Хвърлят цветя през оградата на гроба на Навални, десетки арестувани при опит да го почетат

В няколко руски града са унищожени "спонтанно създадени мемориали" на опозиционера

Обратно в новината

Коментари - Хвърлят цветя през оградата на гроба на Навални, десетки арестувани при опит да го почетат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето това е държавата, в която искат да живеят путинолюбците и копейкаджиите! Всъщност не искат де, но за пари ще кажат каквото им поръчат!

За 3 дни.Навремето така правеха и за убития в компанията на украинска проститутка Немцов.Сега за крадеца Навални.Страхотна логика-ако руснаците го бяха отровили щяха ли да го пуснат да ходи в Германия? И защо ще го тровят с някаква екзотична отрова вместо да си го ликвидират по някакъв прост способ.Истината е че след като беше вкаран за дълго на топло той стана ненужен на господарите си и единственото полезно нещо за тях беше да го ликвидират за последната му роля.

Жалко,защото беше сравнително млад човек.Питам :-Защо след,като беше в Германия на лечение,те го изпратиха на заколение?Само не ми казвайте,че от патриотизъм се е върнал.

Кога ги измислихте тия опашати лъжи? По щатските телевизии даваха хора, отишли на поклонение, но нямаше полицейски гонения.

_stankow

И снимки на такива няма в статията. Ама една "правозащитна", с извинение, организация казала ... То и БХК много неща каза, едно не беше вярно.

Не се гаси туй що не гасне!

Като му спреш кранчето си угасва .

lu4ka

Не разбрах, цветята от Йоланда къде са?

време ПУ, бил е в кинокамерата а после са му били богокс от Виктория Сикретс.

добре де ква е драмата ся. нали вече го заровиха.

Никой не е гонил хората от погребението. Имаше толкова видео на продадените европейски журналисти, че се гордеят с голямата тълпа. Да не говорим, че много от хората се смееха и говореха на английски. Театър по всички правила. Ама поне не лъжете, че някой е пречил. Това да не е Европа, та да ходят полицаи да бият хората.

Да, вкарали са тайно 20 000 англичанина за да идат на погребението....

Един мошеник като Дневални продал страната си стана мъченик заради това че е подлога на западните спецслужби .Защо никои не говори за убитите журналисти в усрайна защо мълчат за Асандж и Сноудън .

какво толкова обсъждате еди умрял затворник ебати чифитщина миризлва трябва да им стане ясно че Русията е твърде голяма за чифутските мечти

не ми хвалете руските криминални престъпници като Навални!

имаш ли си поне бегла представа колко руски закони е престъпила ботоксната твар обитаваща Кремъл? Че и с конституцията си обърса дирника!

що за дребни човечта ..лайнца са тук..да ти забранят за почетеш някой...и още има хора които уважават този Сатрап Путин

Що за лайно не може да види, че на снимките се вижда, че има хора до гроба?!? Колко точно си сляп, че да вярваш на нечии твърдения, вместо на очите си?!?

не е забранявал, имаше много видеа с големи тълпи, чужденци. Ясно беше, че никой не го е страх да отиде там, продажни италианци дори искаха визи в последния момент и се сърдеха, че не са им издадени на момента. Никой никого не е гонел. И никого не го е било страх, а вие си вярвайте на мисирките. Докато не ви завлекат да си оплаквате живота.

заслужава съдбата си...който каквото си надроби, това сърба!

граната...

по малко!

епитаф.

О, мъка! О, ужасяваща и непрестанна мъка! Не мога да го прежаля този виден ... абе Навални! Обявявам 10 дневен личен траур по време на който ще чукам жената и любовицата си само бавно и много, много тъжно!

не ходи по гората.

Навални стряска хунтата и от гроба. Впечатляващо е, че сред този измъчен от репресии и войни народ все още има хора, които не показват страх. Това е наистина невероятно и оптимистично за бъдещето на Русия. По-доброто бъдеще, без диктатори.

какво страх. Никой не ги е заплашвал или гонел. Ама сте лапнишарани прости.

Още ли ни занимавате с този руски криминален престъпник

Извинявай,ще ти предоставим гъза на Путлер за поцелуй!

опорка. Всъщност вече е агент на ЦРУ, а са го убили извънземните.

ВЕНЦИ - Червена Кучка лае от зори, а керванът си върви и от злобата голяма от устата капе пяна диагнозата е ясна кучката червена е просто бясна, а глутницата много гладна затова е толкоз гадна всеки умен туй го знай то не става само с лай!

Модератора за това че вместо да триеш незаконните коментари пишеш подобни глупости ше те осъдя лъчно теб в допълнение на това че ше осъдя дира. Всичко съм документирал за съда

За това че триете коментарите които нищо не нарушават а държите коментарите които нарушават закона и то въпреки че съм ги рапортувал ще Ви съдя А някой може ли да посочи поне 1 нещо което Навални е направил полезно Русия, руският народ и за руснаците, за да ни убеди че тия които така "спонтанно" се събират не са платени от запада малоумници? Аз мога да дам пример как Навални краде дървен материал за което лежа в затвора по делото "Киров лес", а после направи фонда за борба с корумцията ФБК. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите. Аз за разлика от дебилите в ЕС в парламента и правителството знам и мога. Искам да кажа на дирниците и на тези които ми пречат да направя от България нормална държава, а помагат на всякакви продажни мутренски тъпанари за пари, че ще направя всички да сме равни, ама без тези които са пречили. Така ще е честно нали?!

си като лейка.

Като ви осъдя ще видиш кой е кух

НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ ЩО НЕ ГАСНЕ

Дир, ай стига вече с тоя Навални!!!! Насрахте се вече!!!

И какво искаш да четеш? За Путин ли? Съвсем скоро ще четеш за него като за Навални.

Още го раздухват този Навални. Човек би си помислил, че е постигнал нещо. Вижте широката усмивка на вдовицата му, след като съобщи пред камерите за смъртта му. Вижте засмените посланници, които посетиха ковчега му. Забележете и противоречието в статията - хем полицията не пречела на опашката от "опечалени", хем била арестувала хора... за хвърляне на цветя? Смехотворно. В България пък искат да арестуват човек за вдигане на знаме върху стълб.

Червена Кучка лае от зори, а керванът си върви и от злобата голяма от устата капе пяна диагнозата е ясна кучката червена е просто бясна, а глутницата много гладна затова е толкоз гадна всеки умен туй го знай то не става само с лай!

путлер се насира от страх , дори от мъртвия НАВАЛНИ русия е 100 процента фашистка държава : . РАШИЗМЪТ Е В ПЪТИ ПО-ОПАСЕН И МРАСКОБЕСЕН ОТ ФАШИЗМА. За хитлеро-фашистите е било достатъчно да убият човека. За рашистите това не е достатъчно – те искат да унищожат и душата и съзнанието му. НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ОБОРИ ДОРИ И ЕДНА ТОЧКА ОТ ДОЛНОТО. ВСИЧКО Е ИСТИНА. . ФАШИЗМЪТ, като обществено-политическо явление, ИМА 5 ХАРАКТЕРНИ ЧЕРТА: . 1. Великодържавен шовинизъм. 2. Сливане на всички власти – изпълнителна, законодателна и съдебна с правоохранителните органи, медиите и бизнес елита. 3.Агресия срещу съседни държави и анексиране на съседни територии.!!! . 4. Преследване на инакомислещите и политически убийства. В Русия всяка обществена критика на властите е наказуема със затвор. 5. Идолопоклонничество на фюрера. Фашизмът, като синоним на националсоциализма, трябва да притежава всички изброени характеристики изцяло и едновременно. Всички тези знаци се случват в съвременната ПУТИНОВА Русия и Беларус. "Фашисты 21-го века будут называть себя антифошистами" - Уинстон Черчилль. Всъщност руснаците са подобни на нацистите по това, че също пренаписват историята в своя посока и превръщат се в специална раса. /// ОТДАВНА РУСНАКЪТ СИ ГО Е ПРИЗНАЛ : „Руската държава се държи като циганско племе, за което е по-лесно да се премести на нова територия, отколкото да въведе в ред своята собствена. Василий Ключевски (1841-1911). ………. НАЦИСТИ – Неорашистите надминаха нацистите. Валенки, като гледам подобни зомбита като вас - дива азиатска орда, направо започвам да съжалявам, че Хитлер не ви е избил и превърнал в сапун през войната... Вие не заслужавате да съществувате , след това което направихте в Украйна.

Ама много моля, правете разлика между русофил и путинофил, огромна е, точно толкова колкото култура и упадък...

оркофил

Този приживе даваше интервюта за да си прави реклама и образ без картина. Е живя достатъчно но не можа да обърка много от руснаците и сега без него се диша по-спокойно.

путлер се насира от страх дори от мъртвия НАВАЛНИ русия е 100 процента фашистка държава : . РАШИЗМЪТ Е В ПЪТИ ПО-ОПАСЕН И МРАСКОБЕСЕН ОТ ФАШИЗМА. За хитлеро-фашистите е било достатъчно да убият човека. За рашистите това не е достатъчно – те искат да унищожат и душата и съзнанието му. НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ОБОРИ ДОРИ И ЕДНА ТОЧКА ОТ ДОЛНОТО. ВСИЧКО Е ИСТИНА. . ФАШИЗМЪТ, като обществено-политическо явление, ИМА 5 ХАРАКТЕРНИ ЧЕРТА: . 1. Великодържавен шовинизъм. 2. Сливане на всички власти – изпълнителна, законодателна и съдебна с правоохранителните органи, медиите и бизнес елита. 3.Агресия срещу съседни държави и анексиране на съседни територии.!!! . 4. Преследване на инакомислещите и политически убийства. В Русия всяка обществена критика на властите е наказуема със затвор. 5. Идолопоклонничество на фюрера. Фашизмът, като синоним на националсоциализма, трябва да притежава всички изброени характеристики изцяло и едновременно. Всички тези знаци се случват в съвременната ПУТИНОВА Русия и Беларус. "Фашисты 21-го века будут называть себя антифошистами" - Уинстон Черчилль. Всъщност руснаците са подобни на нацистите по това, че също пренаписват историята в своя посока и превръщат се в специална раса. /// ОТДАВНА РУСНАКЪТ СИ ГО Е ПРИЗНАЛ : „Руската държава се държи като циганско племе, за което е по-лесно да се премести на нова територия, отколкото да въведе в ред своята собствена. Василий Ключевски (1841-1911). ………. НАЦИСТИ – Неорашистите надминаха нацистите. Валенки, като гледам подобни зомбита като вас - дива азиатска орда, направо започвам да съжалявам, че Хитлер не ви е избил и превърнал в сапун през войната... Вие не заслужавате да съществувате , след това което направихте в Украйна.

- с това пък ще бъде 'почитан' гроба на Пундю.

През оградата му хвърлят - като на куче..

Много милозлива статия за изменника Навални-къде са милионите му подръжници. Този уби всичко свято у руския народ, но предателя го убиха чуждите му господари от МИ6.

Погребението на Навални беше НАЙ–МАСОВОТО публично събитие в Русия от началото на войната. Стадионни показухи с принудително насметени бюджетници и ученици не се считат.

Боклул

от МИ6 се приземиха с летяща чиния, а след това се оттеглиха по тунел от Полярния кръг до Лондон... Начело беше 007.

И ограда не виждам.Някой вижда ли я?

Докога ще ни занимавате с този продажник. Нека си го жалят англичаните и американците. Все пак обслужваше техните, а не нашите интереси.

Защо точно "Моят път" на барда-мафиот Франк Синатра?!

цвиленето на Шамана и не се задълбочавай много..

Този е живял на празно! Дори и децата му не го почетоха на гроба, за ебливата му женя няма значение, тя отдавна е Юла общата която е делил с други олигофрени като него.

На американските граждани не се позволява да влизат когато си желаят в посолството в Русия но Навални можеше да влиза когато реши. "Жена" му с с кято е разведен Каза, че с приятеля и ще скърбят за него и ще продължът делото му. Цветята по навални показват колко много предатели има в Русия. За жалост в БГ са не по малко.

с очи до стената до един - всички ви - само така ще се оправят нещата

путин се насира от страх , дори от мъртвия НАВАЛНИ "Фашисты 21-го века будут называть себя антифошистами" - Уинстон Черчилль. русия е 100 процента фашистка държава : . РАШИЗМЪТ Е В ПЪТИ ПО-ОПАСЕН И МРАСКОБЕСЕН ОТ ФАШИЗМА. За хитлеро-фашистите е било достатъчно да убият човека. За рашистите това не е достатъчно – те искат да унищожат и душата и съзнанието му. НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ОБОРИ ДОРИ И ЕДНА ТОЧКА ОТ ДОЛНОТО. ВСИЧКО Е ИСТИНА. . ФАШИЗМЪТ, като обществено-политическо явление, ИМА 5 ХАРАКТЕРНИ ЧЕРТА: . 1. Великодържавен шовинизъм. 2. Сливане на всички власти – изпълнителна, законодателна и съдебна с правоохранителните органи, медиите и бизнес елита. 3.Агресия срещу съседни държави и анексиране на съседни територии.!!! . 4. Преследване на инакомислещите и политически убийства. В Русия всяка обществена критика на властите е наказуема със затвор. 5. Идолопоклонничество на фюрера. Фашизмът, като синоним на националсоциализма, трябва да притежава всички изброени характеристики изцяло и едновременно. Всички тези знаци се случват в съвременната ПУТИНОВА Русия и Беларус. Всъщност руснаците са подобни на нацистите по това, че също пренаписват историята в своя посока и превръщат се в специална раса. /// ОТДАВНА РУСНАКЪТ СИ ГО Е ПРИЗНАЛ : „Руската държава се държи като циганско племе, за което е по-лесно да се премести на нова територия, отколкото да въведе в ред своята собствена. Василий Ключевски (1841-1911). ………. НАЦИСТИ – Неорашистите надминаха нацистите. Валенки, като гледам подобни зомбита като вас - дива азиатска орда, направо започвам да съжалявам, че Хитлер не ви е избил и превърнал в сапун през войната... Вие не заслужавате да съществувате , след това което направихте в Украйна.

lu4ka

Путин печели войната. Дреме му какво си написал.

И от мъртвите ги е страх!

lu4ka

А цветята от Йоланда къде са?

Блокирах повечето украински лизачи тук, продължавам. След малко ще ги довърша всички, няма да ги има.

Оплаквачката Нада пак се е нальокала с долнопробна шлокавица!!!

Да арестуваш хора, които поднасят цветя за да почетат починал човек- това е върховен фашизъм. Надминаха и Хитлер!

За цветя ?Като гледам снимката бая цветя има,да не е за политически демонстрации?

Е, все пак Хитлер се е учил от тях !

Жена му и децата му не бяха на погребението дори. На мен ли да ми е жал за него? Не виждам в друга държава да го споменават дори, тук в България големи вълнения. Че какво точно е направил този човек, какво е постигнал? Нищо, крал е много пари, осъдили са го, той избягал от закона. След това възмездието го е застигнало. Това ли му е геройството? Между другото жена му живее в Лондон с друг мъж от поне 2 години. Даже децата не живеят пир нея.

и в европа и в америка имаше специални репортажи за навални.

Наборе мазно, мазно, че чак протече. Напомни ми за младостта, като некролог в работническо дело за виден партиец. Таман за празника изкара за баничка, че може дори и за боза да има. Личи си добрата стара школа на АОНСУ

Туй е към долният пост

Ако говориш за ония снимки, дето Фотопутя (руската версия на Фотошоп) е вилняла и ние ги видяхме, да

Уважаема , Навални изобличаваше корупцията, показа дворците в които живее любимия вожд Нима си мислите че някой от семейството му е в безопасност… една причина открито несъгласие с политиката на управляващите в Рушистан……

Навални не загина напразно. Той ще живее вечно в нашите сърца и умовете на бъдещете признателни поколения, защото то разклати така системата, че тя е готова всеки един момент да рухне. Пламенен патриот и безкомпромисен борец срешу корумпираната система за Демокрация, той е пътеводна светлина към светлото бъдеще.

Най после някой да обича Русия и руснаците!

Дано да започнат масови протести и безредици в Русия, ако и трябва и гражданска война, и най-после да убият Путин и да падне фашисткия режим в Кремъл.

На фермарите но има затъмнение.

Че,то във Турция днес живеят повече руснаци и имат повече имоти отколкото във България!

Спящите клетки влизат в дествие когто са необходим. Много удобно умря точно за да се прикрие интервюто на Тъкър с Путин. Соросошдскши театри.

Викаш няма общо с изборите в Русия? Путя колко се опитваше да го опази, първо чай за заздравяване на имунитета, после СПА в Сибир за закаляване... ама не

Кое интервю на Тъкър? Онова отпреди няколко дена, дето коментира, че толкова глупости накуп не бил чувал досега?

Кой ни е освободил? Руската империя! Как е била устроена армията им? На териториален принцип. От кои територии е била армията? От днешна Украйна и бившата Киевска Русь. Пак питам кой ни освободи? 50% украинци, а останалите 50% от цяла Източна Европа, та чак до Финландия.

Ресия ни освободила с войници от тяхната територия Украйна.Значи казваш е Украйна е територия на Русия!?Путин ти ли си бе брат?

Украйна е била поробена от Русия по онова време.

Путинистите са най-злобните и тъпи същества. За техния вожд Путин, животът на руснаците не означава нищо. И нашите български путинисти се възхищават на такъв вожд.

Тия на погребението на Дневални що викаха уркофашисткият слоган: ГЕРОЯМ СЛАВА? А са де? Видеото е в нета. Намерете си го.

Почнаха акциите :))) После ще има програма от пърформанси и инсталации ))) Помня една такава слабоумна соросоидка как се беше нацапала с изкуствена кръв, взета от някакъв театър, и крещеше, че е жертва на полицейско насилие. Вследствие на тоя пърформънс стана депутатка.

Соросоидка... ммм, да не е жената на Копейкин? Сигурно е тя, как иначе се плаща 30 годишна ипотека за 3 години...