И следователите застанаха зад номинацията на Иван Гешев

Прокурори от цялата страна декларираха подкрепата си за кандидатурата

Обратно в новината

Коментари - И следователите застанаха зад номинацията на Иван Гешев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не съм запознат със структурата на съдебната система и затова питам -защо следствието не е в прокуратурата а е в МВР-то? Ако следствието е към независимата съдебна система ще има добра координация и отпада по презумция намесата на управляващи-които и да, са в работата на независимия съд и ппрокуратура.

Надминахте полунгите и подръжката от времето което непрестанно оплювате гербераси.. Та как няма да се подпишат под ''подкрепата си'' всички негови подчинени като го знаят какъв е.......Не ме вълнуват подчинените му дето го ''подкрепят'' защото това го виждаме и по избори как многобройната държавна администрация ''подкрепя'' шайката ама ако ги чуете какви ги ръсят за нея между познати свят ще да ви се завие.. Страхът се е вкоренил тотално в мисълта за себезащитата си без да си дават сметка че ще дойде време когато няма да има кой да застане застях когато е необходимо:(((((

в която назначенията в съдебната система се правят по модела Красьо Черния, няма никакво значение какво казват назначените. Трябва съдебна реформа - уволнение на всички и обявяване на конкурси за всяко място, но не по шуро-баджанашкия критерий, а по показани способности да се справят с работата. Само за "Светнаха като елхи" Гешев щеше да остане без работа в която и да е друга държава, а тук го правят главен прокурор. Няма нужда да си юрист, за да разбираш, че човек, който лъже, не бива да се занимава с право.

Не ми е ясно къде са тръгнали тия следователи. Какво разбират от право. Нищо. Да отидат да се учат. От кого ли? Ами от майките с количките и семействата с децата, които са на протеста. Те явно по-добре разбират правната материя, а следователи и останали само си въобразяват, че нещо разбират. А майките с количките ИСКАТ. А какво точно искат в материя, която им е непозната, не става ясно. Да им се чуел гласът. Е да повикат и да повикат и да млъкнат. Да ама пари се взема за протести. Аз лично съм против важни въпроси за България, особено съдебна система, да се решават от нищо неразбиращи хора от улицата. И от такива разбиращи, но които им плаща чужда държава САЩ. С чиста корупционна схема, да се назначи главен прокурор, удобен и поръчан от САЩ. Това представление върви. И тия същите ще ми разправят за корупция.

от знам как трябва до ще направя точно каквото трябва разликата е колкото от гешефта до г-жа Кьовеши. Не знам на кого плаща САЩ да протестира, ама ма.иотите платиха с нашите пари Ф-16-ките, с които ни натрапват гешефта. Иначе САЩ знаете ли какво щяха да направят? Не да плащат протести, а "Свободна Европа" да публикува всеки ден всичките далавери на шайката, прикрити от цацата и гешефта.

Ами като не знаеш ка кого плаща САЩ и #КОЙ организира тия протести. Какво се изхвърляш и пишеш? Да ти обясня: САЩ плаща на бившето правосъдно министърче. Както и организацииите на Сорос. Цялата схема е тяхна. Не за първи път я виждаме. "Свободна Европа" публикува компромата за Цветан Цветанов, по линия на ЦРУ го махнаха. И като имат данни американците, какво се оказва? Пазят си ги като компромати и кой престане да слуша, показват компромата и го вадят от играта. Е какви борци срещу корупция са тогава? Айде стига ни правите на глупаци. Какъв е Гешев и тия покрай него, не може да се каже, защото всеки приказва и обвинява, доказателства малко. Но новите, които се напъват да вземат властта в съдебната система, и то по един незаконен начин, категорично вонят от всякъде. И да ми се правят на законоизрядни - не става. В това е проблема. А трол мисля, че си ти. Сагата с прокуратурата в стил Анти се движи основно от соросовите тролове,

ТОВА ЕВРОПА НАРИЧА КОРУПЦИЯ. три от структорите на държавата правят, каквото им се нареди от КОЙ: - прокуратура, - следствие, - правосъден министър това е корупция, тикво това е корупция, тикво това е корупция, тикво това е корупция, тикво няма нужда да прегръщаш Холандския Министър-председател. тикво... той това ти казва..

А ДСБ и СДС корупция няма нали. А борците против "корупцията в съдебната система" защо получавате грантове от Америка за България и останалите соросови НПО. Те ви плащат организацията на протестите. Това не е ли корупция в чист вид? Не става да се правите на борци срещу корупцията. Опитвате елементарен цветен американски преврат в съдебната система на България.

Все пак кой е работил в съд знае отлично, че решението на осъдителната присъда и сие зависи от съдията. По време на Тато бе тъй, а сега прокурора прави разпит и внася делото, а нататък имат думата-съдията, съдиите и съдебните заседатели. Прабаба ви, живи и здравички да сте на баба сладурче тата, баба не подкрепя жълтите павети, тапети

А когато прокурорът не повдигне обвинение, каква е възможността съдията да отсъди справедливо? За Пеевски питам, например

Само дето ако не са некадърните прокурори и следователи дето с изпълнение на поръчки от властващите си пазят местата няма как да стигнете до съдебната зала където ако е читав съдията а не е продажник ще им върне ''работата'' да си я свършат ако има с какво или направо ще отсъди невинен поради некадърността им..Искате да ми кажете че не производителя на боклуци е виновен а потребителя дето казва че е боклук?????

Още не му е сигурна работата, но ако и Пулев го подкрепи вече работата ще е сигурна. Барни Ръбъла и той е бил единствен кандидат и въпреки че има право да издигне кандидат е очаквал "гражданското общество да се обединяло около една силна фигура, по възможност тази на ВСС" Изобщо вече това ще бъде модела, обявява се конкурса и има само един желаещ, това ще да се дължи на безбожно ниската безработица.

Изборът ми за главен прокурор беше толкова труден, почти колкото да кацнеш на луната с дизелов двигател!

Решението на И.Г. да се кандидатира е било трудно колкото това на шефката на НАП да НЕ си прекрати отпуската.

Няма друг освен незаменим избранник

много бързо се върнахте в соца, даже не дочакахте 45 години за паритет.

Какво значение има концепцията му, ако няма конкурент? Страхотна процедура...

Получиха предложение ,на което няма как да се откаже

Тотално падение на държавата!

Върви едно оакано мониксче и трие безразборно. Кога ли ще му счупя черепната кутия? Кат на тоз харцой плешив и дебел...

Такова голееемо единогушие около цялата тази сага е меко казано мнооооого съмнително, като се има предвидтоталното разделение в българският народ... Да не се окаже, че тази силна подкрепа от страна на "силовите"държавни структури е единствено за запазване на статуквото на всички в тях???? Не знам... Дано не съм прав, но искам само да припомня, че до сега НЯМАМЕ ключова ФИГУРКА в затвора... А след това ще имаме ли??? А дано ама надали..... Май кучетата пак ще си лаят, кервана ще си върви постарому а ние ще изчезваме като народ с нефункционираща умишлено държавица...

Отделни граждани и цели трудови колективи подкрепят справедливата борба на гешевтурата с мракобесието и кражбата на народни данни. Каквото и да мислят международните комунисти, тяхната афера няма да мине!

Още малко и всенароден възторг и еуфория!

Явно много хора не искат Гешев,защото им е неудобен за далаверите и сега дават доста пари за протести,но няма да им мине номера! За пръв път имаме работеща прокуратура,която дори разкрива и сегашните корупционни далавери на управляващите,лошото е,че все още нямаме истински работещ съд,който да вкарва корумпираните политици и олигарси в затвора!!!! Много хора си мислят,че Гешев вкарва в затвора,ама не е така,Главният прокурор не е съдия!

ама ходил предният ден при съдия Хинов, да си говорят за футбол сигурно, и Иванчева получи 20-годишна присъда. Интересно "съвпадение", нали.

Утре да очакваме и полицаите единодушно да го подкрепят ако искат да запазят работата си. Явно тази "подкрепа"е като "контрапротестите". Жалка картинка!

Не е тук мястото,но е хубаво да знаете ,че има и специализирани сайтове ,където са публикувани списъците с подкрепа от различни прокуратури в страната.Естествено основните звена ги няма-СГП,САП,ВКП и останалите апелативни прокуратури.А кои са подписали списъците на прокуратурите с по-нисък ранг, които са оказали някаква подкрепа - 20-30 процента магистрати и 70-80 процента съдебни служители/секретарки, деловодителки , чистачки ,куриери,шофьори ,снабдители , огняри/.Вие преценете ,какво отношение могат да имат към професионалните изяви на който и да е кандидат за главен прокурор тази категория съдебни служители.Никаква ! На всичко отгоре Висшият Адвокатски съвет изрази становището си с декларация , а снощи голяма група граждани/според някои по-малко от 500,но всъщност над 1000-питайте Иво Никодимов от БНТ колко са били/изразиха "подкрепата" си чрез митинг пред Съдебната палата срещу кандидатурата.Някои медии целенасочено "не забелязаха" митинга.Така че като се говори за масова всенародна подкрепа , е добре да се погледнат реалните факти.

Шилo

Едни милиционери подкрепят милиционера-прокурор. Нормално. Но несъгласните са много повече. МНОГО ПОВЕЧЕ!

Ако съм прокурора отговорен за делото по КТБ аферата и аз не бих споменавал Пеевски в обвинителния акт... хем ми се живее хем искам да съм главен прокурор .. уин уин.

Пак да питам, въпреки че упорито го триете: Само педерастчетата на Христо Иванов ли пишете тука?! Щото на вас и чеп за подарък ви е много.

Не мютрите на Борисов!

Кои съдии и кои прокурори? Слугинажа на ГЕРБ ли? Та тяхната основна грижа е да слугуват и да си пълнят гушките! Тия "принципните", зад които стои "цялата страна" на един прост въпрос могат ли да отговорят? Защо Ивайло Московски не отговаря за действията си? Защо не носи отговорност? По кой закон? Хайде Цацаров и Гешев обяснявайте! Защо е невинен? Няма такава невиновност! Няма такава справедливост! Точно по тази причина не ви вярват! А тия "принципните" да вземат да се гръмнат!

Щом Борисов казал Гешев., значи той ще е. Да не са луди да ритат срещу ръжена. После, ако нещата се обърнат, първи ще се отрекат от него. В държавата на мутрите е така!

Ще избират наблюдаващият прокурор по делото за КТБ , заявил нагло, че освен Пеевски в делото ги няма и Обама и Путин. Същият Пеевски е подсъдим в Сащ за източването КТБ, тук обаче бъдещият главен прокурор не дава да му си издума името, та той назначава прокурори. Държавата на бай Мангау.

“И следователите застанаха зад номинацията на Иван Гешев Прокурори от цялата страна декларираха подкрепата си за кандидатурата” ======= - Ало, прокуратурата ли е, прокурорители сте? - Не, скедователите. - Амм к на вас да ви е..баницата сладка!

Целият свят е застанал зад Манджурският кандидат

Какво доверие имам в тази съдебна система, няма да ви казвам...

Че смеят ли да не подкрепят мишиците?

Интересно на тези кой им е работодател народа или те сами си се избират, а ние трябва да им плащаме простащините! Писна ми от нескопосани и режисирани избори на кой ли не само защото е верен на ГЕРБ и Пеевски. Гешев прост си и ти личи и за жалост не полагаш никакви усилия за да го прикриеш! Срам ме е този прост ГРОБАР да бъде главен прокурор, но явно трябва да се махнем всички инакомислещи за да видят колко са ГЕРБЕРАСИТЕ и кой ще им плаща сметката!

Егати паура! Бай Мангау е следовател пандизчия, Бай Мангау е на Султана ибрикчия. ..... Бай Мангау мисли за международното положение , и международното положение мисли за Бай Мангау .... Бай Мангау е правителството в сянка, Бай Мангау много мрази тарикати, Бай Мангау консултира адвокати. ..... Колко струууваш!

Нека да позная как ще се развият събитията. Гешев няма да е прокурор. В последния момент по нареждане на Баце ще си оттегли кандидатурата или ще му я оттеглят. Вместо това ще бъде назначен някой с по-чисто минало, както едно време Цацата беше шеф на окръжен съд и никой не мислеше, че от него ще излезе такова прасе.

Вероятно пак ще си го избере.

Следователите и прокурорите срещу народа, филма тепърва започва! От коя страна заставаш, решаваш ти, народе??!

""Подкрепяли"" го..... "биле".... всички, всички следователи и прокурори от цялата страна????;) А дали го подкрепя цялата страна.... тоест НАРОДА , избирателите , гражданите???;) ПодкрепяT.. ГО... властимащите "Управляващите" тоест.... Боцето и тези с по 10 имота , ВИП асансьори, апартаменти по 200 кв.защото знаят какво са натворили и се Hасират.... от СТРАХ !!! Затова, "предлагат и си избират"... НАЗНАЧЕНИЯТ от ТЯХ прокурор , за 7 годишният му мандат... да размие и прикрие гнусните им дела по трупане на богатството им , обира на века КТБ, ограбване HA,...Eвропеиските фондове... под предлог строителство на магистрали, тангенти "мангенти" , все изцепки на Боко, Нооо.... ще цъфнат със всичко!!!!!!!!;)) Европа, знае за крадците и ще ги навре където им е мястото!!! ТРЕТА СТАТИЯ НАПИСАНА ОТ АНОНИМЕН???????;)) С НОМИНАЦИЯТА НА "ПРЕДПОЧИТАНИЯТ"... ПРОКУРОР!!??? Смешнициииии хахаха...

еееех, трябваше пълна лустрация до девето коляно....като в Чили

тия следователи разследват ли нешо въобще?

Роби!

едно време имаше такива организирани събития и исказвания по месторабота срещу Комитета за екологична защита на Русе (е, който беше пълен с комуняги, де)

Смеят ли да не застанат писмено .. Нали ще им изгорят къщите и сметките иначе.

А Цацара ще бъде ли подведен под някъква отговорност за Апартамент-гейт ?

не

Как няма да сме съгласни да е Той , ами ний всинца заедно сме си стари комундета .

Аз също съм абсолютно сигурен, че г-н Гешев може да бъде чудесен главен прокурор, но основният въпрос, чийто отговор който буди съмнения, е дали той го желае.

Цацаратурата преминава в Гешефтура. След като 7 години не хвана риба, а само цаца, сега минава направо на гешефти.Дори в Турция осъдиха съдружниците на Пеевски в контрабанда на цигари, тук той пише закони и назначава прокурори, а за ограбването на КТБ го съдят в Сащ. Пародия,частен орган за саморазправа на бандити.

Вървим от "мека" Герберска диктатура към абсолютна мутренско-ракетьорска диктатура. Основни бухалки на диктатора: - НАП - нападение над граждани, частен бизнес, запор на лични и фирмени сметки - Прокоратурата е за по-непослушните т.е. ако НЕ се съгласите и пискате че НАП ви цеди ви удря прокоратурата Престъпни събития в България благодарение на ГЕРБ: - апартаменти - винетки -билетчета за градски транспорт - НАП данни и други действия - КТБ - Африканска чума - Търговският регистър спря .... - Топлофикация и мистиката около нея - Ремонти и ремонт на ремонтите - Какво стана с милионите за отпеачръци на пръсти по болниците от предишното Герберастко правителство - Тунел, падащи осветителни тела и убити хора - Пътища с лошо качество и убити хора - Унищожено Черно море - Състоянието по селата и малките градове - Циганска престъпност - За малко да продадем ЧЕЗ на една кака - Игри в съда - Иванчева - ЦвЦв, ЦЦ, Терсаофф и Кон ял и пил са НЕВИННИ за апартаментите - Къде са братя Галеви - Как изчезна Брендо съден за 25 ТОНА Кокаин и с мярка подписка, а Иванчева е в панделата - Шефката на НАП не прекъсна отпуската (трудно решение) - Горанов пък пази апартамента на незнам си кой си - за без данъци - Поръчкова телевизия и преса Пишете още ...... Това е ГЕРБ...... Това е ТВОЯТ Герб ..... Това е моят ГЕРБ ....... Благодаря ББ

Гешев ще продължи делото на Цацата..т.е. ще взима 108 000 лв. заплата на година, а резълтат нула..та чудя се защо гл.прокурор не взима 1000 лв на месец, няма ли резултата да е същия?

Много силна кандидатура на Гешев! Аплауди

"Аплауд" е вид инсектицид. От бързане да си заработиш стотинките взе да бъркаш буквите.

Че ще застанат, смеят ли да не застанат?

Не е тайна,че следователите заедно с прокурорите се назначават от управляващите и са от едната страна на бариерата в правораздавателната система .От другата страна е съда ,ако съдиите не са заплашени, корумпирани или политически обвързани.Та дали следователите са зад или пред Иван Гешев няма значение. Лошото е ,че това което се върши в момента на пук на общественото мнение не е редно и Борисов и партията му ще получат още по-голями негативи.

Дет съ вика, а как иначе! Сиреч един за всички, ВСИЧКИ МИЛИЦИОНЕРИ за ЕДИН - милиционер, следовател, пожарникар, роднина, следовател, милиционер, роднина, следовател, милиционер, роднина, бай хой, родина, милиционер ....... !

Шайката брани статуквото и гърба си ,чрез назначаваните от тях ,,специалисти" в следствието и прокуратурата.