И жандармеристи започват да връчват актове и глоби на провинили се шофьори

Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов съобщи, че в момента се провежда обучение и от следващата седмица нововъведението ще стане факт

Обратно в новината

Коментари - И жандармеристи започват да връчват актове и глоби на провинили се шофьори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шкодаджиите - новите голфаджии. Тия трябва да ги спират и да им връчват фишове всеки път като ги видят органите. Днес сутринта в 7, един Супърб такъв драг рейс си дръпнаха с един Баварец по бул. Васил Левски. Наистина има хора дето не знаят на кой свят са. А може би наистина трябва да станем Швейцария и 3 км над ограничението да е 100 франка?

Sm3hurk0

Щом почнат да дават правомощия на всеки да спира коли за проверка, значи заплатите в министерството куцат или с други думи - няма пари и всеки да си заработва, както намери за добре ! Това показват моите наблюдения през годините. Отново рекет, корупция и рушвети ! Честито !

поредните простотии на милиционерите.

Имам една много скандална идея - а защо жандармерията не се захване примерно с наркоразпространителите? О, да забравих, те са "наши" хора и не ги закачаме.

Правилно, тупай човала до последно, стрижи магарето до кръв, че хазната е празна! А нашите силоконови надрусани корвички и отрочета не ги закачате, че да не стане лошо!

Ами да, трябва да се работи, за да има резултати, не става със седене на сянка и в кафето, освен това неправилното паркиране трябва да се санкционира, каквто в нормалните държави с фиш на чистачката а не десет неправилно паркирали и паяка, докато вдигне един останалите девет да се разотидат. При междусъседските отношения МВР хич го няма, там най-вероятно са необходими промени в законите, в момента всеки прави каквото си иска.

Време е същото, което се реши за пияните и дрогираните да се случи и с хулиганите на пътя. Скоростта убива също. Огромна част от шофьорите в България искат да изглеждат като в екшън, но нямат елементарни умения и познания и достатъчно правилен опит , а това коства животи на невинни

бем ти и ненормалната държава, а народът прост се кефи!

МВР унищожават България методично, а вие спите!

Що не дадете правомощия и на комуналните служби?Е6ах я в съдраната територия дето само на глоби се надява.Това ли е цената на бананите дето внас1те след 1 ноември?

да слизат от колите на червен светофар и да пренасят на гръб пешеходците от другата страна, чак тогав ще им кажа: Еваала, терористи!

Очаквайте и бабите от женски пазар да почнат да връчват..Ама който кара лимузини и джипки и прави нарушения пак ще продължава да ги прави, но пеперасите държат да съберат макс глоби от средната класа :)

Супер, те от КАТ не познават ЗДП и правилника към него. Сега идват още видини експерти.

е то само поповете и амуджите още не са ни връчвали актове и фишове

Поредния тъп милиционер който имитира дейност. Всички смешници говорят само за камери, нови автомобили, глоби и събираемост. Никой не признава, че основната причина за ПТП е липсата на нормални пътища в България. Няма дори 5 км пътен участък без дупки и неравности

Самата полиция кара пияна и друсана, катаджиите се държат като мутри и спират разни мижави коли за изнудване а като видят "нашите" хора да перат с 200 гледат в небето докато си бъркат в носа. КАТ трябва да се разтури изцяло защото са затънали в корупция и шуробаджанащина. Да се изкара акаквото е останало от "армията" и директно да се стреля по гъзарите. Как ще стане това, когато половината от тях са синчета и дъщерички на депутати, министри, съдии и прокурори е отделен въпрос...

Главна дирекция "Жандармерия, специални операции и борба с тероризма" (ГДЖСОБТ) е национална специализирана структура за осъществяване на дейностите по чл. 6, ал. 1, т. 2 и т. 6 – 9, която: и калинчо виж точка 17 от закона за МВР ЧЛ. 39: 17. участва в осъществяването на контрол за спазването на правилата за движение по пътищата ИЗВЪН населените места.

Трябва да се съкрати поне с 30-35% раздутия щат на МВР. България е на едно от челните места по брой ченгета на глава от населението. Напоследък виждам дебели лейтенанти, капитани и други. Тия дебелаци как ще гонят бандитите? Много са се ояли от евтина храна и аванти!

ченгета са, за да те бият с палка по главата, когато излезеш на улицата и питаш защо след като работиш, живееш бедно и след като си плащаш здравни осигуровки, не те лекуват и в магазините вместо храна ти дават боклуци и т.н. и т.н. Панимайш?

България е страна, където наличието на милиционер наблизо буди безпокойство и неприятно чувство за опасност... предполагам и в други бивши съвецко-смачкани страни е така...

Калине не лъжи хората че има спад специално за дрогата мога да ти кажа че бая познати си карат дусани и нема мерки никакви тестове ли немате нарочно ли не ги проверявате ама за пияни немога да кажем ама специално за дрогата нешата са страшни

В нормалните държави полицията помага на хората, а в България полицията се използва за сплашване - плашим децата с полицията, за да свикват, че "чичко полицай" ще те накаже ако не слушкаш (папкаш).

И как ще му ги връчи като няма принтер в колата ?

ама разбира се, явно хазната вече е празна, а едни хора трябва да си купят острови в Тихия Океан

"Рибата се чисти от опашката, но се вмирисва от главата!". Щом се говори за глоби, значи ще се чисти рибата! Готви се народе, ще те яде вмирисаната глава!

Аз, да не съм се родил с коло бе, продавам си колата и почвам да ползвам обществен транспорт рейс, трамвай, тролей, самолет, и си купувам една тритонетка или велосипед , а вие ще си ядете асфалтовите пътища и ще си чукате камерите у главите! И, без друго автомобила е безсмислено удоволствие, което тихо ми краде парите и къса джоба! Всеки грамотен човек, може да седне с молива и да направи сметка, колко му струва безсмислието, да притежава частен автомобил....

А кондукторите в градския или тези от чистота няма ли и те почват да връчват актове?

Насочете пари към направление паркинги! Също така започнете с глоби към досадни и нагли паркиращи в тревни площи, паркове, градинки, по тротоари на училища и детски градини!

България ми е да стане богата държава, ако се санкционират нарушителите и се събират глобите... И... Ще станем образцова държава, ако стане това

А кога ще спре порочната практика на криене в храстите и при обжалване началникът да пуска заповед със задна дата, че имало специална операция и били скрити, защото чакали "опасен престъпник" да мине и обжалването пада в съда? Кога ще сшрете с курвенските номери и ще дадете пример със спазване на правилата?

В Германия важало следното, който не си плати 3 месеца глоба, влиза за 1 месец в затвора. Не знам как точно е дефинирано. Бих го направил от момента в който е знаел за глобата.

Има такава практика в Австрия при натрупани над 1000€.

Не знам от къде ти е информацията. И моята е през хора, но от немец и как познат лежал в затвора, че нямал пари да плати.

Една нормална държава не съществува подобна практика. МВР е абсолютно престъпна организация

Правилата се спазват, а глобите се събират и плащат ! Нъл тъй добитък ?!

Ние сме си съвсем нормална държава, да не кажа от най-нормалните в света. Проблемът е, че правилата стават все повече и повече. Задълженията ни като граждани от година на година нарастват. Постоянно ни вменяват някакви ограничения, заповеди, ограничения. Вунетки, ГТП-та, вредни емисии, смяна на бутилки на газовите...

В МВР имат много по-големи права от тези които прилагат. Примерно да ти спрат колата и конфискуват за служебни цели. Да ти кажат на къде да караш. Да те глоби и най-обикновен полицай, без да е от КАТ. Обикновенно това се ограничава допълнително със заповеди. Преди например си бе като видят крадец да бяга, стой полиция/милиция, ако не спре изстрел във въздуха, ако не спре на месо, може и в главата. И че разни учреждения се пазят с всички средства - например с Калашников.

Ориенталска кочина.

Мачкай безпросветната евразийска сган...като почне да си плаща, ще стане и брънка от развиващо се общество. Как сте дебили ?! Има и по евтин живот, ама не е толкова хубав.

Малоумието е безплатно. Твоето е виден пример.

Обитаваща най-умиращате демографски държава, ядяща боклука на Европа на тройна цена, рупаща единствена в света отровите на Монстанто Украйна, без армия, без ПВО, без авиация, без земеделие, без лека промишленост, без адекватно здравеопазване, без суверенитет, пръдна евро-атлантически от разбитият си неазамит аналник. Браво.

Каквото и да се говори всичко е за лапане на ПАРИ И ТО КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ТОЛКОВА ОЩЕ.

Жандармерията е мутренските силовици на Държавата - да събират таксите! А когато ги викнеш келешите за помощ никой не идва или се държат пределно нагло ... Отивам в София, която не познавам, търся министерство .... виждам ги на площада в групичка и ги питам, отвърнаха ми - да не сме ти справки!

Превод: “Наште момчета мрънкат, че не участват в лапачницата и сега им даваме възможност да намажат.“ Хора, непознаващи закона и процедурата, ще налагат наказания. Лапачницата ще е голяма.

Какъв закон и каква процедура, сваляй номерата и плащане като в Гърция ще оправи бг мизерниците.