17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аса на асовете, спи ли. Да се качва на самальота и напред

Само се чудя ако Турция ни нападне дали ще дойдат от нато да ни спасяват или само ще гледат учудени и ще казват, че Турция е член на нато и това е братско нападение

Само,че досега Турция никога не ни е нападала,а Русия организира срещу нас бунтове след ,,освобождението”,насъсква Сърбия и я подкрепя,против е Съединението и подкрепя Румъния да ни нападне в гръб при междусъюзническата война.Наш впаг е по време на Първата и Втората световни войни.Заробва ни политически и икономически след ВСВ.Та досега

Търся две рускини за съквартирантки, наема плащам аз, другото те

Следва, разполагане на една турска дивизия в района на Кърджали за да се борят срещу руското влияние там!

Е що през април чак? Че не могат да летят ако вали сняг ли?

Холандски Изтребители за въздушно НАПАДЕНИЕ в района на Черно Море. Влизаме ли вече във предстоящата война в Украйна или да. Предполагам че те ще ни доставят после и цветя с отстъпка за убитите и погребенията им.

Отваряме В Фейсбук официално Подписка за премахване Американските Бази от Българската земя (Земята на Левски , Ботев , Вазов ), Като не ви увира Тъпата Политиканстваща Картуна , ще стане по-трудния начин. Която дъжава не и пука за своята армия , почва да храни и пой чужда армия. Вечни съюзници на България са били армията и флота. Сега нямаме съюзници. До малкото пед....че Пасито дето ни набута в нато и до Този Отявлвен Атлантик Радев. Пасито членчето на Нато , разрешаваме му голяма база в задния му двор. След което пращаме Пасито с малкия танк (търбанта с монтирана картечница ) на фронта с руснаците, с екипаж от плуювналиев , стояновия и други НАТОВЦИ. Лично давам 2000 лева на майстор по тунинга: Екстра номер 1. Вместо отопление на седалките , слагаме по една японска хайтек туалетна с допълнителна функция смяна и утилизация на насрания памперс. а в багажника автоматичен диспенсър за памперси. Екстра номер 2 Малък танк (удължаване на тръбанта) Лимузина , няма място за Тъпото Кире. Даваме едни ;) 1000000 лв за ремонт и тунинг на един Су-29 , сменяме катапулта с японска хайтек туалетна с допълнителна функция смяна и утилизация на насрания памперс. След това качваме Радев нали е АС ;) , да покаже малко бойно майсторсво на онези напушените пилотчета от Холандия и манаяна пилотчета от Испания , Трябва да даде пример , плюс това трябва да тренира нали е Говнокомадващ официалното обаяваване война на Русия. България не е членка , нито е косъм на члена на САЩ , така че американските бази на двъстранна основа вън от България .

Няма да ви се получи !!! И не петнете имената на Левски, Ботев и Вазов, защото всичките ни поборници за свободата на България, са били против Русия !!! “Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския….” Русчук, 1-й Март 1886 г. Захарий Стоянов

Глупости! Били против Русия... Чупка, малоумник! Слагай феса и да те няма, беж в Тюркието!

Сами си забравил да добавиш, че всичките ни национални герои са предадени на турците от българи...

Руска лъжа е , че българските национални герои са предадени от Българи !!! Cмpagлuвuте вamнuци разпространяваха тази лъжи от годините на комунизма, но днес в ерата на Интернет(американско изобретение) човек лесно може да провери ИСТИНАТА, относно мpъcнuшkата роля на "граф" Игнатиев, и на много други руски uзpogu !!!

Нашите нови братя и партньори ще ни затрият...от грижите им.

Русофобите да ходят да се сражават за НАТО и Украйна. Те си представят войната като един мощен гей парад, дето е достатъчно оръжие един гол и мазен гъз. Но тук ще им направят на решето задното "оръжие" и ще ходят на четири крака нашенските горди натовци. С Русия педалските шегички не вървят. Туй не са ви американските трансджендъри и техните анални сърбежи, така че наслука !!!

Я кажи сифилистика, чиято мумия е изложена за посещения в мавзолей до Кремълската стена, дали не направил първият гей парад под наслов "Велика" октомврийска "революция" …..

Ние чакаме Шенген, а те самолети…

И за какво пък ти е Шенген, като вече не можеш да идеш спокойно до съседна държава ? Само да обеднеем още повече с еврото...

022-01-22 14:08:23 natural (нерегистриран) Така, като гледам, съвсем загубихме суверенитета си, в който се кълнат управляващи и президент! Никога в най-новата ни история и до сега в България не е имало чужди военни бази и чужди самолети да "охраняват" небето ни! Надупването към Големия Брат е повече от очевидно и няма да свърши добре. Всички тези действия са насочени срещу Русия, единствената страна, която е направила нещо добро за нас. Всички тези действия са насочени срещу Русия, единствената страна, която е направила нещо добро за нас. Даа, и ще си платят за това и нашенските продажници и обикновените ганьовци с промити мозъци. Има Господ.

А чети руските сайтове.Само официално оповестините загуби на военни самолети в Русия са 4 до 5 на месец.Загинаха и тримата най добри летци изпитатели.Слава богу четвъртият остана жив но единственият прехвален СУ 57 рухна,а за втория Тайланд не дава чипове заради ембаргото.Затова и СУ 75 за сега е само на чертеж.В действие са самолети от СССР.

Браво. Добре че сме в НАТО иначе с нашите советски каруци....всичко руско е боклук а още харчим пари за ремонти на руски боклук вместо да имаме нови американски космически изтребители..

Винаги ми е било интересно как тогава Русия се оправя с всичкия "боклук", който има. Освен това е на второ място по износ на "боклуци".

Така е, остави я тая Русия. Ти пък си имаш книжни самолетчета. Предплатени и ги чакаш, но преди това трябва да се построи завода, дето уж щял да ги произведе и да ни ги изпрати хахаха Как ви стига акъла да се подигравате на силна военна държава с голите си гъзове и празни джобове, бе ? Явно сте прихванали от американския дебилизъм.

Така, като гледам, съвсем загубихме суверенитета си, в който се кълнат управляващи и президент! Никога в най-новата ни история и до сега в България не е имало чужди военни бази и чужди самолети да "охраняват" небето ни! Надупването към Големия Брат е повече от очевидно и няма да свърши добре. Всички тези действия са насочени срещу Русия, единствената страна, която е направила нещо добро за нас.

Мама му стара, мерак ми е Путин да ги започне! Дано да го доживея! Това ще бъде върховен завършек на живота ми!

ако Путин започне ще си свидетел на неговия краи и края на руската империя за наше българско щастие..ха.ха

Ние не щем да влизаме в конфликт с Русия, щото няма натовска държава да е нападната. За укрите не ни пука, те не са натовци. Да се оправят с Русия сами !!!

На тези трябва само да им се съборят дигите, те сами ще се издавят.

Докато ги изпратят, всичко с Украйна ще бъде решено. Не в полза на САЩ и не в полза на НАТО.

Усещате ли как много са загрижени за нас, нашите еврогейски и атлантически приятели...Как само ни "въоръжават" до зъби с негодните си ламарини и гледат да не ни изтърват за пушечно месо. Затова и ни подготвят за стартова военна площадка срещу Русия. Първо ние да пролеем кръв и нашите деца да мрат за евроатлантическите ценности и интереси. Затова на нисък старт Паси, Плевела, Петьо, техните лапетии и де що има русофоби, дендъри, сороски комсомолци, горди еврогейци и натовци. Нека те първи влязат в боя и пролеят кръв за господарите си. Наслука, П., П. и П. !!!

Южният военен окръг ще си го премести от двете самолетчета. :)

През ВСВ немците дават повече жертви при превземането на един пет етажен блок в Сталинград ( дом Павлова) от колкото при завоюването на цяла Нидерландия.

_stankow

Коя армия колко се съпротивлява на фашистка Германия: От европейските страни най-дълго Норвегия - 2 месеца и 1 ден Франция - 1 месец и 12 дни. (точно толкова немците не са могли да превземат “Дома на Павлов” в Сталинград) Дания се отбранява 6 часа Холандия 5 дни Югославия - 11 дни Белгия - 18 дни Гърция - 24 дни Полша - 27 дни Червената армия се съпротивлява на Германия 1418 дни – 3 години, 11 месеца и 16 дни. И накрая превзема Берлин

Ние нали същи сме натовска държава. Защо сами не си охраняваме небето? Или просто ни нямат доверие, което е обосновано, четейки история. Което определя нашето баровско членство единствено и само като територия,представляваща интерес. За това говорят факти като: поръчка на хеликоптери, напълно платени предварително, но още не произведени у доставени. Т е парите усвоени, за да не разполагаме с финанси за потенциално друга сделка, в същото време няма въоръжение; липса на летателни часове за българските пилоти, т.е. занижаване на боеспособността.

Само не разбрах ти всичките "гости " имал ли Зелени сертификати....

Большой гуй за блядовете и нихните лизачи и близачи ...

_stankow

Пък дано се намери някой колесник на щатски самолет, та да се хванат американските слагачи, като ги зарежат техните "приятели". Справка - Афганистан, бетона на пистата в Кабул, малко след излитането ...

Нека да ги пратят, а тогава братушките да зопочнат всеки ден да правят нальти да видим колко ще издържат Ф35. Само след месец ще си ги върнат, понеже ще фалират от обслужване - МУ аха хаа Хааа...краварите

Що не си стоят в педофилската си държава, да пушат марихуана и да друсат задници с пера на гей-парада???

Му хааа, на пистата за Миг- 29 ли ???

Дето ще кацат и излитат F 16 V ...

Има още време докато удъжат пистата и подменят навигационното оборудване... демек ще ни кацат наа У.....Я

Браво натовски братя. Чеп за блядовете

Какви братя бе, нямаш ли си никого до теб.

Дето само яе дебнат женка му

Не 2 , 20 такива трябва да пратят .

Yankee Go Home! Европейските лидери направо са изкукали. За янките това отдавна е доказано на дело,, изфабрикуват си причина и нахлуват дори без да обявят война - Виетнам, Ирак, 400 000 военни "миротворци".

А твойте русняци 1939-40 г. Във Финландия ...

Финландия не е в НАТО, и си пият заедно водката с руснаците.

С една ядрена бомба ще изчезне не само България, а и част от Европа. Тя не действа избирателно - да останат живи само русофили или натофили!

Хора дайте да го измитаме тоя сопол, че ше ти вкара във война!

С-400 Троумф ги сваля за минути. Далекобойността на Триумфа е 500 км.

Тази сказка от "Совинформбюро" ли я чу?

Хасане ти ли си?

да изчезнат. След 200 години ще ги намерят паднали във водата

Пак ли ще настъпиш мотиката? УСА пак няма да вземат участие, както при II-та св. война. Те сега прилагат същия вариант Европа да воюва, а бившите соц. страни да са военната линия и буферна зона. Путин затова иска изтегляне на натовските войски от България и Румъния, защото не иска да бъдат разрушени невинни държави.

И тия ли ни победиха?

С "тия" ние Българите сме в СЪЮЗ - НАТО и ЕС! И да, с "тия" заедно, ще ви победим, защото сте нагли ! Понял ???

НАТО е Севрно Атлантически Договорна Организация, къде е Европа тук. Военен съюз за отбрана под фуражката на чичо Сам, останалите страни по договора са марионетки.

Хасане ти ли си?

уже записался добровольцем в армии США?!

Ако някой смята, че Русия ще напада със самолети България, да има да взема. Това е Европа, не е близкия изток. Спомнете си как една заблудена ракета потроши един покрив и какъв рев се надигна. Единствената ни защита е противоракетния щит. Ама североамериканците ще ни ползват за опитно зайче, далеч от западна Европа и САЩ. Трябва им някакво извинение, като провокация на наша територия.

Ми те комунистите са точно твойте братя и партньори, бе неграмотен трол! Днешните леви ултраси, културните марксисти. Само го карате на голи лозунги и либерастки лъжи. Тъпи, та вдлъбнати сороски комсомолци !

Коментарът е към..."То", малко по-долу.

И ква стана тя, плашат ни с Русия, а ни нападат от запад.

Кой те напада теб бе, трол …. Ти само си мечтаеш за Запада

Хасане, иди да преметеш оборите на бея , че пак ще те налага по гърбината.

Айде чао. Скоро всички летища в източна България ще заприличат на лунен пейзаж. Варна, Бургас и Пловдив най-добре да се евакуират още сега към западните части.

Нали в чукотка сте си добре, не си мери пишката с батковците, ще те боли пак дупето.

Гейчета, вас със сигурност ще ви болят дупетата.

Браво на нашите братя и партньори от Нидерландия!!! Трябва да сме задружни срещу комунистите! Украинците се биха за нас срещу турците, сега ще им помагаме и ние!

На гол тумбак, чифте пищови. Бе много са ти близки братята укри, от кога така?

Днешните ти братя и партньори са баш комунистите, левите ултраси, културните марксисти. Вземи се ограмоти малко, стига го кара на празни лозунги и либерастки лъжи.

Пий си навреме хапчетата!

После меня только тишина https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D0%BE%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D1%8C-%D0%9C

Ще ядете шамарите този път и тези ракети ще ти ги наврем отзад ! Понял ???

А ты, педик, в армии уже записался добровольцем? Медицинскую комиссию уже прошёл? А как там, попку у тебя осмотривали?

булгаристан се е превърнал в кочина в която си влизат и си излизат като у дома си секви прасета и свине. насерат, насерат и си одат у тех си.. ббаахаха

Жалко и срамно е да си руснак, нали …..

Ооо, търгашите от Отбраната ни вече са се договорили за българско участие в подкрепа на Шмато... Мислете му когато скоро ви извикат за набор във войската и благодарете за честта

Украйна не допуска чужда военна техника въпреки ,че има забрана заплаха от Русия. Само в България всеки вкарва свои военни.

Тия чеченски главорези дето викат Путкин акбар в Донбас Украйна ли ги е пуснала! М!

Някой да знае техните ли самолети са по добри или нашите,които очакваме? ЦЦ и ББ заедно с български генерали от НАТО твърдяха ,че тези Ф- 35 са гола вода пред нашите Ф-16 дето ще дойдат / дай Боже/ след една година са по модерни.Един път и ние да ги бием тези на Кройф и Филипс с нещо по модерно!

Хора време е за РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ОТ НАТО. Кога искате да бъде проведен такъв референдум?

За Президент и Лидер ни трябва някой патриот и русофоб като ДЯКОНА Васил Левски! Трябва не референдум, а тояга и екстрадация на всички руски шпиони от България!

Сега е момента САЩ да подходят като едно време руснаците- да ни подарят 500-600 чисто нови самолети от удобрените им за експорт (Ф35, Ф16 блок 70, Ф15 ЕХ, може и малко хеликоптери апачи и блек хоук и няколко глоубмастъра), да ни обновят летищата, да ни набъкат с балистични, противовъздушни и там каквито имат ракети. Като всъщност правят с Турция. И както Съветския съюз едно време правеше в всички свои съюзници. А не хайде да си нарежете ракетите и самолетите, пък новите на тройна цена сравнено с тези за арабите, чифутите и другите защитени видове мангали

Ще ни подарят нещо на кукуво лято... Разликата между широката славянска душа и алчният англосаксонски гъз е като земята и небето... Тия само грабят, плячкосват, изнасят капитали и ресурси, лъжат, продават на тройни цени техния си скраб и разни ламарини, извиват ръце, държат на къса каишка, рушат... Руснаците раздаваха, даваха, те бяха щедри, строяха, съграждаха, още им ползваме инфраструктурата. От техните ВЕЦ и ТЕЦ днес американските алчни дебили не смогват да изнасят бг капитали. И много ги е страх пак да не се сближим. Затова ни подготвят за стартова военна площадка и за пушечно месо.

Тате ще ти купи колело...

България е единствената страна в света ,която не иска пари за златото и за американските военни бази.

А взимат пари, само че ДЖОБПАРА:)))) За държавата няма, ако това имаш предвид:))))) хехехе

ехааа ше има нови ладички за всички и пак ще има карта за море от заводааа и еднакви заплати и Бойко Пеевски Доган и Божков ще живеят на остров Белене а ний тук ще сме си добре

Нова ладичка след 10, апартамент след 20.