17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прочетете новината, но и вникнете в написаното - т.е. МВР са спряли и задържали един шофьор на камион-цистерна и евентуално пазач на портал и ... толкова. Каква акция, какви сили, какви, разследвания ... но продължавали действията

Все инДжинери пишат...много ги разбират работите...

Скоро ще започнат да ''хващат'' и хляб да излиза от хлебозавод без лиценз.Въпросът е кому е нужно за производство на обикновенни стоки,които не са опасни и нямат акциз да имаш лиценз за производството им освен на монопола,който е едно с управляващите?

Кое в случая не е опасно. Цистерната ще излее тези бъркочи в бензиностанциите в колонките с дизелово гориво. Там се изливат всякакви бъркочи, като базови масла, антикор и една камара петролни боклуци. Всички тези боклуци са много близки до дизелово гориво и смесването им е безпроблемно и двигателя си работи нормално. Въпроса е до кога?

sawo

Най-вече шофьорът ще е виновен :) Да бяха арестували и чистачката в базата :) Между другото антикор не е ръждопреобразувател, а е битумна боя която предпазва пода на автомобила, например.

Ами когато ''хванаха'' производство на нелегални цигари бяха виновни молдовските работници.

Аз си мислех, че идва от "антикорупция" и съм казал да го ловят да не се пуска това, че ще намажат кабинета, парламента и общината с него и отиде....

Това сигурно и в Африка го няма,за производство на антикор да ти трябва лиценз!

Явно шефа им няма връзки като Мишо Бирата, лично Борисов да го защити от проверка за производство при спрян лиценз.

антикор - КИСЕЛИНА и няколко още химикала, които преобразуват корозията на метала в някакво си там нещо, че да спре да ръждясва и да се консервира. Предполагам, АНТИКОРЪТ ще е вещество, твърде далечно от петрол и петролен някъв си там, дериват? Антикор - АНТИКОРозия.

Пак са решили да не плащат... и логично, излавят ги :)

Добре, че не е била с антихой