И Белгия също е пострадала от руските военни хакери

От ГРУ проникнали в системите на министерството на външните работи на страната

Обратно в новината

Коментари - И Белгия също е пострадала от руските военни хакери | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как сd разбрали, че са военни от ГРУ. Подписали са си хака ли ? :))))

някак си не е удобно да се делиш от колектива и от стадото по точно

Поне при нас такава опасност няма. Каквото си поискат от гру, нашите им го пращат или като доклад, или "за сведение".

Много способни тези хакери. Да не се окаже накрая, че страните сами са се хакнали и търсят да посочат някой виновен.

Да обвиняваш разузнавачите, че разузнават, е все едно да обвиняваш човека, че той си върши работата и то я върши качествено! Ако е истина - Браво на руското разузнаване! А на западните меки китки мога да им пожелая успех в търсенето на черната котка в тъмната стая ...

Случката е 2013 А сега сме края на 2018. Несериозно е.

Каква глупост е тази статия не е истина. Можеше по-кратко да го направите: "Министерството на Истината" в Брюксел каза, че ГРУ се занимават с проникването в секретна белгииска датабаза. Русия се страхува от Белгия и се опитва да я саботира. Вярваме Ви. Направо ги бесете руснаците - няма нужда от съд. Само по-бързо, за да може Руското знаме да се вее скоро над Брюксел. Ще се смея много, ако после лошите руснаци прекръстят ЕС в СССР-2.

Преброявене на лудите зависими управляващи в ЕС.

Оставили са си личните докумнти от ГРУ.

Съветска им работа..Само кражби, слухтене и мизерии..Няма да вземат да направят нещо свястно я.. Обаче, ''4 октября рубль на бирже резко пошел вниз по отношению к доллару и евро'' . А онзи психар в Кремъл, за българските интереси се загрижил....

И Занзибар и Лесото ...също....давайте санкции....ИДИОТИ

Защо? Да не мислиш, че е бил Далай Лама?

Вчера жена ти изневери със съседа - Санкции на Русия

За срива на Търговският регистър са виновни “руските” хакери. Очакваме Тиквата да ги заяви скоро.

Интересно, откъм коя страна са им го (на)хакнали на белгийците - отпред или отзад като на холандците?

И какво толкова им хакнаха на Белгия? Шоколада ли? Значи китайците хакват с чипове, а руснаците - с хакери... Ние пък им пращахме вируси, а едно време на старите компютри.

Напротив! Много е сериозно. Руснаците дойдоха у нас на 09.09.1944г. и още им сърбаме борша.

Чудя се дават ли си сметка грантаджиите, като ги измислят тези неща, че на Русия (бедна държава - бензиноколонка) и трябват 10 национални бюджета и половин Китай население за да ги извърши всичките тези неща...

Ако дори едно то тези твърдения беше вярно, агентите щяха да са арестувани, а не изгонени от съответните държави (Холандия). Съвсем очевидно става дума за поредна кампания на няколко държави срещу Русия. Няма как по друг начин да се обясни едновременното действие на Холандия, Великобритания и САЩ.

той го е преживявал лично!

ЕС забрани печките на дърва и въглища. Ще минаваме на американския втечнен газ

В интерес на истината само руснаците са толкова навътре с високите технологии и затова само те са го направили.

Тази постановка се разпространява точно по подобие на измислицата със Скрипал. Да видим дали Началниците на брюкселските зелки ще натиснат за изгонване на дипломати? Или поне за нови санкции?

Значи те се хакват един друг, но виновна е Русия? Поведението на западните медии прилича на средновековна истерия за хващане на вещици. Под диктовката на съвременната инквизиция, разбира се.

Заглавието и цялата статия говорят за "лошото" руско разузнаване, което изтеглило доклад за Украина. накрая се разбира от едно изречение, че всъщност е подаден доклад към съдебното министерство, за изтегляне на данни от британска служба. Кой слухтеше на телефона на фрау Меркел?

Описанието което даваш важи в пълна сила и за Западния свят, като примерите дори не са тайна конспирация.

Не спечелих от тотото. Ах тия зли руснаци!

лъжа, след лъжа, след лъжа... горките западняци - няма да им издържат мозъците на такова дълбаене; тук вече виждаме как се е дебилизирал средният българин - безкритично приема кава ли не помия, която му сервират: самолети, бази, армия, демокрация ...

"съобщават днес местни медии, без да посочват източника си за тези твърдения." Поредното обвинение от типа "една жена на пазара ми каза..."

Тия започнаха да ми приличат на "изнасилената" от Роналдо. Изведнъж почнаха да се сещат за минали неща.

Белгия - старата полу-разпаднала се крадлива империя. Дип, че ги направиха "столица" на ЕССР, та всички им пращаме масрафа, само като почнеш от парите, които харчат там еуродупетати и свършиш харчовете за хотели и ресторанти на команировани държавни служители, да не говорим за разни сборища на "високо" ниво ...

Тези лъжи ги пуснаха по медиите,за да заглушат скандала с биологичното оръжие,което САЩ тестват върху хората и животните където имат бази.Излязоха документи за Грузия. По другите места се мълчи за сега.

Хакери от ГРУ вече са проникнали направо тъпия мозък на малоуните :)))

КВО ЕМБАРГО ГИ ЧАКА ТИЯ.... ДА КОСЯТ ТРЕВАТА, ДА ИМА, ЧЕ ЩЕ ГО ДОКАРАТ КАТО КНДР...

"Руските хакери" са новия "новичок" ..... Наистина започвам да разбирам Виктор Орбан, на когото му е писнало от глупостта на западноевропейския политически елит, който напълно се е откъснал от действителността и който е в основата на всички проблеми на Европа. Да, Путин, Ердоган и Тръмп може да са заплаха при определени обстоятелства (всички те си гледат интереса), но 90% от проблемите на Европа идват през Брюксел!

И в моя компютър също - 1998г - моля добавете към новината.

СЛЕД КАТО НАЦИСТИТЕ ЗА 30 ГОДИНИ ИЗБИХА 2 000 000 БЪЛГАРИ СЪМ ГОТОВ ДА ГИ ТРЕПЯ БЕЗ ПАРИ АКО РАШКИТЕ КАЖАТ :)))

СССр е наясно,ч е не може да се конкурира в ядрена и конвенционална война с НАТО - бюджета й е 6 пъти по - нисък само от този на сащ за военни. Удрят там, където врагът е неподготвен - в пропагандата и в интернет. Признавам им пълен успех, макар да съм проевропейски и дясно настроен. тъпанарите в Ню йорк да се сетят да заделят няколкостотин милиарда в тези слаби за тях сфери.

Искате да кажете че освен Русия, други държави по света не шпионират?!?! Прилича ми на подготвен сценарий срещу Русия. Накуп всички НАТОВЦИ изреваха "бръкнаха ми в гащите, но не видяхме кой е и за това е Русия". Смешни сте....

и параноя обзе западноевропейските дебили! Ето това се случва и нищо повече! Хакерските атаки са само в главите им.

Какво ембарго бе, една пета от територията на земята, най-големия производител на пшеница, един от най-големите износители на нефт. Само хора с много опростено мислене могат да си представят, че народ преживял обсадата на Лениград с милионите умряли от глад, ще се изплаши.

Преди 1989 година имаше правило "Който се цепи от колектива, колектива ще му го нацепи". Все повече ни убеждават, че станахме верни на девиза "Всяка крива, която е успоредна на Априлската линия, е права". Повече не ми се пише.

гръмни с е да не се мъчиш, щото медицината е безпомощна....

'Орбан, на когото му е писнало от глупостта на западноевропейския политически елит' Не му писва обаче да прибира европейските чекове.

РУСКИТЕ КОМУНИСТИ ОСВЕН ЦИНИЗМИ И ДА ПСУВАТЕ НОРМАЛНО МОЖЕТЕ ЛИ ДА ГОВОРИТЕ?

аз мислех ,че простотиите у нас са собствена продукция ,а се оказа ,че е европейска и световна !! с какво ли Русия чак толко ги уплаши соросоидите и педеругите !! ще става нещо!!!

РУСКИ ТЪПАНАР С ЦИНИЗМИ И ПСУВНИ!

ЩЕ СЕ ГРЪМНА - ЕДИН ТИР И КОГА БОЦИ ЧЕТЕ РЕЧ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ :))

ЩЕ ПРОПАСЕТЕ ТРЕВА! СКОРО!

Могат хакват... Вие като хаквахте цел свет ви беше добре, сега рев. Най много ги боли, че Путин ги бие в тяхната игра!!!