И "Възраждане" с контактна група, кани на публични консултации за еврото всички ПГ

Партията продължава да държи на провеждането на референдум за влизане в Еврозоната, каза Костадин Костадинов след среща с управителя на БНБ Димитър Радев

Обратно в новината

Коментари - И "Възраждане" с контактна група, кани на публични консултации за еврото всички ПГ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Българският лев е една от най-стабилните ". Не само, че е стабилна, но е и тежка: един фунт в левове се равнява на едно евро...

Да минеме към рублата и да ни вземат в Азия. Популист….

Костя, кой те пита тебе бе ?

Да влизаме, тамън ще покриваме дълговете на гърчолята. Дали ще може да си вдигнем и ние минималните пенсиите на 3-4к и другите да ни ги плащат?

Ах, събратя, до какво доживяхме - нашият водач да иска да се включва в кантактни групи. Колко джендърски и соросоидски звучи. И той предаде нашите въжделения - да си правим снимки в дамски тоалетни и да поругаваме чужди знамена (руското не ни е чуждо). Путин бе нашето знаме, но и той слабак излезе като Костя-контактния!!! Събратя трябва ни нова надежда - след провала на Путин в Украйна трябва да си организираме нова моторджийска бригада - "Дневните вълци".

Еми да, можеше тези 10 милиона лева да ги дадат на Възраждане, които гръмко да дарят 2-3 милиона от тях, а за останалите не питайте. Нали така стана със субсидията, която щяха да даряват...

"Българският лев е една от най-стабилните валути и това го казва и ръководството на БНБ", същото защото е фиксирана към еврото, което ще продължи да бъде и при Еврозоната... А ако я вържем към Копейката, може да стане още по-стабилна

Скоро ще се появи нова парична единица, базирана на всички редки елементи(злато, сребро и т.н.! ... Страните от БРИКС ще поставят началото на края на Дълговия Капитализъм изхранващ "хегемона" близо 100 години!

Не си оригинален, сорошче.

Само това ли ви остана ... Не виждаш ли че е протрита, вижда ти се задника през нея!

ИСКАМЕ СИ ЛЕВА... и това че сме против еврото не значи, че сме за рублата (за уродите го казвам)

къде се споменава рубла бе изрод промит.. такива като тебе само патрона ги лекува...

Само тоя не го е страх от избори до дупка....нали гласоподавателите му са най-големите идиоти и безмозъчни типове...ако трябва сто пъти ще отидат до урните....не ги бърка

Не, няма да можем ... няма парЕ!

Не съм оригинален, само изказвам мнението на предадените си събратя, вкл. и от Костя-контактния. Събратя, не ви ли звучи джендърски - Контактна група. Навява на скрит хомосексуализъм. А на това са склонни само джендърите от Георопата. Нито един от нас, вкл. и Путин.

Ало, либерастино ... май те е шубе от демокрацията, а?

Еврозона само на курс 0.60 лв за евро! БГ МРЗ 710 лв. европейско 1200 евро. Ако трябва да сме равни, то курса на еврото трябва да е 710/1200 = 0.60 лв за евро. Бг държавен дълг 30%, ЕС - 90%. 30/90 = 1/3 ~ 30% 30% * 1.95583 = 0.6 лв за евро 0.6 лв за евро е справедливия курс на лева, ако трябва да отчетем ниският ни дълг и срамно ниската МРЗ от 710 лв.. до голямата си част генерирана и строго пазрна от мародери износители.

важнот ое, че на теб ти бърка у гза :)

Като няма да приемаме еврото, ще махнем ли борда? Щото ако го оставим, нищо не правим.

Ами те и теб не питат бе, ибрик! ... Нали това е проблема!

След като нашият вожд бе антиваксър, а след това върл защитник на Путин - но и двете пропаганди се провалиха, сега се закачи за еврото и ще ни съсипе ушите от неговите видни лакърдии. Но защо ще прави контактна група - направо да обявява реферундума в този форум и да се свършва с еврото. Искаме се българския лЪв!!!

Големи тъпотии си написал! :)))

50, от 1973 до 2023

От коментарите се вижда, че 80% от българите са дебили, както беше казал преди години проф. Иво Христов. Но тенденцията е за повишаване на този процент. Кога ще спрем да сме сателити на този и онзи и да започнем да мислим за нуждите и интересите на БЪЛГАРИЯ?

Лева е вързан за Еврито от години, ако не беше сега щеше да подскача като през 90-те. Мислиш че имаме мега силна икономика която може да устои на световните кризи? Или стабилни институции които ще реагират едекватно и навременно при криза? Една малка лодчица в много бурен океан е лева. Радвам се на патриотизма то но няма общо с икономиката.

В момента Шанген въобще не ни свети, Нидерландия ни е хлопнала вратичката. И едва ли това е най-важно за България в момента. Много по-важен е проблемът със съставянето на правителство. Докато това не бъде решено, за нищо друго няма смисъл да се говори и да се обсъжда. Освен... ако не е зобичайното отвличане на внимание и игра за пред избирателите.

Борда можем да си го махнем когато ни е кеф ... еврото е камък на шията в мътна вода, няма оттърване ... По-скоро сега е момента да махнем борда, за да не потънем с него!

Рублата и пундин и великая и могучая россия ще ни спасят.И доктор Кукуригов така каза.Всички от нашата стая чакаме кога ще дойде Копейкин да спаси всички от психиатрията от укрите,краварите и соровците.

:)))) Къде ги четете тези алабализми:)) Миналата седмица доста начетен руски икономист, близък до властта се смя с глас на твърдението, че доларът щял да се срине и да изчезне:)))) По-голямата част от военния съвет на Русия, начело с Медведев държат огромна част от спестяванията си в долари. Най-мощния притежател на доларови активи е Китай:)))) Ако Китай не е в БРИКС, какво е Брикс?:))) Цялата икономика на света е дългова, не съществува държава без дълг. На Русия е 520 млрд. спрете с тъпизмите, икономиката е такава, каквато е. Същата беше и по време на социализма и фалира. Няма измислена икономика, нито във ФБ, нито с пропаганда. Това е наука.

не е написал тъпотии ама празна кратуна като твоята бърза да плюе без да разбира. замълчи си, не е грешно да не знаеш

Уф, и ти си един шАнген ... що не си претакаш зелето и не оставиш останалото на мъжете!

Копейкин руска подлого, имаш 3% идиоти гласували за теб и това означава, че 97% от българите искат евро зоната. Ако искаш референдум събери подписи.

Чудех се къде си,а ти си бил в психиятрично заведение.Сега вече ми се изясни защо постовете са ти все откачени.

Всеки търси гласове и политическа реализация, като вади бели зайци от ръкавите:)))) Едните чегъртат ГЕРБ и се борят с мафията, без изобщо да го правят, други търсят под вола теле с референдуми, трети ......Борба за гласове и власт.

Тоя не се е досетил, че “българският лев р една от най-стабилните” валути, само защото МВФ ни натисна механично да свържем лева към германската марка и до момента следят за това. Явно е почитател на МВФ - Сорос!

вързан е, обаче като го подмениш с евро поемаш всичките пасими по еврото включително всичките кредити издърпани досега от цялата еврозона - ставаме им солидарен длъжник. не ни трябва това

Хммм кога са се провалили???

А какво пречи да се вържи към златото, сега щеше само да поскъпва ... от 10 години вече!

Защо? Ръста в западните икономики не е ли в следствие на дълговете? А дълговете не са ли в нарушение на маастрихтските критерии? А защо ние трябва да спазване маастрихтските критерии, а те не? А колко бързо нарадтват техните дългове спрямо МРЗто им? Има много въпроси с особено неприятни отговори.

Състояние на шебеци от израждане е известно като Ефекта на Дъннинг Крюгер,или иначе казано как глупавите са твърде глупави за да осъзнаят ,че са глупави.

Време е да вържем ЛЕВА към златото, защото Евракиса ще ни удави ... Лайняната ще оцелее, ние НЕ!

Ти си чудесен пример за това!

Костадинчо иска да въведем рублата, но го е срам да си каже.

Отвържете лева от еврото и след седмица ще сме милионери, всички вкупом, един хляб 4000 лв., тоя филм вече сме го гледали.. То няма кой 200 милиона дълг да ни отпусне, а толкова не достигат на всеки два месеца, те референдум за еврото.. Тъпак!

Да, не е лесно да си идиот, както се оказа. Щом Копейкин се бори за контактна група... Абе тоя може ли да каже без да се запъва "контактна"? Как ли звучи на цигански?

Да, дебат е необходим и то да стартира на това равнище! Възраждане върви в правилната посока като лансира икономически експерти и международни лица. Това е лидерство.

Нашият вожд не се е допитал до събратята си (той и в предизборния плакат ни сложи в мъглата, за да се откроява неговият велик образ на възрожденски будител) - тогава щеше да разбере, че бълтарският лЪв е конвертируема валута, защото еврото е резервната валута (колкото е силно еврото, толкова и лЪв-а) и това се нарича на простичък език валутен борд - колкото евро има в резерва (борда), толкова парична маса в обращение. И България сякаш е в еврозоната - резервната валута е в евро. Ей, тези неща трябваше да поиска неговите събратя да му обясним. Но той се дистанцира от нас - контактува вече с групари. Не му вярвам, предаде ни!!! И той ли - вторият ЛЪвски!

Ето под тази статия, дето Костадин ще преобърне света, очаквам мощо нахлуване на 4-5% българи, които са неговите избиратели. Юруш на статията, да изложим конспиративни теории за успешния лев и икономика на тигъра на Балканите - икономическото чудо - България:)))) ДА закупим по един азиатски москвич и всеки да има по десет кила черни метали и нефт от Сибир:))) Винкели във всеки дом, тежка индустрия, чугунени слитъци, големи и по-големи доменни пещи:))))

Чия е вината България да не догонва толкива бързо ЕС, дори с кохезионните фондове? А кой му ги даде? А къде са в момента? А защо един българин само премествайки се на запад, производителността му скача поне 3 пъти, ако трябва да съдим по заплатата? Бизнеса? Кой бизнес? Тоя дето приходите му са в лева, или тоя дето приходите му са в евро? Кой взе парите от кохезионните фондове и защо дисбалансите се множат? А КОЙ му ги даде????

Бедни държави като: Швейцария,Норвегия,Дания,Швеция,Малта също нямат евро.Само да отбележа Швейцарския франк е обезпечен със злато на 130%. Еврото и долара са хартийки.Собствена валута имат силните.