Коментари - Хванаха 20-годишен с 18 фиша и 7 акта да шофира с 260 км/ч по главния път в правешко село | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абсолютен боклук и самозабеавило се лайно. Да бъде набучен на кол ,бит с камшик,бит с тояги,рязпъван с коне или нещо ит сорта ,но изречението "беше му съставен акт" не ми носи удовлетворение от наказанието на този паразит

да се спира от движение, а да се кнфикува, а келеша - в пандиза. И да отработи ѝ часа обществено полезен труд.

Очевидно е, че този е опасен. Не просто защото кара с неконтролируема скорост, а защото видимо е доста тъп, щом е качил клиповете онлайн. Тази комбинация - безрасъдство и тъпота е много опасна и мисля, че няколко месеца да го боцкат по дупето в затвора ще му се отрази възпитателно.

И той е рожба на демокрацията. НПОтата и партии като на Томата, на Цметелин, на Илия, на Бат Сали ги направиха недосегаеми и безотговорни. Пак там търсете изчезнали момичета, или наркотици, или ...

Този е рожба на комунизма. Демокрацията сега я развиваме, а когато я развием, ще започне да дава рожби. За сега имаме недорасла демокрация, която рожби неможе да отдаде. Много късо гледате. Обществото ни все още боледува от оня режим - това е дефектирал национален манталитет, който не се оправя за времето, за което е развалян. Както къща не се строи за времето, за което се руши. Имате грешна представа за причните и следствията. Деморакцията е дълъг път, а когато преодолява явления като комунизъм и фашизъм, тя узрява бавно, боледува много и се иска много време, за да кажем, че я има. В България е още недъгава, нямаме развита демокрация. Имаме боледуващо от стари дефекти общество, което се опитва да отгледа демокрация, но се ражда друг продукт, ето като това момче. Продукт на общество, отрязало отговорностите, както и свободите, а сега нито знаем какво е свобода, нито какво е отговорност - това не е демокрация, че да даде и плод.

Никой не каза КОЛКО от глобите си е платил... и изобщо ТЪРСИЛ ЛИ ГО Е НЯКОЙ КАТО ДЛЪЖНИК...

Ти да си чул да се плащат вода, ток здравни осигуровки. За тези Комунизъма настъпи още 1991 година

Значи тоя пиклЮ за 2 години има вече над 20 връчени актове, фишове и какво ли не и сега господата полицаи решили да му напишат един акт за да го стреснат ли ?!? Вие смятате ли, че той ще спре ? Дали успяхте да го превъзпитате?

По-важните въпроси са - защо не е с отнета книжка и защо не е осъден за хулиганство на пътя? И защо не е в затвора?

Добро момче, качило е клиповете в нета и така го разобличили... Иначе щеше да стане известен чак след някоя катастрофа с жертви. Щото куките дебнат нормалните шофьори, а за дебилите няма закони.

Този просто никога не трябва да получава книжка. Да ходи пеш. Явно само така е безопасен за обществото

Този педал защо не е в пандиза вече ? Алооо,съдебната ни система-какво правите ? Чешате се където не ви сърби ,а ?

боклуци, за 80 коментара, чисто човешки коментар не ми позволявате, що за хора сте? не за медия ?

Чул ли си израза "ти го гониш през вратата, то ти влиза през прозореца"? Ей такъв е твоя случай.

Всъщност актовете от преди да изкара книжка изобщо не са актове като водач на МПС. А иначе всичката светкавична работа на полицията е сетила се мара да се побара.

Към пътя към гробището ли е карал?

Полицаите реагирали незабавно след 18 нарушения и 7 акта. Светкавично а? Смех .

Светкавично и незабавно... му издали още един акт. А ако и това не го уплаши, ще му се заканят с размахване на пръст !

Повервах.Журналята винаги търсят сензации. Първо,с каква кора ги вдигна тия 260 км.? Второ,на кой път ги вдигна тия километри,трето,клиповете съда не ги признава за доказателство,както и полицията.Четвърто,това момче трябва да е син на Бойко Борисов,че с толкова актове и наказания все още да кара кола.

Напълно съм съгласен с Реа! Това човешко 'творение' е само за затвора с мноооого дълъг престой там! След като стане на 30-40 години в затвора, може и да се е пооправил малко ментално (за което много се съмнявам!)

колата колата трябва да му вземат на циганина актове и книжка не му трябват

Тоя е ясно, че няма да доживее 25, ама дано не затрие още няколко със себе си...

Глоба ?? Не , благодаря ! Такива човекоподобни трябва да са на топло, за поне 15-20 години. Като убие някой, после се почва вайкане , лелееее тоя колко нарушения и глоби имал... Друг въпрос, защо е на свобода ? Тези които са го позволили това малоумие, да го последват за ръчички ри бай Ставри. Ако няма закон (което ме съмнява) да бъде веднага НЕЗАБАВНо гласуван такъв. Пиян и каращ с над 30-40 км и нагоре , веднага в пандиза. Крайно време е да се изгради писта по подобие на тази с Солун , да могат хората да карат на воля и спокойствие колко искат или колкото позволяват колите им. Отиваш , плащаш - караш. Пребиваш се, заминаваш само ти , а не стотици души годишно както е до сега.

Полицаите 'реагирали' и викнали най-накрая некъв мангал и му писали 'предварителен протокол' . И - какво ще му направят? Ще му накривят капата. Криминално проявен?? Какво означава това? Защо не е осъден? И бил карал без обезопасителен колан? Че то и мен са ме спирали полицаи селтаци в тоя район - писали са ми разни фишчета , за фарове за това онова - и? Истината е, че напоследък са се активизирали да пишат глоби, защото трябва да се пълни бюджета. Иначе изобщо не биха си размърдали газа. Ще ни стрижат, я за пожарогасители, за неправилно престрояване и други неща и всичко това влиза в досието. После един ден ако случайно хванат някого с 50 където са сложили невидим знак 30 - ще му изкарат всички предишни подобни нарушения и ще излезе, че той си е голям нарушител. А мангалчетата ще си карат с-класите и никой копче няма да им каже. ЩЕ видите.

В някои щати в САЩ при превишаване само с 20 мили в час е директен арест и пандиз. При превишаване с 200 км/ч и толкова предишни нарушения щеше да излезе някъде към пенсионната възраст. А при нас ще го "накажат" с поредния, осми акт. Ако ще ставаме евроатлантици, защо копираме само най-лошото, а не взимаме пример в поддържането на реда например?

15мили и белезници.Може и да те пуснат ако имаш чист рекорд,но този ,,юнак”директно заминава за затвора.

чак пък 15, като бях в далечната 2006та на бригада беше 30 мили във Върмонт

Да, зависи от щата. Отделно, при толкова нарушения никаква компания нямаше да му даде застраховка (или щеше да струва много повече от вноските за самата кола).

Виж ти и в Русия така, доколкото 65 км са около 20 мили. Кой от кого е преписвал?

Лице, с външни белези на мъжки пол, но със силна нужда от внимание и харесване, е с разстройство на психиката представляващо скрит или явен хомосексуализъм, т.е. на български тоя е педал, продукт на съчетание между антагонистични родители и хранене с манипулирани с хормони продукти

Твааааа да не е брат'чеда на мис силиконката. Че нещо много си приличат по умствения капацитет. Въобще не си дава сметка, че утре ще му изскочи някой бездомен помияр, и с тази скорост и в населено място, ако се тресне в някой дувар две бригади часовникари няма да могат да го съберат! Колко такива им раздават за задушница? А колко невинни избиха? За това трябва превенция! 40-50% от хората биха се кротнали след толкова глоби! Но има един особен тип, при които това просто не работи! И за тяхно добро, и за добро на обществото е: - При доказване на доброволно даване на превозно средство, с което се извършват подобни действия - глоба в размер 10% от стойността на возилото, като стойността се определя от лицензиран оценител, избран от МВР(хонорарът, естествено, се заплаща от виновния). - Ако собственикът не е знаел - съд за кражба на автомобила и минимум 6 месеца в затвора. - Ако е негов - обръщаме се към т. 1 с глоба 20% от стойността на МПС-то. Хайде да видим тогава мис силиконки и подобни индвиди дали ще летят като безсмъртни по нашите калпави улици!

е па Красимир Райков е шофирал нощем: до село Разлив с 240 км/ч по стария път София - Варна, а с 260 км\ч - по автомагистрала ,,Хемус" при пътен възел Ябланица в посока пътен възел Джурово, според бенетенюз, живи + здрави

лека-полека си вървим към саморазправа с такива "състезатели", оти г-дата пУлицаЙ са активизирват само и единствено кат станат МНОГО публични резилите на разни отрепки кат тоя

Само за сведение на тези с високите скорости , след 120км/ч задкормилното устройство е само свидетел на ставащото . Казвам го от опит.

Правешки беК!

селска забава с 3 букви - БМВ

Кроминално проявен, с десетки глоби и сега ...... му съставили предупредителен протокол. Т.е. ще седи на свобода докато убие някой. След което ще излязат разни отрепки по телевизията да обясняват как обществото и държавата са виновни, защото не са осигурили писти на младежите да си пробват колите.

Тия глоби изобщо нямат възпитателен характер, от което следва. че полза няма. За това, при толкова нарушения няма ефект от глобите, съответно трябва да му се отнеме лиценза завинаги!

Мамин Фончо...оправия няма

а нещо конфискация БПГ булгар пътно говедо може да разбере само от конфискация, той гъз дава в затвор влиза само и само да запази Кинтите!

А защо не са му взели книжката 5 пъти досега? Какви са тия смешни глоби? На третия път като го хванат с превишена скорост защо не му взимат книжката поне за 1 година? Егати смешната държава

Хем се излагат, хем се хвалят. Сбъркана работа.

И тръгнало нашето дебилно правителство да осъжда изборите в Русия, горко ни

След 7 акта и ч8 фиша санкциониран с 20лв.? е така ще е като го оставят на пътя, а иначе това сие рецедивист отвсякъде.

Прави ми впечатление, че на едната снимка стрелката е преминала максималното изписано на циферблата. Като правило скоростомерите са над максималната скорост и най-вероятно има я чип тунинг, я нещо друго. Което сигурно също не е легализирано.

На Тато може.Там си е у дома и може да си джитка както си иска.Шегувам се разбира се.Няма лошо че се самоубива но обикновено убиват и някой друг.

сперма, баце........

На такива директно отнемане на книжката до живот.

И колата, задължително! Може и малко и при мен в Сибирските ми колонии...

обаче, ако някой пешеходец притича по зебрата, ще стане политически въпрос...

Всички медии ще цитират трите имена на пешеходеца и сникмата му ще е на първите им страници поне една седмица.

Това, не е ли ОПИТ за убийство на повече от едно лице?

Книжката отдавна трябваше да е отнета и вече да е в затвора. Но явно си плаща на когото трябва. А като убие някой невинен ще кажат, че не го познават

! Ще кажат, че е познат на полицията.

Нямало ли,нямало ли пилоти? Формула 1 ,Здравей!

От правешките полицай познавам един - Маринчо - бяхме заедно в Камбоджа - как не го е гръмнал не знам, на нас бившите камбоджанци не ни трябва много време да бавим такива нагли копелдачета ...

Или тоя твой познат не е бил в Камбоджа ,или не си прав ,или той вече се е "облажил" и се е научил какво може и какво -не !

Разбира се че е бил - бяхме заедно в Камбоджа Не знам да се е облажил, не е такъв човек. Но може би сте прав - научил се е какво може. Но това не пречи да иска да му пусне един между очите.

Тоя защо има книжка?

Водачът е установен, а името не е оповестено. Пак си играем на криеница. Крием лошите, а ако някой е унизен, пребит и ограбен - трите имена и адреса му са веднага на разположение на читателите! С 18 фиша и 7 акта и 0 грама мозък Доживот да се отнема книжката на такива и да лежи ефективно за назидание на останалите "смелчаци"!

Такъв един просто не трябва да живее между хората. На някой пуст остров и да се оправя.

Браво, юнак балкански! Стрижене нула номер и на фронта в Украйна, да му мине мерака за геройства!

Допълвам - има право да си избере на коя страна да се бие ;)

и да избяга в Русия.

Минуса, ако няма крути мерки, вкл. и неприятни, няма да има назидателния пример, съответно въздържане от подобни простотии. Днес, ако му се размине това, утре ще реши да убие някой - ей-така, щото знае че ще му се размине. В правото има постулат, който нашите пишман политици забравят - не е важен размера на наказанието, а неговата неизбежност!

Другият път, дано уцели някое дере с 260 км/ч, за да не реве някой невинен човек....

с в секунда 72 метра и монтирани крила + работещ ауспух - да хвръкне че там в небето видимо няма препятствия, живи + здрави

Всичкото е много хубаво, написали са му нов акт. Само липсва информация колко от тези фишове и актове са платени. Най вероятно нула. Защото ако беше платил даже и половината от тях едва ли щеше да нарушава правилата толкова арогантно.

18 фиша и 7 акта ... и тоя си кара... кат сгази деца ще има малко "олеле' и после пак нищо ... децата на бъглария- курбан за луди , мангусти и политици ! ...

Някой лев на съдията и прокурора - и ще е с присъда "мъмрене" или в краен случай "условна 6 месеца".... мила родна картинка - а, и не забравяйте пак да ми блокирате компютъра

Ти наистина си за блокиране.