Коментари - Радев: Никой не трябва да посяга на полицай | dnes.dir.bg
назад

Радев: Никой не трябва да посяга на полицай

Обществото трябва да свикне с това - никой да не си позволява да посяга на длъжностно лице, още по-малко на тези от полицията.

Обратно в новината

Коментари - Радев: Никой не трябва да посяга на полицай | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига с това полицейско насилие. При ареста на престъпник с маса висящи дела, той винаги реве от полицейско насилие. Ако не се съпротивлява, а слуша няма да има такова. Забраниха на полицаите да ползват оръжие, измислиха полицейското насилие и полицията не може да работи де факто. Полицията по презумпция е силов орган, и тя трябва да прилага сила когато е необходимо и когато спазва живота на някой невинен човек.

Каменов, по-глупаво заглавие не можа ли да измътиш?

Леле батетаааа колко ни уплашихххте малеее, смехххх.

Циганите са бежанци от индия и пакистан и трябва да бъдат върнати в прародината си.

Никой няма право да посяга на полицай,това е човек представител на реда и закона.Моментално да бъдат променени законите така, че при такива случаи полицаите да действат така, че тая паплач само като си помисли за тях да се крие в миша дупка,а не ли да посяга на униформен . Да не смеят дума да обелят, а не ли да им късат и без това старите униформи. При такива случай цялата фамилия пожизнено да бъде лишена от всякакви помощи и привилегии.А г-н МИНИСТЪРА вместо да прави проверки за отношението на полицаите към престъпниците да вземе да награди тези мъже с парични награди /не с похвали/.

Индия нали беше декларирала, че ще приема мангалите от цял свят. Бихме могли да се договорим на дължавно равнище и да почнем да ги изпращаме, ако нашите престъпни "политици" не разчитаха на циганския вот.

...ха ха ...4 "човека " арестувани ?!?...питаите Aрлин Aнтонов ...как се прави това !!!...нещастни толерасти !...хварляте само прaх в очите на хората !!!

Как барети помляха 30-хилядно циганско гето в Пазарджик преди 19 години? 73-ма роми насилват един след друг бременна жена тя абортира и умира bylgarski-bareti-shturmuvaha-libiijskoto-posolstvo-20987Арлин Антонов ръководи операцията срещу разбеснелите се цигани. 70 български малолетни момичета, вързани и насилвани за проститутки, откриват ченгетата при тараша в гетото! Броженията срещу многолюдната фамилия на Цар Киро в Катуница са нищо в сравнение с това, което се случва преди близо 20 години в ромското гето в Пазарджик. Циганите от пазарджишката циганска махала и до ден днешен треперят, когато се сетят за нощта на 29 юни 1992 г., а в съзнанието им изплуват ясните спомени от разигралите се събития.

Заварихме в циганските къщи на махала Токайто над 70 български момичета между 13 и 16 години, вързани за леглата, които са били обучавани за проститутки. Под обучавани разбирайте по цял ден им се изреждат от махалата и това се филмира. Заплашват ги, че ще убият родителите им, че имат хора в полицията и гъкнат ли, ще стане много лошо, спомня си потресен самият Арлин Антонов. Хващам една циганка за яката и я питам какво прави това бяло момиче тук, тя не е твоя дъщеря! А тя: Мойто мъж дал 1000 марки, курва ша работи за нас! Как да не съм бесен от наглост и своеволия?! Намерихме и отвлечената жена. 73 циганина се изредили над нея през нощта тя абортирала, била бременна в третия месец, припадала, а ония изроди продължавали да се гаврят с нея

Една от най-легендарните е операцията, водена от генерал Чочоолу в Пловдив през лятото на 1978 г. Тогава млада семейна двойка се разхожда в квартал Изгрев. Нападат я тълпа цигани с цел грабеж. Мъжът оказва съпротива и е заклан заедно със съпругата си, която е бременна в третия месец. Закланият младеж е племенник на ген. Стою Неделчев-Чочоолу, който по това време командва армейските части в Старозагорски окръг.

А после?

не бе,не е ухажват а е охлаждат

Искам веднага становище на БХК, ако си замълчат, да бъдат прекръстени на БЦК. Дори по-добре като антибългарска организация изхвърлена от България, а служителите и съдени. След туй да бъдат погнати и мургавелките.

преди време имаше агитки и скинари а и българите къде са

във фейсбукот са и правят селфи

Радев: Никой не трябва да посяга на полицай. Обществото трябва да свикне с това - никой да не си позволява да посяга на длъжностно лице, още по-малко на тези от полицията. Какво правиш г-н министър, че това да се случи.Само си приказваш и мчислиш че ще ни залъжеш. Ако ние можеш, знаеш пътя.

Плицията кога ще свикне да не бие хората за удоволствие

Жалкия министър бездарен е добре да знае щото явно пада опт луната , че обществото е свикнало да чете за изнасилени старици, смазани до смърт старци и пребити полицаи. И , че на всички е ясно че циганите са много ценни избиратели за герп.

"МВР отговори с арести над побой над полицаи..." А как МВР ще отговори не на всекидневните, а на вече ежечасните убийства на българи от мангали?! Живея във вилната зона до Долна баня, където мангалите са на път окончателно да изгонят българите! Вилата ми е си насред гората и най- близките хора до мен са на половин километър! Грам не ме интересува, че тази шибана държава може да ме съди за притежаване на незаконно оръжие! След като политиците не се грижат за мен, аз ще се погрижа сам за себе си!

сигналната ракета за лодка струва 10 лева и не се иска разрешително, но прави 2 дупки във прасето със диаметър 200

Радев: Никой не трябва да посяга на полицай Обществото трябва да свикне с това - никой да не си позволява да посяга на длъжностно лице, още по-малко на тези от полицията. ======== Грешен призив, господин президент. Не само не трябва никой да посяга на полицай, или на жена (прословутата Истанбулска конвенция и простотиите, разгоряло се и около нея), или на дете. НИКОЙ НЕ ТРЯБВА ДА ПОСЯГА НА НИКОЙ!!! На никой човек, както и на животно! Има още да се учите и развивате мисълта си ... И ще ви обясня много набързо защо, само един прост к ясен довод - най-малкото защото полицаят, длъжностното лице ОБСЛУЖВАТ и СА ЗАПЛАТЕНИ за това от нас, от хората, и работят или трябва да работят за нас, затова някои ги наричат наши слуги (което аз не приемам).

Чети внимателно! Това не е президента , а министъра на вътрешните работи. Научете се да ги различавате.

Добре.

Циганите ако бяха в САЩ и са посегнали на поличай щяха да се гръмнати на място. Цял ден поБТВ реват за горките хора в махалата напднати от Полицията.

да ли е ром,негър или бял няма значение, всичките получават това което са поискали да получат по избор, а това е колт 38 калибър,автоматична помпа или AR-15

Някой да е чувал в КОМУНИСТИЧЕСКА България да се дискутира - дали като набиеш полицай, все едно биеш държавността, а! Вярно, чуваше се, че бият с кърпички с пясък, но аз не вярвах...но хайде да вземем една Те-Ми-Да с възани очи и да поставим един полицай с прегрешения и един престъпник с убийство или опит за убийство....на кой главата повече тежи? Тъпанари...нито държава вече има, нито полицаи - има само престъпни българи и цигани и всякаква друга измет от чужбина!

Това не е информация. Пише се кратко и ясно, за да се разбере какво е станало.

Толкова му е акъла на фатмака...

Цяла тумба срещу четирима полицаи... Те така са свикнали.... Днес при личния лекар, млад циганин с превързан пръст се съпровождаше от три циганки...при лекаря. Къде го има това? Къде го позволяват?

4 полицая по 2 пълнителя по 8 патрона...

Групата пристигна със самочувствие че всички са им длъжни....включително чакащите пред кабинета.

"4 полицая с по 2 пълнителя с по 8 куршума" = 64 застреляни ?! ЛЪЖКИНЯ !!! Точно ти, ама много добре знаеш, че и един цигнан да бъде застрелян, полицаят ще лежи над 10 години в затвора ! По волята на твоите господари ! И за това не стрелят !

Циганите са огледалото, блестящото отражение на истинските отношения в обществото ни. Ние българите, ние които говорим ромски и турски в страната, и не смеем да сме такива, каквито са към нас управляващите, т.е не смеем да се махнем ей така от страната си, защото сме възпитани много или малко в патриотизъм, а те не ходят на училище и таскова понятие като патриотизъм за тях няма, ние не смеем да се опълчим на полиция, защото сме възпитавани на уважение към властта, а полиция е в случая властта. Те не са възпитани така, те уважават реда в държавата, те не са култивирани. Ние смятаме че пребиваване в затвор е унижение, петно за цял живот, за тях е вид вид отнемане на права или място за укриване. За нас да удариш лекар е морално недопустимо, защото знаем колко трудно се става лекар, за тях е индивид който не им е удовлетворил очакванията и трябва да ударен, защото важен е болния ром, а на доктора болницата, детската градина е вид приоритет който трябва да използваш максимално. Ето това е грешката на управляващите - не култивират това население, от което си патим ние които имаме досег с тях ... и т.н.

"МВР отговори с арести на побой над полицаи" Редактор Каменов, как се арестува "побой"? Какво е това заглавие? Кога ще се научите на правилен български език?

побой над полицаи е ОБОБЩЕНО ПОНЯТИЕ, но трябва да е в кавички....защото такова понятие не съществуваШЕ преди.

Щом вече бият и полицаите, какво остава за вас, обикновените хора? Циганите ще ви бият и пребиват като тъпани. Еми така е при демокрацията. Имат си права, а освен това малцинствата са под защитата на Запада. Много скоро големи райони от страната ще обезлюдеят от предстоящия цигански терор. Хората ще бягат в най-големите градове или в чужбина да се спасяват. Това сега е само началото. Пригответе се за вълна от терор: побоища, убийства и изнасилвания. Искахте демокрация и капитализъм нали? Радвайте им се сега! Голямо щастие ще бъде за вас да ви пребие на улицата някой циганин от гетото. А сегашната държава не може по никакъв начин да ги озапти. Щом и Марковски им е адвокат, нямате никакъв шанс!

на Бойко, кви са пък тези сравнения...той е адвокат на много дела на....всякакви....но мисля, че не е известен /като други адвокати/ със защита на правата на циганите.

"оперативно-интересни"?? Абе тези , от полицията "оперативно-тъпи" ли са? Винаги има напълно законово основание да прибереш в полицията всеки циганин по-възрастен от 2 години...

Имам много голям проблем с едностранчивостта на тези селташки изказвания от боклуци набутани на минстерски позицийки. Щом нападението срещу служител на МВР е атака срещу държавността, то е логично случаите, в които МВР служител нарушава законите, също да се смятат за атака срещу държавността. Нека има по-сурови наказания срещу посегателства над полицаи, но по същата тая логика трябва за служителите на МВР наказанията да са с една степен по-високи от тези за обикновените граждани. Например, ако за предумишлено убийство извършено от обикновен гражданин се полагат до 20 години, то за служител на МВР трябва да се полагат 20-40. А, в случай, че си признае, по кратката процедура падат на 20. С правата се увеличават и задълженията, всичко останало е полицейщина и липса на каквато и да е държавност.

А ти колко години си лежал в затвора? И в кой точно? За какво лежа?

Аз по затворите не лежа. Ако сме се засичали, ще да е да съм ти зашивал разпрания от е з*.

за какъв чеп са им железата в кобура,или не могат да стрелят. В старата казарма за нападение над часови се стреля на месо....тия полицаи не са ли часови.

Да, но едно време ако часови реши произволно да стреля по граждани, му се полагаше военен съд и разстрел, нали?

Не си бил в казарма и не си запознат с правилата з аносене на караулна служба. Или пък ще посочиш реален случай, при който твой набор е застрелял човек в караул и му се разминало. Идиот малък не мислиш ли, че на ченгетата не им се е искало да изпозастрелят мангалите /два пъти съм минал през Ихтиман и наистана са прекалено много черните/, но си знаят че ще ги съдят и в същия форум ще се пише за полицейско насилие и прочие. А в затвора ченгетата ще лежат със сумати цигани .... Ами това е. Като не стрелят - зле. Ако стрелят - още по зле. Да не си им на мястото. А зад клавиатурата на две ракии си е лесно. Приятна вечер.

Стига сте ни харчили парите - изгонете ги в страните им по произход и ще намалите престъпността с 92%.

Докато сте там може да проверите и за нелегално включени към електропреносната мрежа!

Жакото е че сами не могат да се защитят а викат Жандармерия и армия !

Да оставите намира на Бойко СУВЕРЕНА

Дааа...!!! Да оставите намира Бойко СУВЕНИРА...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

А когато полицай посегне над гражданин? Например когато милицията преби Р.Б., защото бил с дълга коса. Никой нищо после не направи на биячите, въпреки, че няколко съдебни състава потвърдиха,че Р.Б. е бил пребит напълно незаконно, и милицията е осъдеена да му плати обезщетение за беззаконието. Или когато полицай уби Ива на 25 г, въпреки,че приживе Ива подаваше жалби,че милиционер я преследва и заплашва, никой не реагира и не я защити. Или за битата от полицаи от 4-то РПУ през юни 2017 , защото е била без билет в автобуса. На протеста в нейна защита пък беше арестуван и професора по право Я.Я, а протестиращите бяха добре обиждани. Или за фалшивия паспорт на Куювич-издаден от милицията. Да продължавам ли с примерите. Никой не трябва да посяга на никой, но милицията възприема,че те могат да правят каквото си искат.

Зъб за чене - око за две!

Абсолютно! Посегнеш ли на полицай - Господ да те съди. След аутопсията.

А ако полицай посегне над невинен човек. Примери-смъртта на Елеонора на 16г от София. Ива на 25 г от Ловеч. Мария от Асеновград. Мария от Слънчев бряг-всички те убити от полицаи. Изобщо много смърт, причинени от милиционери. Въпросния министър поднесе ли цветя на гробовете на убитите от полицаи невинни , проля ли сълза за убитите?

Тук става дума за нахалството на циганите, за които освен че не спазват никакви закони имат нахалството да се противопоставят и на органите на реда. Същите, които много добре знаят какво да искат от държавата и в същото време нищо да не дават за тази държава. Друга е темата за подбора на полицейските служители. Както на всякъде и там има такива, които не са за тези длъжности или професията е изкривила разбиранията им за "поддържането и опазването на реда". Тази тема, обаче е за други случаи, но за този не е.

Когато полицай посегне на невинен човек следва същото като с убиецът на Елеонора гние 18 години в затвора. Кой крив и кой прав решава Съдът. полицаят има задължение от народа да закара заподозрения пред Съда.

УТРЕ ЩЕ ИМ СЕ ИЗВИНЯТ И ЩЕ ГИ ПУСНАТ.