Коментари - И Атанас Атанасов след Кирил Петков отпада от черновата за кабинет на ПП-ДБ | Днес.dir.bg

И Атанас Атанасов след Кирил Петков отпада от черновата за кабинет на ПП-ДБ

В поредната редакция на министерския списък отново присъстват Николай Денков, Асен Василев и Даниел Лорер

Обратно в новината

Коментари - И Атанас Атанасов след Кирил Петков отпада от черновата за кабинет на ПП-ДБ | Днес.dir.bg

Коментари

Today the USA and Russia are clearly in agreement, they are today destroying the common enemy Europe... Kosovo, Ukraine are just another indirect victims in the purposeful destabilization of Europe with the oldest scheme The Good and the Bad "Cop" In principle, the value of the dollar was almost as much as the Deutsche Mark Fact - and today it is as much as the whole Euro!!! Why? The US pays Russia with dollars for oil FACT. Who is interested in a weak Europe? From clear to clear! The USA and Russia are two sides of the same coin, through the most powerful hybrid weapon of the USA called "Facebook", the most powerful Russian propaganda bombs are fired ... The fact is that "Brexit" was their first common victory ... Europe if it does not mature will be their second victim because today everything is money.

Преди войната беше САЩ и то с договор за над 20,30...г. Това беше най голямата и скъпа , дългосрочна сделка на планетата !!! Къде го четох си спомням преди войната още... - а днес може би Китай ще взима малко повече но пак със сигурност ще плаща в долари. Тоест силен долар за Русия е перфектно и то не от днес от време Оно руснаците освен рублата си уважават най много долара , по морето Руснаците носеха и обръщат все долари по членовете за разлика от Евро туристите...

от тая измислена коалиция никой не става.

Софиянците хубаво да си помислят до местните избори. Да не стане като с президентските.

АТАНАС ЛИЛИПУТА КЪДЕ ВЪОБЩЕ СЕ СЛАГА

ей, тва Свищов шъ му съ дигне онова, рейтинга бе

така, както го чета, този списък за нищо не става. единствената алтернатива за народеца, остават избори на есен, или когато и да било. и метла. тогава вече ще се види кой кум, кой сват, кой на бръднаря брат. за който ме е разбрал, добре. който не ме е разбрал, не ме е .

събери любимите си хора и да почерпиш , защото и само споменаването на името е победа :)))

И слава Богу, че щеше да е страхотна излагация!

Списъкът с имена не го четох, така или иначе повечето имена нищо не ми говорят и определено нямам нито време, нито сили, нито желание да седя и да се запознавам с тях, дори и само официалното им CV. За Денков имам много високо мнение, нищо че е от ПП. За Лорер, който всъщност не ми е много познат, нямам високо мнение, но моеж би чисто и просто не ми е симпатичен, а това е това е много грешен начин да преценяваш нечий професионални качества, така че омеж и да не съм права. Тук, обаче, щях да умра от смях: Службите за сигурност ресор на Кирчо? След случката, когато щеше да уволни шефа на НСО, понеже не им е спасил задниците от собствената им глупост - да се правят на отворени, да не слушат НСО какво им казва и после вой до небесата, че НСО не им е опазило задниците от народната либоф? От друга страна, може би след тази случка да му е увряла главата и да започнал да гледа по-отговорно на темата за сигурността и че трябва той да слуша специалистите, а не обратното. За Гнома в ролята на МВР министър също щях да умра от смях, особено след вчерашната изцепка, че атентатът срещу Гешев е инсценировка! От ПП високо мнение имам и за Рашков, с който имам някаква роднинска/сродническа връзка, така че не съм съвсем безпристрастна, но той е много добър професионалист. Проблемът е, че на ГЕРБ май малко им действа като бик на червено знаме - например незаконния арест на Бойко и компания, за което ако не бъркам, Рашков каза, че не е знаел, че хората му така са оплескали нещата, тоест поне не е накарал подчинените си да направят този арест независимо е законен или не. Също с добри впечатления съм от Събев и Сербезова - това от времето, когато бяха министри. За Надето също имам високо мнение. За друг от ПП-ДБ в момента не се сещам, може и да има.

ПП са сбор от някакви хора с единствената цел да свалят Бойко. ДБ - бивши кадри от мутренските години и някакви малоумници - Тъпия генерал с изцепката и оня плажуващия Пинокио.

Глупости!

Крякането на опорки е лесно, но преходно:))) Опорките имат кратък и много глупав живот. Работата винаги носи негативи, а управлението на държава в кризи - само негативи. в България никога няма да има управление, от което всички да са доволни - вероятно така е и по света. Това е урока, който получават ПП и ДБ в момента. и този урок не е от Борисов, а от Кенет. Покрякахте, хайде сега да видим кой колко струва в реалната месомелачка. Работете или замълчете.

Министър на вътрешните работи от листата на ДБ, трябва да е Маджо, а на прависъдието Къро. Тагарев или Магарев е добро предложение, със сигурност ще ни вкара във война. А Асенка ще досъсипе икономиката и всичко. Абе чака ни тъмно и мрачно бъдеще.

Кабинет на нищото, без политическа отговорност, ляво, дясно и служебно във един гювеч! Малко вероятно да заработи, но ако, дано държи влака на релсите, ако ли не- катастрофата ще е голяма, жертвите много!

И какво излиза почти целият кабинет на пеперонитата са от бивши министри. Като капак Кокорчо. Вместо да лежи в затвора заради което страната ни е в икономическа криза от20 години насам той ще си прикрива зулумите които направи. С една дума-Преоблякал се Илия пак с тия

кабинет говновози! еле па магарев или шашланов!

какъв кабинет ми гласите??? Мършляци да не ви е връчил президента мандат че ми гласите кабинет??? Точно тези хубавци ни направиха двуцифрена инфлацията и ни партиха на дъното!! Какви министри какви 5 лв?? Безродници, предатели ВЪН!!!!

във ада ще гориш копеле ако не се разкаеш, посягаш на най святото Името кръщават се имената са свети !

Толкова прост народ, да не повярваш! Няма угодия за нищо, мрънкачи и мързеливци!

Сгодихме се, сгодихме се. Хайде , ще ви подкрепя. :)

Ясно е видно, че в политиката се отсича рязко крякането, като тренд:)))) всички крякащи или замлъкват или ги прибират в гардероба:)))) Условно крякане, но умерено е позволено вече само на Костадин, като ще бъде задушено постепенно. Кенет смени модата:))))))) От крякане, постепенно, но безвъзвратно ще се премине към работа.

Шарлатаните/ Джендърите никога на власт. Тези ще ни закопаят завинаги. Асен Василев беше най-слабият фин.министър . В момента берем лезултатите от мега некъдърната му политика.

Жалко за женерала...

Защо ДБППЛБТ правят правителство, като са втори на изборите, хаха, каква е тая трагикомедия...АМИ ЗАЩОТО ПРАВИТЕЛСТВОТО СЕ РЕДИ ОТ АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО ДИРЕКТНО ПРЕД ОЧИТЕ ВИ. Затова гледате с почуда какви хуманоиди се гласят да "уравляват' България. Тяхната задача ще е да превърнат България във втора Украйна и да си бегат кой откъде е.

33г чакам американското посолство да ни нареди кабинета, а то все рубладжии във властта.

Защото Бойко ги Tаквовa с 200.... и по всичко личи, че натях им харесва....

"Надявах се Емили Тротинетката да е предложението на ПП-ДБ за премиер" Ами да, след като "Аз съм Наско" може да е министър на културата, защо Емили Тротинетката да не може да е премиер?

Защо не Чеченеца?

За да има мир Киро във ......Сибир( и в Tuktoyaktuk става)

Да ви епм и боклуците мръсни чифути.

Без Кокор и Ристю можем да минем, така както и без Киролъжата и Генералгном!

Надявах се Емили Тротинетката да е предложението на ПП-ДБ за премиер, но както и да е.

а защо Дебилна България се слагат за министерски кресла като те реално нямат никаква представеност... едва ли събират 4% от 40% гласували... те реално са 1 асансьор дебили

Имат повече депутати от ПП.

Те и продажните П..тки са се запътили към асансьорната шахта.

А Аз?

Циркът е пълен. Оставаше и Калин Вельов за министър на културата да предложат...

Не съм вярвал, че ПП-ДБ ще паднат толкова ниско, че да поръчат Гешев на мафията. Тези хора когато и да влязат в затвора, все ще е късно...

И аз не съм вярвал, че Путин ще го взривява, само защото Гешев го заплаши с арест.

Путин едва ли е чувал за Гешев.

Появи се описание на ситуацията - губят време!

Не стават са, Денков, Василев, Лорел. А другите експерти? То като си експерт не си готов министър, ни най-малко даже. Един министър може да се допита до експерти и да вземе решение, но експертите нали знаят, и земат решения, често глупави!

на Политическите Профани: Николай Невденков - Преминер Прасен Фасулев - Финалист Андрей Яжкуров - Полюция Милен Мъдеев - Правомъдие Радослав Ръбарски - Ергеника Андрей Цепков - Благоусройство Ирена Димотрова - Дилдомация Даниел Порер - Сельовации Христо Хининков - Здравеомазване Георги Дроздейков - Трансспирт Генка Ветрова - Образувание Тодор Такарев - Прехрана Иван Прекръстев - Цоциален Юлиан Хвойнов - Иконемика Александър Яловски - Онотроника Христо Пискалов - Зебезделие Юлиян Поголов - Охолна среда Тергана Кабаебанова - Тургнизъм Яна Хиенова, куролог - Куртура Димитър Излиев - Спирт ------------------------------------------------------------- Липсват Курчо Путков и Ананас Ананасов

Жалко за генерала..

Страхотен кабинет, много по-добри от Плугчиева, Прошко и от на стойка Кръстева мъжа.

сигурен ли си, шарлатански троле?

Министър-председател трябва да е човек отговарящ на следните условия: Да е член на жълтопаветна партия: ПП, ДБ, ... Да е участвал в протестите структури Да е излъчен от кръга "Капитал" на Прокопиев Да умее да работи с криптовалути и да разбира от финансови далавери Да е спал с Лена Парапеткова И да е прочел "Капиталът" от Карл Маркс

Язък, не ставам, заради първите три

Кокорестия да остави министерство на финансите???. Абсурд. Нови избори.

аз да питам пак! за кво ходихте на избори! все същите ще направят все същите неща! или ще е друго, а?

Без Простото - добре. Но Ококореното явно не иска пуска кокала. Миналият път Ококореното открадна 9 милиарда за първите 9 дни от управлението на ПП. Сега какво е намислило, не знам.

19 милиарда? плюс 29 милиарда нов дълг?! не се сещам друго да умее тоя крадлив и злобен "финансист"... п.п. а бяхме предупредени от ограбения му съдружник в Лондон! ама, зор за "промени" и "борба с корупцията"...

Само не този убитак - Тодор Тагарев, няма търпение да подари цялото ни скромно въоръжение на Украйна. ЛИЗАЧ

За да вземе западно въоръжение бе. Помисли малко, не като папагал! Иначе ще си стоим със скромно съветско оръжие. Скромно и като количество, и като възможности

Фантазьор, лапни-шаран.

Кво да мисли, от Запад не дават нищо без пари, най-много да поискат пълно предплащане за чертежи на бойни машини и друго въоръжение!

Абе голяма жажда за влст в тоя Асен и ЛОрер бе. Леле леле, на всичо сте готови, дори да няма държава, само и само да лапате във властта. Егати морала, егати принципите

след вчерашния ден е ясно, че "благодарение" на тия боклуци и муню, държава ВЕЧЕ НЯМА. нооооо, остават още парички за лапане, макар че няма да видим и едно евро от плана за възстановяване, нито инвестиции, нито други фондове, обаче овцете плащат данъци и пълнят копанята за свинете.....затова е тоя свински порив към министерската копаня!

Борисов едва ли ще приеме това правителство.

от 2020 насам, човек си казва-"от това по-зле и по-дъно не може да стане" и всеки нов ден носи опровержение. става все по-дъно! беше ясно че тоталните олигофрени от пп-дб, особено от пп нямат хора за чеп за зеле, камо ли за някаква сериозна работа. на мен, например, в този списък на завършената олигофрения на случайниците ми липсва едно червенобузо олигофренче, което излизше на трибуната на нс да си играе с малки колички ТАМ, на трибуната на парламента ни. супер-квалифицираното шофьорче от тв евроком гвоздейков, който лапаше огромна заплата за несъществуващи хеликоптери, би могло да го заместят с олигофренчето с количкит, само тази забележк имам към дрийм-тийма на променкаджиите. другите са идИални направо! п.п. най-справедливото наказание за глупостта (безхаберието и злобата) на един народ е неговата бедност. р.рейгън да, така е. доказано в НРБ!

Ако Борисов приеме подобно правителство, това ще е най-голямото унижение за електората на ГЕРБ(и за България)! И на следващите избори ще му го нахлузят с 200!

Всичко ми е ясно, но не разбирам само, кой ще вземе първия мандат, какво ще го прави и защо ПП - ДБ редят министри?

Ти да не си спал зимен сън? Бойко Борисов го поиска като условие да шиканира първия мандат.

Минъстърпредседател трябва да е човек отговарящ на следните условия: Да е бивш член на БКП Да е участвал в мафиотски структури. Да е бил охрана на Т.Ж. Да умее да работи с чуждестранни валути и да разбира от тройунцци Да знае коя е Мата Хари И да е прочел "Винету"

разбирам че се натискаш за поста ама не

просто-кирльо, ти не отговаряш на тия условия, но за една година загроби България. значи нещо ти куца тъпата променкаджийска опорка

Магарев е побъркан русофоб! Като нишо ще ни вкара във войната, ама вие луди ли сте всички? А Асенка дето не става и за чеп за зеле… Трагедия! Май изгубихме България…

Ще прати на фронта само копейкаджии, а от тях никаква полза няма там, а и тук.

По-добре да си караме със служебно правителство... тия са "един" път

Асен Василев също трябва да бъде отстранен, като вариант, за Фин. Мин. . Новите цени в Ка.ланд са благодарение на неговата некадърност. Човека каза "Б" преди да е казал "А", не съобрази, че не сме с Евро все още а с левове. Това доведе до два пъти по-голямата инфлация а Б-я сравнено с Еврозоната.

И какво като се махне Василев? Ще сложат друг, но василев ще дърпа конците. Помните ли при ГЕРБ, Нанков се издъни, направиха рокадо със заместничката му, но пак Нанков се возеше с джипа при Бойко и пак той командваше, макар и неофициално? Василев ще дърпа конците, каквото и име да сложат отпред. Това е.

Коментари - И Атанас Атанасов след Кирил Петков отпада от черновата за кабинет на ПП-ДБ | Днес.dir.bg

И Атанас Атанасов след Кирил Петков отпада от черновата за кабинет на ПП-ДБ

В поредната редакция на министерския списък отново присъстват Николай Денков, Асен Василев и Даниел Лорер

Обратно в новината

Коментари - И Атанас Атанасов след Кирил Петков отпада от черновата за кабинет на ПП-ДБ | Днес.dir.bg

Коментари

Today the USA and Russia are clearly in agreement, they are today destroying the common enemy Europe... Kosovo, Ukraine are just another indirect victims in the purposeful destabilization of Europe with the oldest scheme The Good and the Bad "Cop" In principle, the value of the dollar was almost as much as the Deutsche Mark Fact - and today it is as much as the whole Euro!!! Why? The US pays Russia with dollars for oil FACT. Who is interested in a weak Europe? From clear to clear! The USA and Russia are two sides of the same coin, through the most powerful hybrid weapon of the USA called "Facebook", the most powerful Russian propaganda bombs are fired ... The fact is that "Brexit" was their first common victory ... Europe if it does not mature will be their second victim because today everything is money.

Преди войната беше САЩ и то с договор за над 20,30...г. Това беше най голямата и скъпа , дългосрочна сделка на планетата !!! Къде го четох си спомням преди войната още... - а днес може би Китай ще взима малко повече но пак със сигурност ще плаща в долари. Тоест силен долар за Русия е перфектно и то не от днес от време Оно руснаците освен рублата си уважават най много долара , по морето Руснаците носеха и обръщат все долари по членовете за разлика от Евро туристите...

от тая измислена коалиция никой не става.

Софиянците хубаво да си помислят до местните избори. Да не стане като с президентските.

АТАНАС ЛИЛИПУТА КЪДЕ ВЪОБЩЕ СЕ СЛАГА

ей, тва Свищов шъ му съ дигне онова, рейтинга бе

така, както го чета, този списък за нищо не става. единствената алтернатива за народеца, остават избори на есен, или когато и да било. и метла. тогава вече ще се види кой кум, кой сват, кой на бръднаря брат. за който ме е разбрал, добре. който не ме е разбрал, не ме е .

събери любимите си хора и да почерпиш , защото и само споменаването на името е победа :)))

И слава Богу, че щеше да е страхотна излагация!

Списъкът с имена не го четох, така или иначе повечето имена нищо не ми говорят и определено нямам нито време, нито сили, нито желание да седя и да се запознавам с тях, дори и само официалното им CV. За Денков имам много високо мнение, нищо че е от ПП. За Лорер, който всъщност не ми е много познат, нямам високо мнение, но моеж би чисто и просто не ми е симпатичен, а това е това е много грешен начин да преценяваш нечий професионални качества, така че омеж и да не съм права. Тук, обаче, щях да умра от смях: Службите за сигурност ресор на Кирчо? След случката, когато щеше да уволни шефа на НСО, понеже не им е спасил задниците от собствената им глупост - да се правят на отворени, да не слушат НСО какво им казва и после вой до небесата, че НСО не им е опазило задниците от народната либоф? От друга страна, може би след тази случка да му е увряла главата и да започнал да гледа по-отговорно на темата за сигурността и че трябва той да слуша специалистите, а не обратното. За Гнома в ролята на МВР министър също щях да умра от смях, особено след вчерашната изцепка, че атентатът срещу Гешев е инсценировка! От ПП високо мнение имам и за Рашков, с който имам някаква роднинска/сродническа връзка, така че не съм съвсем безпристрастна, но той е много добър професионалист. Проблемът е, че на ГЕРБ май малко им действа като бик на червено знаме - например незаконния арест на Бойко и компания, за което ако не бъркам, Рашков каза, че не е знаел, че хората му така са оплескали нещата, тоест поне не е накарал подчинените си да направят този арест независимо е законен или не. Също с добри впечатления съм от Събев и Сербезова - това от времето, когато бяха министри. За Надето също имам високо мнение. За друг от ПП-ДБ в момента не се сещам, може и да има.

ПП са сбор от някакви хора с единствената цел да свалят Бойко. ДБ - бивши кадри от мутренските години и някакви малоумници - Тъпия генерал с изцепката и оня плажуващия Пинокио.

Глупости!

Крякането на опорки е лесно, но преходно:))) Опорките имат кратък и много глупав живот. Работата винаги носи негативи, а управлението на държава в кризи - само негативи. в България никога няма да има управление, от което всички да са доволни - вероятно така е и по света. Това е урока, който получават ПП и ДБ в момента. и този урок не е от Борисов, а от Кенет. Покрякахте, хайде сега да видим кой колко струва в реалната месомелачка. Работете или замълчете.

Министър на вътрешните работи от листата на ДБ, трябва да е Маджо, а на прависъдието Къро. Тагарев или Магарев е добро предложение, със сигурност ще ни вкара във война. А Асенка ще досъсипе икономиката и всичко. Абе чака ни тъмно и мрачно бъдеще.

Кабинет на нищото, без политическа отговорност, ляво, дясно и служебно във един гювеч! Малко вероятно да заработи, но ако, дано държи влака на релсите, ако ли не- катастрофата ще е голяма, жертвите много!

И какво излиза почти целият кабинет на пеперонитата са от бивши министри. Като капак Кокорчо. Вместо да лежи в затвора заради което страната ни е в икономическа криза от20 години насам той ще си прикрива зулумите които направи. С една дума-Преоблякал се Илия пак с тия

кабинет говновози! еле па магарев или шашланов!

какъв кабинет ми гласите??? Мършляци да не ви е връчил президента мандат че ми гласите кабинет??? Точно тези хубавци ни направиха двуцифрена инфлацията и ни партиха на дъното!! Какви министри какви 5 лв?? Безродници, предатели ВЪН!!!!

във ада ще гориш копеле ако не се разкаеш, посягаш на най святото Името кръщават се имената са свети !

Толкова прост народ, да не повярваш! Няма угодия за нищо, мрънкачи и мързеливци!

Сгодихме се, сгодихме се. Хайде , ще ви подкрепя. :)

Ясно е видно, че в политиката се отсича рязко крякането, като тренд:)))) всички крякащи или замлъкват или ги прибират в гардероба:)))) Условно крякане, но умерено е позволено вече само на Костадин, като ще бъде задушено постепенно. Кенет смени модата:))))))) От крякане, постепенно, но безвъзвратно ще се премине към работа.

Шарлатаните/ Джендърите никога на власт. Тези ще ни закопаят завинаги. Асен Василев беше най-слабият фин.министър . В момента берем лезултатите от мега некъдърната му политика.

Жалко за женерала...

Защо ДБППЛБТ правят правителство, като са втори на изборите, хаха, каква е тая трагикомедия...АМИ ЗАЩОТО ПРАВИТЕЛСТВОТО СЕ РЕДИ ОТ АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО ДИРЕКТНО ПРЕД ОЧИТЕ ВИ. Затова гледате с почуда какви хуманоиди се гласят да "уравляват' България. Тяхната задача ще е да превърнат България във втора Украйна и да си бегат кой откъде е.

33г чакам американското посолство да ни нареди кабинета, а то все рубладжии във властта.

Защото Бойко ги Tаквовa с 200.... и по всичко личи, че натях им харесва....

"Надявах се Емили Тротинетката да е предложението на ПП-ДБ за премиер" Ами да, след като "Аз съм Наско" може да е министър на културата, защо Емили Тротинетката да не може да е премиер?

Защо не Чеченеца?

За да има мир Киро във ......Сибир( и в Tuktoyaktuk става)

Да ви епм и боклуците мръсни чифути.

Без Кокор и Ристю можем да минем, така както и без Киролъжата и Генералгном!

Надявах се Емили Тротинетката да е предложението на ПП-ДБ за премиер, но както и да е.

а защо Дебилна България се слагат за министерски кресла като те реално нямат никаква представеност... едва ли събират 4% от 40% гласували... те реално са 1 асансьор дебили

Имат повече депутати от ПП.

Те и продажните П..тки са се запътили към асансьорната шахта.

А Аз?

Циркът е пълен. Оставаше и Калин Вельов за министър на културата да предложат...

Не съм вярвал, че ПП-ДБ ще паднат толкова ниско, че да поръчат Гешев на мафията. Тези хора когато и да влязат в затвора, все ще е късно...

И аз не съм вярвал, че Путин ще го взривява, само защото Гешев го заплаши с арест.

Путин едва ли е чувал за Гешев.

Появи се описание на ситуацията - губят време!

Не стават са, Денков, Василев, Лорел. А другите експерти? То като си експерт не си готов министър, ни най-малко даже. Един министър може да се допита до експерти и да вземе решение, но експертите нали знаят, и земат решения, често глупави!

на Политическите Профани: Николай Невденков - Преминер Прасен Фасулев - Финалист Андрей Яжкуров - Полюция Милен Мъдеев - Правомъдие Радослав Ръбарски - Ергеника Андрей Цепков - Благоусройство Ирена Димотрова - Дилдомация Даниел Порер - Сельовации Христо Хининков - Здравеомазване Георги Дроздейков - Трансспирт Генка Ветрова - Образувание Тодор Такарев - Прехрана Иван Прекръстев - Цоциален Юлиан Хвойнов - Иконемика Александър Яловски - Онотроника Христо Пискалов - Зебезделие Юлиян Поголов - Охолна среда Тергана Кабаебанова - Тургнизъм Яна Хиенова, куролог - Куртура Димитър Излиев - Спирт ------------------------------------------------------------- Липсват Курчо Путков и Ананас Ананасов

Жалко за генерала..

Страхотен кабинет, много по-добри от Плугчиева, Прошко и от на стойка Кръстева мъжа.

сигурен ли си, шарлатански троле?

Министър-председател трябва да е човек отговарящ на следните условия: Да е член на жълтопаветна партия: ПП, ДБ, ... Да е участвал в протестите структури Да е излъчен от кръга "Капитал" на Прокопиев Да умее да работи с криптовалути и да разбира от финансови далавери Да е спал с Лена Парапеткова И да е прочел "Капиталът" от Карл Маркс

Язък, не ставам, заради първите три

Кокорестия да остави министерство на финансите???. Абсурд. Нови избори.

аз да питам пак! за кво ходихте на избори! все същите ще направят все същите неща! или ще е друго, а?

Без Простото - добре. Но Ококореното явно не иска пуска кокала. Миналият път Ококореното открадна 9 милиарда за първите 9 дни от управлението на ПП. Сега какво е намислило, не знам.

19 милиарда? плюс 29 милиарда нов дълг?! не се сещам друго да умее тоя крадлив и злобен "финансист"... п.п. а бяхме предупредени от ограбения му съдружник в Лондон! ама, зор за "промени" и "борба с корупцията"...

Само не този убитак - Тодор Тагарев, няма търпение да подари цялото ни скромно въоръжение на Украйна. ЛИЗАЧ

За да вземе западно въоръжение бе. Помисли малко, не като папагал! Иначе ще си стоим със скромно съветско оръжие. Скромно и като количество, и като възможности

Фантазьор, лапни-шаран.

Кво да мисли, от Запад не дават нищо без пари, най-много да поискат пълно предплащане за чертежи на бойни машини и друго въоръжение!

Абе голяма жажда за влст в тоя Асен и ЛОрер бе. Леле леле, на всичо сте готови, дори да няма държава, само и само да лапате във властта. Егати морала, егати принципите

след вчерашния ден е ясно, че "благодарение" на тия боклуци и муню, държава ВЕЧЕ НЯМА. нооооо, остават още парички за лапане, макар че няма да видим и едно евро от плана за възстановяване, нито инвестиции, нито други фондове, обаче овцете плащат данъци и пълнят копанята за свинете.....затова е тоя свински порив към министерската копаня!

Борисов едва ли ще приеме това правителство.

от 2020 насам, човек си казва-"от това по-зле и по-дъно не може да стане" и всеки нов ден носи опровержение. става все по-дъно! беше ясно че тоталните олигофрени от пп-дб, особено от пп нямат хора за чеп за зеле, камо ли за някаква сериозна работа. на мен, например, в този списък на завършената олигофрения на случайниците ми липсва едно червенобузо олигофренче, което излизше на трибуната на нс да си играе с малки колички ТАМ, на трибуната на парламента ни. супер-квалифицираното шофьорче от тв евроком гвоздейков, който лапаше огромна заплата за несъществуващи хеликоптери, би могло да го заместят с олигофренчето с количкит, само тази забележк имам към дрийм-тийма на променкаджиите. другите са идИални направо! п.п. най-справедливото наказание за глупостта (безхаберието и злобата) на един народ е неговата бедност. р.рейгън да, така е. доказано в НРБ!

Ако Борисов приеме подобно правителство, това ще е най-голямото унижение за електората на ГЕРБ(и за България)! И на следващите избори ще му го нахлузят с 200!

Всичко ми е ясно, но не разбирам само, кой ще вземе първия мандат, какво ще го прави и защо ПП - ДБ редят министри?

Ти да не си спал зимен сън? Бойко Борисов го поиска като условие да шиканира първия мандат.

Минъстърпредседател трябва да е човек отговарящ на следните условия: Да е бивш член на БКП Да е участвал в мафиотски структури. Да е бил охрана на Т.Ж. Да умее да работи с чуждестранни валути и да разбира от тройунцци Да знае коя е Мата Хари И да е прочел "Винету"

разбирам че се натискаш за поста ама не

просто-кирльо, ти не отговаряш на тия условия, но за една година загроби България. значи нещо ти куца тъпата променкаджийска опорка

Магарев е побъркан русофоб! Като нишо ще ни вкара във войната, ама вие луди ли сте всички? А Асенка дето не става и за чеп за зеле… Трагедия! Май изгубихме България…

Ще прати на фронта само копейкаджии, а от тях никаква полза няма там, а и тук.

По-добре да си караме със служебно правителство... тия са "един" път

Асен Василев също трябва да бъде отстранен, като вариант, за Фин. Мин. . Новите цени в Ка.ланд са благодарение на неговата некадърност. Човека каза "Б" преди да е казал "А", не съобрази, че не сме с Евро все още а с левове. Това доведе до два пъти по-голямата инфлация а Б-я сравнено с Еврозоната.

И какво като се махне Василев? Ще сложат друг, но василев ще дърпа конците. Помните ли при ГЕРБ, Нанков се издъни, направиха рокадо със заместничката му, но пак Нанков се возеше с джипа при Бойко и пак той командваше, макар и неофициално? Василев ще дърпа конците, каквото и име да сложат отпред. Това е.