И днес имаше протест на майките на деца с увреждания

Министър Петков представи проектозакона за социалните услуги пред депутати в ресорната комисия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето това е типичен пример на "виктимизация", познато от Истамбулската конвенция. Тези жени се вживяха в ролята на жертви, а и им хареса да са център на внимание, да са ухажвани от политици, журналисти, дребни хулиганчета и пр. Изобщо не ги интересува, че преследването на фикс-идеята да свалят Валери Симеонов е на гърба на работещите хора, които в крайна сметка ги хранят и издържат. И когато всичко това в един момент свърши (независимо по какъв начин) няма да изтраят много и ще си намерят друг повод да си върнат вниманието на хората.

тая снимка като че бомба е паднала, може да възгещисаме некой чужденец или турист

Като застудее, ще им падне ентусиазмът. Българинът е тъпо животно и никога не е знаел как да защити интереса си. Най-вече защото всеки българин гледа само собствения си интерес и ако може да прецака всички останали ще се чувства най-добре. Дай му на българина да псува и да люпи семки пред старата баня. За друго не става.

Тъпо животно си ти!Гнусен позитански трол!

да, разбрахме че искате да наложите тази "заместваща грижа", това е срещу което целия свят се бори, но социалните са такива паразити, че не можеш да ги разкараш, особено когато държавата стои зад тях. Тази "заместваща грижа" 1. не дава по-добри грижи за хората с увреждания, тя е за няколко часа седмично, 2.тя е насочена просто да осигури работа на огромната армия социални, психолози, ментори и разбира "гледачи" и санитари, които са от контингента на малцинствата по програма да се "намали безработицата при тях, които дори не знаят български и нямат никаква кваификация, 3. майките и близките ще се грижат останалите 24 часа безплатно, 4. тази "заместваща грижа" е изключително скъпа за данъкоплатците, вместо мижавата добавка за близките сега ще плащаме заплати на "заместващите" и ще издържаме скъпите социални центрове.5. Крайно време е данъкоплатците да се събудят и да видят кой им изяжда парите и да спрат тази огромна дупка. 6.Ако се интересуват за джоба си не биха стояли с безразличие към протестите на майките а биха се включили защото това яко ни засяга финансово. Дават се милиони от нашия джоб да се издържат ненужните социални и саниртари без това да подобрява живота на хората с увреждания и го прави още по-мизерен. 7. Не, не искам да ми раздават парите на "заместници", да си ходи тъпия социален министър, министерството да се закрие моментално, освен диагноза на никой не са нужни "индивидуални оценки" от някоя си социална кифла, дианозата е достатъчна за оценка.Всички стигат до ситуацията на майките, и искам да ги видя как с инсулт ще ходят в центъра за "социализация" 2 часа дневно, а през другото ще се молят за вода и някой да ги нахрани.Продължавайте с безхаберието си към майките, то се връща един ден като бумеранг.Заслужено!!!!

Огромната част от участниците нямат нищо общо с неговите цели, с изключение, че желаят някакви оставки например на вицепремиера, премиера и колкото се може повече народ...ако не може техните оставки, Поне да е на портиера в кое да е министерство.

Чакайти сига, да съ разбирем - кой с увриеждания, кой нйе? Дан би да съ дица с майки с увриеждания? И сига кво ша мъ правити? Ша мъ смъквати ли ил нйе? Уплйескъх СйеДйеСйе-то нявга, сига и по-нагурйе ша съ упитъм.

Султанка Петрова и Бисер Петков да ги праждосат час по-скоро в джендема !!!

Тоя протест ще го има и утре, вдругиден... Абе, защо не напишете, че протестът вероятно ще го има и до края на другата седмица и междувременно не ни навирайте тази новина поне за няколко дни.

Подкрепа за Валери Симеонов, оказа се напълно прав.

Държавата явление българия е Световен прецедент без аналог Къде по Света Здравната система може да се похвали с толкова увредени за последните 30години

Държавата явление българия е Световен прецедент без аналог Къде по Света Здравната система може да се похвали с толкова увредени за последните 30години

Кафа от тез брантуйиу

Отрепки!

"кукуригу кудкудяк, вчера снесох, днеска пак"

нека си протестират цяла зима не ни пречат, те искат да се върне положението преди новия закон, когато всички получаваха хилядарки на калпак, но няма вече да е така....

В списъка с дарението от Теленор фигурират и три Апле телефони, последен писък на модата! И тях ги няма!

Валери Симеонов мисли че ще се измъкне като се извини и сниши, но явно не е чел приказката за "Мечката и лошата дума". ОСТАВКА!!!

Болене гепи Варадеро !

Много си мърлява,за да взимаш решения кой да си ходи и кой не.

Всички видни на снимката, които маршируват под черните погребални знамена, също имат нужда от мозъчна рехабилитация за освестяване.

Специално на тебе и трансплантация на мозък не би ти помогнала. Ще го отхвърлиш веднага.

Как си Майче? Добре ли се пише от откраднат селфон? Таксите дали си плащаш?

"Създава се Агенция, която ще следи за качеството на услугите." Агенциите се множат като хлебарки... Който веднъж се е изгаврил с някого, при удобен случай ще го направи пак. Вяра никому...

Прекаления светец и Богу не е угоден! Та и тез. Прекалиха веки! И продължават!

Омръзнаха ми тотално,но си мисля,че при гледането на увредени деца може и да са прихванали нещо от тях и може да им е простено...Но все пак-не може ли да не се пречи на хората,които работят и ЩЕ ИМ ПЛАЩАТ ЗАВИШЕНИТЕ ДОБАВКИ......Или използват да си допълнят доходите с това,което им плащат за протеста??!!

"... при гледането на увредени деца може и да са прихванали нещо от тях..." Леле-мале! ТИ къде си се увредил/а?!

Обикновено болестите на момчетата се предават от майките! Така, че за всичко са виновни майките! Те не са нещо в ред!

Вижте кой ни пречи на движението! Вижте и другото лице: Такова задръстване завчера за пореден път е предизвикало недоволството на водачите, а пътят е останал блокиран близо 20 минути заради три спрели пътнически микробуса. Една от колите, попаднали в задръстването, била на началник отдел „Хуманитарни дейности“ в община Банско Мая Стоицева, която живее съвсем близо до хотела и за нея това е ежедневие. Изнервена от тежкия работен ден, й писнало от дългото чакане и тя качила автомобила си пред входа на хотела, а служител – портиер или пиколо, си позволил дори да й отправя заплахи, че ще спука гумите на автомобила й. „Прибирах се от работа и пред хотела за пореден път спрели, този път три микробуса. Изчаках търпеливо повече от пет-шест минути и през това време започнаха да се събират коли. Подадох звуков сигнал на шофьорите, а те само ми даваха знак да изчакам и не помръдваха. От хотела никаква реакция – никой не излезе да им направи забележка или поне да помогне при разтоварването на ски оборудването на гостите им, за да може по-бързо да се махнат шатълите. Този път търпението ми се изчерпа, качих колата на площадката пред хотела, където има достатъчно място дори и за бус, и я оставих пред входа. Слязох и започнах да снимам.

И мен ми убива системата, ама викнах сестрата и ми я поставиха на другата ръка.

4. Мая Стоицева – експерт “социални дейности” към Община Банско е първа братовчедка на зам. кмета на Община Банско г-жа Сашка Въчкова. Като второстепенен разпоредител с бюджетни средства има ли право г-жа Стоицева да заема тази длъжност при положение, че г-жа Въчкова е зам. кмет?

Активистка от протеста на майките не е предоставила на „Заведения за социални услуги-Банско” мобилни телефони на стойност над 6 хил лв. За това алармираха граждани, разпознали Мая Стоицева като един от основните говорители на протестиращите майки в столицата. Според сигнала, Стоицева е работила до април 2017 година към Заведения за социални услуги Банско. През март същата година от „Теленор” са предали на институцията с два сертификата моблните апарати на стойност 3294,90 лв. и 3210,50 лв. плюс сим карти. Скъпоструващите апарати обаче така и не стигат до социалната организация.

На запитване за скандалния случай, началник отдела на „Хуманитарни дейности” към община Банско Райна Зайкова категорично отговори, че въпросните телефонни апарати са получени от Мая Стоицева, като под сертификатите на „Теленор” стои нейният подпис. До 19 април 2017 г. тя е заемала поста н-к отдел „Хуманитарни дейности”. Колегите й обаче са категорични, че в активите на „Заведения за социални услуги – Банско” не са открити въпросните апарати, няма ги налични и в нито едно от звената на службата. От институцията нямат представа и от кого и за какво се ползват въпросните телефонни апарати. Налични били само 61 сим карти.

червените помияри стоят зад измисления протест, а от днес го и предвождат

Мая Стоицова дали е била там и дали е говорила по Селфона?

Какви протести бе, какви майки бе какви деца бе ... за ганьо всичко е ясно - ако някой протестира - платен е ! Ракия да има и салатка гмо от кауфланд -е тва е живота , друго не го интересува ! Прокълнати мизерни душици, на прокълната територия , роби за забавление на господарите - яжте се плюйте се и да се лее ракия и повсеместна простотия !

Викай зелените човечета, дрЯгаРЮ !

Доста ви е черно миналото, мила Мая!

Протестирайте, протестирайте, със всеки ден по 10 хиляди граждани се отвращават от вас и оттеглят подкрепата си за тези "майки" и плащащите им от БСП. Така БСП ще спадне до нивото на Да-България.

Замести БСП с ДСБ и ще си доста по близо до истината.

Не само децата им са увредени...

Да не си БАЩАТА

Нас Червеното знами роди ни, Нас не ще ни уплаши смъртта, нии сми на секи милиметър, от до мордор !

Писна ми от майките с увреждания

За твоята ли говориш Съболезнования

Ами на Слави и на сценаристите майките им бяха ли на протеста?Зер и техните деца са със увреждания в главите!

Като гледам прикачената снимка с протестиращите, с тезии зимни шапки и качулки на главите и знам какво е времето в София, се чудя от кой протест е кадрото???? СЪВЕТ: Добре ще е камерата да ги снима от по-ниско, че да изглеждат, като голяма вълна, щото, ако я вдигнат нагоре ще се видят 40-50 дежурни протестиращи

Тази вечер си игра, да ги броя. 37 калпака преди да дойде стройната смяна от клакьори с рупори и знамена. С тях станаха двойно. Личеше организация при вторите от километър. Не става така. Каквото имаше да се изпълни - изпълни се. Хората губят интерес вече. Отделно, протестът се размириса на политика. Който и да мъти водата там, не успява - доста слаб ефект вече... И логично, де. Хората бяха солидарни заради децата им. Вече говорим за оставки. Всички автономно се отдръпнаха - още държи влага от Тройната ламя и Министърът на Задните входове. Правят се асоциации с тях. А това вече никой не желае.

За празникът требе да са с ТИКВИ но са забравили

Уж вицепремиера да си ходи. Той е позор.

Има права Заел е ИНВАЛИДНА длъжност като ТАКЪВъ

Г-н министър Петков, защо ми отнемате осигурителния стаж от 1997 г. до 1999 г.?

Забравили сте да сложите знакът за платена реклама.

Кога ще свърши това Безобразие инспирирано от БСП(к)..? Всички искания бяха удовлетворени. Това е червеният инстинкт и сеирджийска природа - да се руши , граби , претендира , хленчи , иска.. Безкрай..

Красивите умни и нагли ЗАВИЖДАТ даже и да няма БЯЛО ПИАНО

протестът на майките на деца с увреждания Срещу ПОЛИТИЦИ с УВРЕЖДАНИЯ

ЦЯЛАТА СТРАНА ВИ ГЛЕДА ИСКАМЕ ПОБЕДА НА СИДЕРОВ И СИМЕОНОВ БОКЛУЦИ НАЙ ДОЛНИ, МЪРШИ, ИЗЧАДИЯ НА АДА. НАРОДЕ НА ОРЪЖИЕ ДА ИЗМЕТЕМ БОКЛУКА Срамота е да ни оправлават такава Измет

Леле! Многоси буен! То,да ти кажа, сега нема толко мандри като едно време! И оръжието ви ръждяса май.Или не? П.С./ Ало,модератора този не е ли за банване?