Коментари - И съпругата на изключения депутат Николай Дренчев напусна "Възраждане" | Днес.dir.bg

И съпругата на изключения депутат Николай Дренчев напусна "Възраждане"

Красимира Дренчева, която е общински съветник в Ловеч, обяви, че Костадин Костадинов е свалил доверието си от нея

Обратно в новината

Коментари - И съпругата на изключения депутат Николай Дренчев напусна "Възраждане" | Днес.dir.bg

Коментари

Насукани като свински черва... Не е изненада.. тънката уловка: депутати пари не са взели(още), но техните протежета в СОС дали? Логически, да нахранили са ги до живот. Предполагам нещо като 5-10мил. , за да има за всички и во всеки за банички

Еееее, толкова съм изненадан и разочарован от Въздържание... А, такива надежди имахме всички за тях... На кого ни оставяте??? :))))

Коце..Коцеее.....каква е тая шуробаджанащина бе....двама братя,жена му на единия, местенце за шуранайката и свакото нямаше ли в партийните ти редици :)

Да не ти е Лорер и компания объркал си нещо

Ако имаше идеи щеше да напусне общинския съвет а не партията. Интереса клати феса.

Семейството го усещам как ще цъфне скоро в ТРЕТИ МАРТ!!!

Или МЕЧ

снемането на доверие става по роднинско - сексуален път, както казваше навремето и един бсп активист

Са фашисти. Трябва със закон да ги забранят

От изгонените трима, знам само за Н. Дренчев, бивш военен пилот. Той май е най-умния в групата на израждане и това не е харесвало на спедитора от максуда. к.к. действа с опоненти/конкуренти като курнела, но знаем в какво се превърна бсп под нейно командване. Това очаква и възраждане.

никакъв пилот не е

Хем умна, хем красива! Кеф да ти стане!

Възраждане трябва незабавно да бъде забранена. Това си е руска тъпа ка ге бейс ка партия. Тук не е Русия.

...а какво правим с проамериканските цереушки партии бе лешпер ?!?? Тях да не ги ли забраняваме А ?!??

Не се хаби, жълтопаветният планктон се е развихрил тука....

Сравнявахте Болен с КК, ама онзи поне имаШЕ акъл в главата и си държеше котилото изкъсо - поне първите няколко години.А КК, щото е тъпо парче, си го взимат за мезе неговите собствени протежета.Тоя Дренчев му беше като Цончо "Храчката" ГаневЪ - другия солташак!

Цялото домочалие са папка ли лесни пари боклуци мръсни

Провеждали кампаниите си със собствени средства ! Тая имали ли си идея, колко струва една предизборна кампания , или и тая е работничка в съвета и милионерка по съвместителство !

Да живее Вгъзраждани !

Тези не са избрани мажоритарно, а защото са били част от листа на партия, която има програма. След като някакви от листата са решили да не спазват програмата, за която са гласували избирателите на партията, тези НЕ БИВА повече да бъдат на избираемите от партия места, а да си подадат оставките и на тяхно место да се вкючат следвашите от листата на партията. Така е правилно и логично, а не да се правят на независими, а всъщност да са купени от друга партия, за кояо да глсуват и да изкривяват вота на изборателите. Защо не променихте закона за напусналите?

Вгъзраждани да не останат само с ваклото човече от Максуда - Простя Тъпейкин

малкото курве Силвестър да му нацепя гъзето до кръв

Добре де, кой го набута тоя мерзавец в парламента? Кой го вкара в листата на избираема позиция? Няма ли и той да поеме политическа отговорност? Или за него не се отнася понятието отховорност?

от какво са изключени? Та, “Възраждане” не е партия, това е сбирщина от гамени и улични отрепки. Напълно маргинални!

Ловеч ли бе майна ? Тва беше некъде из Родопите нали ? Там дето Васко Кеца са спънал зарад връзката , ам той не забилязал , щото пушил от тревата дето някъв поп му я бил продал майна.......... абе нещо такова беше ....... . То там майна страшно в Ловеч - вълци , гора , планина ......... може и мечки да има ... де да знайш брат ! Аз не знам де .... ама казват , че тревата там била страшна брат !!!!! Месно производство майна ! Чиста балканска продукция ! Натурална !!! Никви расли в саксии растения отглеждани в парници под земята майна !!! Всичко си растяло на воля по полята !!!!!!! Вървиш и дишаш майна !!!!! Главен там бил оня лилипут ...... оня бе .... че му забрайх името ... оня дето купи ЦСК бе майна ...... един дребен , нисък , гледа кат пребозало теле , вечно нашмъркан ...... абе еби го - немоа са сета сега за името на дребосъка майна , ама то и няма значение нали , важното е че лилипута там бил главен :) Ама наскоро майна , чух че в Ловеч натоварили някъв кораб с бело и го пратили по реката до нейде в Европа .... ама европейците рекли да го проверат и ко да видят : ЦЯЛ КОРАБ С БЕЛО МАЙНА !!!!!!!! ЦЯЛ КОРАБ !!!!!!!! Еба тия ловешки бизнесмени майна !!!!! Кораба бил на оня другия дето си купи един друг футболен отбор - ......... един кльощав , висок , гледа все едно е ял мухоморки ,и той нашмъркан педал мяза ...... абе и неговото име забрайх майна , ама и то няма значение нали . Важното е , че и той от тоя Ловеч тръгнал ........ . боклуци майна ........ Не са спокойни пияндета , а скапани наркомани майна !!!!

Ще ги видим тези тримата в парламента, въпреки, че не са в партията дали ще гласуват заедно с Възраждане или не. Ако не гласуват с Възраждане, значи са били купени и Костадинов е прав да ги изключи.

става мъжът общински съветник в София. Жена му общински съветник в Ловеч. И ние рупаме зеле и чакаме нещо да се промени. И всеки път се случва едно и също.

гледам снимката и си спомням за една реплика: "Тази гуша не от гладуване! "

Тази шия не е от туршия.

депутати и съветници, които подкрепят политическия враг, - това са предатели. Няма друго определение! И просто се изключват! Забележете - от ГЕРБ не искат да гласуват да човек от ПП-ДБ-СС, а трима от "Възраждане" гласуват за него!!! Пълен абсурд! Освен да се ги купили - няма друго обяснение!!! ПП-ДБ говорят, че възраждане е проруска партия и трябва да се забрани, а тези гласуват за ПП-ДБ!

Възраждане се чисти от продажници

На въшкарника му резнаха крилцата и стана първа плювачка към тези, които и ги дадоха!Аман от такива.

Спокойно, копейката се разпда, но президент скоро ще направи нова партия и ще приюти там всички къси пишки, кухи лейки, обикновени кремълски олигофрени и вся свлоч, за която се сетите.

ти ще си първия в листата, че преизпълваш критерийте. Особенно за пишката. Може да ти е куса пишката, но ти е широко дупето, като един истински жълтопаветник

Абе кога ще направят закон терикатоте влезли в общината или НС с ракета носител на партия и отцепили се по каквото и да е шарлатански причини да напускат общината или НС и на тяхно място да влизат други от партията! За да се прекрати подкупването на политици които да сменят партии от користни интереси!

НИКОГА. защото законите се приемат от тези, които купуват такива депутати

"Дренчева напуска и "Възраждане", и групата в Общинския съвет, но остава общински съветник." Кешира всичко до което се докопва - какво да кажеш повече, освен че е типичен български политик, добре описан от Ал. Константинов, с репликата на Бай Ганьо, на гости у Иречек: - "И едните, и другите са маскари!... Ти мене слушай, па се не бой! Маскари са до един!.." Или другото, от „Бай Ганьо пътува“: - "Всички са маскари, келепирът е я депутат да си, я кмет ... “. .....

Ватнишки неволи. Копейков коли и беси,а всичките около него с банкови сметки в Евро. Друзята въобще не са корумпирана, ама изобщо!

Човещина, кво да ги правиш!? Гласували хората от Възраждане в СОС, санким да не изпуснат тлъстата заплата и кокала....

Когато и да пребиеш руския роб е късно. Колкото повече руски роби има в една държава, толкова по-беден е народа и. Русия е тумор, нашият вечен враг!!!

Не виждам разлика между Костадинов, Волен, Каракачанов и Симеонов ,а вие ???? Преди години се говореше ,че земеделец не е партийна принадлежност ,а диагноза!!!! За " патриотите" важи същото!! Аман от негодници,!!!!

Абе майна ....... я кажете де са кандидатства за трол бе майна ? Искам да стана и аз платен трол баси . Ако некой шеф на троловете тука ми прочете поста майна - свържи се с мен бе . Искам и аз да си цъкам платено на клавиатурата !

Руски знаеш ли, щото трябва да се разбираш със шефовете, ако почнеш работа ....

Абе и руски знам , и хамерикански барабар с акцента го докарвам майна ! Квото кажете - знам го баси ! Ще ми са да съм трол на америка майна ........ четах , че посланника капят добри парички майна ! Руснаците .... го карат за идеала майна , ама при мене сиренето е с пари нали ...... та искам да съм трол на америката . Де са кандидатства бре , казвайте майна ?

Тук в Пасоля приемаме молби след анален медицински тест.Приходите.

Възраждане са регионална партия за Варна, не могат да виреят чак в Ловеч, камо ли пък в София и полека лека о ще отекат в канала!

Стана както Ванга и Нострадамус са предлекли началото на краят на Възраждане.

Да се радват, че сме в европейския съюз, иначе Копейката , щеше да ги разчисти като вожда си. Я басейн , я балкон.

И "Възраждане" ще излязат големи фъшхии..

Много правилно направи Костадинов .Напред Възраждане!!!

Ами къде беше, когато от мАЦква финансираха предходния проект (А)лтернатива за (Б)ългарско (В)ъзраждане - АБВ .... Що чакаше да дойде варненския мургавелко, та да викаш "напред" ?!

Да живее Вгъзраждани !

За партията на Радев се подготвят сигурно, пари може да не са взели ,но нещо може да им е обещано... те си знаят

Дорогой Костя, още в понедельник да се отбиеш в посольството да направим разчет какви деньги ще трябва да връщаш

Много страшни тези патриоти от Възраждане.

Комунизмът в България трябва да се разглежда като терористичен акт на тумора русия към България. Умряха милион българи убити от руския враг. Русия е врага на целия свят! ... "9 септември 1944. Червената Армия Освободителка, освободила България от "фашистко робство" На 09 септември 1944г. е извършен преврат с помоща на една чужда армия, която сваля правителството на Константин Муравиев (БЗНС), съставено от народняци, демократи и земеделци. A предишното българско правителство на Иван Багрянов е извадило страната от Тристранния пакт и е разоръжило 15 хиляди германски войници и офицери на българска територия Константин Муравиев прави опит да предотврати обявяването на война от Съветския съюз на България. За седмицата, през която е на власт, България прекъсва дипломатическите си отношения с Германия, иска примирие от САЩ и Великобритания и започва изтеглянето на българските войски от Югославия. На 5 септември правителството на Муравиев обсъжда решение за обявяване война на Германия. Обнародването му обаче е отложено за 72 часа от военния министър генерал Иван Маринов. В действителност ген. Маринов вече е бил съгласувал своите действия с Отечествения фронт за отлагане обявяването на войната, за да се даде възможност на СССР да обвини правителството в неискреност и да обяви война на България. На 5 септември, Съветският съюз изпраща нота, с която обявява война на България. Официалният мотив е, че България продължава да в съюз с Берлин. Трети Украински фронт отдавна е разположен на румънско-българската граница и чака заповед. Комунистите, които са активно подкрепяни и направлявани от Москва и знаят, че Червената армия е на границата с България, обявяват курс към въоръжено въстание срещу „новата фашистката власт”. На 8 септември, СССР окупира страната, като под този натиск се извършва Деветосептемврийският преврат, довел Българската комунистическа партия на власт, подчинявайки България на тоталитарните режими в Москва и изолирайки я от свободния свят за следващите 45г. Извършва се безпрецедентната разправа с народните представители от ХХV Народно събрание и всички невинно осъдени от така наречения "Народен съд". B първите месеци след 9 септември са избити или "безследно изчезнали" близо 30 000 души

Вместо нацизма Европа получи окупацията на СССР, червен фашизъм и концлагери. Българите скоро ще изпратят Альоша обратно в Русия.

Нашите окупатори не крадат само от нас. Крадат от целия свят. 160 танкера със сирийски ресурси, плячкосани от американска окупация през последните 24 часа 6 февруари 2024 г 160 танкера със сирийски ресурси, плячкосани от американска окупация през последните 24 часа Хасака – САНА – Американските окупационни сили засилиха кражбата на сирийски национални ресурси, особено петрол и зърнени храни. През последните часове окупационните сили изведоха 84 цистерни за съхранение, превозващи петрол, който беше плячкосан от окупираните от тях райони в сирийската Ал Джазира, през незаконните пропускателни пунктове Махмудия, насочващи се към иракска територия, според местните жители от провинцията Ярубия. В същата връзка източниците съобщават, че силите на САЩ също са извели през незаконния пропускателен пункт Ал-Уалид конвой от 76 големи танкера, натоварени със зърно, „пшеница и ечемик“, откраднати от силозите за зърно, които са били конфискувани от милицията QSD с подкрепата на окупацията и се насочва към Северен Ирак.

Червена Кучка лае от зори, а керванът си върви и от злобата голяма от устата капе пяна диагнозата е ясна кучката червена е просто бясна, а глутницата много гладна затова е толкоз гадна всеки умен туй го знай то не става само с лай!

"Комунистите имат един проблем, винаги им свършват парите, и това са парите на другите...." Маргарет Тачър Ако зависеше от продажните български русофили в нашите магазини щеше да се продават само руски боклуци - Боярьйшник, стекломой. Тройной... и новичок.

Рушландия на путлер: Когато хора, спестяващи храна, топла вода, газ, без възможност да отидат на почивка, усещат величието на страната си, това не е патриотизъм, това е шизофрения! Така че патриотизмът е шизофрения, както е казал кралят на динамита Нобел: патриотизмът е последното убежище на негодника....

-Всички поробени народи след неибежният фалит Червеният Четвъртия Райх – СССР, избраха да бъдат свободни. -Всички избраха да участват в НАТО , където е и Америка. -Всички избраха да бъдат в Европейският Съюз. -Всички избраха да скъсат с омразният поддискащ измислен и фалшив Социалиостически строй и „Светлото бъдеще“. -Всички бивши поробени държави по този начин преминаха в друго измерение на качеството на живот и с вярата че ще бъдат защитени. И не от Горна волта или Венецуела, а от агресивното диво, алкохолизирано руско племе.

Ти специално нищо не си избирал.Други избраха вместо теб.

Фуреро ги сиктеросва един по един. Накрая ще си остане сам като Волен ,преднио фурер.

Най-голямата мечта на руския патриот е да стане италиански , френски, английски, и най-вече американски патриот!

Коментари - И съпругата на изключения депутат Николай Дренчев напусна "Възраждане" | Днес.dir.bg

И съпругата на изключения депутат Николай Дренчев напусна "Възраждане"

Красимира Дренчева, която е общински съветник в Ловеч, обяви, че Костадин Костадинов е свалил доверието си от нея

Обратно в новината

Коментари - И съпругата на изключения депутат Николай Дренчев напусна "Възраждане" | Днес.dir.bg

Коментари

Насукани като свински черва... Не е изненада.. тънката уловка: депутати пари не са взели(още), но техните протежета в СОС дали? Логически, да нахранили са ги до живот. Предполагам нещо като 5-10мил. , за да има за всички и во всеки за банички

Еееее, толкова съм изненадан и разочарован от Въздържание... А, такива надежди имахме всички за тях... На кого ни оставяте??? :))))

Коце..Коцеее.....каква е тая шуробаджанащина бе....двама братя,жена му на единия, местенце за шуранайката и свакото нямаше ли в партийните ти редици :)

Да не ти е Лорер и компания объркал си нещо

Ако имаше идеи щеше да напусне общинския съвет а не партията. Интереса клати феса.

Семейството го усещам как ще цъфне скоро в ТРЕТИ МАРТ!!!

Или МЕЧ

снемането на доверие става по роднинско - сексуален път, както казваше навремето и един бсп активист

Са фашисти. Трябва със закон да ги забранят

От изгонените трима, знам само за Н. Дренчев, бивш военен пилот. Той май е най-умния в групата на израждане и това не е харесвало на спедитора от максуда. к.к. действа с опоненти/конкуренти като курнела, но знаем в какво се превърна бсп под нейно командване. Това очаква и възраждане.

никакъв пилот не е

Хем умна, хем красива! Кеф да ти стане!

Възраждане трябва незабавно да бъде забранена. Това си е руска тъпа ка ге бейс ка партия. Тук не е Русия.

...а какво правим с проамериканските цереушки партии бе лешпер ?!?? Тях да не ги ли забраняваме А ?!??

Не се хаби, жълтопаветният планктон се е развихрил тука....

Сравнявахте Болен с КК, ама онзи поне имаШЕ акъл в главата и си държеше котилото изкъсо - поне първите няколко години.А КК, щото е тъпо парче, си го взимат за мезе неговите собствени протежета.Тоя Дренчев му беше като Цончо "Храчката" ГаневЪ - другия солташак!

Цялото домочалие са папка ли лесни пари боклуци мръсни

Провеждали кампаниите си със собствени средства ! Тая имали ли си идея, колко струва една предизборна кампания , или и тая е работничка в съвета и милионерка по съвместителство !

Да живее Вгъзраждани !

Тези не са избрани мажоритарно, а защото са били част от листа на партия, която има програма. След като някакви от листата са решили да не спазват програмата, за която са гласували избирателите на партията, тези НЕ БИВА повече да бъдат на избираемите от партия места, а да си подадат оставките и на тяхно место да се вкючат следвашите от листата на партията. Така е правилно и логично, а не да се правят на независими, а всъщност да са купени от друга партия, за кояо да глсуват и да изкривяват вота на изборателите. Защо не променихте закона за напусналите?

Вгъзраждани да не останат само с ваклото човече от Максуда - Простя Тъпейкин

малкото курве Силвестър да му нацепя гъзето до кръв

Добре де, кой го набута тоя мерзавец в парламента? Кой го вкара в листата на избираема позиция? Няма ли и той да поеме политическа отговорност? Или за него не се отнася понятието отховорност?

от какво са изключени? Та, “Възраждане” не е партия, това е сбирщина от гамени и улични отрепки. Напълно маргинални!

Ловеч ли бе майна ? Тва беше некъде из Родопите нали ? Там дето Васко Кеца са спънал зарад връзката , ам той не забилязал , щото пушил от тревата дето някъв поп му я бил продал майна.......... абе нещо такова беше ....... . То там майна страшно в Ловеч - вълци , гора , планина ......... може и мечки да има ... де да знайш брат ! Аз не знам де .... ама казват , че тревата там била страшна брат !!!!! Месно производство майна ! Чиста балканска продукция ! Натурална !!! Никви расли в саксии растения отглеждани в парници под земята майна !!! Всичко си растяло на воля по полята !!!!!!! Вървиш и дишаш майна !!!!! Главен там бил оня лилипут ...... оня бе .... че му забрайх името ... оня дето купи ЦСК бе майна ...... един дребен , нисък , гледа кат пребозало теле , вечно нашмъркан ...... абе еби го - немоа са сета сега за името на дребосъка майна , ама то и няма значение нали , важното е че лилипута там бил главен :) Ама наскоро майна , чух че в Ловеч натоварили някъв кораб с бело и го пратили по реката до нейде в Европа .... ама европейците рекли да го проверат и ко да видят : ЦЯЛ КОРАБ С БЕЛО МАЙНА !!!!!!!! ЦЯЛ КОРАБ !!!!!!!! Еба тия ловешки бизнесмени майна !!!!! Кораба бил на оня другия дето си купи един друг футболен отбор - ......... един кльощав , висок , гледа все едно е ял мухоморки ,и той нашмъркан педал мяза ...... абе и неговото име забрайх майна , ама и то няма значение нали . Важното е , че и той от тоя Ловеч тръгнал ........ . боклуци майна ........ Не са спокойни пияндета , а скапани наркомани майна !!!!

Ще ги видим тези тримата в парламента, въпреки, че не са в партията дали ще гласуват заедно с Възраждане или не. Ако не гласуват с Възраждане, значи са били купени и Костадинов е прав да ги изключи.

става мъжът общински съветник в София. Жена му общински съветник в Ловеч. И ние рупаме зеле и чакаме нещо да се промени. И всеки път се случва едно и също.

гледам снимката и си спомням за една реплика: "Тази гуша не от гладуване! "

Тази шия не е от туршия.

депутати и съветници, които подкрепят политическия враг, - това са предатели. Няма друго определение! И просто се изключват! Забележете - от ГЕРБ не искат да гласуват да човек от ПП-ДБ-СС, а трима от "Възраждане" гласуват за него!!! Пълен абсурд! Освен да се ги купили - няма друго обяснение!!! ПП-ДБ говорят, че възраждане е проруска партия и трябва да се забрани, а тези гласуват за ПП-ДБ!

Възраждане се чисти от продажници

На въшкарника му резнаха крилцата и стана първа плювачка към тези, които и ги дадоха!Аман от такива.

Спокойно, копейката се разпда, но президент скоро ще направи нова партия и ще приюти там всички къси пишки, кухи лейки, обикновени кремълски олигофрени и вся свлоч, за която се сетите.

ти ще си първия в листата, че преизпълваш критерийте. Особенно за пишката. Може да ти е куса пишката, но ти е широко дупето, като един истински жълтопаветник

Абе кога ще направят закон терикатоте влезли в общината или НС с ракета носител на партия и отцепили се по каквото и да е шарлатански причини да напускат общината или НС и на тяхно място да влизат други от партията! За да се прекрати подкупването на политици които да сменят партии от користни интереси!

НИКОГА. защото законите се приемат от тези, които купуват такива депутати

"Дренчева напуска и "Възраждане", и групата в Общинския съвет, но остава общински съветник." Кешира всичко до което се докопва - какво да кажеш повече, освен че е типичен български политик, добре описан от Ал. Константинов, с репликата на Бай Ганьо, на гости у Иречек: - "И едните, и другите са маскари!... Ти мене слушай, па се не бой! Маскари са до един!.." Или другото, от „Бай Ганьо пътува“: - "Всички са маскари, келепирът е я депутат да си, я кмет ... “. .....

Ватнишки неволи. Копейков коли и беси,а всичките около него с банкови сметки в Евро. Друзята въобще не са корумпирана, ама изобщо!

Човещина, кво да ги правиш!? Гласували хората от Възраждане в СОС, санким да не изпуснат тлъстата заплата и кокала....

Когато и да пребиеш руския роб е късно. Колкото повече руски роби има в една държава, толкова по-беден е народа и. Русия е тумор, нашият вечен враг!!!

Не виждам разлика между Костадинов, Волен, Каракачанов и Симеонов ,а вие ???? Преди години се говореше ,че земеделец не е партийна принадлежност ,а диагноза!!!! За " патриотите" важи същото!! Аман от негодници,!!!!

Абе майна ....... я кажете де са кандидатства за трол бе майна ? Искам да стана и аз платен трол баси . Ако некой шеф на троловете тука ми прочете поста майна - свържи се с мен бе . Искам и аз да си цъкам платено на клавиатурата !

Руски знаеш ли, щото трябва да се разбираш със шефовете, ако почнеш работа ....

Абе и руски знам , и хамерикански барабар с акцента го докарвам майна ! Квото кажете - знам го баси ! Ще ми са да съм трол на америка майна ........ четах , че посланника капят добри парички майна ! Руснаците .... го карат за идеала майна , ама при мене сиренето е с пари нали ...... та искам да съм трол на америката . Де са кандидатства бре , казвайте майна ?

Тук в Пасоля приемаме молби след анален медицински тест.Приходите.

Възраждане са регионална партия за Варна, не могат да виреят чак в Ловеч, камо ли пък в София и полека лека о ще отекат в канала!

Стана както Ванга и Нострадамус са предлекли началото на краят на Възраждане.

Да се радват, че сме в европейския съюз, иначе Копейката , щеше да ги разчисти като вожда си. Я басейн , я балкон.

И "Възраждане" ще излязат големи фъшхии..

Много правилно направи Костадинов .Напред Възраждане!!!

Ами къде беше, когато от мАЦква финансираха предходния проект (А)лтернатива за (Б)ългарско (В)ъзраждане - АБВ .... Що чакаше да дойде варненския мургавелко, та да викаш "напред" ?!

Да живее Вгъзраждани !

За партията на Радев се подготвят сигурно, пари може да не са взели ,но нещо може да им е обещано... те си знаят

Дорогой Костя, още в понедельник да се отбиеш в посольството да направим разчет какви деньги ще трябва да връщаш

Много страшни тези патриоти от Възраждане.

Комунизмът в България трябва да се разглежда като терористичен акт на тумора русия към България. Умряха милион българи убити от руския враг. Русия е врага на целия свят! ... "9 септември 1944. Червената Армия Освободителка, освободила България от "фашистко робство" На 09 септември 1944г. е извършен преврат с помоща на една чужда армия, която сваля правителството на Константин Муравиев (БЗНС), съставено от народняци, демократи и земеделци. A предишното българско правителство на Иван Багрянов е извадило страната от Тристранния пакт и е разоръжило 15 хиляди германски войници и офицери на българска територия Константин Муравиев прави опит да предотврати обявяването на война от Съветския съюз на България. За седмицата, през която е на власт, България прекъсва дипломатическите си отношения с Германия, иска примирие от САЩ и Великобритания и започва изтеглянето на българските войски от Югославия. На 5 септември правителството на Муравиев обсъжда решение за обявяване война на Германия. Обнародването му обаче е отложено за 72 часа от военния министър генерал Иван Маринов. В действителност ген. Маринов вече е бил съгласувал своите действия с Отечествения фронт за отлагане обявяването на войната, за да се даде възможност на СССР да обвини правителството в неискреност и да обяви война на България. На 5 септември, Съветският съюз изпраща нота, с която обявява война на България. Официалният мотив е, че България продължава да в съюз с Берлин. Трети Украински фронт отдавна е разположен на румънско-българската граница и чака заповед. Комунистите, които са активно подкрепяни и направлявани от Москва и знаят, че Червената армия е на границата с България, обявяват курс към въоръжено въстание срещу „новата фашистката власт”. На 8 септември, СССР окупира страната, като под този натиск се извършва Деветосептемврийският преврат, довел Българската комунистическа партия на власт, подчинявайки България на тоталитарните режими в Москва и изолирайки я от свободния свят за следващите 45г. Извършва се безпрецедентната разправа с народните представители от ХХV Народно събрание и всички невинно осъдени от така наречения "Народен съд". B първите месеци след 9 септември са избити или "безследно изчезнали" близо 30 000 души

Вместо нацизма Европа получи окупацията на СССР, червен фашизъм и концлагери. Българите скоро ще изпратят Альоша обратно в Русия.

Нашите окупатори не крадат само от нас. Крадат от целия свят. 160 танкера със сирийски ресурси, плячкосани от американска окупация през последните 24 часа 6 февруари 2024 г 160 танкера със сирийски ресурси, плячкосани от американска окупация през последните 24 часа Хасака – САНА – Американските окупационни сили засилиха кражбата на сирийски национални ресурси, особено петрол и зърнени храни. През последните часове окупационните сили изведоха 84 цистерни за съхранение, превозващи петрол, който беше плячкосан от окупираните от тях райони в сирийската Ал Джазира, през незаконните пропускателни пунктове Махмудия, насочващи се към иракска територия, според местните жители от провинцията Ярубия. В същата връзка източниците съобщават, че силите на САЩ също са извели през незаконния пропускателен пункт Ал-Уалид конвой от 76 големи танкера, натоварени със зърно, „пшеница и ечемик“, откраднати от силозите за зърно, които са били конфискувани от милицията QSD с подкрепата на окупацията и се насочва към Северен Ирак.

Червена Кучка лае от зори, а керванът си върви и от злобата голяма от устата капе пяна диагнозата е ясна кучката червена е просто бясна, а глутницата много гладна затова е толкоз гадна всеки умен туй го знай то не става само с лай!

"Комунистите имат един проблем, винаги им свършват парите, и това са парите на другите...." Маргарет Тачър Ако зависеше от продажните български русофили в нашите магазини щеше да се продават само руски боклуци - Боярьйшник, стекломой. Тройной... и новичок.

Рушландия на путлер: Когато хора, спестяващи храна, топла вода, газ, без възможност да отидат на почивка, усещат величието на страната си, това не е патриотизъм, това е шизофрения! Така че патриотизмът е шизофрения, както е казал кралят на динамита Нобел: патриотизмът е последното убежище на негодника....

-Всички поробени народи след неибежният фалит Червеният Четвъртия Райх – СССР, избраха да бъдат свободни. -Всички избраха да участват в НАТО , където е и Америка. -Всички избраха да бъдат в Европейският Съюз. -Всички избраха да скъсат с омразният поддискащ измислен и фалшив Социалиостически строй и „Светлото бъдеще“. -Всички бивши поробени държави по този начин преминаха в друго измерение на качеството на живот и с вярата че ще бъдат защитени. И не от Горна волта или Венецуела, а от агресивното диво, алкохолизирано руско племе.

Ти специално нищо не си избирал.Други избраха вместо теб.

Фуреро ги сиктеросва един по един. Накрая ще си остане сам като Волен ,преднио фурер.

Най-голямата мечта на руския патриот е да стане италиански , френски, английски, и най-вече американски патриот!