Тихомир Безлов: Петър Христов вероятно е убит със снайпер

Петър Христов вероятно е убит със снайпер! Комуникацията на МВР с медиите е професионален проблем, коментира пред БНТ Тихомир Безлов.

Обратно в новината

Коментари - Тихомир Безлов: Петър Христов вероятно е убит със снайпер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

уш бизнесмен а вече бивш...

крушата и него така го святнаха.... професионално.... най после да дойдат професионалистите и да свършат нещата както трябва...

БРЦК

Наил беха намерили гилзите бе? Какво има да предполагат откъде е стрелял?

А преди години Драгалевския Крадец го "гръмяха" с бомба, ама хвърлена на улицата, вместо в двора му. Защо едни ги стрелят със снайпер, а други с кьор-фишици, просто не ми е ясно ?Едва ли и на службите е станало ясно.

Много умници тук, и не могат да разберат обикновен български език, само спец. термини разбират. "Със снайпер" означава, че на огнестрелното оръжие е имало оптически мерник.

Има ли значение с какво оръжие е убит. По важно е какви са причините,защо точно преди откриване на Европредседателството.Кой има интерес да клати държавноста?

Точно преди председателството е случайно съвпадение, което е ясно от само себе си. Председателството е елементарно и незначително за състоянието на българите действие.

Вероятно не е убит от снайпер, а е пил сода... Най-вероятно е уцелен от снайперист.

Явно не всички коментари се допускат- за кого е удобно това?

с удоволствие бих ти вкарал 6 грама в тъпата кратуна

Убит е със снайперски арбалет със заглушител.

...от маслен филтър, бе! Много е важно!

Тоа па,със снайпер!Никви такива, убит е с онова чешкото за което се чудиш имали цев нема ли и то със 20 куршима, 10 от които в главата МЕЖДУ ОЧИТЕ и то от 50м.Така казаха "експертите".А аз казах че е поне двукратен световен и олимпийски шампион по стрелба,не знам с кво оръжие.Ма и тва не е малко,щото можеха да кажат че е застрелян с теа женските пистолетчета дето като си свиеш пръстите и не се вижда нищо,от 300м,а що не и с воден пистолет.Но не се заблуждавайте, другарите от НМ не са идиоти. Идиотите сте вие.Заради вас БГ и вашето слабоумие и днес у милицията са активните борци против фашизЪма и капитализЪма или в най-лошия случай техните деца.И те ше ви приказват секви глупости.Кво значение има кво приказваш на едийн дебил.За него е все таа.Така че не се сърдете на другарите от НМ.Тя е създадена за да пази актините борци от вас,а вашата работе дебили е да плащате масрафа за това.А за тоа хубавец, да не ви пука-убили са го тези които от 73г са се самоувластили да убиват в БГ.Само те имат таа превилегия.А и те са му началниците на тоа от снимката,те са му дали тези "бизнеси" и си знаат що е требвало да го утрепат.

А бе как се пише "прЕвилегия" или "прИвилегия.Май е и с И.То не че има некво значение.След като сте народ от дебили едва ли това да ви интересува особено.А сте народ от дебили-98,75%-документирани на последните два избора,когато можехте да ИЗБИРАТЕ,а не само да пуснете една хартийка в една кутийка.Ама нали сте дебили,не разбрахте за НАЙ-ДОЛНОТО КВАДРАТЧЕ.И сега се чудете що теа от НМ в ПЛЮЯТ В ЛИЦАТА с обяснения като за тоа селяндур или за случая в нови искър.

тая смад на територията са шуробджанаци на ченгетата и техни покорни слуги, бегай далече от тая кочина

пише се прИвилегия, пише се "някакво", пише се "тези" и "този", Нови Искър се пише с главни букви, но за пунктуацията... ще отнеме много място. Не се заяждам.

Вероятно убит със снайпер !!? Центърът за налагане, пардон изследване на демокрацията е експерт по всичко. Сорос пари дава, но акъл не дава. Дава само наглост и неуважение към професионализма. За какво му е на атентатора снайперска пушка за да стреля на 20 метра ? За да върви преди и след изстрелите по улицата с метър дълго оръжие и всички да го видят ? И къде Безлов е виждал снайпер с пистолетни патрончета 9x19 пара ? Убиецът си е знаел работата - картечен пистолет, 8 изстрела, после оръжието в раницата и бегом. Защо трябва да е снайпер, за да удовлетвори момчешките представи на някои, почерпени от американските филми ?

какво има д се чудите някой от жертвите на тоя гнусен комунистически мафиот е решил да си отмъсти, платил е 10 000 евро и са го очистили

Мир на праха му. Уж симпатизант а е известен с прозвището касиера на Цветан Цветанов, негова дясна ръка и основен спонсор на ГЕРБ във Велико Търново!

Куршумите по бизнесмена Петър Христов са - 4 в гърдите и един в главата! Криминалистите ПРЕДПОЛАГАТ, че стрелбата е станала от близък строеж !!!!!!!! А ЗАЩО НЕ И ОТ ДАЛЕЧЕН?! ЗАЩО СЕ ВЪРЗАХА НА СЧУПЕНОТО СТЪКЛО? ЕДВА ЛИ С КАРТЕЧЕН ПИСТОЛЕТ БИ ИМАЛО ТАКАВА КОНЦЕНТРАЦИЯ НА ПОПАДЕНИЯТА !

Не предполагат, а има свидетел. Един строителен работник. И от 20 метра разбира се, че могат да се вкарат 8 от 8 патрона в ръстова мишена ! Откатът на картечния пистолет е малък, патроните са пистолетни, с малък импулс. Има и сгъваем приклад. С добро прикладване, фиксирано разстояние и малко тренировки става, както виждаме.

Мастодонт в прането на пари и усвояването на евросредства за абсолютно всичко. Основна фигура в Герб за региона. Личен приятел на Цецо и Борисов. Тежка загуба.

Никога няма да разберете истината. Тя истината е дълбоко погребана в политическа партия ГЕРБ.

Безлов иска да каже, че полицията лъже, така ли? И за трите криминални случая! Така ли? Министъра ще го опровергае ли?

ха сега да видим, от къде росен е купил снаипер и дали са му издали касова бележка.

Какъв Росен бе, момче, бъркаш нещо събитията?!?!?!

Да беше се запознал с фактологията преди да се изказваш неподготвен. Според полицията е имало няколко изстрела, от които един е улучил. Снайперистите обикновено стрелят по веднъж, и не дават 30 минути аванс.

показа, че на ПОЛИЦИЯ И ПРОКУРАТУРА НЕ БИВА ДА СЕ ВЯРВА. Защо кремират тялото , а не го дадат на близките? Това решение е взето не от близките , а от НАБЛЮДАВАЩИЯ ПРОКУРОР СТРАШНОТО Е , ЧЕ ЕДИН ПРОФИСИОНАЛЕН УБИЕЦ СЕ РАЗХОЖДА НЕОБЕЗПОКОЯВАНО , а още по страшното е че с оръжието което притежава /СНАЙПЕР/ МОЖЕ ДА ПОРАЗЯВА ЦЕЛИ НА ГОЛЯМО РАСТОЯНИЕ!

Мотивът "ревност" изглежда безкрайно смехотворно. Убийството на 6 човека е по-скоро наказателна акция. А несретникът, когото самоубиха и натопиха да опере пешкирите е просто бушон. Много вероятно е никога да не узнаем истината, и за двата случая. Някак странно съвпадат по време. Вероятно някъде е станало късо и бушоните горят.

пука ми.

как е убит няма значение, важното е че един комунистически феодал си получи заслуженото, скоро идва ред на следващия мафиот, това е единствения начин да е отървем от тия сволачи

начин, горко ни. Правилният начин е да има държава, която да си върши работата, а не да чакаме бандитите да се изтребят взаимно. Колкото и да се избиват, все някой остава за семе, като плевелите...

бандитите са държавата

И все пак е нещо не е убит със сопа . Да ви имам малоумните изказавания.

Браво, Безлов! С изказването си за снайпера ти откри топлата вода. На какво ли словоблудство са готови някои дежурни коментатори, само и само да поддържат медийното си присъствие?!

ЧОВЕКА РАЗСЪЖДАВА, а не повтаря като папагал лъжите на МЕДИИ контролирани от ДЕБЕЛОГЪЗИЯ бизнесмен. За съжаление казаното от Безлов е жестоката истина!

Съгласен съм за медиите на дебелогъзия бизнесмен, но продължавам да твърдя, че казаното от Безлов е чисто словоблудство, т.е. празнословие. А и претенцията Ви от последна инстанция по отношение на истината е малко в повече. Някои форумци по-долу са обяснили доста аргументирано, че снайперистите обикновено стрелят по веднъж в целта, така че предположението за снайпера е по-скоро "почти невероятно", а не "вероятно".

В нашата мила родина бинеса е мутра, момче на държавна сигурност, партиец - и в парламента са големите риби. Ще се изтрепят за пустата пара и власт, монопол. Няма лек за алчността.

И къде е снайперът?! Под снайпер обикновено разбираме дългоцевно карабина. Извършителят, който се смята ме е бил засечен при оттеглянето си явно не е носел такова оръжие дори разглобено. Остава да се предполага че снайперът си стои някъде в строежа което е смешно. Просто скорпионът е може да е бил сс заглушител и оптика, но това не го прави снайпер.

И ВЯРВАШ НА РЪЖЦИ КАКВИТО СА ТЕЗИ ОТ ПРОКУРАТУРАТА. Ако някога си стрелял с такова оръжие ще разбереш, че то е за ЧНОГО БЛИЗЪК БОЙ ЗАЩОТО РАЗСЕЙМА ПОПАДЕНИЯТА При убийството от СЕДЕМ изсрела ПЕТ са в десятката и то произведени още при ПАДАНЕ НА ТЯЛОТО. НИКАКВО РАЗСЕЙВАНЕ, ГОЛЯМА БЪРЗИНА НА СТРЕЛБАТА, ГОЛЯМА ТОЧНОСТ! АБСОЛЮТЕН ПРОФИСИОНАЛИСТ. Избрал е СГРАДА , а не движещ се автомобил, ЗАЩОТО ТОВА Е НЕГОВО ПОВЕДЕНИЕ НА ИЗЧАКВАНЕ , А НЕ НА БЪРЗО И СВЕТКАВИЧНО ДЕЙСТВИЕ. Профисионалист идващ от СИРИЯ!

Какво е това "със снайпер" бе, снайпер(ист) се нарича човек,който стреля и улучва отдалече със специално снайперско оръжие (което по правило не е автоматино по серия причини). Егасимуси неграмотниците...

мога да приема, че службите не желаят да споделят с обществото точно как, кога и кой е убиец, за да не всяват напрежение и хаос. НО не мога да приема на същото това общество да се обясняват такива малоумщини, защото хора, които говорят толкова нелепости, едва ли са в състояние да разкрият истинските убийци. В края на краищата, плюят на професионалното си достойнство, ако не и на морала си изобщо.

Милицията :полицията: не могат и една риба от аквариум да хванат толко години са ЕФЕКТИВНИ и не ме занимаваи те,включете го на оф. Интересува ме живите мутри- Биби Борисов -Николай Гигов и други артисти!.

според мен евреите са го гръмнали. незнайно защо. може пък да разчистват хората на сорос. ако е бил от хората на сорос.

Има ли значение, важен е резултата,-ако беше риба щеше да е с харпун!

КОЙ е Тихомир Безлови защо той трябва да ни превежда в комуникацията с МВР? Отговор: Платен критикар, който от сутрин до вечер ръси глупости! Какъв снайпер, какви 5 лева?!? Той ли е извършил огледа? Той ли е иззел гилзите? Той ли и извършил аутопсията на Христов? Не, нали? Тогава, КАК реши, че оръжието на е "Скорпион", а снайпер! Платени, нагли, бездарни - Ален Делон, бе прав - съвременността, ме отвращава!!!

Явно тези които извършват огледите и "за чеп за зеле не стават" :)

Не сте прав ! Тихомир Безлов е от Центъра за изнасилване, пардон, за изследване на демокрацията. Сороски грантолап. По презумпция демократите са най-най-умни от всички. Стоят над всякакви професионалисти, хора със здрав разум и далече, далече над обикновените хора !

Гледал съм ,че снайперистите стрелят прикрити ,сравнително отдалеч,а в този случай съобщиха ,че е стреляно с късо автоматично оръжие за близък бой!? Баси кашата!

Простреляният, застрелян ли е, или просто е прострелян?

Отстрелян е...!!! Дааа...!!!

Егати и снайпериста!Стрелял е сто пъти като на панаирджийско стрелбище.

Но важното е че си е свършил работата и още не се е самоубил. :)

още един преуспял ,,бизнесмен,, ...неуспял да ,,оживее,,...!!! поне загина по ,,армеиски,, от куршум...а други ,,инфаркт, автопроизшествие,самоубити...!!!

Дежурният Безлов,който освен банални клишета,така и не роди една собствена мисъл,която да заяви ясно .защо изобщо все още го канят?

ТОЗИ БЕЗЛОВ, ПОСТОЯННО ОТКРИВА ТОПЛА ВОДА !!! СНАЙПЕР МОЖЕ ДА СЕ МОНТИРА, КАКТО И ЗАГЛУШИТЕЛ, ДОРИ И НА ДЖОБНО НОЖЧЕ !!!

Мутренските времена никога не са си отивали. Само методите за контрол се смениха. Ако не сработят, се прибягва до старите методи.

Ейй... писна ми от тоя живот мама му стара Бум-бум-бум-бум-бум ще си купе автомат - Хей-я Бум-бум-бум-бум-бум рекет хубав занаят - Хей-я С него ще си живея като цар С него и на пазар и в нощен бар С него и със пълнител барабар Майчицее... Калашников,Калашников Калашников Калашников,Калашников Бум-бум-бум-бум-бум тук си требва майсторлък не е прашка не е лък той е правен в Казанлък Зареди го Насочи го Изпразни го Открадни го Разглоби го Почисти го Изпразни го - А така опа Бум-бум-бум-бум-бум ще открадна автомат - Хей-я Бум-бум-бум-бум-бум старшината ни е враг - Хей-я С него ще вържа личния бюджет С него ще карам розов Шевролет С него ще свалям гаджета наред Майчице... Калашников,Калашников Калашников Калашников,Калашников Бум-бум-бум-бум-бум неприятел стар и нов аз ще пращам в Пирогов с автомат Калашников Бум-бум-бум-бум-бум тук си требва майсторлък не е прашка не е лък той е правен в Казанлък Ейй... писна ми от тоя живот Бум-бум-бум-бум-бум тук си требва майсторлък не е прашка не е лък той е правен в Казанлък Огин, дай ръчка на живота който ни мрази под нас да лази Бум-бум-бум-бум-бум неприятел стар и нов аз ще пращам в Пирогов с автомат Калашников Опаа,а така,не така,чакай,оп,нее,а така,ей т'ва е Бум-бум-бум-бум-бум неприятел стар и нов аз ще пращам в Пирогов с автомат Калашников ОГЪН !

Безкрайно се учудих, че със скорпиона са го убили от такова разстояние, както беше първоначалната версия.

като всичката им работа е "тука има, тука нема".

Тука нема, въх - и тука нема...!!! :::))) Ей т'ва е тука...!!! :::))) Дааа...!!!

че всички отстреляни са свързани били със службите.Всички до един.За това са "бизнесмени"-феодали на цели ареали.Тези вездесъщи служби,назначават си сътрудниците,но и ги отстрелват като зайци.Няма "бизнесмен"или високопоставен в йерархията в България,който да не е свързан със службите...........каквото и да значи това.Същото като в масонските ложи.

За да се скрият доказателствата, че не е гръмнат от 1 човек, а от повече. Връщаме се във времената преди точно един век когато САЩ се управляваше от Ал Капоне и неговите дружки. Може да се допитате до населението на гр. Гурково за дерибейството на Златко Баретата в момента.

Ники

Аз също се хванах за главата КОЙ е допуснал да бъде кремиран??? При насилствена смърт или даже малки съмнения за такава това е абсолютно недопустимо!!

Вие сте професионален проблем. Писна ми да ви чета умнотоите. То не беше пистолет, то не бе снайпер. И дете ще различи куршум на пистолет от този на снайпер. МВР е толкова зле вече, че просто не ми се говори. Единствения професионализъм, който проявява е ръсенето на глупости

Не е важно с какво е убит, важно е защо е отстрелян!;)

И защо толкова късно ?

Лека му пръст ама защо ни занимавате с мутренскомафиотските дела????Изкарахте го светец ама все таквиз облажили се покрай него го хвалят..Никой забогатял в България не е светец защото забогатява крадейки труда на другите и нищо със собствените си ръце не е произвел реално..

Нали уж беше картечен пистолет "Скорпион"?

анджак де,картечен пищов с оптика ползват се иновационни технологи

И с GPS :)

Абе вижте ся...МВР-то вземете се отърсете и започнете отново да търсите Роската Ангелов, че може и той да го е убил...а пък Вие нещо да сте се пообъркали, че преди това се е самоубил.....може неговия брат близнак да сте самоубили предните дни:))

Този е бил човек на, и е захлебил от, мафиотите в МВР /каза го вчера техен човек/, и поради това другите мафиоти му видяха сметката. Нормално. Мафиотите са хора на честта, и не търпят селски гяволъци.

Ники

Боката има богат опит в очистването на неудобни бивши авери. Следователно всички версии са напълно вероятни. Скорпиона е съмнителен защото е точен до 25 метра, но разстоянието е било именно такова.

Първо е уцелен с прашка - за да не мърда. После е замерян с патрони - всички сме гледали филма "Смотаняци". Така е станало време е МВР да го каже