И Япония заговори за китайски шпионски балони над небето си

Обектите били забелязани още през 2019 г., но едва сега Токио ги определели като евентуална провокация от Пекин

Обратно в новината

Коментари - И Япония заговори за китайски шпионски балони над небето си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да обуват леопардовите гащи и да ходят на гейпарад

Са извънземни не са балони. Смешно е как някой развити държави могат да бъдат превзети само с балони

Жалко ! Много харесвам японската техника и японските жени , ама както е тръгнало ...

До вчера беше смешно ... Вече става тъпо! ... Джапанките да направят нещо по въпроса с Ужасяващата си Карма! ... Безнадежни са, според мен!

имаше едно движение от дърти курви, които някак си се присещат след 20-30 години, че някой ги бил погледнал и те се почувствали сексуално застрашени. Движението се казваше me too. Та толкова за японските курви на ФАЩ и те се сетиха...

.да

"Обектите били забелязани още през 2019 г., но едва сега Токио ги определели като евентуална провокация от Пекин" Това ми напомня за онези жени, дето ги оправили преди двадесетина година, а сега се сетили да се правят на честни.

Ха ха ха - балоните от 2019?!? 4 години по-късно решиха, че са китайски?!? Тия японци се оказаха по-зле от албанците!

Почва да прилича много на движението me too.

Ами да си измислят един хаштаг и да започват :-) #chinabaloonshere. Сигурен съм, че и в Украйна е имало стотици китайски, и не само, балони

македонците, македонците

Нали имаше лаф за албански реотан - та и на японците 3-4 години им загрявал реотана и сега разбрали, че са китайски :-)

Следват гълъбите!

Не бе, ще дойде "Пощальонът" от едноименният американски филм с/на Кевин Костнър и ще спаси света (разбирай Америка)

Заформя се световно парти с балончета... скоро и фойерверки!

Става все по-смешно. Доскоро дори не бяха сигурни, че обектите са били балони. Сега вече знаят не само произхода им (китайски) но и за предназначението (шпионски). Не може ли да се корейски? Хайде и ние да разбием новините - "10 китайски шпионски балона са били забелязани над увесилителен парк в София. Повиканите натовски изтребители не са могли да ги догонят поради силния вятър, който ги разпилял в различни посоки. Китайският посланник е бил привикан... очаквайте продължение."

Най-големия балон е този на Уолстрийт. Така яко е надут, че ако гръмне Целия Свят (разбирай целия евро-атлантически свят) ще се омаже с го*та с които го помпят янките. А покрай него и останалите балони в световните казина-борси. Изтрещяването да започне сега ...

Тия съвсем изперкаха, с балони ги шпионирали в 21 век. Същите откачалки като господарите си кравари. Радостното е, че колективният заПАД колективно ще изяде сопата. Крайно време беше.

Едно е ясно - всички балончетата са с дръпнати очички.

Балонът се надува Надувайте момчета...

Както е казал народът, видяла жабата, че подковават коня и вдигнала крак и тя.

Бръмбарите в главите!

А, бе, тея да видят календара коя година сме. Горе спътниците се прескачат и снимат, слухтят и мерят, някой балони ще им пуска, все едно сме 19-ти век. Кой знае какъв измислен стартап "развива дейност" и пуска нещо, за да прибере парите на "инвеститорите", тия веднага - шпионски балони. Кво ще ви шпионират с балони, като те отдавна са ви пробили с тиктока, ама не просто пробили, ами ви зомбират новите поколения, бе, тъпаци...

Син Дзин Пин плаче за голямата сопа, ама още малко...

Кой ще я извади, ако Китай не я произведе?!

Още малко и ще ви смачкат вас, тъпите кравари. От един балон се насрахте. Този път ще си събирате манхатъните и небостъргачите из океаните. Ааа и дървените си бунгала, които наричате къщи.

на дрогата май е един и същ. Внезапно руски и китайски балончета хвърчат по всички земни кълбета. Въображението е хубаво нещо,но да е с мярка.

И сега изведнъж японци украинци и всички почнаха да виждат китайски и руски балони