И след разговора с Петков БСП не се връща в преговорите, иска друг премиер

Казахме, че за нас е неприемлива кандидатурата му, заяви Корнелия Нинова

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние очевидно забравихме , че най мракобесната партия в новата ни истрория е БСП. Тези са сатрапи, убийци мафиоти и сакрално свързани със сатрапа, убиец и мафиот Путин ( Илон Мъск дори каза неотдавна , че е много по- беден от Путин )

Петков им го набичи на БП с 200, а сега вика извинявайте, че не ви предупредих. Ама бития си е бит, а за другото си го знаете.

Не виждам някой да е бит,освен България, което направи Петков. БСП не са бити от изгонването на руснаците. Петков ще обере окончателно пекира за простотиите, които направи, като го изритаме от властта. За него варадост, щатите вече са му обещали светло бъдеще и ще го издържат тдо края на живота му. За твое нещастие ти ще си поопразниш яко джоба през следващите години и ще ти се смеят като на българин и гаргите от македония. Петков е глупак, той не става за чеп за зеле, само става да препродава чужди идеи. Голямо предателство! Това нещо не е българин!

за престъпниците Киро Тъпото и Кокор Тлъстяка

Много са гладни в БСПто. И хем не искат да носят отговорност, хем искат да са на власт. Ама май тия път на Кирчо лъжеца няма да му издържат нервите и ще се откаже. Взема си Шугър бейби и с влакчето за Канада. Ах, пардон, то до там влак няма. То вече няма канадско гражданство, ама нейсе. БСП се осраха. И всички го видяха. Каквото и да разправят, смърди та се не трае. Те също лъжат като за световно, ни Кирчо лъжеца е ненадминат в тази дисциплина. БСП ще духат супата. От големия сребърен супник, както съветваше Любо Пенев. А Курнела ще бъде бита ебана и осрана. Иска й се да бъде и ебана, ама няма.

Г-жо Нинова,наистина е грешка,че премиера не ви е уведомил,но щом шефа на ДАНС е казал,че тези 70 души са работили против интересите на България, значи трябва да бъдат отзовани.Изгладете си отношенията с Петков докато е време.

Нека да е другарката Нинова. Откога се надява женицата. На тоя се надява, на оня се надява, засега само на моя не се е надявала.

предложете др . Нинова за министър председател бе другари , или не става че и тя е в оставка :)))

да разкарваме и БСПта, и лъже- дипломати, просто да кажем край на тези влияния и точка. Да се открият нови времена за младите, да се махат тези овехтели разбирания и изкривени партии и техни екпоненти.

младите са "чесни", убразовани и верни патриоти на майка България, а. Верваме ти.

Корни, ти български депутат ли си или на руската дума? И като има разработки на ДАНС за шпионска дейност от страна на руските дипломати как така ще ги защитаваш МА? И децата знаят че от шофьора и готвача до посланика са руски разведки. Ай на самолета с тях и да нема.

на нинова не ѝ пука за руските депутати, това е война срещу петков, от приятели в понеделник когато солидарно бойкотираха президента, само два дни след това врагове, защото се оказва, че всички знаят, а нинова не знае, любимецът ѝ петков я смята за изтривалка. Толкова сили хвърлиха за "отговорни" депутати, тъкмо Василев се похвали, че трябвали още №-ма, и нинова спря процеса, подцениха я, край на правителството

трима депутати*

руските дипломати*

По всичко личи,че ПП нямат намерение да предлагат правителство(което няма да бъде одобрено),а направо се готвят да печелят избори.

Що трол, що нещо! Дълбоко им бръкнаха в джоба и не могат да им го простят, затова е тоя вой от герберастката и депесарската пасмина :(

Кой? Кой да предложат? Вие малоумни ли сте? Те двамата им "най-умни' не стават за нищо.Гюров ли?,Ленчето ли?. Нали пак тия двамата ще дърпат конците! Избори....

Ами да ,така е. Нищо няма да се промени.Но Кури в момента увърта - да се смени премиера и да остане правителството Така и тя ще остане там и ще продължи да краде. Нейната цел е това -на всяка цена да остане правителството .

Киро се опита да прецака БСП, като обяви,че решението за изгонените 70 руски дипломати е на министерски съвет, което е лъжа.В този случаи БСП носеше отговорност като съучастник, без това да е така. Дали Киро го направи нарочно, или защото толкова му е акъла, можем само да гадаем. Сега БСП няма смисъл да участва в игрите на ПП, още по-малко,че не е ясно дали новия кабинет ще събере нужната бройка подкрепа в НС. Далеч от Киро , е най-здравословно за всеки.

Тук съгласен с ниновица, про100Кирчо, ептен не е наясно кае как се прави и най-много да ни забърка в разни каши, пък и мяза на паталогичен лъжец, като първо се издъни с декларацията си

Ако кики не е премиер мустакатото ще го остави.

никола минчев пубертета премиер, напушеният от културата за вице, Ленчето за тройка. Баце вадеше по-качествени кадри нищо че ги срещаше на разклона за Велико Търново Много западна тази държава не е истина…Сега разбирам макетата що ги е срам да кажат че са българи…, не сме за пред хората.

Без БСП и ИТН, може и да има бъдеще за тая държава, ако ли не през 6 месеца на избори докато ви дойде акъла в главата....

"Здравейте, клоуни"

Корни,а като яде кюфтетата от комисионните през тия 7месеца защо не рева? Детенцето в САЩ заглади косъма.

Никакъв компромис и разговори с БСП! Това е партия, която винаги е продавала националните интереси и е била винаги проводник на интересите на Русия. Кирил Петков трябва да остане министър-председателя на България. Никакви отстъпки пред тази вредна жена -Корнелия Нинова. Ако БСП гласуват срещу правителството, всички ще видят колко всъщност "милеят" за България.

Това правителство беше най-вредното, което може да се случи на България! Ще го разберем след години! Тоя човек трябва да си иде в Канада!

КИРО ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ НАРУШАВА ЗАКОНИТЕ В ТАЯ СТРАНА. ДОКЛАДИТЕ НА ДАНС СА САМО ЗА ПОДОЗРЕНИЕ, НЯМА НИКАКВИ РЕАЛНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА. НЯМА РЕШЕНИЕ НА МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ КАКТО Е РЕДНО. НЯМА ПОДПИС НА ВЪНШНАТА МИНИСТЪРКА, КОЯТО Е В ИСПАНИЯ. БЪЛГАРИЯ Е В РЕЖИМ " СВОБОДНО ПАДАНЕ"!

Много просто

Остана само с мравояда. Мъка

Курнята не иска Киртака за премиер, а иска да пробута себе си ... ама кой да се сети ! То оня като се нашмърка почва да гони руснаци, ама като го подгонят те ще офейка за Канада с 200, а каката остава в бойна позиция !

Всшчко е за пари и власт! Толкова беха огладняли! Но и това не им стшгна! Давай прост наподе! Пак гласувай за тях или не МАШИНКИТЕ НА МАДУРеВ ГИ СЛОЖИ!

Няма ли да се забрани тая партия със закон? Мърляавцш! Един пирон не забИха,НО ВСИЧКО ОКРАДОХА

Е БСП може да иска но няма друг по-добър от Кирил Петков в момента и по този начин бесепе саботира държавата и създаването на ново правителство и показва че е руска подлога като Слави Трифонов Това е втория бушон след Трифонов който трябваше да изгори за да свали Правителството БСП

има няколко човека (на прима виста), които са по-подходящи от Кирил Петков, но никой от тях не е приемлив за БСП.

Нинова яко беше захапала властта за да спечели индулгенция за срамния резултат на изборите на БСП. Обаче Киро направо, я съсипа и за Македония и за Русия, въобще заради интересите на другарката и желанието и да е все начело, БСП като нищо може и да не влезе в следващия парламент.

абе, за влизане ще влезе, ама ще им се иска да не бяха влизали... имали са повече депутати като са били обявявани за нелегална партия. Няма да се правя на Осман Октай, и да хвърлям проценти, но има голяма вероятност ПП и ДБ да се коалират и със сигурност ще влезнат, но другите от сегашната коалиция - ИТН и БСП ще са също в дъното на таблицата. Голямото разочарование е, че не можаха да намажат от милиардите по програмата за възстановяване, която навярно няма въобще да проработи у нас, защото липсват законите.

Тетя Корнелия премиер!

за бсп е по-добре да ходят на избори веднага, понеже всеки ден избирателите им намаляват по естествени причини

Корни едва ли ще помирише вече министерство...и депутатството в следващия парламент й е май проблемно,като ги гледам що за простотии вършат...

За съжаление само ПП и ДСБ са за истинска промяна. За пълно придвижване към Запада. Понякога се чудя и не мога да разбера! Практически 100% от българите искат да бъдем като Запада, там отиваме да учим, там отиваме на екскурзии, се сравняваме с тях, а като чели искаме тук да дойдат руснаците. Не го разбирам.

Съвсем просто е - двоен стандарт! Не желаем да бъдем изтривалка на когото и да е. Вижте една Унгария - хората си гледат интереса и са напред с материала. Пътувам много и мога да го потвърдя със собствените си очи! Трябва да гледаме нашите интереси, а не тези на Митрофанова или на Мустафа. В случая те са прости - за да имаме нормална цена на изкопаеми горива и на природен газ е необходимо Русия да доставя по-голямата част от микса! Ясно и просто! Без увъртания и без усуквания. Това - ама то те ако платим в техни банки могат да имат претенции - алабала - Германия как плаща. Нима са по-глупави от нас?!? Пункт 2 - противопоставяне на всяка форма на нападение на която и да е държава - както на Русия над Украйна, така и на САЩ над Афганистан, Сирия, Ирак ... но там мълчим, що ли?!? Лично мое мнение е, че македонското членство в ЕС може да се изтъргува за българска полза - например разговори с Холандия да отпадне ветото им за Шенген. Все неща, от които ще имаме полза. Разберете, добре е да показваме периодично несъгласието си с войната в Украйна по всеки един повод и по всеки един начин! Това е позиция! Но не е добре в 12 без 5 да вземаме задкулисно подобни решения, и после Петков да се обърне и да каже - кво пък толкоз? Нали имат още 43 служителя от руското посолство? Кириле, в България пребивават сезонно или не около 300 000 руснаци! Знаеш го много добре. Тези хора имат нужда от пасавани, документи, подкрепа при нужда а ти им оставяш посолството с 43 човека. Кириле, не се прави на ударен! Това ти е спуснато от Козяк - никой нормален човек не би направил това - в крайна сметка ако има съмнение за шпионаж - да пратят други хора и толкоз! Апропо - такава стъпка точно преди курортния сезон ще остави стотици гладни семейства - защото руснака идва и си оставя парите тук! Нима това от външно не го знаят! За сравнение да питам - знаете ли колко хора работят в американското посолство в България? А колко американци има в България? Ето за това ме е яд! Заради двойния стандарт! Няма значение на коя страна си! Ако си принципен, бъди принципен докрай! Точно заради това и надеждите ми за про100 кирото се изпариха точно както митичните му газови танкери с газ на цена, по-евтина от руската!

то е просто за разбиране, ако ти го обясни точният човек. За съжаление вече не е между живите, но най-добре можеше да го обясни Жельо Желев. Втори избор - Ахмед Доган, трети избор Евгени Минчев.

Нинова премиер, само БСП! Вън статуквото, само БСП! Руснаците са по-важни от българите, само БСП! Ние сме на всеки километър!

Няма ли новини? Ето, Тита с ново дупе, Благой Иванов и той си намерил ново, че даже се оженил за него...Григор го мъчат болежки в слабините, неговото пък явно става все по-активно с тези негови отсъствия и успешни участия, Хайрула и Капитонова все по-близки и все по-близко ...Въобще светът бъка от новини, а вие се занимавате с някакви тривиални дреболии.....

Нинова се опитва да покаже нещо като принципност, белким спаси и малкото електорат, дето и е останал, че току виж - останала под чертата, за влизане в парламента!

Явно отиваме към избори и Про100 и КУРнела затягат редиците. После, ако мине номерът и пак се докопат до кокъла ще продължат с комедията. Колкото и да не харесвам Боко Толуп, той охактеризира политическата класа и дейността й най-точно и искрено със "Здравейте, клоуни" и "Правим се на луди". Може би защото си е по-глупавичък и чат-пат се изпуска да каже някой истина.

Кико, Кико направи една чудесна крачка напред с гоненето на чужди агенти. Не се връщай назад!!! Да отиваме на избори и да ометем последните рашароби!!! Света се раздели, а България е ЕС и НАТО!!!

БСП напусна коалицията заради Русияяяяяяя, а ИТН заради Македонияяя. А някой мисли ли за България?

Искат на м...а си г..а, ама и него няма да получат комунделите! Явно и естествено са от отбора на герб, итн, дпс и израждане !

Митрофанова да си заминава. Да вземе и Гунчева с нея. K Копейкин може да го оставят в Централния Софийски Затвор да забавлява пациентите.

На фона на всички драми с дипломати и посолства, искам да попитам само едно: КАКВО СТАНА С ПАЦО-ТЕРАСАТА?Още ли е във Валенсия като генерален консул на България?

А с Вальо Топлото, джакузита-макузита какво стана ? Р. Овч. де е ? Как са тези другарчета на Курнела?

Е нали Кирчо и Кокорчо ще разобличават ГЕРБ, Р. Овч какво общо има? За Р.Овч ще титаш Барбаганьос.

===============отколко време имате данни за тази нерегламентирана дейност на тези служители на руското посолство? - За някои от месеци, за други от години са събирани такива данни." Руски поток неслучайно е построен толкова бързо, а гръцката реверсивна връзка саботирана 10 години от Борисов...

Га сам се простреляш, никой не ти е виновен....

Рогозин - страхливци; Митрофанова - подлоги; Жириновски - дегенерати; Толстой - продажници; Много кратък списък с обиди на руски официални лица към България. И какво излиза - те ни плюят, а такива като Нинова стоят с отворена уста и преглъщат с кеф. Еми мерси, аз не ща да съм участник в "Дълбоко гърло 7". Другарката ако иска - това си е нейно желание и не бих искал България да е в същата роля.

Що не и върнат чавето от Щатите на таа и да си го прати при путлер?

Ясно, БСП твърдо зад режима на фашиста Путин. Изненадани?

Азовците имат доста свастики по кожата, тях сигурно Путин ги е татуирал насилствено.

Какво я грее Нинова, че Кокорчо или онази с мустачето ще смени Киро Простия на премиерския стол?

Не мога да разбера, каква е тази любов у Кирчо и Кокорчо към комунистите. Вместо да се колаират с десните партии ГЕРБ и ДБ, те се прегърнаха с комунделите от БСП. Вместо да подкрепят проф. Герджиков за президент, те ни натресоха прокремълския натовец Радев. Жалка история...

Очевидно си доста прост. Не занимавай хората тук с дебилизмите си.

И БСП като ИТН остава под прага на следващите избори !

Да видим ПП. Ще се търси нова алтернатива на анти ГЕРБ. БСП бяха прекалено кротки. Но този ход бе задължителен и го казах в коментари преди да се случи.

Алтернатива ще търсят болните ви мозъци...Или овчи мозъци, все тая...ГЕРБ ще спечелят изборите и то, с голяма преднина...А джуджетата нека си търсят алтернативи

Точен коментар !Така или иначе това беше избора ни, никой не може да управлява самостоятелно .За да управлява коалиция трябват компромиси ....до едно време .Министрите на БСП бяха едни от отговорните .

Отговорни и още как. Трябва да отговарят пред Гешев

Да не допускаме русофили. БСП вън от парламента и правителството.

съгласен съм за бсп.. те са вредна отвратителна организация, нямаща нищо общо със социалистическите идеи. Ама защо трябва да има подлоги на хамерика зад България, а не може русофили. Все пак Русия ни дава енергия (ток, чрез горивото за атомната централа, газ, петрол)... а ФАЩ не ни дават нищо.. само ни гласят за пушечно месо.

Все си мислех че ни продава. Ти толкова ли възхищение изпитваш от магазина дето си купуваш храната?? Като не е от Русия ще си купим от другаде. А няма да пълзим на четири крака и да се молим ама моля ви се.

а бе все пак някой ще обяснили, защо след като България има 14 посланика в рассия, тук след изгонването на 70 расийски пасола остават още два пъти по толкова? какво толкова делает тия крепостни в малката ни китна родина??

А колко има САЩ? И това, че там сме имали 14 посланика, вероятно си е наш проблем и може да са повече, ако трябва.

Само че САЩ не са ни обявявали за неприятелска страна...

И колко има САЩ в България? Ама нещо с достоверен източник на информацията, не приказки от Женския пазар.

gunslinger - grinder, ФАЩ ни имат за неприятелска от самото им пръкване преди 246 години. Сега ще ни употребят за пушечно месо.

"ще ни" е в някакво бъдеще неопределимо време... а рашистите вече са ни и продължават да ни употребяват за пушечно месо /минало несвършено плюс сегашно продължително време/... да усещаш разликата?

Защото Виенската конвенция позволява. Богатите държави като Русия могат да си го позволят. Защо САЩ имат над 200 служители в София, а България има 20? С какво се занимават тези 200 души. Същото е с Англия, Германия....

Шпионират и командват

Източник на тия цифри? Ама достоверен, ако може. P.S. бъркате се за Англия и Германия. И освен това във Виенската конвенция има записано "реципрочност". Иначе нищо не би попречило Китай или Индия да ни прати 1 000 000 "дипломати" и да приключим бързо....

шионираха и командваха нямаше да има толкова много русофилистици във властта!

печатат ни визите за Америка, които премахват от 10год. Затова са 200. Има словослагатели, печатари и подвързачи.

разузнаване , брат, разузнаване. на БГ и НАТО. имаме достатъчно продажници които снасят информация,че да затрупат 70 човека.

Като излезе от психотропите с които го тъпчат зап. служби, ще се оправи.