17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Иванов е кукла на конци на олигарха Иво Прокопиев и всичките му действия са по заповед на червенобузкото.

Уфффф! Вземете го изкъпете този... макар, че душевно няма как да стане.

вид има тоя миндил...

ми ти, що му лижеш гъза, хак да ти е сега на езика

Брей، много поддръжници имал тоя Доган бре

ми ти се един от тях, разтваряш си бузите на гъза като си помислиш за него

1. Да България! - 27.8 % 2. ИТН - 17.4 % 3. ДПС - 11.2 % 4. ГЕРБ - 7.6 % 5. БСП + люспи 6.5 % 6. утайки - 4.2 %

Христо Иванов се надява да замени Пеевски, това е и надеждата на неговите спонсори!

Ицака пак се е развихрил с конспиративните теории

ЕДИН НОРМАЛНО РАЗСЪЖДАВАЩ..... ДОРИ ДА Е ПРЕДИЗБОРЕН ПИАР ОДОБРЯВАМ И ПОДКРЕПЯМ НА 100%

Кога най -после ще замълчат завинаги долните,тъпите и нагли мутри?

ДБ са абсолютни лицемери. Дадоха на ДПС 3 пъти повече гласове от Турция, а взели да се притесняват за ТЕЦа. Но като виждам те се мъчат да ритат по Доган, не по ДПС. Целта е да се елиминира Доган като шеф на ДПС. Кой точно плаща за това на Бойкикиев не знам.

Нечистоплътния педераст Ристето прави свирки на Пачунгера-Догана клатения фес

Ристе, гледам, гледам ти значката на ревера и виждам на нея ухилената физиономия на Иво Прокопиев. Защо така, Ристе? Значи можете да правите десант на Росенец, пред покоите на Доган ага, ама на Буджака, пред покоите на Иво Прокопиев ага , нафтата за лодките ви не стига, защо така Ристе?

Ристо Ристо недеѝ баламосва хората.Доган е човек на т.н.дълбока държава.Кажи защо радефф не закача доганя

ДейБъ, сбор от амбреажи, преброители на гущери и пеперуди и злобни джуджета, изгонени преди 25 години от политиката. Гласувайте за педалите, те са вашето бъдеще!

Е спрете го де, какво чакате. Звънни един телефон на чорапа и той ще се разпореди. Или май пак само констатации, а действия не.

Магнитски ги шамароса, но ако не си вземат поука, ще трябва и американската армия да се намеси.

...направо им е*а мамата....и този, и Мая и отровните някак по тихи станаха.

Доган е един вреден за България олигарх! Виж, Прокопиев и полезен, човеколюбив и загрижен за България и интересите на хората! Ристьо, Ристьо... Стани ти да седна аз..

Това да стоиш пред нещо като плаж, сграда вече не работи, Христо. Властта у вас хващайте се за работа.НАПРЕД ХОДОМ МАРШ!

А бе, Ристьо, а бе, Бойкикев, договорите с АМЕРИКАНСКИТЕ централи приключват на 30 ЮНИ 2021 г. Когато Нушка Енергетичката обяви, че НЯМАЛО ДА СЕ ПРЕКРАТЯВАТ ЕДНОСТРАННО договорите с АМЕРИКАНСКИТЕ КРЪВОПИЙЦИ и щяло да се търси БАЛАНСИРАНО решение, каквото и да означава това, КЪДЕ БЕШЕ бе, Ристьо?! Нещо за АМЕРИКАНСКАТА окупация да изгъгнеш?! Нушка щяла ДА ЗАЩИТАВА интереса НА ИНВЕСТИТОРА, видите ли. Българският интерес е вмъкнат за цвят...

ТЕЦ Варна от поливин година и повече си работи за външния пазар! Дали можел да бъде активиран и да поддържа резерв мисля става ясно. Доган може да е всякакъв, но е и предвидлив. Оказва се единствения, който подкара плана за рехабилитация на централата и минаване от въглища на газ. Ама с какви пари щял да го прави няма значение, защото ЕС ги отпуска така или иначе и като държавата не я еня за Мариците, поне една централа в България да остане да работи след 4-5 години освен АЕЦ-а. Щото иначе сме пълно капо. И на тоя палячо, явно това му коронния номер, защото преди изборите се наака да говори за Доган, влезе криво ляво в парламента и изведнъж забрави какво щеше да разследва. Сега идват нови избори и той пак прави селфита с ТЕЦ-а. Дооооста, доста жалко поведение. И дето викат хората, защо не снима и за американската централа малко? Там има още по-интересни въпроси за задаване?

Христо, ходи пред Американските ТЕЦ-ове. Договора би приключи на 1-ви юни но служебното правителство реши да не го прекратява и купуваме ток на цена 5 пъти над пазарната.

какво е станало

Чрез ДБ, ГЕРБ,десните, 40 НПО на Сорос и САЩ ,продажни медии,журналисти... чуждата на България държава САЩ е инфилтрирала Родината ни напълно ! Чрез 4 военни бази САЩ са окупирали България . На този фон дришлото Иванов и останалите подлоги на САЩ ни успиват с някакви си руски агенти и измислици?? Време е да си върне България обратно в български ръце.

Не слагай герб тука - те се опитаха да балансират между Русия и САЩ и американците ги изпържиха. Те не търсят баланс, те искат всичко за себе си.

Така трябва да се лъже народа, за да гласува. А кога твоите и Тошко африкански гласуваха в полза на ДПС, защо се надупи.

Смятам ,че Доган е лицето на мащабната Корупция в България. Борисов,Пеевски и сие са негови производни.

Аз като видя плевели в градината си, ги ИЗКОРЕНЯВАМ. Не се вайкам наляво и дясно. ДПС/ДОСТ са плевели, за това в конституцията са забранени. Забрана на двойното гражданство и спазване на конституцията е достатъчно за да изпистем плевелите. Какво само ми ревете като ощипани булки.

Христо Иванов винаги говори с охота за Доган, но никога не споменава друг скандален олигарх на прехода - Иво Прокопиев... защо ли?

Значи да не купуваме газ от Русия и Азербайджан, а да стоим на тъмно и студено? Предложи алтернатива де, то е лесно да дрънкаш глупости. Втечнен газ по никакъв начин не може да осигури нуждите ни, а и доставките не са сигурни.

Сега отиди се снимай и пред американските тецове, които ни загробиха за 30 години задължително изкупуване на енергията на каквато цена кажат. Тогава защо не протестира? Ако си загрижен за България, а не за господарите, които ти плащат, трябва да мериш с еднакъв аршин!

Иванов твърди,че Доган е дал милиони за Теца,но се пита от къде ги е взел.Друг пък пише,че министър на Станишев е продал Теца за един долар.Ха сега се разберете кой лъже.

Те ни закрепрепостяват към Русия, а ти, Слави Трифонов и Мая ни закрепостявате към САЩ. А и Русия и САЩ не им дреме за България, и двете си гледат единствено своите интереси. Както винаги една тънка прослойка ще захлеби покрай поредните нови управляващи, а 99% от народа ще си е на същия хал. Докато не се намери някой, който да отстоява българските интереси, а не да прокарва чужди такива за своя изгода все така ще е. Тоест, завинаги, защото големите сили никога няма да допуснат такова нещо.

Абе, Пинокио, пак ПР акции ли правим, какво толкова произвежда ТЕЦ Варна, какъв процент от енергията на България? Колко е кейовата стена на ТЕЦа и колко кораба може да поеме? Ти го направи тоя ТЕЦ нещо като Ротердам бе, че главата не те слуша го видяхме в Росенец, но глупостите ти ни идват малко в повече. Айде и ти, чимадан, айропорт и Масква.

Нещо за Буджака? Или там Маджо не дава?

С ДБ все едно не рискуваме закрепостяване?!

Тоя как не се спря по всяка тема да има мнение и да си го натрапва. Ма нали изборите идват та пак се активизира!

Мммммммм... да, има Доган има проблем! Няма Доган няма проблен! Ясен ли съм???!!!

Този ли ще ми казва колко пари и за къде са дадени? Този ли който има 6(шест) месеца трудов стаж и е изгонен за некадърност???

Ми хубаво е да се изясни какво как и защо! Но не е ли още по-хубаво да се изясни за всички, примерно и за Прокопиев и защо канала от къщата му (която също блокира малък плаж) се излива директно в морето. Освен това да се провери как така бивш министър на правосъдието и сега лидер на ДБ няма и един работен ден, изгонен е от адвокатската колегия и е с отнети адвокатски права, но в същото време получава някакви преводи от едни хубави и доста известни фондации ...

Ице, 2021а сме, няма нужда да ни плашиш с дългата ръка на Москва :) Защото виждаме сянката на Догана и на ЕрДогана

Ооо, Ицо Лодката изпълзя от дупката си.... Ристьо, нали след като ГЕРБ орязаха Доган за някои далавери покрай тоя ТЕЦ - Доган се погрижи да слязат от власт. Погрижи се да си направи протеже в лицето на на Слави Трифонов. Натисна Радев срещу обещания за подкрепа на президентските избори - и най-влиятелния човек в България отново управлява държавата... Обади се на Маджо, той ще ти обясни

Какво ми скачаш срещу ДПС? Нали вие гласувахте да има 120 секции в Турция за изборите!

Егати театъра! Не ви ли стана най-накраят ясно, че така си потдържат електората? Едните ходят в Истамбул а другите броят кинтите на Доган. Ха на бас, че след изборите ще забравят защото са на хранилка при Шиши...

Загубихте от нас 4 гласа,заради подкрепа на гейпарада, до сега винаги съм гласувал за ДСБ

А закрепостяването с американските централи? Там обаче плащат грантове и не ходиш, нали, американско мекере?

На Ристьо майка му (Мария Бойкикева) е родена в Москва и са били семейни приятели със Доган, та сигурно е прав като ги твърди нещата, щото ги знае от първо лице.

Платен от Прокопи

123

Тези 60 млн. на година кой ги дава на Доган ,бе гербавите.Вашият Толуп нали!Що мълчите скромно по въпроса!Продажници!

Ристьо,ти обади ли се на Маджо да питаш какво мисли по въпроса?Мамицата ви и болшевики,дето ни натресохте комундетата в служебното правителство.

Човек от правителството на Станишев продаде ТЕЦ-а на Доган за един долар а преди това май беше приватизиран от Кунева пак от вашите хора, доста преди ГЕРБ. И ТЕЦ като работещ с ГАЗ беше много по ефективен и по важен от работещите на въглища които замърсяват, но нали с еборихте да няма Южен Поток и затова трябваше и ТЕЦ да няма и южен поток, сега ако ще се изивнявате всички със Бойко за 30 години разбойчество....