И Костадин Костадинов попадна в сайта „Миротворец”

Там той е определен като „Агент на руско влияние в България. Провокатор, лъжец, политически аферист и популист”

Обратно в новината

Коментари - И Костадин Костадинов попадна в сайта „Миротворец” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Асен Генов е управител на фондация "ЧЕТИРИНАДЕСЕТИ ЯНУАРИ". Съуправители с него във фондацията са още две лица, единият е Илия Марков. Илия Марков е съуправител в сдружение "ФОРУМ ЗА СОЦИАЛНИ АЛТЕРНАТИВИ". В сдружението с него съуправител е Христо Христев, който от своя страна е съуправител в сдружение "БЪЛГАРСКА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА МЛАДЕЖ". Та, господин АСЕН ГЕНОВ, КАКВА Е ВРЪЗКАТА ВИ СЪС СДРУЖЕНИЕ "БЪЛГАРСКА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА МЛАДЕЖ"???? Да не се окажете и вие "демократ", като Васил Терзиев???

Иначе тези двамката "лидери" на двете популистки партийки са "бити карти". Като им спрат финансирането, ще изчезнат и ще останат само с мръсни мазни русоробски следи в историята.

Дали пък някой наш родолюбец не е съдействал КК да се появи на този сайт. Там има опция, ако решиш може да предложиш някого да бъде включен там. Този Асен и подобни на него може да са направили подобно предложение.

Не съм му фен на Костадинов, ама не знаех, че когато кажеш няколко неудобни истини ставаш "провокатор, лъжец, политически мошеник и популист". Сайтът „Миротворец“ е олицетворение на фашизма в Украйна.

И какви точно "истини" е казала руската свиня Копейкин ?!?!

Седим си вчера с братчедите пред блока и пием бира. По едно време изникнаха няколко момчета, едни такива набити и сериозни. Един от тях пита, ама с украински акцент: - Къде може да намерим Костадин и Цончо? - Ми де да ги знаем - викаме ние - може към Филиповци или към Левски-Г да са отишли, не им се месим. И в парламента ходят. - Добре, значи при парламента тогава. Много загадъчно и тревожно беше, тръпки да те побият.

Тъпо

Враговете на народа на Украйна се чудят и се маят, защо се е получило така, все едно съвсем случайно са попаднали в черен списък, който ги посочва като врагове на народа на Украйна. Да апелираш, да не се изпраща оръжие на Украйна, с което да се затрудни и удължи във времето възстановяването на териториалната цялост на страната, да апелираш за мир, основан на териториални отстъпки от страна на Украйна, нима не се възприема от самите тях като е враждебно отношение към народа на Украйна? Какво щеше да е отношението на тези индивиди към общественици и политици с подобно отношение към българския народ!

Защото неизпращане на военна помощ на Украйна означава повече невинни цивилни жертви сред украинците, геноцид на украинския народ и нег0вото културни наследство - музеи, църкви, храмове, паметници... Означава и васално обслужване на репресивния ФСБ апарат и клептикратски олигарси около Путьо за повече взятки, яхти, дворци, метреси и оставане във властта на терористичния кремльовски режим, който тероризира не само украинския, но и руския народ, като унищожава като "пушечно месо", прогонва и праща в каторги за пацифизъм най-интелигентните и млади, здрави руснаци. Означава, че тези заработват Рашата да прегази Украйна и направи от нея "изгоряла земя", след което да направи същото и в България, както се закани рашисткият депутат пьотър толстой. Това покзва какви национални предатели са такива като "копейкините" и някой си соц. славчев.

Айде на всички е ясно защо Копейкин е влязал в списъка за убиване на "Миротворец". Ама защо друг българин се кефи на това не е ясно.....

Не бих се учудил ако Асен Генов го е уредил....като усложливо им е сътрудничил ....

Поддръжниците на украйнската измет са чист отпадък . Българи пребиваитеги тези помяри режете им общите и езика. На украйнските фашисти

Украинците правят много неразумни неща. Тази огромна злоба, която изливат срещу Русия, се насъбира и ще доведе до тотално унищожение и разруха на цялата им държава. Руснаците са много отмъстителни (както и укрите - те са едно и също като манталитет), и ако някой се заблуждава, че Русия ще загуби войната много се лъже. Дори и да не завладеят цяла Украйна, ще я обстрелват още 10 години докато не остане нищо. При липса на дипломация, това ще стане.

Кой ще е първият ЛИКВИДИРАН? Дайте да залагаме.

Ицо педала

Нито Костадин Костадинов е българин, нито в иZраждане има нещо българско ... Така нека си попада където си иска, няма защо Българите да се тревожим, за осветяването на поредния предател ....

Не говори от името на българите, продажба утрепка

А ти за българин ли се имаш? Чифутска измет. И 1000 пъти за го напишеш, това българин няма да те направи.

Справедливи хакери още не са блокирали това сито, Русия защо не реагира, хората са в опасност заради войната в Украйна

А Асан Генов кога?

Сайт се намира във Фащ, сложи на нацисткия украински режим, създаден от Фащ, много мразят честите и смели хора

Гонете ги тия укри,ще направят беля в България,навремето борците ги бяха натикали в кюшето,а сега баровци

Гонете ги тия руско съветски мекерета. Ще направят някояцбешя. Депутата от рускияцпарламент Петр Толстой вече се закани че Пета колонa в България ще се опита да прави пробръски преварат. Той няма да е първия. Първата такава акция на Русия е от далечната 1886 г. Тогава има опит за сваляне на йняз Батемберг. Първо ежуспешен, после все пак нормалните българи надделяват над руските мекерета. Но почти нгодима има опити за руски метежи. Даже и за десант на руски части във Варна. Тъй че всички приятели на Путьо и путьовците около него вън от България.

Ами има и хора вкарани в сайта"Военнолюбец"...

Русия е фашистка държава, всички подкрепящи режима са по някакъв начин виновни

Така и по време на т.нар. "народен съд" се е говорело, ама...

вместо да привикат украинския посланик ев министерството на външните работи,,нашата квачка се обадила по телефона.И какво е това. Имената на тези българи явно са предадени в този кирлив сайт от други българи. Срам и позор за тях!

Да разбере какво ще каже господарката й, се е обадила на Лайнената

А Асен Генов някой ще го подведе ли под отговорност, че вкарва български граждани в укронацисткия сайт? Освен това, омразата на Генов към Костадинов е на лична основа, защото покрай изборите, в едно интервю по националната телевизия, Костадинов го затапи доста остро и го попита, в качеството си някакъв точно раздава квалификации и коментари в национален ефир. А факт е, че лицето Генов всъщност е никой, просто поредния ръсещ спам в нета блогер, спонсориран от Посолството (на ул. Козяк) и подвластните му НПО-та в БГ.

НЕ МИ ПУКА ЗА АМЕРИКА , УКРАЙНА И ДРИСЛЬОВЦИТЕ ОТ ПРОАМЕРИКАНСКИТЕ ПАРТИИ !

Не ми пука за Русия, Сев. Корея и , Сирия и Занзибар. Не ми пука за Путьо и путьовците около него. И за др. Мадуро не ми пука. Както и за всички подобни мадурковци

Да се даде по ясна информация от централните медии, какъв е този сайт "Миротворец", кой го финансира ,пропагандира и с какво право се дава тази лична информация. Ако службите не обърнат внимание и спрат тези НЕЗАКОННИ ПИСАНИЯ ние каква държава сме??!!!. С какво право ще се тероризират и заплашват Български граждани. Не стига, че хрантутим и пазим косъм да не падне от главите им емигрантите от Украйна и дезертиралите от фронта мъже, ами и заплахи на всичко отгоре. Да си вдигат парцалите и се махат от България. ХРАНИ КУЧЕ ДА ТЕ ЛАЕ.

А, не може. Министерството на пропагандата и лично Гьобелс следят да няма руска пропаганда.

"Миротворец" е сайт сътворен и подържан от Украинското разузнаване, като в началото, на самия сайт това е официално декларирано с гордост, както и че работи в тясна връзка и с МВР на Украйна. След забележка от страна на ООН и под натиск на някой западни "партньори" на УСрайна, сайтът спира да функционира за два дни (само), след което отново е открит но вече декларира, че няма връзка с официалните власти... Сами преценете, дали има или няма. Само е учудващо, че БГ общественост, чак сега разбира за него, след като той съществува още от 2014 год. И там са обявени маса народ, обявени за физическо ликвидиране от всякакви страни по света!

Много им е късо списъчето, дето им го даде Гаргамел. По-лесно е да напишат колко симпатизанти имат в Българи, че са една шепа, назначени от посолството.

В тия минусчета виждам безсилието на полдогите, само това им остана за утешение. Цъкайте докато ви се счупят клавишите, от посолството са обещали нови клавиатури. Само на латиница.

Е, как на латиница? Нали се праскат на големи кирилисти, с искането 24-ти май да стане национален празник!

Войната започна 2014 г. Има 15 хиляди цивилни жертви ПРЕДИ Путин да се намеси. ЗАЩО ПРЕМЪЛЧАВАТЕ ТЕЗИ ФАКТИ? ЗАЩО???

Войната започна през 2014 г., когато Путин се намеси във вътрешните работи на Украйна.

Войната започна 2014 г., когато запада се намеси във вътрешните работи на Русия. И сега вади кестените с чужди ръце. От цялата работа печелят корпорациите - ВПК на САЩ и Великобритания, петролната индустрия и биг фарма. Останалите са на загуба.

След като имат толкова много врагове в Българиякакъв го търсят тук.Готов съм да им окажа помощ на тези неофашиаирани елементи като събера поне един батальон млади украинци-"патриоти украински" и при това с нови и западни технически средства и да си ги вземат в армията.Тогава може и да победят.

Нациски сайт на фашизоидна държава. Подкрепящите сайта индивиди, населяващи България, са също фашисти. Много хубаво си вижте лицата в огледалото. Вижте какво подкрепяте!

Руска курва си ти.

Кога в сайта ще почнат да попадат и избягалите от служба украинци??? Защо ги е страх украинците да отворят границите са собствените си хора - управляващите ги е страх, че няма да остане почти никой, който да умира за тях.

Да си направим и български сайт и започнем с депутатите от управляващото мнозинство заради предателството срещу всичко българско .

Браво на украинците. Нашите про-рашстки плъхове са престъпници и като такива трябва да очакват наказанието си. Жестоко се лъжат ако мислят, че ще им се размине. В момента в който обесят Путя разни копейковци, дъревки мъревки, ивовци мививовци, пламен пасковци и друга подобна измет ще трябва да си търси нова родина. Русия няма да иска да има нищо общо с тях!

Изключително съм впечатлен от това, че има хора, които могат да желаят смъртта на други хора, без да ги познават, само на база убежденията си... Странно, къде ли сме го виждали това, само преди има-няма 80-на години?

Завиждам ти.Можеш да станеш горд собственик на украински паспорт а ние горките в България ще си останем.Плаче ми се за теб,че ще изгубим такъв п....л като теб.

Браво на 145, луд фен на предателите, назначени от посолството. Много му се иска, ама не му стиска, да стане приятел на укрите, че ще го пратят на фронта да си доказва приятелството. А нашите нископоклоници наясно ли са, че са в руския сайт на миротворците?

Ха...ха! До Бай Дън: Вие в България ли живеете? В България ли работите и плащате данъци?

И лошата реклама си е пак реклама...., Копейкин:))). Отива му.

Само не разбрах - кои са въпросните "български" партии?

Русия и Украина се карат ,Сащ печелят

Та какво са объркали от сайта, за двамата копейковци? Това написаното за тях е абсолютно вярно.

Доносът от сопола Асен Генов ли е? Щото така му отива подобно деяние на това леке и менте във всичките му проявления и претенции за капацитет.

Мен кога ще ме впишат във фашисткия им сайт на ЦРУшниците?

взаимно се обслужват анално.

Да не завиждаш, че не обслужват тебе анално. Споко за тебе има еничари много да те обслужат, ама никой не иска да се цапа.

те да не са ти и баща ти!?

Oня плазмодий Христо Грозев бил от основателите на Миротворец.... имал достъп до сайта и лично вкарвал българи в базата данни... някой да сезира прокуратурата !!!

Това тъпо копеле Асен Генов може само да го издуха на Костадинов

Значи копейката си пада по мъже??

Няма по хубава новина за соросоидните ми уши ... Мухахахахахаха ....

" Миротворец " = на УБИЕЦ !

По скоро е списък на човешки отпадъци ... Браво на сайта !!!

Когато в паспорта на Костадинов преди ВОЙНАТА му поставиха "черен печат", са му обещали, че стъпи ли в Украйна, веднага ще бъде разстрелян, също и както и Путин. Зеленски да му мисли, че България нищо няма да изпрати като помощ, но може да депортира "пушечното месо", дето отмаря по морето, ако "Възраждане" стане Първа политическа сила.

Всичките промитимозъци, как се гледате в огледалото бе, а как ви гледат родителите ви бе смешници!!! Тези са 100 пъти по-големи патриоти от всичките "демократични грантаджии " на Америка за България и САЩ, които са най-големия агресор в света с 805 "миролюбиви" военни бази по света/за какво ли са им-Империята в Междузвездни войни бяха същите/?! Нападнаха Ирак, Югославия, Либия, Афганистан, Сирия и много други със загинали милиони цивилни в резултат на нападенията им и последвалите граждански войни там!!! Нападнаха Ирак с фалшиви доказателства за притежавано химическо оръжие от Саддам Хюсеин, но без налично такова в последствие, окрадоха Иракската национална банка и съкровищата на националните музеи!!! Нападнаха Югославия, бомбандираха и убиха цивилни граждани и журналисти в Телевизията с бомби с обеднен уран, след това откъснаха територията Косово от Сръбския народ незаконно, и създадоха изключително терористична и криминална държава на Балканите и в Европа, населена почти изцяло с мюсюлмани, които са в по-голямата си част безработни и нищо неправещи освен криминални престъпления и терористични клетки. Всички лидери се оказаха терористи и изверги, които бившата прокурора Карла дел Понте прикриваше в МНС, но след като напусна обвини в международни военни престъпления, като отвличане и избиване на сърби и продажбата на органите им на черния пазар!!! Някой вярва ли, че САЩ и ЦРУ не са знаели?! Нападнаха Либия, и в последвалата гражданска война беше убит Лидера и Муамар Кадафи, и след това последва невиждано нашествие на африканските емигранти, което показа, че единствено Кадафи ги е спирал към Европа. ЕС плати за тези емигранти след това, но хиляди се издавиха в Средиземно море!!! Супер демократично!!! След това Афганистан, където техните протежета талибаните вилнееха, и след много години същите талибани изгониха краварите!!! В резултат на всички тези простотии на САЩ се появи Ислямска държава, също рожба на САЩ и ЦРУ!!! САЩ нападнаха Сирия уж да борят Ислямска държава, но превзеха нефтените полета на Сирийския народ и пускаха от време на време по някоя бомба, но по-скоро подкрепяха ислямисти срещу Асад, и нищо друго. Само крадат нефта. Сирия покани Русия да и помогне, и Ислямска държава беше разбита от руските войски, както винаги!!! Но САЩ не се махат от окупираните територии!!! Щ И накрая Украйна, която подтикна към открита конфронтация с Русия чрез марионетките укронацисти!!! Тормозеха и избиваха украински руснаци, решиха да влизат в НАТО, опитаха да прекратят договора за наем на военноморската база в Крим и много други провокации, което доведе до превземането на Крим, който беше признат за руски след референдум, който беше проверен от най-голямата германска социологическа агенция на по-късен етап, и беше изцяло потвърден!!! Доказано!!! След това извергите Бандеровци под покровителството на Държавата и САЩ запалиха и изгориха през 2014 г. живи 43 украински руснаци в профсъюзния дом в Одеса, но никой не се трогна на Запад, и вие също промити мозъци!!! И последва СВО, защото големите нации пазят своите!!! Ясноооо!!! Ако Русия направи своя база в Мексико, как ще реагира САЩ според вас?!!!! Малоумници!!! Хайде оборете ме, или най-после помислете!!!!

Как е Коце? Расте ли пишката?

Тоя Миротворец е най обикновен сатиричен сайт усмиващ русофилистиците по света и у нас,стига сте се правили на жертви,ами се засрамете.

Направо да напишат всички членове и симпатизантия и дори гласували за ПП " Възраждане" са за утрепване щот са влагове на Укростан наци!!

Но Костадин Копейкин е описан много точно какво представлява-лъжец,провокатор,политически аферист и популист.Изобщо човешки отпадък.

като Генов: Скот Ритър: България, вие сте колониален поданик на САЩ https://obektivno.bg/skot-ritar-balgariya-vie-ste-kolonilen-podanik-na-sasth-video/

За мен това си е "казус бели" , достатъчно е за да обявим война на украйна

Каквито ще да са, те са наши българи и е само наша работа как ще се отнасяме към тях. Не може някакви украински прошляци да преследват българи, щото така им е скимнало. От друга страна, Костадинов сигурно се кефи, че го поставят на едно ниво с Кисинджър, Берлускони, Орбан други личности от тази величина :)

Никакво оръжие не трябва да им се подарява.А само ЧЕРНИ ЧУВАЛИ.МАЛКИ И ГОЛЕМИ.ЗА ДА СИ ПРИБИРАТ ТРУПОВЕТЕ.

Едно племе позволяващо си да прави списъци за убиване на хора от други държави,трябва час по скоро да бъде изтрепано и заличено от живота на земята.Кой им е дал това право?СМЪРТ ЗА УКРАЙНА.ВСИЧКИТЕ В ДУПКАТА В БУЧА.