И САЩ се обявиха против Луковмарш

Всички трябва да се обединим, за да противостоим на речта на омразата във всякаква форма, на антисемитизма, дискриминацията и призивите към насилие, пишат от американското посолство

Обратно в новината

Коментари - И САЩ се обявиха против Луковмарш | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И кои са сащ-шсаните малкопишльовци , че да се обябяват против каквото и да е в Бългаия...Тия фекалници , които възродиха фашизма в Украйна и западнала европа , фашизма забранен с резулюция на оон....

Ми и парадът на пенделите не отговаря на ценностите, изповядвани в нашето общество, но САЩ нямат нищо против да ни налагат шизофреничните си модели на социален инженеринг.... И украинските "шествия"и те не отговарят, и измислените им капиталистически, но представяни за уж-християнски празници - също. Айде у лево и североизточните, и презокеано-брюкселските доброжелатели и проводници на коруп.... ценности исках да кажа.

на всяка една държава по света. Под заплахата за цветна революция. Да живей "демокрацията".

Мда..... САЩ казаха че това не отговаряли на нашите обичаи. Те познават нашите обичаи по добре от нас

Фащ взе да се разпорежда тук ,както германците през ВСВ.Тук не им е бащиния.Те се водят по шайката предатели в управлението на България,но не познават българския народ.

Аз съм против войната или специалната операция на територията на Европа, но Америка и ЕС не прави нищо, с което да спре това!!!

Напротив, подклаждат войната

По въпросите за украинските националисти и българските такива от началото на 20-век и връзките им с нацистите бих питал само еврейските служби.

Какви за тези паравоенни бандити на снимката? Чии униформи носят?!

Не ги знам, но ми приличат на тия дето Путин ги използва, за да оправдае така наречената специалната военна операция в Украйна.

Може би униформите са на хората са умирали за свободата на България, а не са стояли да пишат писма от някоя чужда държава

Мисля че фашизма и расизма в България в момента са в най-високата си точка от всякога. Просто много от българските фашисти и расисти са прости хора и не се определят като такива открито защото не разбират добре понятията.

В България фашизъм или фашистка партия никога не е имало. Имало е и има комунизъм и терористични комунистически групи извършили многобройни терористични актове и геноцид над българите.

Не виждам каквато и да е реакция срещу езика на омразата която всеки ден обилно се лее по телевизии,радиа и преса от русофилите в България.

и Тиквата. Опа, той вече е с две присъди!

Това, че името на ген Христо Луков е яхнато от групи псевдопатриоти от българското общество отъждествявайки се с расизъм, антисемитизъм или неонацизъм, незначи че ген Луков няма заслуги към България. Има и то големи, човек достоен за уважение, убит от терористична група за убийства на БКП с дейното участие на бащата на Буруджиева дето я гледаме през ден по Тв. Ген Луков е бил истински патриот нямащ нищо общо с нацизма и антисемитизма!

А срещу полка АЗОВ обявиха ли се?

За полка ,, Азов” питай майка си!

Нахалството няма граници. След като Щатите са против, аз съм за.

Най-обичам като се джавкат комунисти и фашисти , кой е по-голям боклук , кой е убивал повече и кой е по-голяма жертва. Истината е, че В България по убийства и терор комунистите са лидери, дори и преди 1944 , тогава им съперничат само ВМРО, те са една от причините за създаване на фашистка реакция , която трудно може да бъде определена като терористична , а и никога фашистка организация не е взимала властта, по-скоро търсят ред и напредък сред хаоса на червени, оранжеви, македонски и анархистки терор. Но комумделите поемат вина само с мезе. .

До САЩ: а вие що биете негрите?

Там от известно време насам негрите бият, а не ги бият :)

Там, от известно време насам, негрите направо ги застрелват или притискат до умиране.

Лицемерието граници няма - тази сентенция важи в най-голяма степен за САЩ, подкрепят Украйна и всички украински формирования7 АЗОВ, СИЧ 21, АЙДАР ..., които носят нашивки на СС дивизия Тотенкопф, Галичина, Роланд които в действителност са извършили клането на евреи, приеха всички избягали военнопрестъпници от Германия, във Вашингтон съм виждал марш на Скинхедс с развяти знаме със Свастики ... и тръгнали да ни казват кое а разрешено и кое Не ... какъв е ген. Христо Луков има право да решава сам за себе си всеки Българин!!! ... да питам американското посолство кога да си е.. жената, че чакам разрешение или да Ви ... ... ...

Наши младежи по погрешка са взели един съвършен негодник за герой! Дори цар Борис Трети надали би поощрил такъв тип да се издига за герой! Има къде по- смислени генерали като Тошев, Вазов, Бояджиев и много други, които да вдъхновяват младежта!

Има, ама Вазов, например, е избивал британци и французи. Никой десносектант няма да посмее да спомене името му.

Ние, десните, не сме сектантни! И аз се определям като десен човек, но това не ми пречи да се възхищавам от подвига на ген. Вазов. Иначе подкрепям евроатлантизма! Едното няма общо с другото!

Абе, ти се опитай да вдъхновяваш младежта с подвизите на Вазов и гледай за реакцията на "евроатлантизма". Същият евроатлантизъм нарича Ботев и Левски "терористи". И същият евроатлантизъм днес възхвалява Бандера.

Този "негодник" по време на ІСВ сам с 4 оръдия отбранява Българските позиции срещу идващите сърби, защото войниците са обявили Войнишкото въстание напуснали окопите и са тръгнали да свалят Царя в София!!! ... вярвай ми от тия съвременни негодници в парламента НИКОЙ няма да си мръдне г... ако се стигне дотам ... то и ти сигурно си епилиран от третия пол ... вярвай в чл. 5 и тем подобни простотии ...

Такова нещо никой не е чувал , докато Луков е бил жив, по-късно измислица е . Няма и един документ за тези му подвизи. И от тази измислица не става по-малко лидер на фашистка организация.

Ама какво има общо Америка тук това е България и има граници защо Америка на забрани нацистите бандеровци в Украйна. Вън от България американска зган.

САЩ горещо подкрепят организирането на бандеров марш в София. Нали, драги ваксинирани десносектанти!

Тези явно наистина са се взели на сериозно за господарите на света щом се бъркат на всеки за всичко. Даже измислили закон, дето бил глобален. Ама няма лошо. Като дойдат извънземните и решат да изгърбят някой, за да ги уважават всички останали, те ще са печелившите.

А па ни накараха да пращаме помощ на украинските фашисти. После пак ми разказвайте на сламената шапка, че не воюват с Русия, за сметка на тъпите и прости украинци..

Стига тъпотии и руска пропаганда все едно Турция да нахлуе у нас , като обяви всички ни за фашисти - луковисти, поради Луков марш и няколко маргинална . Много подценяваш българите или си крайно тъп та си вярваш.

Tия Сащисаните пък кой ги пита. На всяко гърне мерудия са, Като Напаст от скакалци са тия кравари.

Сега със сигурност от СОС ще го забранят! Виж, ако се беше обадила Митрофанова - 100% щяха да го разрешат! :-)

САЩ и Русия са тези, които разединяват народа и нямат работа в тая държава. Те са единствените, които подклаждат омраза.

Значи да си разбереме функциите! Украинците могат да си почитат Бандера и Шушкевич, дето са организирали такива готини кланета на поляци и евреи, а наш генерал Луков да не можеме да си честваме! А не знам дали наш Луков е убил някого въобще.

И нашите български ценности не съответстват на гйджендърската ви държава ,но не ви забраняваме.фащ злото на земята

Интересно, защо не са против Бандера-марша в Украйна??? Явно пак е в сила подхода "лошо куче, ама наше куче"!

Явно е свалял американски самолети над София и затова е враг на България

И аз съм срещу антисемитизма, обаче по същия начин всички трябва да се противопоставят и на антибългаризма, защото иначе двойните стандарти обезсмислят уж общите ни ценности или само някои са хора на този свят и ние българите не сме от тях? Иначе историята трябва да се разглежда такава каквато е! Ген. Луков си е национален герой и ние имаме право да си честваме националните герои! Убит от комунистите точно защото е защитавал интересите само и единствено на родината си. Възпрепятстват усилията му за изваждане на България от нацистката коалиция, за да са повече щетите върху страната ни! Така, че защо да няма Луков марш, без антисемитски избилици обаче, защото и самия Луков не мисля, че е бил антисемит. То и много от спасителите на българските евреи са осъдени от комунистическия режим за фашизъм и антисемитизъм, но това е защото въпросните толкова си могат! Може ли да се очаква нещо справедливо от Коминтерна?

сатанизма си има държава маша, пакс американа, войни, диверсия, човекомразство, биологични оръжия, депопулация, корена на злото

Сега е времето на тези които са против американците да се запишат за участие в Луковмарш !

Този свят стана пълен батак. САЩ подкрепят наследниците на украинския луков-бандера и шукевит доказани терористи, а не подкрепят нашия луков-нацистки терорист. Слава богу, че са го утрепали като мръсно куче.

А САЩ защо подкрепят правих сектор и Азов?

Абсолютно съм съгласен с тезата против Луков марш, но съм отново разочарован, че от посолствата ни казват какво да правим!!! Гадно чувство се получава и от двойния стандарт на милите посолства и организации, визирам подобни маршове в съседна нам държава.

Луковите глави им се разместиха листата тука. :))))))))))) Ама онзи, ама този! Какво? Срам ви е, че сте фашисти ли? :))) Просто харесвате черни униформи и факли... :))) Това не ви прави фашисти. Искате да прочистите земята от... Айде, тука вече няма измъкване. :))) Фашунгели сте. Хубавото е, че в България комунистите са по-мразени и от вас. :))) Маргиналите те сладки. :))) Най-накрая да се почувстват значими и важни. :)))

Щом не им харесва на САЩ , да си ходят от България ! За Укрите може , а за Българите Йок ! СЛАВА НА БЪЛГАРИЯ ! Ще отида на Марша в знак на протест срещу САЩ и забраната на Луков Марш !

Май?ата им на всички в Американското посолство. Като не можеш да се разбереш с някой с приказки, насилието е работещ вариант. Така че, гледайте си работата, нещастници. Вие разпалвате войни и ходите и трепете наред по цял свят, против насилието били... Жалки лицемери!

ЗА аКРАЙНА НЕЩО?????????????????????

А за Бандера ? Там сме виждали големи прояви възхвала директна на фашизмът !!!

Всеки нормален човек е против тея пронациски глупости.

Какви са тези в Посолството на САЩ , че да се разпореждат с Българите ? Защо не забранявахте Маршовете на Азов в Украйна , АА ! Момчета напред и с Песни на Луков Марш , живеем в България и правим каквото си искаме в България ! САЩ не са ни Господари ! Укри омитайте се от България !

Споко, ще спукаш капиляр, бе слънчев. :))

Какво има да спорим какъв е водачът на легионерите , то си е казано още в заглавието на тяхното списание Мощ -списание за фашистка мисъл. Все едно да спорим Тодор Живков комунист ли е. Луков е един от многото , които са се напъвали да станат български Фюрер, но си е останал фюрерче , липсвала му е Мощ на харизмата извън тесен кръг от 35 хиляди последователи. Критикувал е властта , че не е достатъчно фашизирана , та са го забранили без да го преследват, него пък са го критикували , че е корумпиран. Легионерите са се биели постоянно с официалните бранници и ратниците , кой е по-голям фашист и чии лидер е по-велик. Издигнат в култ след смъртта му. С комунягите, които го убиват са един дол изроди с култ към насилие и омраза към свободата.

Браво на комунистите, че са ликвидирали този фашист.

По същата логика можем да свалим шапки и на фашистите, че са ликвидирали толкова комунисти. Те са един дол дренки убийци и насилници.

А!!! Значи не бива да почитаме генерал Луков, а за убиеца Бандера трябва да си мълчим и да покрепяме украинския нацизъм! САЩ, определете се явно като нацисти за да не ни дразните повече с двуличието си!

Какво общо има Бандера с евреина Зеленски.

Иначе финансирате украинските националисти с кеф, нали!?!

няма да им чета простотиите. Да кажат защо след като организации като Азов бяха и са забранени в САЩ, тези кавали ги спонсорират и подклаждат за преврат в Украйна и последвалото насилие и война????

никога не съм участвал в луков марш, но щом от козяк не им харесва и помиярите им квичат значи е пробългарска, тази година ще участвам в проявата

САМО и ЕДИНСТВЕНО благодарение на Генерал Луков, гр. Кюстендил е в рамките на България! ПОКЛОН!!!

а така - искам сега да видя как Данчето Фандъкова ще даде разрешение за тоя марш.

аз не съм от софето, ама да ми кажеш, като толкова не я харесвате, кого харесвате? Крадецър софиянски ли? На когото единственото му съвпадение със интересите на София е фамилията му.....

ЛУКОВ е бил истински български военен патриот , затова ЛГБТ , Ш@Л0МИ , ОБЩИНАТА , С0Р0СПИИТЕ и т.н. са ТВЪРДО ПРОТИВ !

Ген.Луков е прав. А сега комунистите са заменени от американците.