Петков и службите ще докладват за руските дипломати на закрито заседание на НС

Четири ПГ настояха за обяснение - зад искането на БСПН застанаха ГЕРБ, ДПС и ИТН. Целият народ е настръхнал, предупреди Йордан Цонев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Естествено закрито. В крайна сметка решенията се взимат от Амбасадата. Киро е само служител, който трябва да разтяга локуми, лекето му с леке. Но нищо няма да разруши неразрушимото.

Приятен полет на цялата руска кочина до Мухонасранск в неделя! А аз ще си сипя едно от "специалното", ха-ха-ха!

Внимавай да не ти се разтопи ченето

Хахахааа , следите на живо как изчезват детройта stankof гост ото скорцени и още десетина драскача от руското посолство!

Уй за киро, два за усраина :)

Киро тотално се усраа :) Добре че ще завлече и БСП :)

42 руски делегати и 108 обслужващ персонал или общо 150 руснаци. Киро гони от тези 108 само 70 руски служители. Остават 42 руски делегати и 38 обслужващ руски персонал. Не е ли достатъчно за 1 посолство ? Каква е тази драма ? Ако Киро беше изгонил 42 делегати ,да разбирам ,но той гони 70 човека обслужващ руски персонал. Защо в България трябва да има 150 служители в посолството ? Какво правят тези хора всеки ден в България ?

Че да питаш!

Ти пък кой си ?

Егати хаоса е в тази държава. Първо Киро ги обяви за шпиони и че има разследване на ДАНС. После други казват, че решението било взето на заседание на МС Сега се оказва, че зам. външен мистър сам го е разпоредил и ни го съобщава Ленчето (като каква?!?) Накрая да не се окаже, че портиерът на външно го е направил?!? От къде се взеха тези?!?

Браво Гост! Чудесно си го написал, само където си изпуснал чистачката. Най-вероятно тя е решила да изгони руснаците.

Боже, порази простото Кире, спри безумеца!

Русия затяга законодателството за "чуждестранните агенти" Свят | 29/06/2022 17:40. Ние също затягаме, не виждам какво чудно има в това. На някои ако им мила Русия да отиват при диктатора. Нямат работа тук.

Ко стана, баджанака разреши ли да има заседание ?

Брат, за къв кур имаме 70 руски дипломати ве?

Заленски забрани руската музика, а КП реши да не остане назад и помете и готвачи и културния аташе и даскалите по руски. Украинският, дето ни знае не съмо оръжията, ами и цялата инфраструктура, че и кътните зъби, от къде има информация?

За какво имаме хиляди хамериканци тука?

Луна Премиер!Цял живот лъжи,обещания нелепи!Луна премиер!

Българина трудно разсъждава извън модела на футболен запалянко - Левски ЦСКА Не разбирате ли, че нещата са много сложни и не можем да си позволим страната ни да се превръща в прокси на нечии други интереси Нашите интереси са ясни - мирен регион, добри взаимоотношения със съседите и справедлива търговия. Нашите текущи партньори не разбират нашата позиция дори по въпроси, които са силно чувствителни за нашата нация - Македония е добър пример. Те казаха - America First ! и толкова, но дори и в Америка не можем да отидем свободно дори и да работим за американски компании и да имаме доказани доходи години назад. Сори - това не са приятели камо ли партньори ! Същото са руснаците, ЕС и т.н или ще ни уважават или да се оправят без нас.

Миро Рогатия днес беше жалък. Той винаги буди съжаление но днес беше много жалък.

Купи ли си билет за Мухонасранск вече, руска бляд? Приятно пътуване, отрепки ...

За съжаление, Петков няма да може да дойде - зает е с важни държавни дела: слага парапет на стълбището на апартамента от ул. "Гладстон", че може някой да вземе да падне......

Опа,опа чичо

За този золум е добре Киро да полежи 12 - 15 години както е по закон, но като зная какво е българското правосъдие едва ли ще му дадат повече от 10г.

В ДНР!

Напълно правилно е записано в Конституцията че за да си български МП, Президент или Министър, трябва да си само български гражданин. Това е за да се знае че служиш само на България и не си зависим от други държави. Киро стана министър, когато беше чужд гражданин, което е престъпление. Той никога не можа да се отърси от своята американска зависимост, стигаща до национално предателство. Като такъв ще остане в историята. Изкара 6 месеца като МП, което е най-краткото редовно правителство на България.

познавах един викаха му боре Гъзо........

Уй за Киро и за усрсина!

Кого гоним ? Гоним тия които и в момента тролят в този сайт , гоним тия които непрекъснато разпространяват фейк новини в полза на Русия !

А кога ще изгоним укропедерастите като тебе, към фронта?

Ами то вече има не малко. Виж такива като тебе в русия няма изобщо

Русия ни предлага възможност за избор на суверенитет и цивилизационна ориентация. От нас зависи дали ще оцелеем като нация, защото подмяната на етноса върви, разрушенията в образованието, здравеопазването... са необратими за идващите 40-50 години. Оказва се, че липсва национално ориентиран елит. Надявам се хората да разберат предложението на Митрофанова именно като цивилизационен избор! иначе рискуваме да ни хвърлят за подпалки във войната в Укр.

хапчетата човече. Как ви пускат от Карлуково......

Малко думи, много смисъл. Респект!

Кого гоним ? Гоним тия които и в момента тролят в този сайт , гоним тия които непрекъснато разпространяват фейк новини в полза на Русия !

Мило мишленце :)

Доживях да съм горд с премиера на България, макар и за сега в оставка. Киро, имаш моят глас за подкрепа в изборите и пълна, убедителна победа над русоробите, и платени руски слуги. Успех момчета! Ще я има България.

Да мълчиш :)

1 Защо се внасяше руски газ, а не се внасяше 3 пъти по-евтиния азерски газ? 2. КОЙ крепи монопола на Лукойл в България? 3. Кой спомага на Лукойл да не плаща данък в България/ 4. Кой опрости неустойката на руснаците за 1 милиард по първия договор за транзит на руски газ? 5. Кой поръча НЕЗАКОННО руски реактори и ние ги платихме? 6. Кой умишлено загуби делото на България за тези реактор? 7. Защо СЪЩИЯ човек в момента "защитава" интересите на България в Лукойл? .......................................................................................................................................................... ............................................................................................................................................... ..................................................................................................................................................... ЧАКАМ СЛУЖБИТЕ ДА ОТГОВОРЯТ!...

Джаф, джаф :)

Щото е руски "азерския" газ.

И защо ще е закрито заседанието?

За да не видим как налагат Киро!

Киро обича гръмките действия. Зле подготвени, безсмислени и вдигащи голям шум. Ще арестува Баце за една нощ, сега ще гони почтин 100 човека в 12 без 5. Явно се опитва да привлече най-големите ястреби.

Голям бой!

Доживях да съм горд с премиера на България, макар и за сега в оставка. Киро, имаш моят глас за подкрепа в изборите и пълна, убедителна победа над русоробите, и платени руски слуги. Успех момчета! Ще я има България.

Познах те, Руди Гела си :)

за кво са теа москалски дипломати у Русе бре , да слухтят кво минава по Дунав мост ли ! спреха ни гаZZтта , обявиха ни Za недружественна държава , не купуват никакви стоки от нас , Za kво висят туканката и това не са 70 а 200 москала ето кво каZва самата Мутрафпоновна : Общо над 200 руснаци трябва да отпътуват със самолет обратно за Москва след решението на българската държава да отзове 70 руски диипломати заради "несвойствени дейности". Цифрата набъбва заради близките на отзованите дипломати, които трябва да ги придружат обратно в родината. ТО ТВА Е ЦЕЛА РОТА И КУСУР БРЕ

Има холяди хамерикански кравари за гонене!

Долу кавгите,газ,газ към черното море

Само ги вижте: наш Киро, Саркози, Трюдо, Борката Джонсън, ония в Австралия, бай Дън - по едно и също време, правят и говорят едни и същи неща. И за всяка тяхна издънка им е виновен Путин… Такова лицемерие и промиване на мозъци досега в историята на човечеството не е имало.

С участието на сервилните медии, бате ! Без тях няма как да стане

Доживях да съм горд с премиера на България, макар и за сега в оставка. Киро, имаш моят глас за подкрепа в изборите и пълна, убедителна победа над русоробите, и платени руски слуги. Успех момчета! Ще я има България.

Ти ли си бе, чифутче :)

България вече я няма! Има дебили и мангали(СИГАНИ)

_stankow

И какво като ги изслушат ! Трябва незабавна ОТМЯНА ! Изцепка, каквато не познава историята на дипломацията, световната история ! Камо ли в българо-руските и даже европейско-руските отношения. Че по времето на фашизма, България беше съюзник на Германия и българската легация в Москва работеше до последно, до 5-ти септември 44-та година. Сега какво, във война ли сме с Русия, та ще ѝ гоним дипломатите ? Тези канадци надминаха и фашистите !

Споко ушанка изгионени са по малко от половината . Друг е въпроса защо България с 6 милионно населние има 10 пъти повече служители от колкото българското посолство в Москва ? Сега ги гонят на куп с лихвите когато Европа гонеше руснаци от Скрипал насам ние ги коткахме и ги черпехме с боза ! А изобщо вулнува ли те че службите може би имат добра причина да изгонят точно тия ?! Най малкото доказано Русия е взривила поне няколко склада с оръжие в България с много жертви !

Бай бай Кирчо... Бай.

Бой, бой Кирчо, бойй ... и ебаньйее ...

Ей такива като Киро Тъпото вкарват във война държавата си и после.... разруха, а той по островите.

Никога против Русия....В продължавами простотията няма ли кой да прояви здрава мисъл??? Тия недоклатени харвардчета за кратки срокове увеличиха външния дълг с милиарди, вкараха ни в гръцкия сценарий и фалираха България икономически. Гласуваха санкции срещу Русия и военна подкрепа за фашисткия режим вУкрайна и направо ни захвърлиха в конфликт ,от който вече излизане няма. Премахнаха ветото срещу циганите от македония и с това загробиха хилядолетна история на Българи и най-вероятно ще ни присъединят към Турция, развалиха договора с Газпром и оставаме без газ и петрол гълги години напред. И сега вече чашата прела с подобен мощно тъп жест. Жалкарници и курви на концесия към сащ-инаците. Гнус ме е от тия еничари...

Изгонените шпиони да отнесат със себе си и паметниците на свойте окупатори, които ни дразнят и внушават малодушие и робско преклонение и страх от един извратен и садистичен народ

Робско преклонение и малодушие се внушава само от ЕС и западните ни "партньори", като постоянно ни показват, че не сме свободни да взимаме сами решения и постоянно ни "намекват" какво точно да правим и че без тях сме уж за никъде. Както и постоянно ни искат отчет. Това е внушаване на робско съзнание. Мисли и прави разлика, приятелю глупав.

Няма да ги отнесат! Ако нещо не ти харесва, отивай при негроидите в САЩ! Там паметници няма!

МАЙКАТА НА КИРО ... Е НАЙ -СПОМЕНАВАНАТА ОТ БЪЛГАРИТЕ ЖЕНА В МАГАЗИНИТЕ , СУПЕРМАРКЕТИТЕ И БЕНЗИНОСТАНЦИИТЕ ...

А от някой и баща му ...

Идиоти! Слава кокайна!

Да вземе и да забраним и визи за руснаците. Нали сме вражеска страна...няма к.в.о да се влачат тук!!!

Не им трябват визи! Имат си всичко и влизат където си искат!

Първо да изгоним фашистката укропаплач!

Председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова взе думата, за да обяви, че ГЕРБ подкрепя искането на БСП. Прегърнаха се: ДС и ком. номенклатурата.

"Опитите да се управлява курсът на рублата с надеждата тя да бъде отслабена ще я направят "изкуствена" и могат да доведат до девалвация" НЕ ЧАКАЙТЕ ЗАПЛАТА!

Ето затова сме губерния- защото се държиме като такава. Вместо да се обединим и да бъдем напълно солидарни със западния свят относно руската агресия и да покажем, че сме стабилни и надеждни, в това число пред населението ни, ние се разделями и за кой път вкарваме страната в криза. Отвън това клатене изглежда просто отвратително. Помислете малко с главата си, плюеме по Нато, по ЕС и т.н, но истината е, че за последните 15-20 години живеем толкова добре, колкото никога не сме живеели! За всеки има работа, стига да иска да работи, всеки може да пътува сига да иска, в магазините има всичко от пиле мляко, експорта ни е огромен....и това е, защото сме със запада! СССР какво ни донесе- лагери, тайна полиция, репресии, 10 години чакане да си купиш кола.... 90те години грабежа продължи- единствената ни рафинерия беше харизана за 300млн долара (това е просто един пример), искаха уж да ни построят южен поток, от който нямаше да видиме нито лев докато не се изплати строителството (по памет 30 години), лудост! Вземете се вразумете, бг народа има нужда от спокойствие и перспективи, трябва да сме много глупави ако си разклатиме държавата, защото подкрепяме Путинския режим, който вече отркито се нарича фашизъм. Прогледнете как действа руската дъжава- тя напада своите съседи и буквално ги разпарчетява (справка Молдова, Нагорни Карабах, Осетия), това ли искате?!

Слава Украина !

Слама за твойта крайна

Киро да се маха! Дотегна ми от продажнически действия на този безобразен американопоклонник! Ако ще и майдан да ми спретнат да се махат тези боклуци от политиката! Може ли да се държиш като пълен боклук без да мислиш.. явно може!

Режи Киро от корен. Виждаш кои ни тикатат 30 години все в лапите на руската мечка и си пълнат шкафчета и търбуси.

Кое е браво, че приключи политическата кариера на Кирчо ли ?

Киро Отупай червените кърлежи от парламента

Про100кур0 така се осра… Абсолютно некомпетентен и некадърен. Не сме имали по-тъп и прост премиер… Дори царя беше по-добре •>

Той е просто кукла на конци, марионетка.

Само 70 шпионина е нищо, трябваше да се изгонят всички, на първо място Мутра Фана, а българските им слуги - русофилистиците да се осъдят за слугинаж на държава - враг и да се пратят на магистралите да чукат камъни.

А Ленчето, дето гледа невинно, казала, че решението за изгонването не било на Киро, а на Външно министерство. За какво мислят тия бе,

Народа ликува!!! ...настръхнали са само русоробите

Ще се види на изборите

Абсолютно! Отиваме на избори да спасим Европейска България!!! Ще гласувам за ПП и ДБ!!!