И Грети Стефанова не събира подкрепа за председател на СОС

БСП и "Възраждане" напуснаха залата, ГЕРБ също обяви, че не подкрепя номинацията, а сред мотивите, които се чуха в залата, бяха "три ракии, "шампиони по загърбване на его" , "червена сватба"

Обратно в новината

Коментари - И Грети Стефанова не събира подкрепа за председател на СОС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко това можеше да не се случи. Достастъчно беше Спаси София да се разграничи от сглобката между мутрите и службогонците и да се яви самостоятелно на изборите. И Бонев щеше да спечели на първи тур. Той обаче се оказа мишок. Сега ще си бърка в носа, а може и на друго място.

2.5 милиарда на година Всеки иска да влачи от бюджета на софето

И накрая Васето повтаря репликата на чичо- По добре да дойдат танковете, или по точно малкия танк на Грубер!

Пеперастите не могат ли да посочат поне един, който не е "куц кон"?

и Мис Куку,не успя...

Е, какво и е на БАБАТА, ще кажат - старичка, глупавичка, нелицеприятна, скучна, простовата и все пак не я избираме на президент, или за СБ, генерал в армията /САШ/ иначе ще дреме 4 години в СС

веднъж си причиних да гледам интервю с тая тетка грети. нямате представа, каква посредственост, каква тъпота, каква безпросветна кухост, какво чудо . дори лекето бонев има 2 грама акъл вповече от тази лелка. правилно не са я избрали...

"Най добре да дойдат танковете ! "

Ми.с Бони публично да се линчува. Това ли му е голямата промяна ?

Работата е ясна, мафията не иска да пуска кокала. Дългата ръка на ББ и ортака Шиши прозира от всякъде. Жалките изпълнители са БСП и Израждане. Щом трябва да се правят нови избори за СОС , ще се правят. И тогава мисля че БСП, Възраждане и ИТН ще имат общо 5 съветника.

Нищо не ти е ясно.

Сега е момента бизнесмена Васко Ухото да продаде инвестицията си в кметско място за 260 милиона. Поне това го може.

нея я поздравява цяла София, много е популярна.

Ихаааа, ДС издънката и протеже на подлогите на посолството /каква симбиоза само/ и продажникът от "Спаси София" се провалят. Довиждане! Довиждане! Нови избори!

Абе правоверни евроатлантици, къде ви е коледния дух, закърмен с морал, честност, почтеност, достойнство, себеуважение, патриотизъм, родолюбие, човечност, смиреност, духовност и ++++? Къде са ви коледните украси, къде са ви коледните песни? Къде е духът на Рождеството Христово? Но така се получава, когато прости хора попаднат там, където не им е мястото !!!

Комплексари! Нали уж за софиянци работите. Безобразие и срам голям сте!

Така нареченото "Грети" от някакъв трети пол ли е, или от среден род? А мис Бони и кака Васка не усещат ли как оттичат в канала?!

Ако си мъж подай оставка, ти си причината.

БСП и "Възраждане" напуснаха залата. И от двете политически сили отговориха, че няма да подкрепят избора за Грети Стефанова и няма да издигат собствени кандидатури. Един вид ще осерем всичко, ама после нали ще изкараме кмета виновен...

Кмета е виновен! Кво ми издигат и налагат да се избира. Преди половин година не избраха ПП ДБ в народното събрание човека на ГЕРБ, а искаха ротация. Айде марш оттук нагли педали

Предишния път нали издигнаха. И какво се случи. Бутнахте едни статуи.

Преди изборите девиза беше изчегъртване на ГЕРБ и никога няма да имаме нищо общо с ГЕРБ. Сега защо ГЕРБ не ни подкрепят? Защо не ни помагат? Защо, защо...

Грета ли е, мани!

Защо си губят времето да предлагат неизбираеми дебили?! Просто да попитат Пеевски, и когото той посочи, него да изберат за шеф на СОС

Ами народа много харесва Ухото и Понито - що не им гласуват председател?!

Мчи, ПП и Бончо нали спечелиха и на им харесва да работят с ГЕРБ ? Нека работят с другите и цъфтежът на София да започва

"Другите": "БСП и "Възраждане" напуснаха залата. И от двете политически сили отговориха, че няма да подкрепят избора за Грети Стефанова и няма да издигат собствени кандидатури."

Хайде сега ПеПерасти и ДеБили да започват да работят! Нали спечелиха изборите.

Хайде герберите да изтрезнеете малко и да се хванете на някаква истинска работа. Ще има нови избори за ОС и тогава ще бъдете изметени.

Когато са били на власт герберите са работили. Сега е време на жълтопаветниците да работят. Лесно се намира махна трудно е да се работи еле за ПП ДБ и СС.

ПеПетата почва да им светва, че тая работа не е като в парламента :) Бонката може да реве колкото си иска, но топката е в тях - те носят отговорност.

какво да се очква, от комунисти, анархисти, чалгари избрани от един прост народ

Де да можеше да се управлява с недоволство и селфи с плочка, щеше да е чудно, но уви... Оказа се, че тия от Съсипи София са драпали единствено за столче и лапачка, банално, но старо колкото света... А тая Грети?- без коментар...

Вариант някой неутрален, примерно Карлос Контрера, който ако ен бъркам също е общинар? Това при положение, че той е съгласен и му се занимава със звероукротяването на добитък? Кмето е прав, че този цирк не може да продължава до безкрайност! Вариант някой да бъде служебно назначен? Вече на майтап предложих да хвърляте чоп, ези-тура и прочие, но и след днешния цирк предложението започва да ми звучи сериозно. :) :)

Да бе, карлосчето "неутрален" от ВМРО......От къде ви копат?????

най-тъпата нация сме си. Хидиме да гласуваме като гламави, сами си създава ме проблвми и после не може и да ги преодолеем

Де да можеше да се управлява само с недоволство и селфи с плочка. .., но уви... Оказа се, че тия от Съсипи Сифия са драпали само за власт и постове, банално, но старо колкото света...

Ей за това се борят, за комисионните - и този боклук Здравков го разкарайте възможно най-скоро!!!!!!!! Комплекс от затворен тип на 11 етажа. В комплекса ще има 55 двустайни, 43 тристайни, 24 четиристайни и 10 многостайни апартамента. Изпълнител на проекта, който се намира в столичния квартал „Дианабад-Запад“, е "Артекс Инженеринг". Фирмата има още два големи обекта в съседство – "Диамант I" и "Диамант II". Разрешението за мащабния жилищен комплекс с преход в етажността е издадено от главния архитект Здравко Здравков още на 2 ноември, точно преди балотажа за избор на нов кмет на София. Пореден жилищен комплекс предстои да бъде изграден в центъра на София. Този път говорим за 12 сгради с височина между 1 и 17 етажа. Огромният комплекс е планиран в ж.к. „Сердика“, в непосредствена близост до парк „Възраждане“. Справка в регистрите на общината показва, че главният архитект Здравко Здравков вече е издал разрешението за строителство.

Проф. Лилков е единствено възможна приемлива кандидатура. Интелигентен, опитен, мъдър и балансиран.

Трябва да се възстанови лагера в Белени и да задейства Народния съд

Дядо Вичо от РусИ се изказва мъдро за БеленИ...

Този път за вас.

нов избор този път с машини !

съгласен. тогава ГЕРБ няма да имат повече от 5 човека в СОС...

с машините на Мадуро? няма държава в света, която да гласува по този начин. немците го премахнаха. те да не са по-тъпи от нас?

След клоните, златните срки и костенурките, не искаш нов избор, пък било то и с пощенски гълъби:)))))))))) Просто си траеш и чакаш някак да минат тези тежки 4 години:)))))) С крякане и лаене не се управлява и това ще се научи по трудния начин:)))))))))))) Смяаааах:))))))))))))))))))

герберите много ги боли за загубата, ама много, не могат ад си преглътнат егото. Като не може да функционира този съвет нови избори за съветници и софия ще си работи с 1/12 от предния бюджет на месец и толкоз. Няма увеличение на заплати, няма индексации нищо. какво толкова никой няма да умре. Ще се изгубят някакви 100 200 милиона то толкова се крадяха на месеца до сега. Няма страшно живота ще си продължи и без нов бюджет и без нова план сметка ще се намерят начини да се управлява града и без герберските простотии.

Ако бяха обърнати ролите щеше ли да говориш същото? Ако ГЕРБ бяха на 1во място и трябваше ПП да ги подкрепи мислиш ли, че щеше да бъде нещо по-различно от сега?

ама това не е футбол да говорим за първо или второ място. ГЕРБ даже не си издигат кандидат. Да си издигнат и може и да подкрепят техниче. ама те искат да пречат, влизат излизат от зала, напълно инфантилно поведение на дразнители. Какво е това не знам. После ще кажат кмета не се справи. е как да се справи като не може да се гласува бюджет заради ГЕРБ?

Вижда се, че не въобще не следиш кво що се случва и говориш след като чуеш/прочетеш сутрешните новини. Хората които спъват цялата работа са Спаси София. Първо викаха не искаме подкрепа от ГЕРБ и след първия провал в ефир почнаха да викат търсим подкрепа от ГЕРБ.... Първата седмица имаше 3 кандидата и 3мата получиха подкрепа само от партиите си. Ако имаше 4ти кандидат мислиш ли, че щеше да бъде подкрепен от останалите или щеше единствено да бъде подкрепен от хората които са го издигнали ? Идеята не е всеки да издига кандидат и да си гласува само за него....

Вместо ППто ДБто и ССто да се радват, че ГЕРБ ги оставят да правят каквото си искат, те нарочват ГЕРб за виновни за тяхната импотентност. По добре ли щяха да се чувстват ако ГЕРБ Бяха такава яростна опозиция каквато бяха те? Освен това игрично казаха:С ГЕРБ НЯМА ДА РАБОТИМ. ГЕРБ отстъпиха, и пак са недоволни ППтата . Били им пречели. Тяхната рабора /на ПП ДБ СС/ е хем сърби хем боли, драго ми е.

бсп, възраждане и итн - антибългарски партии, това е моето заключение, правят всичко възможно да не се работи, явно това им е угодно, нека всичко затъва и потъва

Народъ накрая ще им го тури и къде ще се скрият не знам!

нов избор и тогава тея дето много знаят ще го издухат

аз викам да разпуснем и СОС, и парламента, но с условието че никой не от сегашните не може да се кандидатира повече. Аман от циврене, сметки, далавери и празнодумие. Влез, излез, какво е това нахалство - аз ако така работя нали ще ме изгонят на втория ден! Нещастници гърбави! Как един не се намери да работи в полза на хората!

Педалите на бонбонев ще лапат хурката

Тия не разбраха ли, че няма да се избере техен кандидат? Запънали са се като магаре на мост! Изберете Вили Лилков - десен е, има опит, почтен е, какво повече искате?

Лилков нито е десен, нито е почтен, нито има опит. Той е ПР проект.

Предлагам Делян Пеевски. Но да може да го съвместява и с министър-председателския пост.

Порнографията е пълна !!!

Председателя на СОСа трябва да е от ИТН,Възраждане или БСП за да има контрол и равновесие със сглобката ППДБ и- ГЕРБ.ДПС командва в Парламата на сборището чрез еничара Дукян Пеевски, а ГЕРБ и ПП ДБ слушакат като булончета от цирка.

пълни глупости пишете. тия от ИТН , БСП и възраждане се чудят къде се намират и какви нови золуми да измислят, че да ги гледат хората

тази е повече от 15г в ОС на София, страшна промяна носят тези!

Пак ли се плюнчите по форумите дебили от Дебилистан!!! Стойте си кротко в къщи и си драскайте....н Грети ше и пръднете на..... коляното Чакате някой да ви оправи.....като КрадливДедо

По схемата вежди Рашидов значи ще я шитнат след това.

Гретито - на дедо $oro$ кретито.

Грети Стефанова от ДСБ? Тази изкуфяла бабичка? Това не може да е сериозно.

Що, то там се иска да чете и да може да запише заповедите от пасолтвото.

Чукча-писател, това, че Възраждане и БСП са под майчинското крило на МутраФонова, го разбрахме, ама тук не става дума за тях, нито за депутати.

от нафталина ли го извадихте,бе?!