на България. Не ви ли срам?

От кога повтарям всички полицаи да са с милиционерски ПРАВА !!!. Да видим дали няма да има респект. Отделен е въпроса че и полицаите трябва да се вкарат във физическа форма а не да надуват коремите (не всички).... а защо не е стрелял този полицай ....ами защото няма права

АДВОКАТ МАРКОВСКИ-МЛАДШИ , СЪВЕТВАЙКИ ЦИГАНИТЕ ДА СЕ САМОНАРАНЯВАТ, ЗА ДА ПОКАЖАТ СИНИНИ - СЛЕДИ ОТ НАСИЛИЕ СПРЯМО ТЯХ ?!?

УТРЕ ИДВАТ ЦИГАНИТЕ НА ВЛАСТ- ВИДНО Е ВЕЧЕ ! И КАКВО ? ТОГАВА ЩЕ ВИДИТЕ ВИЕ ТОЛЕРАНТНОСТ!! АМА ЩЕ Е КЪСНОО... ВОДИТЕ НЕСКРИТА АНТИБЪЛГАРСКА БЕЗБОЖНА ПОЛИТИКА !!!!

blagart

Булгария-страната на свободата: всеки може да бие лекари,учители,просто така някой ,който не му е харесал на спирката или в парка,можете да биете със сопи даже полицаи особенно ако сте циганин с нищо няма да ви ограничат правата и свободите,особенно се толерира биенето придружено с псувни на пътя и магистралите-някой ако ви пречи да карате свободно и пречи на вашите правила, също се дава голяма свобода да крадете и мамите-така ,че статуята на свободата скоро трябва да я преместят в София,мисля ,че Тръмп няма да има нищо против! Време е за Голяма екскурзия в Европа:Германия,Швеция,Белгия и т.н. Извозвайте ромите вземайте им паспортите и ги оставяйте на някоя поляна. Всяка партия може да отдели пари за туристически автобуси.....Турците така напълниха Европа и се отърваха от своите цигани 60те години на 20век. Оставяйте ги без паспорти и там ще ги хрантутят ,а ако искат обратно не им давайте бълг паспорти защото не могат правилно да четат и да пишат и не сме сигурни дали не са румънски или сръбски цигани?? Боко,учи се от бай Тошо ,а не от баба си Меркелица -чумата да я тръшне

ЗАЩО СТЕ СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ, ГОСПОДА ОТ ДИР-А?!!?!?! Ние не се излагаме с насилване, на беззъби баби, я?!

може всичко да твърди. В Ихтиман индийците са се разпищовили и не на другите граждани, ами и на полицията нямат респект.

ромите са нашето бъдеще. не ги бийте за да не ви бият после те

Това е новина!

Абе слушайте Веско Маринов!!!! Те ни пазят!!!!!! Аз обаче чакам да почнат да стрелят по тези животни!!! ( Извинявам се на животните)Дир-а ? Това ще мине ли?!

Мене в училище в час по физическо възпитание са ме карали да правя "кълбо напред" и "кълбо назад". При това много пъти! Къде мога да си извадя документ за "пострадал от комунизма" и на какви привилегии да се надявам?

Тоя па реотан... сетил се...

"В един от записите, изпратен до bTV, зад кадър се чуват мъжки гласове, които карат арестанта да прави различни неща пред камера - като например да прави кълба по пода". Ми трябваше да прочета това, за да ми светне, че съм бил жертва на комунистически терор. Да не мислиш, че не ме е яд, че съм пропуснал толкова време. Що привилегии щях да съм изконсумирал. Можех и за политик да се кандидатирам, ама на, човек тегли от главата си.

НЕЗАБАВНО УВОЛНЕНИЕ НА ВСЕКИ ПОЛИЦАЙ, който не е застрелял нападащият го! Нападение над държавен служител е нападение над ДЪРЖАВАТА! Полицаите имат оръжие и защитават ДЪРЖАВАТА! Кога ще започне да се употребява оръжие за защита на ДЪРЖАВАТА?

Коментарът ми бил етнически нетолерантен? Абе И вие ли си правите та*аци с Българският народ бе?! Нали се сещате, че има памет? Защо криете масовото недовоство? АБЕ ПИСНА НИ ВЕЧЕ БЕ, ПИСНА НИ!!!!!!

Когато някой ром извърши нещо противозаконно и патрулка отиде в ромската махала да го задържи, срещу полицаите винаги се появява тумба от 50-60 човека, които не допускат това. Това при тях е традиция. Най-много полицаите да отнесат някой бой.И две патрулки да идат, все тая. На практика това означава,ЧЕ СЕ ВЪЗПРЕПЯТСТВА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ЗАКОНА!! ЧОВЕКЪТ ИЗВЪРШИЛ ЗАКОНОНАРУШЕНИЕ, НО ЗА НЕГО НЯМА ДА ОТГОВАРЯ! Как така? Те не са ли български граждани? Доколкото знам, имат лични карти. Защо аз трябва да спазвам българските закони и при нарушение ме санкционират, а за тях това да не важи? Това докога ще е така? Аз си плащам като поп данъци, такси,вода, ток, парно,а при тях само малка част са изрядни! Защо е така? Защо децата им не ходят на училище, а мятат камъни по влаковете? Защо голяма част от тях не работят, а се занимават с кражби и телефонни измами. Защо всеки божи ден има посегателства/и то безнаказани!/ срещу полицаи?А за жестоките убийства които вършат, какво да кажем? Примери, колкото искате. Ако взема да изреждам всичко, няма да ми стигне и един ден. Аз съм си в държавата и спазвам законите. Те къде се намират?По силата на каква логика, всеки божи ден вършат золуми? КОЙ ЩЕ НИ ЗАБРАНИ ДА НАМЕРИМ ТОЧНИТЕ ХОРА, КОИТО ДА РЕШАТ ТОЗИ ПРОБЛЕМ! ЗАЩОТО СЕГАШНИТЕ ОЧЕВИДНО НЕ ИСКАТ ДА НАПРАВЯТ ТОВА! БОЛИ МЕ МЕН ШАПКАТА, КАКВО ЩЕ КАЖАТ ОТ БРЮКСЕЛ! АЗ ЖИВЕЯ В ТАЗИ ДЪРЖАВА И ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ ЧОВЕШКИ! НЕ ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАМ, ЧЕ ДЪЩЕРЯ МИ СЕ ПРИБИРА ВЕЧЕР И МОЖЕ ДА НАЛЕТИ НА ТУМБА ПИЯНИ РОМИ! А НЕ Е ЛИ НАГЛОСТ ТОВА ТЯХНО ТВЪРДЕНИЕ, ЧЕ БИЛИ РЕПРЕСИРАНИ? КРАДЕЦЪТ ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА! НЕ САМО, ЧЕ НЕ СА РЕПРЕСИРАНИ, НО И ТВЪРДЕ ЛИБЕРАЛНО Е ОТНОШЕНИЕТО КЪМ ТЯХ! ЗАТОВА НИ СЕ КАЧИХА НА ГЛАВАТА!

Ей само триете хубавите коментари!ТА за какво са пистолетите питах на униформените или само заплати искате!!!Бият само обикновените граждани и се правят на мъже ама са...!

Sm3hurk0

Определено не симпатизирам на ромите, но в случая вярвам повече на тях, от колкото на полицаите, нищо че по дефаул първите определено послъгват, а на вторите - трябва да им се доверяваме, когато имаме нужда от помощ.

И аз им вярвам на джагалите, но също така вярвам, че се галени с перо за това, което са правили. Това са полицаи не плашила на нивата.

Sm3hurk0

определено истината е някъде по средата...., но забележи колко е паднало доверието в МВР, та да почна да вярвам за някои неща на тъмнозелените.

Е добре де, дори и да са ги понабили, лошо ли е ? Има старо правило: ЦИГАНИНЪТ 1 ЧАС СЛЕД КАТО СЕ Е СЪБУДИЛ, ВЕЧЕ Е ИЗВЪРШИЛ НЕЩО ЗА БОЙ!!!

Sm3hurk0

и на снимка да го видиш, шамар му удари.. :)))))

безхаберие цари у нас по отношение циганите: 1. Лигавене с тъпото название "роми" , след като никъде по света няма такова. Има цигани, циганьи, сиган, джипси, цигойнер - къде намирате роми? 2. Безумна търпимост към техните ежедневни престъпления. 3. Отделяне на огромни средства за социалните им помощи, без те да работят, учат и да се интегрират. 4. Безпомощна власт, безпомощна полиция - знае се, че ако в Америка, например, някой посегне на полицай, полицаят има законно право да го гръмне и не носи отговорност за това. А тук унижават полицаите ни, бият ги, късат униформата им, чупят колите им... Това е необяснимо безумие и дава криле на циганите за престъпване на законите 5. Циганите не плащат ток, вода, данъци, осигуровки - как това се позволява от Държавата??? Въобще, крайно време е да се преразгледа това лигаво отношение към циганите и се вземат крути мерки! Иначе ще става още по-зле...

Да не би пищовите на полицаите да са своеобразен аксесоар към униформите им, че не ги ползват ?!?

Споко, народе! Лоената топка Марковски ще въздаде справедливост! И познайте за кого - естествено за този, който може да плати хонорара му! Ха, честито на оправданите!

За тези фабрики за лайна- Марковски баща и син , както и още няколко подобни говеда- адвокат, за членовете на БХК и лично за председателя му- ПУБЛИЧЕН ЛИНЧ !

А младото и по-лекичко Марковче щяло да доказва, че не това сигане било "карало" колата?!?!?!...!!! И как ще го направи, след като цяла България видя как една орка се зареваваше пред камерата, и твърдеше че: - "Те ни иска'а да пускат мойту мъж - шуфьора дету караше колата..."...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Господа полицай, имате пощови ,защо чакате циганните да ви бият.

Циганин с бой и оръжие се възпитава - с нищо друго. Министър председателя трябва да заяви, че посегателството на полицай, военни, горски надзиратели, е посегателство срещу държавата и служителите ще имат право да използват оръжие - БЕЗ ДА НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ!

Еднопосочен билет и да си отиват обратно в Англия. Тука е място за цивилизовани люде.

Искрено съчуствам на битите роми. Полицаите нямат право да ги докосват.Точно обратното-в днешна България,ромите имат пълните права да бият полицаи,когато и колкото си искат.Полицията трябва да има отделен бюджет за почерпка на рагневени роми-отиват в Махалата и им носят бира,ракийца,мезе,бонбони,та дано ги омилостивят и укротят.