Коментари - Хванаха три автомивки в Перник да ползват питейна вода | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Безстопанственост и липса на контрол ... повече въпроси? Аз имам - някой уволнен? Някой глобен? Някой да си е понесъл последствията, че цял град остава без вода?!? После автомивките им виновни! Ами хората с мръсни коли ли да карат, или автомивките да вземат вода от канализацията?!? В рамките на повече от година от ВиК не забелязват, че източват язовира под носа им, а после три автомивки са им виновни! Пхах! Проблемът е друг - в България НЯМА!!! кадри! Факт! Осъзнайте го! Реално половината от ВиК в района, а и не само там съм сигурен, че не знаят за какво са там и какво правят - назначени по партийна линия багеристи или стругари, дето и хал хабер си нямат от нещата, ама са на топло и на бюро! Ето го резултата! Видим е! Но ако ги уволнят НЯМА кой да дойде на тяхно място! Просто НЯМА! Никой няма да стои и кибичи за 800 лева нищоправене ... амбициозните искат повече и дават повече и намират, а тия - като стане нещо такова се крият като мишки! И знаят, че чадъра отгоре ще ги защити!

80 % в Перник са нелегално свързани към канализацията.

Етиопия. Мъж се прибира рано сутринта. Жена му: -я ми дъхни! .... -пак си ЯЛ! ------------------------------------------------ Та като прочетох новина за вода се сетих за тоя...

В Перник има и свестни хора! Познавам ги и тримата!

значи имаме двама общипознати!

всичко живо купува трапезна или минерална вода в бутилки за пиене.

Абе, има , ама не навсякъде! Аз живея в Лозенец и преди 20 години тук водата от водопровода беше перфектна за оиене. Сега смърди на хлор, та се не трае. Но в центъра на София, до Съдебната палата, където ми е офиса, водата е уникално вкусна - от Витошкия водопровод. Да видим докога ще я оставят така!:)

За сега говорим, а не за преди 20 години. Аман от глупаците!

Хайде сега ония дето протестираха в петък да отидат да се изкъпят в някоя от тези автомивки!

ГЕРБерастите и калинките им търсят виновни од дърво и камък. Всеки един бушон е добре дошъл стига вожда да остане невредим след протестите...

Смеете са на перничани. Ама 90% от вас са селски пръчки в София, те софиянци отдавна се изнесоха от София, само горди селяня с апартаментче "ново строителство" останаха. Забравихте, че там от където сте дошли все още си честите банята. Жалки сте в присмеха си към перничани, щото те сега са жертва на управлението на държавата дето и вие живеете. В София като имаше воден режим в началото на 90, ама вие не знаете за него, щото не сте били в София тогава. Замислете се над ситуацията, картината е тъжна не за подигравка. Ама от селски пръчки кво друго.

Прав си Груйо, всички нормални софиянци избягахме от родния си град. Аз например в Перник. А всички селяндури се нанесоха в София. Нормалните хора си останаха по провинцията а утайка та се стече в София.

и всички останали, дето не дават пари за автомивки и си мият колите собственоръчно, каква вода използват? Всички да се санкционират, освен отговорните за разпределението и режима на ползване на водните ресурси!

За разрешителни другари селски Соффянци питайте Янакиева тя ще ви даде точен отговор

А дали изобщо автомивките трябва да използват питейна вода ? Идиоти ! Санкции от ЕК трябват за вас !!

Автомивките трябва да има собствен водоизточник / кладенец или сонда. Винаги е било така. Но ако трябва да бъдем точни, те ползват много малко като количество вода. По- важно е какво става с мръсната вода и препаратите в нея. Големият прблем са къщите и дворове без водомер, които леят "колкото има"...

интересен въпрос! Дали трябва а? :)))) а за какво е тази статия, бе?:)))))

Винкелето винаги са били прости.

Хванали са ги...за маркучите...

водата е стока и като такава трябва да се регулира от пазара, направете 10 лева кубик вода и проблема с дефицита ще бъде решен

на тебе и въздуха требе да ти продават, оти си много отворен

А въздуха колко лева да е? Утре ще те удари някоя болест или злополука и ще легнеш на социални помощи. Тогава ще те питам дали водата трябва да е 10 лв.

Абе тези автомивки само през времето на пускане ли работят или пак търсят с кого да се забършат властващите??? По закон разрешение за автомивка се дава само при доказан водоизточник извън питейната вода...

Обаче всичките работят с вода от водопровода.

Ами тогава къде са наказните, доказали за пореден път корумпираността си държавни институции????? Докато си траем срещу недъзите на властващите ще се продължава в този дух, защото всеки знае че рибата се вмирисва от към главата....

Важното е гоуфо да лъщи, пък винкело може да смърди ;)

Перник... Селяни...

Хващам се на бас че и ти и родителите ти сте от новите граждание на София. Глупак.

Чисти коли - мръсни перничани.

Какви предписания? Прекъсва се водоснабдяването, електрозахранването и обектът се разрушава в рамките на деня.

В нормалните държави е така и законите се спазват удивително стриктно.

Трябва да стане проблем, за да могат "органите" да започнат да си гледат работата, обаче за получаване на заплати и бонуси, никога не е било така.

Абе ти крадеш, а органите ти виновни?? Още малко и ще предложиш убийците да се осъждат преди убийствата? А? Органите да ги хващат предварително?

органите ВИНАГИ работят по сигнал, сигнала се разбира рано или късно от кой е подаден и се почва вендета по български. В тези случаи ако не е някой конкурент с голяяяям гръб няма да се получи нищо. Пробвайте ВИЕ като обикновенни граждани да пуснете жалба/сигнал по нормален път и вижте резултата. Пробвайте после същото нещо с копие до национална медия - реакцията ще е друга поради видимостта. Когато няма сигнал, а е просто проверка всичко минава с пълни чантички за вкъщи или нещо в джобчето. Истината е, че самите ние сме глупави, самите чиновници извършващи проверките и затваряши си очите. Виждал съм как изпитващ на шофьорски изпит късаше всички когато на 4-6 лентов булевард искаш да правиш десен завой, а на пешеходната пътека от другия край има човек - всичко това защото дъщеря му е била бутната от човек купил си книжката на изпит. Трябва ли да стигаме до тук за да разберем, че не е правилно. Трябва ли дете на човек от ХЕИ да почине, за да разбере, че не трябва да е такова състоянието на училищни столове или както е в случая - да свърши водата и тогава да се сетим да гледаме кой за какво я е ползвал. Реално всичко в Б-я е така - като има ядеме, като нема гледаме...

Не разбрах защо Перник има режим на водата. В 2019г това не трябва да съществува. Нормално че ще си моя колата с чиста вода .

В 2029 ако си измиеш колата с чиста вода ще увиснеш на въжето, така че се радвай, че още сме на нивото на талибаните в използването на природните ресурси.

ВИК да плати загубите на затворените автомивки!

ВиК няма договорни отношения с автомивка. Автомивките по закон, само със собствен водоизточник.

Абе то тез автомивки са пак на някой винкел. Да не е дошъл Ал Гор или леонардо ди Капио да направят автомивки в Перник!? Това си те то митроикономиката - автомивки, бензиностанции, заложини къщи и игрални зали...

Хванаха три автомивки в Перник да ползват питейна вода - то пък всички други си имат водоизточник или връзка с промишлен водопровод !!!

Радомир ползвал питейна вода; Автомивки ползвали питейна вода; ... Бойко и ЕКО Нено нямат проблеми. Перничани да пият по една студена вода!

Чакайте бе! По принцип на автомивките е забранено да ползва питейна вода. А сега им направили предписание. Ако ме хванат с манипулиран водомер предписание ли ще ми направят?

Пълни глупости пишеш колега. По закон не е забранено да работят с питейна вода. То и за това им е направено само предписание. Друг е въпроса че при водна криза е редно да имат друг източник на вода.

Не си Прав - закона гласи - Автомивка - собствен водоизточник , Водомер , пречиствателна система за масла и греси - плаща се добитата вода заради канализацията .

Ти луд ли си бе ? Автомивката е забранено да ползва питейна вода от водопровода . Само собствен водоизточник - сонда или промишлена вода.

Перничани що дремете ??

Щели, те трябва да са затворени на момента, егати и държавата

водата е стока! ползваш - плащаш! какво значи недопустимо при воден режим???? недопустимо е да има воден режим!

Наркотика е стока- плащаш и ползваш. Защо някои ги затварят за това? Алкохола и колата също. Плащаш и караш???А?

тъпичко, синко!! много тъпичко! измисли нещо друго!

А защо не са взривени до сега от перничани ??

Ха, перничани са умни хора. Ще храчат на голфа и ще мажат с ръка? Какъв е проблема?

То има ли автомивка дето да не ползва такава ? Сигурен съм на 99% , че не съществува.

Никой не ни е виновен...САМИ сме си Виновни...това е истината. Ако ще и папата да ни управлява, ние ще сме зле...

Щели да бъдат санкционирани. Мижи да те лажем.....