И опозиция и управляващи не одобряват законопроекта "Магнитски", напрежение в НС

Българският вариант на закона "Магнитски" е "абсолютен фашизъм", е мнението на ИТН, ДПС го определиха като "пълзящ фашизъм", ГЕРБ смятат, че няма как да бъде одобрен, ДБ също са на мнение, че няма как да го има

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никой не одобрява ама някой го е предложил. Да го издирим и обесим без съд и присъда.

българската корупция,злоупотреба със власт и служебно положение,кражби и измами,независимо от партийната принадлежност са нанесли тежки,и непоправими вреди,сравними със война ,болести и катастрофи!Този български проблем е наистина тежък,но трябва да се реши за да съществува по добро общество и щастливи българи!Бой по корумпирани политици и партийни лидери!

Асен Василев да си ходи откъдето е дошъл. Неофашисти не ни трябват!

масова простотия в този форум. Чехите, които преди повече от 30 години приеха закона за лустрацията, са на свеълинни години пред България. Пишещите по-долу трябва да бъдат качени на една машина на времето и обратно в тошовизма. Там ви е мястото!

tonk11

Явно не знаеш та да ти кажа - въпросния закон в Чехия и отменен през 2000 година.

Следващата стъпка каква ще е - Закон за защита на простокиро&кокорчо и Министерство на истината. Хайл киро мустафа! Ама ще се задавите, изроди долни!!

Единствената разлика между предложеното извращение и ЗЗД от 1924 година, че в днешната версия липсва смъртното наказание. Позовавайки се на ЗЗД са избити над 2000 журналисти, писатели, учители, опозиционни депутати, индустриалци. В затвора са вкарани над 10000. 1941 година ЗЗД е допълнен и се изграждат първите два КОНЦЛАГЕРА в България. Яко, а!

Това се налага от САЩ във всички държави в Европа, не трябва да се допуска в БГ.

Марш в русия изроди , русофили и подлоги не ни трябват .

Фашизъм. Чакайте още. При комунизма поне симулираха правосъдие.

Неодобрява но трябва как да ви следим корумпираните ви парички кадето американските травестити ви превеждат за да унищожите Българската икономика и народа ни.

Нама законопроект на Каримански ПЛАЧЕ? Кой си ти другарю Каримански. Кой си Слвчо Чалгарски?

След като народа изпростя до толкова, че да слуша хора като Черепа и платените от него Отровно трио, така ще е. Хванаха са на измислиците и пропагандата, че Баце бил фашист, бил комунист, бил диктатор....реваха, реваха по площадите и ни докараха баш фашистите и диктаторите! Къде са младите и прогресивните? Няма ли пак да се наливат с бира посред Орлов мост? Или са много доволни от схемата, която ни натресоха?

Младите и прогресивните бягат на запад. Такива като теб са директно за Русия при ватенките.

Како ,глей си чеповете

За Бацко и приятелите му от ДПС по-добре не пиши, че всеки знае какви корумписти са.

Ами, щом знаеш, пращай доказателствата на МВР, ДАНС и ГДБОП! Рашков Дамаджаната знаеш ли от кога ги чака?!?

Киро П. и Асен В. се возят в кола. По пътя колата спира. Киро вика на Асен да провери дали има бензин в резервоара. Асен отговаря, че нищо не може да се види. Тогава Киро му подава запалка и му казва: ето светни си. Речено- сторено... С този законопроект нещата изглецдат по сходен начин. Диагнозите на участниците - също.

Хайдушка по незабравимият и актуален и днес Никола Йонков Вапцаров https://www.youtube.com/watch?v=vXQNbzpKhLk

Пет месеца правят закон, внасят го и после всички казват, че не го удобряват. С секретарката на мравояда още не е казала, че Гешев е виновен за това

Одобрение

"С секретарката" - пред "з" и "с" винаги се пише "със" т.е. правилното тук е "със секретарката" ... Щъркел се пише с "Щ", а не с "шт" ... Не се обиждай, колега, но когато бях докторант и трябваше да оценявам курсови работи на студенти с такава неграмотност се сблъсках, че ти е бедна фантазията ... И тия са бъдещето на България ... Те не могат правилно да си напишат името !!

Току що прочетох вайканията на финмин Василев,че инфлацията се вдигала,защото в цял свят цената на зърното се вдигала неимоверно много. А, ве дрогарьо! Това вдигане на цената на зърното е негативно за тези,които го купуват! Добре е за тези,които го произвеждат и изнасят.Анадън му?

Gugnelid

"Гарван гарвану око не вади"... как ще се съгласят с нещо, което дори и наподобява "Магнитски"?

Ами, какво да очакваме от някой с ориентацията на Асен Василев? Можем само педе!!!!ко изпълнение да очакваме

ПРОЛЕТ - Никола Вапцаров Пролет моя, моя бяла пролет, още неживяна, непразнувана, само в зрачни сънища сънувана, как минуваш ниско над тополите, но не спираш тука своя полет. Пролет моя, моя бяла пролет – знам, ще дойдеш с дъжд и урагани, бурна страшно, огненометежна да възвърнеш хиляди надежди и измиеш кървавите рани. Как ще пеят птиците в житата! Весели ще плуват във простора... Ще се радват на труда си хората и ще се обичат като братя. Пролет моя, моя бяла пролет... Нека видя първия ти полет, дал живот на мъртвите площади, нека видя само твойто слънце и – умра на твойте барикади!

Е, Асенка си един фашист, предрешен в либерални одежди.

ХАЙДУШКА - Никола Вапцаров Вятър мята листи пожълтели, до три лета не сме били в къщи. Булките се мислят овдовели - гледат Пирин, пръстите си кършат. Не додея ли ни път във тъмно, скръб за рожби ли не ни повея. Да намериш камен да осъмнеш, камен-зглаве, търне за постеля. - В къщите протекоха стрехите - бурен нивите души, войводо. "Стреляй горе, стреляй към звездите! Нека паднем честни и свободни."

Lina (нерегистриран) идея си нямаш кво следва !!

кВо?Защото никой не вярваше, че може да е по - зле от Тиквеното управление, но ето на.Което не е причина да се подкрепят мафиоти все пак.1 деПесе ни е достатъчно, което да защитава интересите на отслабналия? 2 са в ПОВЕЧКО. Боклука трябва да се чисти.

Ще ви зачистим и вас, и вашто време ще дойде !! Ама, Лино, къде видя в постовете ми коментар за ББ?? Че си проста е ясно, но че не можеш да четеш с разбиране - вече и това е ясно !!

Е, накрая и тези от Псевдо-Промяната си показаха рогата!... Значи е време да бъдат изметени и те! Да идват следващите...

Досега поне десет пъти можеха да направят корекции в НПК ограничаващи своеволията на прокуратурата- напр. отказ от образуване да се обжалва пред съд, сроковете на досъд. производства да се определят, както преди- 2месеца + още 2 месеца с разрешение на по горният и др.Но, тези индивиди определено не са грамотни в областта на правото пък и не личи да им се упражнява интелектуален труд. По други си е със сметките и халваджииските тефтери- взимаш и не обясняваш.Не съм сигурен ,че ще изкарат до края на годината.

Schilo

И просто Киро остана сам със сгромоляващия си рейтинг.

Киро каза, че ще ви оправи, ама не му стигат гласовете. Откъде вади такова самочувствие тая гарга ? Началниците само създават предопставки стадото да избере техните хора, но слава Богу пропорциите сега не са в тяхна полза.

,въпросът е защо давате Пресконференции да оповестявате как не се спазват договорените в коалицията ви за съставяне на правителство договорки. Един еродиран,здраво стъпил човек или група от хора биха решили този въпрос със поставянето му пред партньорите му. Щом не се спазва това ,значи не сте никакви партньори ,а участвате във това на равни начала Принципен човек не би стоял под какъвто и да е повод със някои друг,щом другия не уважава и не изпълнява договорените неща. Явно ИТН нямат принципи,чест,достойнство И стоят в този Кабинет заради лична изгода. Няма друго обяснение. И всякакви такива пресконференции доказват това.

Schilo

Кво са виновни други, че Кокорчо пръв го изкара пред медиите? Без съгласуване с партньорите си, без нищо.

Ако такъв законопроект бе представен в коалиционния формат, бих се съгласил с теб. Но в случая ти ми казваш, че ако жена ти ми има мерак, то следва, че аз съм любовчия... Нещо логиката ти куца! На партийна основа ли е или просто мразиш Слави Трифонов?

Война на олигарси. Много ясно, че дай Бг на прокопиефф и има такъв мафиотски народ на шиша ще са против. карРъмански за малко да се разплаче, ицеТо пред отслабване

Лина, като ви подпукаме - нема да ви питаме вие на кои олигарси сте хора !! Както писах следват забравени времена, но понеже не сте живели в тях, дори не сте ги изучавали, понеже сте били на запад, нямате род и памет - не знаете за кво иде реч !!

НИЕ не сме на никой. Все още имам правото да принадлежа единствено на себе си , това дава свободата на лично мнение , тъй като не съм закупена на чалга разпродажба. Няма лошо - стига да ни си крият .... ориентацията, че е смешно. Като има такива бандюги сте такива мъже - хайде, бутайте това правителство. Какво ви спира? Все риторично въпроси. А къде е африкански?

Чисто фашизоиден проект ! Без съд и присъда ще работи ЧК-то, начело с кокорчо ... Връщат се едни забравени времена ... Зорлем ще ни карат да ставаmе нелегални и да хващаме гората ... Кокорчо не знам дали знае, но на един човек като му вземеш всичко - той няма какво да губи и е обречен на успех ... Следва нелегална борба. Колелото се върти, нелегалните като вземат властта след това, понеже това няма да издържи дълго - да питам кокорчо къде ще се крие с парите и имотите на хората?? Българи, ако това чудо влезе в сила - като ви изправят в ЧК-то - искайте трите имена на този, който ви е натопил и трите имена на чекиста, който ще ви съди. Пишете всичко документално - какви извращения са правели въпросните чекисти (с три имена, какво взимат и какво дават) ... Пишете докладни, с дата, подпис и описвате в докладната всичко и входирайте в представителството на Китай в София тези докладни и едно копие пазeте за себе си. Ще дойде време да се работи и срещу тези фашизоидни чекисти ! П.П. Дира - махнете този Лорер, че след фашистите, ще иде ред и на тези като Лорер !

Ми направете нещо, бе! Излезте от коалицията и покажете, че сте мъже, а не мъженствени! Стига сте ги лапали тия микрофони за евтини пиари!

Единствения мъж в коалицията беше Корнела, ама това беше едно време

Този фашизоиден пасквил с уклон на ЧК е съгласуван и с Нинова, тя нали е министер, това е решение на ниво правителство !! Не случайно искам да се публикуват имената на приелите го публично, да си знаем !

И на теб ще го кажа: Този законопроект НЕ Е БИЛ ПОКАЗАН на коалиционните партньори!!!!! Ако жена ти ми има мерак, това не означава, че аз съм любовчия!!!! Мислете малко, преди да дрискате по форумите! Партийна поръчка ли изпълняваш, или прост си си дебил?

Да, партийна поръчка изпълнявам. Искам да сваля на Киро партията. А ти плоска поръчка ли изпълняваш, че се опитваш да звучиш оригинално, а изглеждаш по-плосък и от чиния?

бърка ви в гз тоя Асен Василев :) значи е на правилното място

Мачкай Кироооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо

Това не е пълзящ фашизъм а брутален фашизъм, както е при сащ-исаните лов на вещици, диктатура и фашизъм, липса на плурализъм и демокрация, задължително единомислие , без право на оспорване. Тази диктатура се насади и от новите ес-есовци в западнала Европа. Натискът е жесток върху всички останали държави да се мачка европейското население, да бъде поставено в пълно подчинение. ЕС узаконява мракобесен диктат на сащ...

Вижте къде са работили Калимански и комсомолбеца Станислав ,а те са подлогите на подлогата Слави!!

няма дим без огън. Многословното дърдорене на Христо Иванов е доказателство, че е гузен. Пуснали са да видят какви са реакциите, а сега се отричат от всичко

Абсолютно ! В труд като публикуваха фашизоидния проект с главен чекист кокорчо споменаха, че е съгласувано на ниво правителство и е бил обсъждан с представители на курулацията. А сега поименно да напишат имената им тук ! Тези фашистки нормативи не са писани без участието на психо десните (предполагам).

Навсякъде американските подлоги и протежета са с фашистки наклонности. Затова трябва колкото се може по-бързо да изметем киро и компания.

Какъв е смисъла от този брифинг? Нали за да стане реалност този или друг закон трябва първо да мине на гласуване в НС?! Е при това положение тия сега какво реват? Няма начин да се разпише подобно нещо без гласуване и да се въведе в употреба. Като са против това значи да гласуват против закона и точка по въпроса.

Новата ви коалицийка има мнозинство и прокарва всякакви простотии без да се интересува от обсъжданията или до колко са ефективни.

А вие явно не сте разбрал, че партията на която тези индивиди са част от е в управляващата коалиция и без тях нямат мнозинство. И под гласуване нямах предвид един от стадиите на обсъждане, а финалното гласуване чрез което ще се приеме или отхвърли закона!

Смисълът е да се даде гласност на предложения текст. И също да се покаже, че това само болна глава може да го измисли и напише и че тази болна глава в момента управлява Финансите на Република България!

цялата западна пасмина си е фашизъм.Поне ЕС и запада се върнаха към нормалните си нацистки корени и не го крият, както преди и по време на ВСВ. Обаче свършено е с тях за дълго време .Нищо няма да остане от тези западни либералфашисти и третополови.

Само фактът, че през нечий болен мозък е минала идеята за такъв закон, който е въпиющо незаконен per se, би трябвало да е основание за оставка. Да напомням ли, че ген. Янев подаде оставка за една думичка само, при това тази думичка беше точен цитат на първоизточника?

Подал оставка или го накараха да си подаде оставката? Редно е все пак да ти припомня че Радев дето ти пробута Кирчо и кокорчо сега ти пробутва Янев.

по-точно решава този проектозакон "Магнитски"?

Еййй за ДП дупката си ще дадете...

Стойте и гледайте как за пореден път гербавите уроди, дб и пп ще гласуват заедно против итн и закона ще мине. Няма по долна измет от избирателя на герб, дб и пп.

Чалгарите бяха ясни Бсп също..Надеждата е в герб да подкрепи депутинизацията у нас!

Беше ясно че чалгарите ще са против де путинизацията .На бас че комунистите ще кажат същото!

Въпросът е защо сте във това правителство. Вие сте съучастници на този Никаквец Петков и на този Ококорени Фашист Василев. Колкото повече стоите във това правителство толкова хората който бяха гласували за вас ще се топят като пролетен сняг. Тези Самозванци и подлоги Киро Тъпото и Василев ококорения Дебил който са подлоги на чужди организации и Държави,трябва незабавно да бъдат свалени от Власт и изгонени от България

Защото така им наредиха

Какво се обясняват.... Да, развалят седянката и кой от къде е!

друго може ли да се очаква,я?!