И Пловдив в плен на грипа, половин България - до седмица. Вижте кои са следващите градове

И в Пловдив е в плен на грипа, до дни настъпва и във Варна, Ямбол, София област и Добрич

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как бе? Нали ковида беше изместил грипа? От къде се взе сега тоя грип? И, защо е тази врява - живеем с грипа откакто се помним.... кога това е било повдигано на въпрос????

Извадиха старите плашила от гардероба. Вземете си грипа и си го заврете отзад.

Хора,докога ще ни натякват този малоумник?И докога ще търпим това?

Гледайте какво следва в Бургас. До две седмици всички ще са болни з защото дебилите решиха да отменят епидемията, та да покажат по стахановски как добре я борят. Приготвяме си пари за лекарства, нерви за опашките при гптата и ще се надяваме да издържим... Бурсуци!

Слагай каската и маската, и се крий в обора!!!!

Никой не обелва нито дума за туберкулозата в Украйна. Що така? Не е още полит-коректно ли? Нали сте наясно за какво иде реч?

Този дембел, да не се прави на врачка, а да предприеме мерки!

Грип и други инфекции е имало откакто свят съществува.....само през Ковид, не съществуваха. Разликата е, че преди години нямаше сводка на всеки 2 часа, колко човека са се разболели, нито главния държавен инспектор даваше брифинг по тези поводи. Грипни ваканции от години се обявяват точно в седмицата преди междусрочната ваканция, а смисъла от нея е единствено, че учениците си поспиват повече. След това на тълпи превземат търговските центрове и други подобни.

Тъпанар от системата го е яд, че са го пратили в отпуска. Бегай бе.

Тъпанар си ти, че мисълта ти се движи само от инжективни боклуци.

Грипните ваканции учениците ги карат в МОЛа.

Тъпанар от системата го е яд, че са го пратили в отпуска.

Бийте му бустера на тоя боклук

Ей, сега като няма ковид трябва да ни плашите с грипа, а? "Половин България до седмица..." Само дето в Бургас от утре премахват ограниченията, ама това сте пропуснали да напишете... Срамно и жалко поведение и морал с мирис на стари чорапи...

Епидемията, ограничения е силно казано. От утре до две седмици всички ученици и родителите им са билни

мен ако питате отдавна закъсняхте със затварянето. Още от началото на декември масово и деца и родители бяха болни, по градския транспорт всичко живо кашляше, смъркаше и пърдеше. Голяма част от хората изкараха коледните празници болни, без достъп до личния лекар. Кашлицата продължаваше почти по един месец, като в началото на януари болниците се напълниха, защото много деца получиха усложнения с бронхити, пневмонии и ушни инфекции. В момента тия дето се възстановиха от декември са на училище, а останалите са болни вкъщи. Та за каква грипна ваканция ми говорите сега, когато вече няма смисъл Идиоти , сър

това е абсолютно вярно на 100% написах почти същото в друга тема https://dnes.dir.bg/comments/otmeniha-gripnata-epidemiya-v-burgas-uchenitsite-se-vrashtat-v-uchilishte-ot-utre

ако направят кунчев на сапун няма и казана с боклук да измия с него, толкова е гнусен и сатанизиран този помияр и несменяем гъзоблизец тоя трябва да бъде замерян публично с камъни докато пукне

Що си търсите поводи за измислени ваканции? Кой плаща тези лоскдауни? После що имали ниски оценки

Колко пациенти от болните реално се изследват за грип като отидат при личния или той просто им изписва шепа лекарства и антибиотици, а пък в лабораториите докато обработят резултатите.....докато обяват епидемия, тя вече ще е минала.

Кунчев в панделата. Веднага. Он знае защо.

ай сиктир , тиквеници. Не се спряхте всяка зима измисляте как да провалите първият срок на учениците.

Ко са им провалили бе смешник??!! 4 дена не са учили. Голяма драма. По-добре така, отколкото цялото семейство 200 лева за лекарства, болнични и т.н. По празниците им дават два дена работни, всичко друго е официално празници. Провалили били.

няма вече да ви верваме бе боклуци вакцинирани

Какво да вярваш бе тъпан? Такива "грипни ваканции" имаше много преди ковида. Аз съм бил ученик преди повече от 30 години и тогава имаше. И много им си кефехме.

Дреме ми! Аз съм с четири бустера.

дай да затворим пак, така ли? боклук!

тоя фашизиран боклук трябва да влезе в плен на бай Ставри!

Я, Кунчеф е жиф!