И Георги Кадиев се кандидатира за кмет на София

Не възприемам тезата, че в местната политика няма ляво и дясно и няма политика, заяви той

Обратно в новината

Коментари - И Георги Кадиев се кандидатира за кмет на София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То кой не се кандидатира, братче...

Пак ли, бе, Жоре?

Кадиев ще отнеме от гласовете за Манолова.

И ти ли Бруте?

Митьо пищова ще събере повече гласове от Кадиев

Да взема и аз да ви запозная подробно с програмата си.

PEYTSCH

Много вожд - малко индианец...Всеки който е живял поне 3 м3сеца преди изборите в Софието, може да стане поне кандидат за кмет, като БСП-то...

Кадиев е 10 пъти по достоен и подходящ за кмет от Манолова! Кадиев има образование. Кадиев реално помагаше като депутат на хората в София. Лично е спрял няколко малоумни проекта за застрояване на паркинги и градинки. Въпреки обвързаността му с мафията т.е. с Мултигруп е многократно по подходящ

ГОЛЯМА АЛЧНОСТ Е ЗАВЛАДЯЛА ЛЕВИЦАТА, ЕДИН ПРЕЗ ДРУГ СЕ НАДПРЕВАРВАТ ДА СЕ КАНДИДАТИРАТ, НИЙ В СЕЛО ГИ НЕ ИСКАМЕ ТЕ СЕ КАНДИДАТИРАТ ЗА КМЕТ НА СОФИЯ ! ПАЗИ БОЖЕ БЪЛГАРИЯ ОТ ТАЯ ОСВИРЕПЯЛА НАПАСТ !

Сега и Барекчето да се кандидатира и цирка е пълен

Ех горкият, и той се надява на нещо, ама ще гризне хурката!!!

Кандидат кметовете ще да надминат и партиите дето са регистрирани макар да си знаят че няма да ги огрее както и 90% от регистрираните партии ама поне имената им да се чуват от време на време за собствено успокоение...

тоя е един от най-гнусните представители на бесепето!

Я да хейтна малко и да събера минусчетата.... Този е поредният провансИст, който се тика за кмет на София. Да си ходи НА Бургас, там му е мястото. Трябва да се корегира закона! Както президент на БГ може да бъде само българин, така и кмет на София трябва да бъде само и единствено софиянец! За София милеят само истинските софиянци, останалите са прости селяни, жадни за власт и кражби на едро!

Той не е от бсп много отдавна......

Софиянски беше софиянец и направи жълтата грозотия пред гарата, а Фандъкова я пренесе на Витошка, Софиянски събори столичната библиотека, за да построят на нейно място хотел, за Янчулев да не говорим, и той е софиянец.

Тоя пък къде се бута

очакваме и тръмп да се кандидатира за кмет на софия.

Червената маймуна, цял живот ще си осатне такава!!! Той е и щеси остане червен комунист, който сама чака да открадне нещо!!!

Чета поредна статия със заглавие " И ... се кандидатира за кмет ..." и се чудя защо ли и аз чакам още, след като Сульо и Пульо вече са се кандидатирали за кметове...

А, не! Този - не! Ние него ще го разбираме какво казва, а той нас - не. Макар че, то това няма да му пречи.

Кадиев спри се бе човек,с един файтон хора накъде отиваш,или пък имаш задача да "разсейваш" гласове.

Тоя не става! И тоя...

Барекчето - на Пловдив. И там трябва забавление!

Абе по-добре Мелания за кмет.

Бялата Златка и тя ще се кандидатира! Супер!

Ей, тоз безценен кадър го бях забравил. Мислех, че само аз и Щерев още не сме се кандидатирали за кмет на София.

Никой от Бургас не казва „на Бургаз” и това показва, че си объркал клишетата.

Какво не му е ясно на Кадиев? Че няма никакъв шанс ли? Това го знае! Ясно му е. Знае, че Борисов ще му бъде признателен за помощта, която ще окаже на Фандъкова, като дръпне гласове от Мая Манолова. Всичко знае. Тогава защо го прави?

Хайдеееее , тоя зависим от Борисов човечец ще си заработва отново полагащите му се по закон пари!Но като си в лапите на мафията - няма мърдане!Жалък си Кадиев , жалък и безсрамен!

Менторът на Иванчева

Точно тоя докара фризьорката за кмет на Младост. Те все такива - мързеливи и крадливи.

този е във всяко гърне меродия, на какво се надява

ела, Меланче, да кметуваш туканка , правиш си каквото ти скимне, ни отчети, ни срам, ни нищо - пълен кеф, ще си показваш новите тоалети и готово

Жоре, и аз имам програма, в тевтера ми е. В нея пише, че на хората им се гади вече от такива като теб и Копейкин. Не се ли уморихте да се бутате за тоя кокал, бе мама му стара. Ха спрете се вече, че никой ви не ще.

Жоре, и аз имам програма, в тевтера ми е. В нея пише, че на хората им се гади вече от такива като теб и Копейкин. Не се ли уморихте да се бутате за тоя кокал, бе мама му стара. Ха спрете се вече, че никой ви не ще.

Тоя е свикнал вече да губи , ама явно фетиш му е станало .....

"Бедни", "бедни" Гошо, защо...

Правилният въпрос не е "защо?", а "за колко?"!!!

Изпълзя и един от плювачите на ремонта на графа. Тоя секи ден като ходеше на работа в некво офисче на Алабин идваше да ни се навира в краката през строителните заграждения и да се заяжда . Ние му обясняваме че правим комуникаций ,после има подложен бетон после пясък плочки и т.н. Тоя иде на другия ден и пита що не сме сложили плочките.Едвам го не сгнесахме но снего имаше некви г..йчета. После секи ден дебнеха с некви смартфони само г.йчетата ама отдалече.

ПО ДОБРЕ КАДИЕВ ОТКОЛКОТО МАНОЛОВА.

И ти ли, Бруте

Др. Кадиев, само като се сетя с т.нар. "таван на лихвите" какво рядко ....... изтаковахте ти, академик Гечев и спеца Парамов, че и за огромен успех го представяше, ми е ясно какъв експерт си - бивш зам. финансов министър, който не знае що е то ГПР, ефективен лихвен процент, годишен лихвен процент и т.н. Що не си гледате семейния малък скромен бизнес?

Искат малкият им бизнес да порасне!

Браво, вечният кандидат.

тоя не бешели гурото на иванчева??

Уха ,ма то кандидатите станаха повече от избирателите

Ролята на Кадиев на тези избори е да бъде поредната патерица на ГЕРБ.

Бреййй, няма срам това мекере! Не се ли нсамука достатъчно вече бре? Ти не умееш друго освен да крадеш и да въртиш интриги ама ние не щем вече такива хора да ни управляват!!!!!! На твойте басни само любовницата ри може да се хване и Вапцарчето!

Евала баце ,един е момед и ти си неговия пророк ....те у селяка прост