И МВнР реагира на колажа с Паси: Антисемитизмът е остра проява на нетърпимост и омраза

От ведомството остро осъдиха разпространяването на антисемитска карикатура, появила се в канал в "Телеграм" с името "Възраждане". От партията вече заявиха, че това е не официалният им канал

Обратно в новината

Коментари - И МВнР реагира на колажа с Паси: Антисемитизмът е остра проява на нетърпимост и омраза | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СОЛОМОНЕ ПОКАЖИ ИМ НА ФАШАГИТЕ ЕВРЕЙСКИЯ СИ ЧЕП И ИМ КАЖИ ЧЕ ЩЕ ГО СМУЧАТ ДОКАТО СВЯТ СВЕТУВА. НА ЕВРЕИТЕ ГОСПОД Е ДАЛ ДАРБА ДА РЪКОВОДЯТ ИКОНОМИКАТА НА ПЛАНЕТАТА.

Нашата история ни показва колко много са предателите ни криещи се зад западните си куратори! Здравейте роби!

Как сте, как сте, добре ли сте? Готино ли ви е с такава "демокрация" под американско робство? А разорявате ли се вече? Разбира се, че се разорявате, като давате 90 на сто от своите доходи САМО за храна! Плащате най-скъпата и най-некачествена и отровна храна не само в цяла Европа, ами и в целия свят! Плащате за храна на цената не на златото, а на платината! Чудовищна СПЕКУЛА и ГРАБЕЖ! Всичко ви е ограбено, окрадено и колонизирано: банките ви, енергетиката ви, селското ви стопанство, промишлеността, природните ви богатства, водите ви, реките ви, морето ви, търговията на едро и дребно, абсолютно ВСИЧКО! За своята бедност, мизерия и вечен недоимък благодарете на: - американските окупатори и поробители, окупирали държавата ви още през далечната 1989г и превърнали вас в безправни, бедни роби, а държавата ви в окупирана колония без индустрия, селско стопанство, образование, здравеопазване и всичко друго, за което се сети човек; - на българската колониална администрация, политици, управници, олигархия, "бизнесмени", компрадорски продажен "елит", всички ТЕ назначавани пряко от Вашингтон; Честито ви американско робство, роби!!!

Каква е работата на Външно министерство, да коментира Вътрешни казуси в страната, че не разбрах точно…може и НАСА да се изкаже по случая

Паси още ли ходи с розови чорапки? Няма лошо!

Европейският парламент прие закон за унищожаване на хората «Новият Закон за възстановяване на природата ще доведе до загуба на много земеделски земи и риболовни зони. Помощта за ОСП също ще бъде намалена. Беше през април преди година, когато Съветът на ЕС прие своите „заключения относно нисковъглеродното земеделие“. Там той потвърди, че селските райони играят основна роля за елиминирането на емисиите на CO2. Малко повече от година по-късно ЕС насърчава правило, което заплашва да затвори безброй ферми с искането си за възстановяване на природата. По този начин ЕП минира земеделието, риболова и животновъдството със закон, който има следното заглавие: „Закон за възстановяване на Природата“. Това са поредните тоталитарни мерки, които целят преследване на хора, които произвеждат храна. Прави се под измамни претексти за справяне с „климатичните промени“, с „намаляването на CO2“ и подобни.», – БАДЖ Законът беше приет от Европейския парламент завчера с 336 гласа „за“, 300 „против“ и 13 „въздържал се“. При приемането на закона за възстановяване на природата в залата присъства Грета Тунберг, която направи фрапантен жест (показа среден пръст) по отношение на гласувалите против закона депутати…

Той, евреинът, за защо се подиграва с национален герой!!!! Долно копеле! На него му е позволено, так ли. Него няма ли да го порицаете, близачи долни. Народа реагира адекватно на кирливеца..

Възраждане направиха възможно най-голямата услуга на евреите - използвайки еврейските лъжи. Партията ще я закрият поради качването на тези откровенно антибългарски настроени политици, НА ДИНЕНАТА КОРА НА ЕВРЕЙСКАТА ПРОПАГАНДА. В случаят "Шалом" ще свърши това, което българската държавност и политици не смееха да направят - да се опълчат на Путин и проектът му "Възраждане". Сега очаквам "Майната му на ...." да провокира също "Шалом и името на българския катедрален храм да си върне името "Св. Св. Кирил и Методий ". После защо евреите се месели навсякъде!

Наистина – защо мрази толкова българите Соломон/Паси? Той е абсолютният шампион в дисциплината „българомразене“. Той е главният Осквернител на Българското: безнаказано обруга Православието; нарече българите „андрешковци“, понеже настоявали да се отворят отново трети и четвърти блок на атомната централа; призова да се скопи лъва от Българския Герб, и пр, и пр. А тия дни сравни Зеленски с Левски. Това дори не се нуждае от коментар. Цяла антология на скверните фрази на Прехода може да се състави от бисерите на Соломон. Това е човекът, който е изрекъл най-отвратителната мерзост в близката ни История, ето я: „Майната му на православието!“ Но някои идиоти от медиите продължават да се лигавят с него. Неговото „Майната му на Православието“ ще остане завинаги в Черната книга на антибългарските ругателства. Народът никога няма да прости на Паси безподобната му дързост – тази отровна плюнка никога няма да засъхне. Тази фраза, и подобни на нея, говорят за една системна българофобия – колкото отвратителна, толкова и предизвикателна към вас, които сте си българи и не се срамувате от това. Соломон Българомразецът няма да се наиграе. Дяволът на Злословието/Омразата би се уморил, той обаче – не. Гениалният Димовски още преди двайсетина години го нарисува във „Всяка неделя“ тъкмо като Дявол – тръпки да те побият от едва загатнатата му усмивчица, защото той все се гаври с изконните ни ценности. И отдавна се е превърнал в мерило за безпределната търпимост на българина. Институциите, а и повечето медии, сякаш не разбират, че с мълчанието си допълнително унижават Българския Народ. Сквернословецът Паси унижава направо Българската чест – но му прощават, сякаш е някакъв невменяем, на който милостиво му е разрешено да богохулства за всичко. И хората от „Шалом“ мълчат – а са толкова чувствителни, когато става дума за евреите. Нали са много благодарни на Българския Народ – защо тогава прощават на Соломон? Поне да се дистанцират от него. Какво чакат – един ден той каже съвсем ясно: „Майната му и на българския народ“? Наистина: какво са му направили българите, та толкова ги мрази Соломон? И какво се е случило с нашите хора, та с такава кротост отминават ругатните му? Кеворк Кеворкян

Цитирал си арменеца Кеворкян. Кой български политик или водещ журналист ще ги повтори публично? Затова и Паси си развява байряка.

Същите антинацисти, които са против Украйна пишат и срещу нашите евреи. Интересна доктрина имат руските тролове!

Същите, които поддържат нацистите в Украйна защитават евреите тук. Интересна доктрина имат козяшките тролове.

станах ПРОсемит?

Айде стига кряскахте ! Кой е този Соломончо ?! Гробокопача на България и Православието !

Докато спасяваме "спасито" давим нашите българи: 39-годишен софиянец е задържан и обвинен за закана с убийство, отправена към министър от правителството, съобщиха от Софийската районна прокуратура. Според източници на "Гласове" става дума за министъра на отбраната Тодор Тагарев. На 4 юли т.г. обвиняемият Г.Д. се заканил с убийство на действащ министър, като му изпратил заплашително съобщение на личния му профил в социална мрежа в интернет. По случая е образувано досъдебно производство. В хода на разследването служители на ГДБОП са установили, че профилът в социалната мрежа, от който е изпратена заканата, е създаден и използван от 39-годишния мъж от София. С постановление на наблюдаващ прокурор той е задържан за срок до 72 часа. Предстои да бъде внесено искане в съда за разглеждане на дело за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“. Предвиденото в закона наказание е до 6 години "лишаване от свобода".

Когато си под еврейският ботуш и браниш всичко чуждо и еврейско за сметка на българско или различно от тяхното. Колажа може да е всякакъв, някой дори би го нарекъл безвкусна шега а други са се изкефили много. Колаж и меме е, това му е идеята. Когато почнеме да нямаме право дори да се шегуваме с нещо значи тоталирарният капиталистически свят е форсирал нещата. който не го вижда и разбира определено е пропуснал влака на който трябва да се качи и ще разбере последен. Самият факт че толкова яростно се задействаха толкова много институции за нещо толкова просто, а за други важни неща няма никакво действи е показно.

ЗКПЧ-тата.

с прясна нова боя, на stripes and stars.

Къде бяха ведомствата когато спаси се изживяваше като ветеринар и искаше да скопи БЪЛГАРСКИЯ ЛЪВ, докато псуваше: "МАЙНАТА МУ НА ПРАВОСЛАВИЕТО".

dafq? Анти-българските изказвания на "Шалом" и Паси какво са, бре? Всъщност, има логика - те са за МВР!

А ИДИОТСКОТО ИЗКАЗВАНЕ НА ПАСИТО НЕ Е АНТИБЪЛГАРСКА ИДИОТИЯ ?? ТЕЗИ ВЪВ ВЛАСТА СИ ПОМИСЛИХА ЧЕ ХОРАТА СА НЯКАКВИ РОБИ ?? ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ И НЕЙНИТЕ ВОЙНИ–НАШИ БРАТЯ ОСВОБОДИТЕЛИ ОТ ТУРСКО РОБСТВО !!

Той не е евреин (майка му е Българка - родопченка) и в случая каква връзка има всичко това с антисемитизмът !? Доколкото за Вагенщаин ... За починалите, казват се говори само добро или нищо. Аз няма да кажа нищо ! Хайде на всички, здраве и бъдете усмихнати !

Е вярно,да той не е евреин. Защото майката трябва да е еврейка ;))) Поредният лицемер!

С.Паси е този ,който сее омраза !Карикатурата е предизвикана от неговите изказвания и е много точна !

Вагенщайн е автор на сценариите на 52 игрални, документални и анимационни филма, произведени в девет страни. Автор е на пиеси за възрастни и деца, поставени в България и чужбина. Сред най-известните му заглавия са „Звезди“, „Допълнение към закона за защита на държавата“, „Звезди в косите, сълзи в очите“, „След края на света“, „Борис I“, „Гоя или Тежкият път на познанието“, „Езоп“, ‘’Cлед края на света’’. Филмите му са отличени с най-високи награди на международните кинофестивали в Кан, Берлин, Аделаида, Виена, Акапулко, Москва, Карлови Вари, Авелино и др. Написал е 7 книги. Романите му „Петокнижие Исааково“, „Далеч от Толедо“ и „Сбогом, Шанхай“ са преведени и се издават и днес на френски, немски, английски, руски, испански, полски, чешки, унгарски, македонски, италиански, китайски, иврит. Отличени са с престижни световни литературни награди и номинации, включително с Европейската награда за литература „Жан Моне“ през 2004 г. Официално е поканен за член на Американската Гилдия на писателите. През 2011 г. излиза книгата му „Преди края на света. Драскулки от неолита”. Един ироничен и мъдър роман равносметка, побрал съкровени спомени от „неолита” на епохата, забавни епизоди от кухнята на киното, непознати страници за Съпротивата и за парадоксите на времето, в което живеем. А въз основа на друго негово знаменито произведение – „Съновидение за св. Борис I”, е създаден сценарият на емблематичния игрален филм „Борис I” на режисьора Борислав Шаралиев с участието на Стефан Данаилов в ролята на големия български владетел. Анжел Вагенщайн е носител на множество български и чуждестранни отличия, вкл. ордените „Стара планина – I ст.“, „Св.св. Кирил и Методий“ с огърлие, френските звания „Офицер на Ордена за заслуги към нацията“ и „За литература и изкуство“, на две отличия от Кралство Испания . Лауреат е на българската държавна награда „Паисий Хилендарски“, на Германската национална награда за изкуство I ст., на Годишната литературна награда на Сорбоната, на Международната награда за човешки права „Свят без нацизъм“, на руския медал „Пушкин“ за заслуги в развитието на културните ни връзки, на награди на Съюза на българските писатели и на Съюза на българските журналисти, на Наградата на НС на БСП за политическа журналистика и публицистика „Георги Кирков – Майстора“ (2017), на наградата на София за изключителни постижения и принос в националната култура. Почетен гражданин е на Пловдив. Най-голямото топло и състрадателно сърце спря да бие, написа внучката на Анжел – Жаклин Вагенщайн. Погребението ще бъде в тесен семеен кръг. Поклонението ще се състои в Софийската синагога на трийсетия ден от смъртта, както повелява еврейската традиция.

"... антифашист, комунист ..." Абе, вие вече не се чувате, какви ги плещите, как не се научите, че да си комунист е по-лошо от фашист!? Комунизмът е по-страшният от двата тоталитарни строя. Комунизмът унищожава базата на нормалното общество, докато фашизмът само ѝ нанася щети. Насилието е в генезиса на комунизма, той не може да съществува без насилие, което не е така при фашизма.

Не съм сигурен,че ти си по-умен от Анжел Вагенщейн.....!

комунист не е лошо, но в никакъв случай не е по-лошо от нацист/фашист/хитлерист. най-малкото в момента евро-атлантизма копира много ама МНОГО както от комунизма, така и директно от болшевизма и сталинистките методи. Справка: Интернационализъм, Антифа, борбата с 'кулаците', BLM и други - с добавени крайно-анархистични идиотии и откровени сексуални порнодрами.

"не е лошо" да се чете "е лошо".

За фашиста да мрази комунизма. Нали фашистите бяха бити от комунистите приз ВСВ.

Като се вземе предвид че на Хитлер са служили двама фелдмаршали, осем генерал-лейтенанти, пет генерал-майори, 23 полковници и още 100 000 други чинове с еврейско потекло, притова над 20 от тях са били наградени с Рицарския кръст, най-високата военна чест на Германия, а и това че евреи е имало дори и в SS, служили са предимно в дивизия Тотенкопф, оная дето е отговаряла за охраната на концлагерите, и Аненербе, ония дето "научно" са доказвали превъзходството на арийската раса, може да се предположи че в колажа няма нищо антисемитско, все пак много евреи са носили немска униформа и дори тази на СС... така че, независимо какво си мислят ония от Посолството, може да се предположи че става въпрос за дружески шарж;)

може би са прочели Жидов Гроб и са се сетили колко от най-големите анти-български касапи в османската империя са били евреи.

"антисемитизмът е изключително остра проява на нетърпимост и омраза, която противоречи както на интересите и ценностите на България,".....а Шалом какво казва за неговите изказвания и поведение .

тъпаци сте дирлайнари-анти семити ?! че всички араби са семити...а паси е лайно.а то раса няма.

Къде е картинката? Защо не сте я публикували, за да видим за кво става въпрос??? Или може би за оня кривогледия наследствен хазарин дегенерат дето искаше да скопява българския ЛЪВ ?? То за такива Врагове на Народа е имало едно време Белене !!

Анжел Вагенщайн е част от ума и сърцето на партията - става неин член през 1941 г. и остава винаги верен на социалистическата идея за по-добър и по-човечен свят. „ Може да съм пълен глупак, но аз оставам верен сега повече, отколкото преди 10 ноември 1989 г. Тогава не бях верен - бях зле. Сега пак съм зле, защото не ми прощават верността." Това са думи на Вагенщайн, когато е отговарял на една анкета като депутат във Великото народно събрание. Никога не е живял лесно – като всеки, който има и отстоява позиция. Както ми каза в едно интервю: "Никога не съм приемал превтасали истини с изтекъл срок на годност като вкиснал ланшен мармалад. Затова се опитвам да събудя онези уж прости, но топлокръвни представи за добро и зло, за обикновена добродетел и обикновена мерзост, за приятелство и предателство, за достойнство и унижение. " Същите думи би казал и сега, седейки в малкия си кабинет, в който висят редом снимките му като арестант в ада на Гешевата полиция и мечът на Борис І, а от купищата ръкописи и книги надзъртат пространства и епохи, паметта за които пречи на времето да ги превърне в прах. И някогашното момче от пловдивския квартал "Орта мезар", което светът отдавна нарича Големия Вагенщайн, гледа на компютърния монитор филма за себе си („Изкуството е оръжие“) на американската режисьорка Андрея Саймън от нюйоркската студия "Аркадия", която наред с разказа за книгите и филмите му, за огромния му авторитет от Шанхай през Москва, Берлин, Рим, Париж и Мадрид до Ню Йорк, най-подробно описва и участието му в Съпротивата, смъртната присъда, от която по чудо е спасен с идването на Девети септември, възторжените му думи за Вапцаров. За разлика от българските телевизии, които днес в съобщението за кончината на Джеки го нарекоха голям писател и сценарист, но не посмяха да кажат дори, че е антифашист…

ще определя критериите по които дадена изява де се категоризира като "дискриминация, насилие или омраза"?

Спокойно, ще върнат и политкомисарите и цензорите.Само стой та гледай

COPOC !

Свобода на словото а?.

Голямо внимание обръщате на пасито. Той си е долен боклук.

Анжел Вагенщайн. Грамаден писател, режисьор, антифашист, комунист и невероятен приятел, за какъвто човек може само да мечтае. Няма човек да е потропал на неговата врата и той да не е откликнал. За всяка от тези страни на неговия живот, протекъл през три преломни епохи, може да се напише отделна дебела книга. Но има нещо, което ги обединява: умението да бъде свободен, което го правеше силен във всичко – и когато чрез образа на Езоп говореше за бунта срещу тиранията, и когато неговият цар Борис I ни предаваше вярата във вечните български устои, и когато негодуваше срещу днешното разсипване на България, и когато критикуваше развалата в партията и написа на Нинова: „Умолявам те, подай си оставката!“ Ето няколко думи на Вагенщайн от едно наше интервю в "Дума": „Моят идеал винаги е бил и си остава комунизмът. Комунизмът е мелодия. Това е една песен. Човек понякога забравя думите, но мелодията остава. Някой може да смени думите, но важно е да запазиш мелодията… Аз съм се съпротивлявал и се съпротивлявам срещу фашизма. Както виждаме, той се възражда в България, не знам дали всички го разбират. Съпротивлявам се освен това срещу капитализма. Защото фашизмът е един много отвратителен, но временен строителен материал на капитализма…

"... антифашист, комунист ..." Абе, вие вече не се чувате, какви ги плещите, как не се научите, че да си комунист е по-лошо от фашист!? Комунизмът е по-страшният от двата тоталитарни строя. Комунизмът унищожава базата на нормалното общество, докато фашизмът само ѝ нанася щети. Насилието е в генезиса на комунизма, той не може да съществува без насилие, което не е така при фашизма.

Не съм сигурен,че ти си по-умен от Анжел Вагенщейн.....!

Най-голямата заплаха за съвременния свят не е демографската, не климатичната, не енергийната, както следва от редица доклади, публикации... Всичко това е много важно, но най-важното и най-опасното нещо за съвременния свят е социалната катастрофа, която лидерите на световните капиталистически системи организираха, за да доведат капитализма до ново състояние, посткапиталистическо. И това се случва на различни нива. Върхове срещу низини, върхове срещу средната прослойка. Изключително се изостри и борбата във върховете на различни регионални групи, родови групи и различни форми на организация. Например финансисти срещу индустриалци, ексисти срещу корпоратократи. Тоест, с други думи, социалната катастрофа, която се разгръща, е преход към нова социална система. Всичко това много прилича на случилото се в Европа от средата на 15 до средата на 17 век, когато върху костите на старата система се създава нова. И тази заплаха е най-опасната. Опасността се крие в това. Тъй като основният обект на присвояване в посткапиталистическото общество ще бъдат нематериалните производствени фактори, духовните, информационните - т.е. нуждите, ценностите, целеполагането на човек - именно духовната сфера става обект на присвояване. На конференция в Santa Fe Complexity Institute (САЩ) ултраглобалистите си поставят следните цели, които искат да постигнат след 10-15 години: 1. Премахване на частната и лична собственост. 2. Универсален базов доход за тези, които са приели „новото нормално“. 3. Анулиране на парите в брой, замяната им с цифрова валута. (Ще добавя от себе си: цифровата валута не е пари, а средство за социален контрол.) 4. Система от въглеводородни рейтинги за държави и корпорации. 5. Твърд социален контрол (камери по улиците, дигитализация). 6. Нормиране на консумираните храни, енергия и природни ресурси. 7. Патенти за семенния фонд и ограничаване на възможността за ядене на хранителни продукти от собствено производство. 8. Нападение над скотовъдството. Прехвърляне на по-голямата част от населението или към изкуствени протеинови храни, или към вегетариански. (Ще добавя от себе си: в Холандия, в Харлем, от 2023 г. е забранено рекламирането на месни продукти, месни ястия на обществени места. Предстои още: според съобщения в медиите през октомври 2022 г. е взето решение в Холандия да се изкупят принудително 600 ферми за добитък от техните собственици. Сбогом на животновъдството и висококачествените протеинови храни.) 9. Контрол на раждаемостта. (Това е обезлюдяването.) 10. Задължителна ваксинация. 11. Силно ограничаване на алтернативните форми на лечение. 12. Заличаване (и по-късно премахване) на различията между половете. Последното не е нищо друго освен удар не само върху семейството, но и върху човека и човечеството като биологичен вид. Някога Енгелс нарече своя труд за цивилизацията и как тя се различава от варварството „Произходът на семейството, частната собственост и държавата“. Изпълнението на "Целите ..." включва унищожаването на всичко, което е създало човешката цивилизация. Не говорим просто за присвояване на духовната сфера, а присвояването й става основна форма на производствени отношения, както би казал един марксист. Така че сегашната борба за традиционните ценности, която се разгръща по целия свят, тя само по форма се отнася към миналото – борбата за традиция, срещу някаква модерност. Това е фалшив подход. Всъщност под прикритието на борба за традиционни ценности започва да се оформя една принципно нова социална, ако искате класова борба на едно посткапиталистическо общество. Ултраглобалистите се стремят не само да създадат посткапитализъм, който е удобен за тях в глобален мащаб, но, първо, да рестартират историята във формата, в която се е развила след Неолитната революция, тоест последните 10-12 хиляди години, и да я насочат към институционализиран неоварваризъм, футуро-архаизъм, и второ, да поставят под контрол (социо-) биологичната еволюция, връщайки я назад и превръщайки по-голямата част от населението на планетата в социални животни без качества, без идентичност. Някои казват: „Е, защо да се съпротивлявате, така или иначе, буржоазията е силна, те ще спечелят ...“ Първо, не е факт, че те ще спечелят. Второ, срамно е да не се съпротивляваш. Но има и още нещо, доста прагматично. И историята показва, че точно това се случва в живота. Факт е, че никоя нова социална система не печели с нокаут. Винаги е компромис. И колкото повече зъби един млад хищник изгуби от съпротива на различни нива, толкова по-спокойна и хуманна, така да се каже, ще бъде новата система. Ето пример. Имаше три изхода от кризата на феодализма. английски, немски и френски. Англия става хегемон на капиталистическата система, но там върховете така смачкват дъното, че животът им е кошмар дори в края на 19 век. Нито Франция, нито Германия станаха хегемони. Те заеха достойно място, но не станаха хегемони. Въпреки това, животът на низшите класи и средната класа в германските земи, а от края на 19 век в обединена Германия и във Франция, е много по-лесен и по-удобен от живота на британските нисши класи. Тъй като през XVI-XVII век както германското население, така и французите активно се съпротивляваха на нововъзникващата система и извадиха много зъби от нея. Следователно това, което сега виждаме в различни страни, е съпротива срещу така наречения прогрес. (Както каза Йежи Лек: „Ако едно чудовище започне да използва вилици и ножове, това напредък ли е?“) Ние не се нуждаем от такъв прогрес. И във всеки случай има я истината на социалната система, има я истината на историческия субект, човешката истина. И следователно, ако прогресът не се вмества в тази истина, тогава по дяволите, с този прогрес. По какъв конкретен начин може да се изрази новата социална борба? Това е отстояването на традиционните ценности, отстояването на правото на личен живот, от което искат да ни лишат. Правото да възпитаваме децата така, както искаме. Тоест това е правото да бъдеш човек.

И кои сте Вие, МВнР, че ще ми забранявате да мразя националния предател, евреина ПАСИ и да изразявам открито и свободно чувствата си към него.

Във Франция по повод на карикатурите казаха че е свобода на словото. И с пасито така, - свобода на словото.

А явно русофобията, българомразтвото и антиправославието е проява на висша ценност ищ, цивилизованост и достойно за похвала.

Вечната подлога на краварите МВнР реагирало. Товарне е ли вътрешен въпрос? Къде беше МВнР когато същото лице Паси е теглило една на православието?! Това не е ли същото като колажа уважаем, краварски слугинаж?

Добавянето на Диляна Гайтанджиева в списъка на "Миротворец" не е нищо особено, нали?

А,защо на Джордж Сорос му е забранено да посещава Израел ?????

ти за кого си загрижен - за израел, или за Сорос?

Много нисък т ие интелектуалния капацитет,за да ти отговоря !!!

Да доста е антисемитичен,неприемливо. Заменете го с другия,как Паси ближе топките на Зеленски под одобрителния поглед на американския посланик.

Къде видяха антисемитизъм!? А нещо за българите в списъка за убиване на укрофашистите!?

МВНР реагира, но Дира не! щото са антисемитски руски кавали

А,от кога американските кавали са по-добри ?

Крайно време е на това педи Пасито да му се отнеме думата. А дали е чифут или не ми дреме на фъншуя.

За Сюлейман Пази разбрахме! Когато Посолството удари, как ехото заглъхва! А нещо за журналистката Гайтанджиева да реагират! Разни фашистки сайтове правят черни списъци! Такава "демокрация" защитават евро-педалите от ЕС!

Всеки народ си има мърша. И сред евреите в България има мърша. Ако от българите отново се поиска да зъщитят своите сънародници евреи може този път да предпочетат да отидат за гъби.

Наистина,момчета,не може да правите такива колажи за Безродника-Евроатлантик- Соломонката Паси! Не забравяйте,че той се изкара и братовчед на Кадафи!!!Демек,с такъв колаж,обиждате Кадафи- Бог да го прости! Забравихте ли и колко инвестиции направихме след войната в Ирак,без да броим жертвите от наша страна и отписаните 3млрд долара дълг!"Поклон" пред такива "П(ЕЙ)триоти"!!!

истинските нацисти в България си личат по множеството коментари по-долу

?????????????

какво не разбра, мойто момче? не знаеш ли че първият критерий за дефиниране на нацизъм е антисемитизъм? и това ли ти е сложно? май не си посещавал редовно училище ...

колко хубаво щеше да бъде ако с тия минуси можехте да си качите IQ- то!!!

3a toi Ще кажеш "мойто момче" на другите ти приятели от Прайда !!!

извинявай, мойто момиче ..

А кой ви е казаъ,че нацизма е нещо лошо?

не знам. ама като казвате, че украинците са нацисти, това хубаво ли е?

Не е антисемитизъм да мразиш боклука Паси.

обикновено зомби съм!

А проверка на самозабравилия се Сюлейман Пуси, който искаше да "скопява българския лъв" и тегли една "майната му на православието" кога?

МВнР в какво качество се обажда, това не е международен въпрос! А карикатурите на френския вестник бяха признати за свобода на словото, защо сега аршина е друг, че и Посолството се обади....

А как реагирахте на списъка с български журналисти и общественици за убиване на украинските нацисти "Миротворец"?! Кажете бе страхливци?! Това ли са демократична Украйна?! Извикахте ли Украинския посланик?! Връчихте ли му нота?! Наложихте ли санкции на Украйна, като спиране на доставките с оръжие?! Как защитавате националните интереси на България?! Ей.....!!!

Това е списък с руско съветски мекерета. А това че имат български паспорти въобще не им пречи да работят за интересите на Русия. И като е така....да си правят сметката Аз имам друг въпрос. Къде е ДАНС да ги арестува като агенти на Русия. Арестуват ги съдят ги и в панделата. При манафите. Където им е мястото.

" Къде е ДАНС да ги арестува като агенти на Русия" А,какво да се прави с американските агенти,турските агенти ??? М?

Много се намесиха в този скандален Случай със Соломон Паси ! Къде бяхте когато той се изказваше против България и Българите ? А последния Път сравни Левски с еврея Зеленски , Един Национален Герой на България , Другия еврея Зеленски Военен Престъпник избил Хиляди Деца и Възрастни Българи в ЛНР и ДНР ! Защо Мълчахте от Външно Министерство ? А може днешното написано е еврейска Провокация да нападнат ВЪЗРАЖДАНЕ както е казано от Посолството и Кирливчо и Кокорчо са го повторили на Сбирката ? Соломон Паси трябва да бъде съден за Посегателство на един светъл човек , почти Светиня Васил Иванов Кунчев !

Личи си руската дресировка. Ти си руско съветско мекере от руски произход. Колкото и да се криел правописът ти те издава. На български се казва евреин. На руски еврей. Тъй че ...айде у лево, както бе рекъл Шопа. Иначе у дупе те ебаваме ние българите

. Иначе у дупе те ебаваме ние българите Къде да те намеря ?????????????????

Я от това министерство да питат оная украинската убавица за българите в сайта дето са ги нарочили за убиване. Да не се занимават с глупости.