„Хюриет”: Путин и Зеленски ще посетят Турция за разговори, посветени на войната

Руското вътрешно министерство обяви за издирване двама бивши министри на отбраната на Киев и бивш началник на украинския генерален щаб

Обратно в новината

Коментари - „Хюриет”: Путин и Зеленски ще посетят Турция за разговори, посветени на войната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лъжи

Българите сме за Владо Путин,а софиянци за ПП ,,Пиня ла Путарана,,!

Ужас, диктаторите ще направят всичко възможно за да удошат демокрацията в братска Украйна

Зеленски пред италианските медии: „Путин е едно лидерче, което убива не само украинците, но и собствения си на-род.“ Това е . Единствено мога да добавя : със къса пишка.

Нюланд каза, че четири месеца са готвили укрите за контра-атаката. На 12 до 20 ще им НАТО фръчколет учение. Кви преговори. Требе да има експреси към Бандерата. Оф, обърках са. Военна база на САЩ в Крим. Нали така?

след атаката с/у Москва ..Володката докато се криеше в бункера раzбра ..че няма как да спечели таZи война ...клекна и ще ходи Zа помощ при султана !

Путин и Зеленски ходят да се отчитат на Султана в Цариград, а нашия резидент Румен Радев може само да го лиже отзад на тримата. БОЖЕ ПРИБЕРИ СИ ВЕРЕСИИТЕ! Докъде падна България на Цар Симеон Велики!

Залужни и Сирски нали беха умрели, що ги търсят?

Павел Губарев от Донецк: "В Донецк практически не е останало възрастно мъжко население между 25 до 55. Който не е избягал е загинал на фронта." Това е руско освобождение по путинска.

Браво на Ендорган! За разлика от някои брюкселски джендъри, този умен мъж ще съдейства за спирането на войната! Стига загиваха хора - украинци и руси! Стига война и невинни жертви!

асфдгсдфгсдфг

Ама само подвеждащите заглавия четете. Ще ходят по отделно, по различно време за зърннената сделка

Тоя същият герой дето питаше изрелците дали може да излиза от бункера?

Много отанци са пострадали и извозвани със западни вертолети към западни болници при ударите по сбу

На това му се вика и казва преговори.

Докато все още има армия, Зеленски държи в ръка най-силния си коз: да обърне армията на запад и заедно с Путин да опукат натовските спонсори... Тогава може и да има държава Украйна, иначе не.

Ех мечти вата. Гнома си навлече враг за дълго време. Вашият велик стратег, шахматист. НАТО се разшири а Украйна се въоражи до зъби а ватата просо сънува!

"...в продължение на осем години украинските сили за сигурност са използвали многоцелеви ракетни системи "Град" и "Ураган", неуправляеми ракети с касетъчни глави, тактически ракети "Точка-У" и други видове тежки нападателни оръжия с безразборно действие при обстрела на населени места в Донбас. В резултат на това са били убити и ранени голям брой цивилни граждани и са били разрушени гражданска инфраструктура и съоръжения за поддържане на живота." Дираджии, не бъдете СКРОМНИ! 8-годишният ГЕНОЦИД доведе до НАД 14 000 ЖЕРТВИ с РУСКО самосъзнание, от които НАД 500 ДЕЦА в "АЛЕЯТА на АНГЕЛИТЕ". ... Каквото повикали УКРОНАЦИСТИТЕ, това получили.

_stankow

И това ще стане. Армиите на Румъния, България, се обърнаха срещу германците, обявиха война на Германия. Чечня също се обърна, сега воюва рамо до рамо с Русия срещу запада. Така ще стане и с Украйна. Всеки иска да е с победителя ...

Хохол недобит

Абе четете история. България капитулира. То бива неграмотност, но поне може да четете...

Фатмето Фърат много напред с мат'риала...

_stankow

14,000 са си четиринадесет хиляди А на журналистически език може да се каже по различен начин: убити и ранени голям брой цивилни граждани много цивилни граждани известен брой цивилни граждани няколко цивилни граждани незначителен брой цивилни граждани вероятно някои граждани Пропагандата не е като математиката ... :(

си само един лайнар пред Ханде Фърат.

В Истанбул Ердогсн да му удари две сопи пи главата наркоманска да му светне че погреба Украйна за целите на един насран старец

Жужето Путкин клекна!

Той е фекалии от тоалета на фащ

Ало Продажните Говеда В България Нещо Да Кажете За 2 Език Турския ??? Офицялен В Продажната ОТ Вас Моя България !!! Няма Го Вече Дядо Иван !!! Благодарение На Вас !!!

Пак осмърдя, пореее.

Кой клепна??? Този с големите перемоги или или че биха камшика на фащ от турцив6

Будинов се е изпратил в Полша след удара на ракета пи офиса му подоляк също Страхуват се гнидите фашистки

Еврейна Ще бъде Предупреден Че Го Чака Бесилка !!! Не Разбере Ли Че го Командват Терористите ОТ НАТО !!!

Еми да, всички са избягали.

Според мен Русия приключи с денацифицирането. Кьорав руснак или украинец няма вече по освободените места. То и сгради няма де ;) Слава вова!

Павел Губарев от Донецк: "В Донецк практически не е останало възрастно мъжко население между 25 до 55. Който не е избягал е загинал на фронта." Това е руско освобождение по путински.

Евалаа на политиката на Турция, ще извлече максимум ползи за държавата си

Тук Преди Прочетах Че На Някой Наш Родолубец Му е Светнало Че Краварите Палят Сега Война НА БАЛКАНИТЕ и у нас !!!

_stankow

Ghost Вие четете история: На 5.09.44-та СССР обявява война на България На 05.09.44-та правителството на Муравиев обявява война на Германия На 08.09.44-та Червената армия навлиза в България на 08.09.44-та военните вземат властта и свалят правителството. Съставя се ново правителство, което управлява чак до 22 ноември 1946-та на 28 октомври 1944 г. в Москва представители на СССР, Великобритания и САЩ подписват примирие с България На 10.2.1947-ма г. на Парижката мирна конференция е подписан мирният договор със СССР, САЩ и Великобритания Вижте пак кога е обявена войната и каква е тази "капитулация" ... Даже временно правителство не е имало, българското правителство си е било на власт. И комунисти в него са били само двама министри ...

Ердоган никога няма да пипне Путин!!!! Но зеленият дрогиран Другар Може да му се набие канчето и да се изкекува от метавселената

Русия обвини Украйна в геноцид над цивилното рускоезично население в Донбас, а кога България ще обвини Украйна в геноцид над цивилното българоезично население в Украйна? От 200 години в Украйна живееха българи с имена: Александър, Елена, Анна, Владимир, Петър, Павел, Димитър, Михаил, Кирил, Андрей, Сергей, Николай, Никола. Днес нито едно от тези имена в Украйна не съществува. Няма българи с тези имена. Всички български имена са сменени на украински без съгласие на собственика. При подновяване на паспорта – от българско името ти става украинско, искаш или не искаш, никой не те пита. Българските имена са сменени на: Олександр, Олена, Ганна, Володимир, Петро, Павло, Дмитро, Михайло, Кирило, Андрий, Серхий, Микола. Това преди 40 г. в България се наричаше възродителен процес, геноцид. А в Украйна днес се нарича демократичен процес, украинизация. Беше премахнат статута на българският език като малцинствен, а българският език беше изхвърлен от образователната програма на Украйна. До 2013 г. в Украйна имаше български училища. Знаете ли колко са сега българските училища в Украйна? Нула, нито едно. Останаха само така наречените „български неделни училища“, но те не са български, защото в тях децата изучават българския език не като майчин, а факултативно като чужд само 1 или 2 ч. седмично. Децата с български произход от 39 училища в Одеска област до 2017 г. учеха на български език история, география и др. и за тях бе задължителен предмета на обучение – „Роден език“. Скандалният закон за образованието (2017) силно ограничи правата на малцинствата да изучават майчиния език и премахна „Роден език“, а законът за езика (2019) (за тоталната украинизация) ограничи правата на малцинствата да изучават майчиния си език в училищата и да го говорят на обществени места, като глобата е над 11 900 гривни или затвор. Зеленски също "украинизира" името си. Във Фейсбук промяната на името му се състоя на 25 април 2019 г. Така до 14:00 часа на страницата на бившия лидер на студио "Квартал 95" името му беше изписано на руски - Владимир Зеленски, а след това името му се промени изписано на украински - Володимир Зеленски.

Се отдалечи във времето , по добре сравнявай с Борис трети, който даже с Хитлер не се е съгласявал по някои въпроси, сегашните са само йесменове

По повод на срещата да обърна внимание на тези, които се интересуваха кога Украйна е признала съществуването на отделени области Донецк и Луканск. Споразумение от Минск 2 от 01.09.2014 гласи: Точка 3. Да проведе децентрализация на властта в това число чрез промяна на Закона на Украйна ''За временното и местно самоуправление на отделените Донецки и Лугански райони (Закон с особен статут)''. Използвана е думата ''отдейнъйх'', което на немски е getrennt а на английски separate; или ''отделен'' в контекст без материална връзка. Отделно, нови аргументи към основателната заповед на МВР-РФ за арест на Карим Хан, за тези които се интересуват. Експлицитно, обвинения по Член 28 и Член 25 от Римския Статут третират директен принос на началник към криминално деяние на подчинен и е неприложим по отношение на административните функции и правомощия на Президента в случая; това го изяснихме, но по-долу са коментирани случай когато де юре заповедт, дори и да има такава, не се вземе под внимание. Това в sлучай, че Комисарят е издал някакъв тип де юре заповед третираща децата (независимо, че се коментират десйтвия на военни комендири, защото самата доктрина зад посочените Членове е разработена за военни и тяхната структура, се коментират паралелно приложения и към цивилни началници (2)): 1. Delalic above note 46, para 193, 197, 2. Int. rev. Red Cross 104 (2022) 1223; 3. Prosecutor vs. Bemba, ICC-01/05-01/08 (14.06.2009) para 436. Вторият източник (2) третира дисонанс в дефинициите по mens rea в Международното Наказателно Право и липсата на единен стандард използван при зазличните трибунали досека. Същият проблем се третира и тук: 4. Hansen, supra note 25, at 405. Всичко е брутална намеса и отявлени антидържавни действия спрямо вас. Такова беззаконие не може да се допусне и не трябва да се допуска.

След нея показаха, че могат да сринат Киев, но не го искат, още предупреждават

България Е васал НА ФАЩ !! И Еврейското Лоби На Паси !!!

Тези т.н. Български имена са славянски имена или имена на Християнски светци. И руснаците носят такива.

Имаш предвид фейк новината на пиянките от кочината Раша ли... Всичко това се е случило само в тъпите закостенели тикви !!! Никакъв бункер с натовски генерали не е ударен - фантазиите на кремльовското жуже.....

Da, подписаха, НО не ги спазват. Именно за това толкова пъти се повтаря, че Киев не спазва Минските споразумения.

Братя са ти тия хохоли, то сърбите са ни по братя

Въпроса е Дали ще Се спасим сами ????

Тук съм пряк свидетел и участник и мога да потвърдя. Е, не се махнаха всички български училища. Има оставени по-малки, но са на помощи предимно от частни дарители.