И Тодор Славков кандидат за кмет на София

Издига го създаденото от баща му движeниe "Нaпрeд Бългaрия"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тошко поне е пич, носи гените на баща си !

Крайно време и магаре да се кандидатира за кмет! Предвид горния списък ще има голям шанс!

Той не беше ли съден за изнасилване?

Оправдан е, тогава е бил със счупен крак. Виновен беше един унгарец, който се изпари.

Така поне съм спокоен за бъдещето на кръчмите в София.........

Евала! Тошето е в играта! Преди си мислех да гласувам за Джамбазки, пък на балотажа както според ситуацията. Но сега замисъла се промени. Явно първият кръг на изборите ще е пълен и завършен цирк. И като ще е цирк, да влизат клоуните. И няма нужда да мрънкаме от кандидатите. Вижте за какво става въпрос за кандидатите за президент на САЩ. Но това не е толкова важно. По-важно е какво ще стане на балотажа. Там ще се реши. Затова винаги съм го казвал и пак ще го повторя - Гласувайте! Може да е на майтап, може да е на инат, но гласувайте! Ако сте против статуквото (каквото и да разбирате под статукво) лесно можете да разпознаете агитаторите на елита. Те ще ви повтарят че "Изборите нищо не променят". Но ако изборите наистина нищо не променяха, тогава защо всички толкова искат да ги спечелят. И са готови дори да плащат за това. Затова нека се повеселим на първия тур, а на втория да гласуваме по убеждение. Няма значение какво. Важното е да гласуваме, за да покажем, че ни има.

В листите на "партията кърмилница" фигурират имена като: ... Маков Даков ... Пеков Таков защо да няма и Тодор Живков

Цирк! Това не е списък с кандидати, това е циркова менаджерия в 90% ... и за да е завършено всичко, Тошето и той там!

сега вече ще гласувам!

Гавра с демокрацията. Като не ви е срам от племето, не се ли срамувате от цивилизования свят???!!!

демокрациящта е доста извратена форма на управлние. при нея са допускали роби и в момента теб те превръщат в роб платени нпо за да е пъна демокрацията по тези земи. Що не вирее в САЩ, а? Що я пробутват на балъците смао ,а?

Явно е похарчил милионите и сега иска да краде още и още! Това е несериозно! Не може такива типажи да се кандидатират! Резил!

Тошко пилшето

София ще стане като древен РИМ. Оргии, зрелища и пиячка до зори.

за някои и сега е така...

върнете му държавата на човека, иска си я...

Ако не цялата, поне само София.

Ами да наследство по дедова линия му е. След Царо защо не и Господаро от Правешко?

Освен подкрепа от напред България има и от анонимните алкохолици както и от съюза на проститутките

За да сте сигурни на 1000 % , че сте идиоти !!! Този , веднъж Ви каза официаално : '' Върнете си ми държавата ....'' , след това си СВЛЕЧЕ гащите и ви го подаде публично - какво още искате да направи , за да сте сигурни , че е ''правилният '' КМЕТ на столицата , а защо НЕ утре да иска да стане и Премиер ?! Е - Няма да чупи дъски , мо пък ще Ви се съблича при всеки удобен случай - а такива пиянски поводи ще има много !!!!

, ако беше дядо ти жив сигурно и за президент щяха да те "изберат" , ама свърши мама !

Съвсем НЕ Е сигурно да ли е ''свършило'' - Това все пак е България ?! При толкова ВЕЛИКИ простотии в тази държава това съвсем НЕ би очудило никого !!!!

да ви кажа честно, дядо му щеше да бъде най-добрият избор за кмет, но... Тошко за нищо не става, както и останалата сган

Защо в списъка няма Йоло Денев. Това пропуск ли е или дискриминация по възраст.

Това е моят кандидат!

На колко водки си от сутринта ?

МАЛЪК ТОШКО И СЕСТРА ГЛАВЕА- ДРИМ ТИМА НА СОФИЯ. АКО ПРИВЛЕКАТ И ЦЕНКО ЧОКОВ СТАВА ФУЛ ХАУС.

Потомствена пияница

И този ли изпълзя, голям капацитет.... Мераклия да лапа.

Този продължава да прави опити да се уреди на държавна издръжка! И какво работи в момента? Предполагам дава имоти под наем и харчи откраднатото от баща си!

За този-не знам. Но ако има как да се върне дядо му, колко гласове ще събере на едни избори, бедна ви е фантазията.

колко 23?

Със своето безхаберие, драпане за пазене на собственото домашно"благополучие " и нулева гражданска позиция, всички вкупом сме създатели на тази гротеска- сбирщина кандидат управници. Накрая винаги ни е криво и се вайкаме....

кой не знае Малък Тошко, кой не е чувал за него?! И без него где ли бива?!

И на изборите ще си прави компания с Иван Янчев Таков и с Альоша Маков Даков...

Само с лустрация ще се оправим, макар и след толкова години... Не знам що за безочие...и малък Тошко, и Мая Манолова...а и доста други, наредени на тази опашка. Явно ще има някаква своеобразна субсидия, защото 90% нямат шанс и със сигурност го знаят.

Очаквам много минусчета да се натрупат, от тези, които биха били засегнати от лустрацията.

Леле майко мила! И Малък Тошко се наредил на опашката! А Десислава Иванчева къде я забравихте? Нали и разрешиха да си внесе документите. Иначе... Юруш народе на маслините! ... Властта, която дава възможност за безброй далавери, е примамливо нещо...

... Боже пази България от отрочетата на бившите комунисти, съсипали България...!!!!!! Не ни стига Мая Костинбродска, но и Тошко, барабар Петко с... ЖЕНИТЕЕЕЕ...!?!?!?

БКП пияница

оригинална номенклатура, червена аристокрация, не някакви селски русофили андрешковци. Обаче такъв капиталист няма да е като Че Гевара, ако някой има такива детски/пенсионерски надежди

Да вземе и той едни пет бона, защото дядо му малко ни краде, мая галевата и тя , като тоя помияр !