И ЦИК потвърди, че двама от задържаните за шпионаж на Острова са били в секционни комисии

Катрин Иванова и Бисер Джамбазов са били членове на СИК в продължение на 6 години - до 2021 г.

Обратно в новината

Коментари - И ЦИК потвърди, че двама от задържаните за шпионаж на Острова са били в секционни комисии | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чудя се къде ще намерят вече кандидати за изборните комисии в чужбина?А се хванеш,а те обвинили в шпионаж!

Я стига глупости, няма никакви данни за шпионаж. Даже английските експерти не са се произнесли за таков престъпление, а нашите като последни ибрикчии дрънкат тъпотии, за да се харесат на господаря си. Е, престъпно ли е да си в избирателна комисия. Ама видите ли, шпионирали в българската общност там. И защо са шпионирали – защото познавали много българи и си говорели с тях. Помислете само – какви тайни на английската държава могат да са свързани с българската диаспора. А какви са връзките на тримата българи с руските разузнавателни служби – за сега няма никакви данни, освен пропагандни твърдения. Ако има нещо, дайте да го видим, стига сте се крили зад разни измислени тайни.

Значи ако се фалшифицират гласове за Възраждане, е руски шпионаж. А ако се фалшифицират гласове в полза на ДПС, не е турски шпионаж. Какви са тия двойни стандарти???

за пореден път мирише на политическа шашма на ДБ и усложилвите европейци. За да бъдеш шпионин трябва да работиш на висш пост в държавна институция или в бизнес компания, за да имаш какво да изнасяш като информация. Тези хора каква информация са изнася ли за Русия? После не било политическа интрига.

Е, и какво като са били в избирателни секции, да не е подсъдно. Това започва да прилича на случаят Скрипал. Ако са фалшифицирали документи са дребни фалшификатори, а не руски шпиони.

Тези дето се правят на доброволци, активисти, патриоти и пр. обикновено са доста подозрителни и с нечиста игра. Сложил българско знаме аватар, а дома му в постери с путин и руски знамена

Подобряват резултатите от изборите в чужбина!

Кой?

Ги виждал да пият с Ескобар и Елчапо. Абсолютни престъпници. Даже имат снимка с че Гевара и Фидел

А какъв е коментарът от Българската общност в Лондон и от Инициативен комитет за секция в Ийлинг?

От няколко месеца тези хора са в затвора и посланик Райков не си е мръднал задника да се интерисува за тези българи.Външно м-во да го смени веднага

Ако в БълХария установим англичанин шпиониращ в полза на УкраИна, то той ще бъде награден минимум с орден Стара Планина 2-ра степен.

Главният виновник ,за кризата в България е Румен РАДЕВ !!!! Трите избора / от 2021 _ 2023 / бяха проведени с цел в чужбина ,чрез поставени лица ,да се фалшифицират ОГРОМЕН брой гласове ,за КОПЕЙКИН .ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ ,МНОГО ВРЕМЕ СЕ ЧУДЕХА ,КАК КОПЕЙКИТЕ ИМАТ ТОЛКОВА ПРОЦЕНТИ В ЧУЖБИНА ?????. ЕТО ТАКА .....А що се отнася до тримата шпиони ,те са много интелигентни и способни ...

Сега ,,свободните” национални телевизии ще кажат че са били от Възраждане

Щом са били в секционни комисии,значи са руски шпиони.

Във всички секции в чужбина е проведена ,тази фалшификация на изборите .Във всички страни представители на Възраждане в секциите са откраднали десетки хиляди гласове ..ТОВА Е ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА ,С УЧАСТИЕТО НА МИНИСТРИ НА РАДЕВ ,В СЛУЖЕБНИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА !!!

PEYTSCH

Не са били от ПП, но са имали ВСИЧКИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ по списък на българите в Лондон. ЕГН, адреси, месторабота и т.н. Достатъчно да бъде съдено ЦИК че назначава чужди шпиони и им дава личните данни на хората.

Скълъпени историци! Зогадкиф

Българските шпиони - най-руските шпиони в света!

Тия ги изкараха Джеймс Бонд и Мата Хари напрявао!

*Направо

По-скоро Чапай и Петка.

от глупости.

И сега какво излиза, че късочуркин пак излъга.

То си е така, ама си сложете очилата, поне от подписаното излиза че те вече са действали на "фронта" преди късочуркин да създаде партия. Второ Те са били в избирателните комисии, а не застъпници

И аз съм била секретар на секция в посолството в Лондон. Какво от това? Как ще вземеш данните на хората от списъка? Как? Нали си само един от членовете, списъците са пред всички членове на СИК. Преигравате с този факт! Имала съм вземане-даване с Катрин по повод курс за английски език. Според мен е измамниа на ниско ниво, като такава е окошарена в UK.*

Някакви дребни мошеници от селски тип. Гласувалите за вгъзраждане са си тъпи самостоятелно. Тия двамата клоуни не са помогнали.

PEYTSCH

Много трудно ли е да преснемеш списъка докато другите пикаят или закусват, което е едно и също....

Катрин е много секси дайте още снимки!!! Нещо фейсбоклук няма ли?

и като са от секционна комисия какво? всички вече знаем какво е това и че това са най-най-различни хора. с това ли ще оправдавате бездействието си? Да нямате информация във Външно? Да се позволява името на страната ни без доказателства да се замесва в папски скандали?