Има нови свидетели около убийството на Петър Христов

Има нови свидетели около убийството на Петър Христов. Това обяви главният секретар на МВР Младен Маринов по време на брифинг.

Обратно в новината

Коментари - Има нови свидетели около убийството на Петър Христов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Получил е това, което е заслужил !!! Да му мислят неговите влиятелни приятелчета.

Аз вече съм убеден, че в България някой да реши да застреля човек в центъра на София посред бял ден на оживено място и пред много свидетели без маска к след това да се предаде и да направи пълни самопризнания в съда - пак няма да го осъдят, а ще изкарат някой бедняк, просяк или бездомник виновен или че е самоубийство по лични причини или психическо разстройство! И след това ше облеят цялата общественост с ожесточени спорове за Истанбулска конвенция и що в трети пол... Или ще се правят, че проверяват неща, които отлично знаят - като например кой каква кола кара, в каква къща живее и на чие име ги е завел...

Не му завиждам на тоя дето ще го набедят за пореден път благодарение на ''свидетели'' като оня ''работодател'' на самоубилия се от Нови искър..

Имате нови свидетели, дедовия. Свидетел ви беше оня от Нови Искър, ама той взе че се самоуби без да иска, та дори забрави да свали заглушителя от пистолета си от бързане. Последните 10 години, при управлението на герп, слагат само смешници за главни секретари на ченгедджийницата. Ама явно тия смешници са по-отдавна, защото един такъв в момента се изживява като министър-председател на една бананова република.

при нас ,,богат,,... умираш ,,млад,,...!!! да сте чули за ,,милионерски пенсионен фонд,,...???

подлога на руските тайнислужби и по всяка вероятност те са му теглили клема ( като Луканов,Павлов,Кюлев......)

Петър Христов беше мафиот приближен и обслужващ управляващата партия ГЕРБ . Мафията в Булгаристан си има държава. Това се знае вече не само у нас , но и в чужбина.

Това е всеизвестна тайна. Никой в региона не смеел да диша без неговата (разбирай на ГЕРБ) благословия. Даже се носи мълва, че кмета си е записвал час при него. Явно е бръкнал по-дълбоко в кацата, отколкото му е било позволено, или е взел от баницата на някой друг, и са го отсвирили. Колкото ще се разбере истината за Н. Искър, за данъчния, и за десетките други поръчкови убийства, толкова ще се разбере и за него. Простолюдието отново е потънало в мизерията си, и вече всичко е забравено.

Много бизнесмени е народила майка Б-я. И все честни. Толкова много изтрепаха и пак има.

Да си мълчат по - добре, как може ди си мислят, че ние вярваме, че ще разкрият убиеца. Дори да се предаде, ще умре от старост преди да е влязла осъдителната присъда в сила. Ако е джендар няма да го съдят понеже системата ще забие!!!

Млечно-киселата бактерия си е отмъстила , много я измъчвал с консерванти.

Гледах в предаването на Диков как е провесвал с главата надолу посред нощ футболистчета, които не са искали да подписват договори с футболния му клуб. Ама тези неща няма да ги научите в централните новини.

откъде знае?! Що за простотии - тоя сигурно се е забъркал с футболната мафия и затова са му видяли сметката, иначе няма вид на мафиот, но знае ли човек...

Ако подпишем анадолската конвенция, такива убийства няма да има. Питайте БХК.

Човек и много да е заграбил умира, и друг го замества. Да се подготвя следващият успял честен бизнесмен.

Масовото убийство в Нови Искър го разкрихте за седмица, а сега какво чакате и не обявите че се е самоубил заради любовна драма / силна привързаност към парите/ или се е събрал с лоши приятели ?

Готвят версиите , много са тегави и трудно увират.

Стига сте ни занимавали с поредния ДС-ар "бизнесмен". Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Изпълнил е поръчките на господарите си и вече им е бил ненужен.

Абе и без пари зле , ама и с много пари ептен зле.

С МРЪСНИ пари хептен зле. А иначе - какво им е на парите?

По нашенско големите пали са си се мръсни , това.

Така е, по добре здраве, отколкото пари. Ама пък, здраве без пари си е жива болест.

Разследващите си задават предимно въпроса: КОЙ Е УБИЕЦА? Техните шефове и нагоре умуват: КОЙ ЛИ ЩЕ ДА Е СЛЕДВАЩИЯТ? А свидетелите се питат: ДАЛИ НЯМА ДА СЪМ АЗ?

Много ме вълнува цвета на костюмът му на тази снимка, ама не разбрах с този костюм ли е бил облечен за срещата която е имал в деня на...

Когато служиш на дс, КГБ ,Мосад и се правиш на бизнесмен тарикат ти пращат един с картечен пистолет

А аз мисля, че закономерно е убит.

закономерно? - че не е законно, нее, че не можем да мерим за и против - не , че убийствата се случват закономерно - не, че има някаква логика в това да си бизнесмен, но с неопределн бизнес - да, може би в това виждам някаква закономерност - някои ПРОСТО ПРЕКАЛЯВАТ С БИЗНЕСА СИ, т.е. с бизнесите си - човек не може да е многостранен, отживя това време на тази комплексна личност в комунизма, но хората ламтим за много /в това число и аз се слагам/...все не ни стига...навярно и вие мислите така?

МВР разплете случая. Убиецът е установен в необитаема постройка, в която се е самоубил няколко дена преди да извърши убийството.

Работите??? Какво работите пък вие бе! Изчаквате заплатата? Щото сте работници, та не разкрихте сумати убийства последните 20 години. То изобщо дали разкрихте някое ... Пфу

когато се случват многоооо убийства /периодът от време няма значение/, как човек /държавата/ ще си върши работата съвестно и ДОБРЕ: като има някакви приоритети! Дали ще са от собствената ти съвест или написани - няма значение. Иначе е невъзможно да се върши добра работа...така че....тоя дали е на привилегирования лист - кой може да ни каже?

кога точно и как е бил там?!?

Е нали казахме "лека му тиня де". Народа го е казал "Много думи без лъжа и много имоти без мошенгия не може".

Не е ясно дали е бил офицер от руските специални части, но сега властта се оказа напълно безпомощна да разкрие дори следа от убийците и започва да представя комични предположения. Дори стигнаха до там, че заподозряха човек, който не е бил в България по време на убийството.

На снимката го раздава недосегаем, ама и него го ядат червеите и смърди.

Най-вероятно убиецът вече се е гръмнал в слепоочието, след като се е разкаял за лошата си постъпка.

В отдалечена необитаема къща - а да не забравя използвал е заглушител - разбирате защо културни хора сме

Може някой бивш "колега" от руските спецназ да му е пуснал куршума. То там е така: Ако служиш вярно получаваш медал (пример Сидеров), но ако кривнеш получаваш директен пропуск към подземното царство.

Свидетели бол , убиец йок. Да посочите някое разкрито поръчково убийство от вас , ей така да се похвалите.

холандец, дето гръмна Самоковеца брои ли се? И ние се сетихме, че е той

на Кръстника !

Но свидетелите щели да проговорят само ако приемем втората кабинка и истанбулската конвенция каза цацаров

се окаже битов инцидент - любовника на жена му

silvia_v_dimova@abv.bg

Може и любовницата на жена му или неговия любовник ;)