Христо Иванов: Третият мандат е кризисен

Политическите сили не са съзрели за дълбока промяна, казва той

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Иииии дълбоката промяна няма да дойде от ДБ, не се притеснявайте!

Добре, че не го даде на вас президента, сега нямате отговорност и можете пак да плюете и критикувате на воля - това, което правите най-добре

От ДБ направиха всичко възможно да се предложат, защото знаят, че на следващи може и да не влязат просто!

Абе Бойкикиев ти ли говориш за правов ред и корупция, след лато се имаш с Маджо и ползваш Конституцията на Тодор Живков?Не тр ли е срам че те назначиха за министър на правосъдието без да имаш ценз!Със стари ...., нов бардак не се прави!

Христо Иванов е един достоен внук на дядо си. Потърсете "кой е дядото на Христо Иванов" в Google и разпространявайте за да се знае.

...че нали ти ни вкара в тези 3 кризи бе пън...

бреиииии и кое му е кризисното

Демократична България" има несъмнено ясна програма за това, което е да спрем разследванията олигарсите защото затова са ни платили

Стой си на Росенец.

Тези тъпаци хем се дистанцира от "статуквото",хем чакат от него подкрепа.Няма как уличните мутри да дават наклона.

Необоснованото Желание за главен прокурор, неповторимо...

Да бе, да искате реформа на съдебната система и ще се борите с корупцията и затова гласувахте мораториум на конфискациите, защото сте ортаци на олигарсите и на такива, като Маджо.

Толкова сте нещастни, че направихте ГЕРБ единствения смислен политически субект.

При три паса ще следва ново раздаване и тогава дб и мутри вън може да са аут.

Не бе Ристьо. Четири са. И четвъртата е в главата ти. Помияр.

защитава ДБ. Защо толкова бърза да променя съдебната система. Много ми съмнителен този Хр. Иванов. Ако някой знае отговорите на тези въпроси, нека да ги каже.

Ами защото защитава интересите на Прокопиев,Божков,Маджо, Банев Цв.Василев,Бобокови,Арабаджиев

България има най-добрата съдебна система в ЕС. Тук няма осъдени за корупция, защото няма корупция. Всички но завиждат! Това е истината. И сега искат на сила да променят съдебната система.

Пази ни Господи от гноми с генералски пагони и дървени човечета с големи носове.

Кой сорос и капитал ли ще правят промени или ДПС

Този Христо голям гадател се оказва, лошото е, че само глупости приказва.

Разчитаме на вас.Никой не доживява реакцията на ИТН Защо така бърдо върнаха мандата- услуга на ГЕРБ,за да те се приемат нови закони,можеха да забавят 7 дни Защо? Питам аз - обикновен човек,който е гласувал за промяна.

И какво очакваш да се промени?

БЪЛГАРСКИЯ МЕСИЯТА СЕ ОКАЗА МЕНТЕ !!!

Оставка. Какви обещания даваше, а клекна пред чалгарите и се молиш на Славчо. Това ли ти е промяната. Я се разкарай

СУВЕРЕНА СЕ ЛЪЖЕ, НО НЕ ТОЛКОВА НАГЛО !!!

Ристе тебе някой те Клати грозно не можеж да се усетиш щото си смотаняк

Човека изпълнява политически поръчки на мафията. Затова се е зациклил на тема съдебна система.

Христо, Мая, Татяна, Хаджигенов, Слави, Тошко, Бабикян и прочие - прекрасен кабинет. И моля да изберат Мая Картечарката за министър-председател. Бог да пази България.

А не!!! Нека си стоим с Лойко - 160 килограмовата свиня, която се търкаля до чекмееджето с ппачки евра, кюлчета и пищова му. А ти отиди да МУ ДУХАШ, за да му доставиш удоволствие, той ще те оправи в дупарата с 200.

Джендарите тихоо

Чалгар с увредена майка ни дава съвет. Са, са, са

Как ги избрахме тези боклуци, хора!?!?! Вижте какво правят! Няма да има мажоритарни избори, но президента ще назначава цик, "след прозрачен конкурс". Ще махнем ограничението за изборни секции в чужбина, за да може ДПС да вкара още 20-на депутата. Законопроект за спиране на производствата на кпкомпи срещу Банев, Минчо Стайков, Прокопиев и Арабаджиеви, общо към 3 милиарда откраднати от българите пари...Народното събрание ще избира главен прокурор, въпреки, че това противоречи на принципа за разделение на властите... Как можаха да излъжагбтоклова хора тези подлежи бе!?!?!?!

Не са излъгали никой, защото те толкова и разбират. Харесали си Славчо, щото известен и говори като селтак от ТВто. Кеф ти диалект, кеф ти простащина.

Партиите на НЕДОВОЛНИТЕ, могат да направят Правителство САМО с участието на БСП. При нови избори, САМО след ДВА месеца, Борисов и турците пак ще вземат властта. Искам да Попитам Христо Иванов и Слави Трифонов и партиите- ""ДБ" и "" Има такъв народ""- за какво дойдоха ??? Да махнат БОрисов и АРАБСКИТЕ маски и да ОЗДРАВЕЯТ българите и да имат РАБОТА и Пари ?? Или дойдоха само да ГУБЯТ времето на избирателите ??? За ДПС гласуват турските МАФИОТИ. След 1990 г, турските мафиоти от ДПС не са имали по- малко от 10 % от гласовете на изборите. Българите гласуват за РАЗЛИЧНИ партии, но Турски ШПИОНИ и МАФИОТИ, винаги си гласуват за ДПС.. А за Боклук БОрисов и ГЕРБ гласуваха разни турци и Крадци и Измамници в Данъчното, Митнциата и Полицията.. Турците са във властта и дори и така наречените Патриоти НЕ можаха да ги ИЗГОНЯТ, щото Боклук Борисов ГЕРБ подкрепя турците. Така че, колкото и избори да има, турците ВИНАГИ ще влязат в парламента и БОрисов с партията му ГЕРБ. За да НЕ влязат в парламента- ГЕРБ и ДПС, трябва да ЗАКРИЯТ тая турска партия- ДПС и да ИЗГОНЯТ всички турци и мошеници на Борисов от Данъчното , Митницата и Полицията. Тия пак ще ходят да ГЛАСУВАТ, щото си ВЗИМАТ заплатите.. Обаче за партия "" Има Такъв народ"" и за "" Демократична България"" гласуваха БЕДНИТЕ и болни българи.. Както и СЛави Трифонов е болен сега... Тия НЕ могат да ходят да гласуват на всички избори и НЯМА да гласуват постоянно.. Ако Партия "" Има такъв народ"" и Демократична България"" искат пак да ВЛЯЗАТ в парламента, трябва да ИЗГОНЯТ мошениците на Борисов и АРАБСКИТЕ маски и всякакви ДЯВОЛ- маймуни- негри, които Борисов пускаше да ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ и да ни крадат парите и Работата. Партиите"" Има такъв народ"' и ""Демократична България"" могат да направят правителство САМО с участието на БСП... Или правиш правителство с тях, ИЛИ след ДВА месеца, при нови избори, НИКОЙ няма да помни тия които бяха избрани за депутати в сегашния парламент.. Никой няма да си спомня тая партия- "" Има такъв народ"".. ИЗБИРАЙ ???? При нови избори, САМО след ДВА месеца, Борисов и турците пак ще вземат властта. ВАЖНОТО е България да РАСТЕ и българите и да имат Пари и Работа и да са ЗДРАВИ..

С машинен вот и видеонаблюдение ГЕРБ се смъква с 7-8 пункта.

Ти ли продаваш машини за гласуване ??? Всяка партия може да прати представители в Избирателните секции... Но, ако гласуването е с машини, БОРИСОВ и фирмата, продаваща машините, ще ЗНАЯТ кой за кого е ГЛАСУВАЛ. Гласуването НЯМА да е анонимно..

Само да спомена, че герб на предните избори премахнаха дпс от директната власт. Де факто герб, воля и патриоти бяха на власт ЗА ПЪРВИ ПЪТ БЕЗ дпс. А вие каквото си искате влогвайте. Може и да се посъбудите. А пък на морето пред едни сараи някой кряскаха срещу дпс да "поделят баницата", а Доган нищо не казвайки кимаше одобрително с глава. Скоро ще иамт и властта да поделят баници. Не сте го видели това нали, не го и схващате нали?

Този е дърдорко и шменти капели, с един остен по-голям от другите. Ще мине по реда си и няма да остави никаква следа.

Внасят. Сега искат да спират производствата на кпкомпи срещу Банев, Минчо Стайков, ПРОКОПИЕВ и Васил Божков!!!! Ще има неограничен брой секции в чужбина- разбирай в Турция, президента ще си избира ЦИК, ще гласуваме с машини, единствени в цивилизовани свят..Народното събрание ще избира главния прокурор....Майната му на принципа за разделение на властите.... Въобще обслужване си зависимостите и даже не ни е срам!!!!!"

тупан, Резиденто, бе. Аре, да дава опърпаната папка на Курцелия и БСП да яхат метлата с правителство в коалиция с фес Бей. Тъкмо, след един месец ще знаем чии кратуни да трошим.

Мая днес почти оскуба Корни, но на Христо му е по - трудно да направи същото с Бойко и Гешев по обясними причини.:)

Промяна, статукво, принципни коалиции! Христо, хората искат работа, а не циркове! Не може да се прегръщаш и гласуваш с Мая и Хаджигенов и да те припознае десният избирател! Сори, загуби ме!

Христо, беше надеждата на истинските демократи, а се оказа един неуверен, обиден юрист и прехвърли личната си посредственост върху партията с неуместните инатлъци в услуга на нездрави интереси! Хората дори пърфонмънса с лодката ти бяха простили и ти гласуваха доверие с идеята, че ще се възроди истинското дясно, а ти като някой плъхок подаваш мустак от дупката и гледаш накъде ще задуха вятъра, че да завъртиш опашка, жалко!

Ама да знаеш, че Христо никога не е бил надежда на истинските демократи, поради простата истина, че не е демократ а комунистическо мекере!!!! Няма как той и ген. Атанасов да са лицето на Дъ и Бъ и това да е демократична или консервативна партия!!!! Днес Христо Иванов каза, че ще мислят дали да подкрепят Румен Радев за нов мандат?!?!?! Как така консерватори и демократи ще подкрепят кандидата на БСП, подкрепен от ДПС?!? Това демократи ли са? След като внасят законопроект за спиране на производствата на кпкомпи срещу Банев, ПРОКОПИЕВ, Минчо Стойков, Арабаджиеви и Васил Божков - това демократи ли са?????

Време е Да България Да по-разреди личния си състав от бивши бкп-партийци,за да получи така желаната подкрепа от лутащите се демократични десни хора.Коалиция за всеки с десен глас.

С ВАС СМЕ ПИЧОВЕ, ОТСТОЯВАЙТЕ ПОЗИЦИИТЕ СИ ЗА РЕФОРМИ И САМО НЕ НИ ПРЕДАВАЙТЕ

Иванчева, ти ли си? Само плюеш и пишеш от затвора срещу Борисов от сутрин до вечер. Не разбра ли, че и с него и без него пак ще търкаш наровете още 18 годинки. И кучетата и котките в “Младост” знаеха как крадеше с гъза си. Твоята безгранична алчност те погуби. Както и Черепа, ако си беше плащал данъците щеше да има и за държавата и за него, а и колекцията щеше да си е още негова. Всичко е от алчност.

си безработен, мургав, с основно образование /незавършено/ от с. Долни Цибър, Монтанско, Северозападнала България ти е простено да си толкова плиткоумен. Ако не .... Е, хайде да не обждам говедата.

Партиите на НЕДОВОЛНИТЕ, могат да направят Правителство САМО с участието на БСП. При нови избори, САМО след ДВА месеца, Борисов и турците пак ще вземат властта. Искам да Попитам Христо Иванов и Слави Трифонов и партиите- ""ДБ" и "" Има такъв народ""- за какво дойдоха ??? Да махнат БОрисов и АРАБСКИТЕ маски и да ОЗДРАВЕЯТ българите и да имат РАБОТА и Пари ?? Или дойдоха само да ГУБЯТ времето на избирателите ??? За ДПС гласуват турските МАФИОТИ. След 1990 г, турските мафиоти от ДПС не са имали по- малко от 10 % от гласовете на изборите. Българите гласуват за РАЗЛИЧНИ партии, но Турски ШПИОНИ и МАФИОТИ, винаги си гласуват за ДПС.. А за Боклук БОрисов и ГЕРБ гласуваха разни турци и Крадци и Измамници в Данъчното, Митнциата и Полицията.. Турците са във властта и дори и така наречените Патриоти НЕ можаха да ги ИЗГОНЯТ, щото Боклук Борисов ГЕРБ подкрепя турците. Така че, колкото и избори да има, турците ВИНАГИ ще влязат в парламента и БОрисов с партията му ГЕРБ. За да НЕ влязат в парламента- ГЕРБ и ДПС, трябва да ЗАКРИЯТ тая турска партия- ДПС и да ИЗГОНЯТ всички турци и мошеници на Борисов от Данъчното , Митницата и Полицията. Тия пак ще ходят да ГЛАСУВАТ, щото си ВЗИМАТ заплатите.. Обаче за партия "" Има Такъв народ"" и за "" Демократична България"" гласуваха БЕДНИТЕ и болни българи.. Както и СЛави Трифонов е болен сега... Тия НЕ могат да ходят да гласуват на всички избори и НЯМА да гласуват постоянно.. Ако Партия "" Има такъв народ"" и Демократична България"" искат пак да ВЛЯЗАТ в парламента, трябва да ИЗГОНЯТ мошениците на Борисов и АРАБСКИТЕ маски и всякакви ДЯВОЛ- маймуни- негри, които Борисов пускаше да ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ и да ни крадат парите и Работата. Партиите"" Има такъв народ"' и ""Демократична България"" могат да направят правителство САМО с участието на БСП... Или правиш правителство с тях, ИЛИ след ДВА месеца, при нови избори, НИКОЙ няма да помни тия които бяха избрани за депутати в сегашния парламент.. Никой няма да си спомня тая партия- "" Има такъв народ"".. ИЗБИРАЙ ???? При нови избори, САМО след ДВА месеца, Борисов и турците пак ще вземат властта. ВАЖНОТО е България да РАСТЕ и българите и да имат Пари и Работа и да са ЗДРАВИ..

"Да махнат БОрисов и АРАБСКИТЕ маски и да ОЗДРАВЕЯТ българите и да имат РАБОТА и Пари ??" /цит./. дори няма да разбереш, защо си беден. Без коментар.

За ДБ гласуват най - образованите, работещи българи от средната класа. За ИТН е по - различно

Се надупиха на Доганя с премахването на ограничения на броя секции в Турция И захвана със сеирки на Пиздин Одобриха Спуткин - шефа на комисията в парламента е ДейбъБългарист

Стани е долен, а ти си гнусен!

Този представлява около 300000 олигарси в България.:)

изигра d2-d4, който ход е началният в т.нар. дамски гамбит, и...разтури фигурите на шахматната дъска. Явно не познава този дебют, водещ до двуостра игра, и изискващ много добри теоретични познания. Възниква обаче въпросът, а той въобще познава ли шахматната игра, създадена за хора с висок интелект и висока психическа устойчивост? И друг въпрос – има ли въобще нужната подготовка, знания, умения (диалогичност, дипломатичност, способност за разумни компромиси), интелект, стабилна психика, добро здраве, за да се впусне в голямата политика? Защото всеки умен политик ползва още първия успех, за да започне да реализира предизборно анонсираните си цели. Защото е казано – по-добре врабче в ръцете, отколкото гълъб в небето. Съвсем сигурно е, че учиндолецът дълго и тъжно ще наблюдава гълъба в небето, но врабчето вече безвъзвратно ще е отлетяло....

D2-D4 е любимият ми ход, с който винаги съм печелил.

Христо маджов се загрижил за Божков и Прокопиев , затова бърза да разтури специализирания съд

Закриването на спец-прокуратурата трябва да стане от лигитимно ново правителство и парламент. Този парламент, който се очертава да има живот 10 работни дни не е лигитимен да закрива тази прокуратура и да облагодетелствава престъпните групировки. всички знаят , кой е черепа, кой е цецо василев- мутри и агенти на КГБ, поставени олигарси на комунистите. Иво Прокопиев и агнешките главички също са известни в близката ни "демократична' история.

ДПС партията партия с истински политици. Единствените които знаят защо са в парламента. Тия новите им правят екстра 100-150 хиляди турски гласа. Втора, а защо не и първа политическа сила. Благодаря ви.

Ако се въведе район " Чужбина" , това не означава ли, че около 10 мандата ще се разпределят между всички партии от гласувалите от цял свят българи?

да ти пишат минуси, но турците от ДПС винаги са най-хитрите. И оня скапаняк Доган как пък не се роди българин /не става въпрос за гражданство/.

На следващите избори: 1ви ИТН, 2ри ГЕРБ, 3ти ДБ, 4ти ДПС, 5ти БСП. ИТН + ДБ 131 депутати.

Слави - 240 депутата и само тогава ще прави правителство...

Може да му дойде акъла и да проумее, че му стигат и 121.

Почвай да пишеш кабинета - Слави, Тошко, Годжи, Ванката и т.н /съжалявам, но не знам името на шефката на балета - да се брои за номинирана за някакъв министър/. Ше ти скъсам гъза върху червено ферари.

днес следобяд е забелязана в президентството. Задкулисно са се договаряли с Радев за третия мандат.

Да го даде на БСП ли?

пак на ГЕРБ, че другите лаладжии не стават за нищо.

Абе, ти не разбра ли, че никой ти няма доверие? Затова взимаш по 27 депутата. Докато си рамо до рамо с Мая Костинбродска дето предложи Делян Пеевски за шеф на ДАНС, оня Хаджи Генчо адвоката на Черепа, докато си мълчиш и защитаваш нарушаващия конституцията метежника фигурант Радев , каква реформа ще правиш в правосъдието, идиот такъв?

Стига го пробутвайте тоя неокомунист или Прокопиев и при вас плаща?

цитат >> решителен план за доброволна ваксинация..??? Имали план те .. Това изобщо план ли е ? Че кой ви забранява да се ваксинирате ? Бивши министри на Боко нямат място в парламента, според мен .Бил си и си показал ,че за нищо не ставаш !

ГЛУПАК. НЯМАМ ДУМИ. МАЛЕЕЕ,,,, БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ

Ристе още ли обичаш Боко това са твои думи Ицко. Само да ти кажа че мъж дето обича друг мъж се зове педераст