Христо Иванов пред "Дойче веле": Преговори с ГЕРБ и ДПС, струва ли си?

Задачата на този парламент е да рестартира парламентарната република, казва лидерът на "Да, България"

Обратно в новината

Коментари - Христо Иванов пред "Дойче веле": Преговори с ГЕРБ и ДПС, струва ли си? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

грозник се готви за еврокомисар. Боже, как се срамувам от българските политици! Продажна, долна сган, без грам достойнство!

Колко Ицко е евроатлантик, но семейсрвото му е добре ситуира в евросистемите, както и на другите т.н. "управленци" задочно и временно пребиваващи в БГ. Съпругата му си работка в ЕП, имат си жилище и в Брюксел, двете им момчета учат също там. Така че бат Ицко може да се упражнява в парламата от сутрин до вечер.

Изглежда отвратително. Тези от ДБ са 100% провалени политици. Сега Иванов излиза с номера на Борисов, като няма какво друго да каже се хваща за конституцията. Ние обаче знаем, че тя е само лист хартия защоти не се спазва. К.Петков е погази и не получи наказание. Чл. 13 на конституцията забранява партии на етнически и религиозен принцип, но ДПС си съществува безметежно и върушката и краде на корем.

ЕВРОДЕПУТАТА С НОЙ–МАЛКОТО НОСЛЕ В ЦЕЛИЯТ ЕВРОгейСЪЮЗ !! ИЦЕТО СИ Е УНИВЕРСАЛНА ПАЧАВРА !! ВИНАГИ Е БИЛ !!

Олигарси дърпат конците на Христо Иванов, така че всичко се очаква от него.

Христоооо, как си гледаш мазната физиономия в огледалото, как можеш да плямпаш само за морал и правосъдие, като си лягаш за пореден път под едно одеяло с Бойко!!!!

TOIA NE MOJA LI NYAKOI DA GO UCHUKA.TOZI BOKLUK E VREDEN ZA DURJAVATA

Чудя се как изобщо в управлението на държавата ни има такиви дебили като тоя на снимката

Как се е уял тоя грозен мазник. Направо ужас

Невероятни словоизлияния без нищо конкретно. По-добре да каже защо се коалира с ПП след като лидерана на ПП е нарушител на конституцията. Или да ни обесни както как така съществува партия ДПС слен като конституцията забранява партии изградени на етнически и реллигозен принцип.

Лицето, пардон дуп ето на България. На хранилка на НПО фондации.... Гнус ме е от тоя.

Пета колона?! Струва ли си ?

ДБ са основно от Български институт за правни инициативи на Христо Иванов, който отмъкна милиони от "Америка за България" през годините с една-единствена цел - да свали Цацаров, а след това Гешев. Това е изпълняване на поръчката на Сорос - навсякъде да се слагат прокурори-прогресисти.

Толкова фалшиво създание, като жена! Резил! Съсипахте партията! Марш!

ристо хайван-ов щял да изключва/включва копчето на държавата. Много му порасна окосмяването на тоя?!

На снимката - един ухилен, самодоволен псевдо десен мравояд! На следващи избори едва ли дб ще минат 4%, а ако минат значи избирателите им хич не са интелигентни.

Диванчето е много удобно, а розите сега ухаят прекрасно.

По гадна физиономия от това животно няма Усмивка с мирис на НОВИЧОК

ПРОДАЖНО КОПЕЛЕ ДАНО ЦЯЛАТА ТИ ЧЕЛЯД БЪДЕ ПРОКЛЕТА И ДА НЕ МОГАТ ДА ИЗХАРЧАТ ПАРИТЕ КОИТО СИ ОКРАЛ ОТ ХОРАТА И ПОЛУЧИЛ ОТ СОРОС

Духовно и душевно нечистоплътна сороспия,че отгоре и грозна, готова за власт и пари да продаде народ,държава и Родина. Пълзи до Козяк, твоята ммм продажна !

Браво, Ице ! Дерзайте ! България е Европейска многопартийна парламентарна република, а не Евразийска авторитарна колония ала' Лукашенко. С дружни сили и бързи стъпки напред към Шенген, Еврозоната и по-тясна интеграция с демократичния цивилизован ЕС ! Успех !

Ако получиш повиквателна, ще идеш ли да се биуеш за Украйна или ще се направиш на недъгав, ако преди това не си забегнал в чужбина, а!?!?!?!?!?

Вместо да търка пейката в затворът, тоя смотаняк ще рестартира България. Ужас

Ако с тоз ще рестартираме парламентаризма, направо да ходим да се хвърляме отнякъде. По-комунистическо чедо от това рядко ще намериш. Човек, който като Станишев няма нито един ден трудов стаж. Нещо да е хванал да работи, да си изкара хляба като нас.

По- грозно и тъпо нещо няма от тази твар.

този Бойкикиев се е ухихил като доволна политическа к...а

Мравояд брадясал.

Блазя ви че сте в демократична държава . Само демокрацията може да позволи национални предатели като вас да се явяват на избори и да не са в затвора

предполагам като "национални предатели" имаш предвид Хросто Киро и Кокорчо, които редят списъците в чуждо посолство. Щото точно това е нац.предателство според Закона!

Лодкаря на лодката: Ама аз не исках лодката да акустира на плажа на Доган...тя сама отиде там!

Миската имаше американски джипиес

ТОР.....

от кравешки .......

Че ще управляват 4 години плюс още 4 след това знам

Каква низост и какво падение!!!! Щеше ми се да направят кабинет и лека, полека да РЕЩАВАТ проблемите на хората и държавата ,които не са никак малко!!!! След цирка със записите ИСКАМ Н О В И ИЗБОРИ !!!!!!! Матряла ПРОГЛЕДНА-този път грешки НЯМА да ими, ала бала на машините-СЪЩО няма да има!!!!! Друго също е интересно-как така се случи политици, престъпници и виши магистрати ревнаха вкупом по Гл Прокурор ГЕШЕВ?????? Дали не се бяха наговорили????? Излиза че Гл Прокурор е бил НАЙ$ЧИТАВ!!!!!!! Членове на ВСС-презадоволени с имоти 1 зам Гл покурор- милионер, политиците с имения зад граница!?!? Как така бе хора????? Стига кражби- в гробищата ли ще носите това имане??? Ще тежи на поколенията ви до 9-то коляно!!!! Господ, забавя , НО никога не прощава!!! Запомнете го!

Журналята от не бето ли падате ? Не само по думите му а по думите на всеки възрожденец . Те се гордеят че са анти демократична партия . Те наричат демокрацията дранс джендария и се захластват поКим чен ун и Путин

демокрацията е да избиеш 3 милиона цивилни в Ирак,Иран,Афганистан,Либия,Сирия,Хаити и тн, да поробиш цялата Африка икономически и целенасочено да ги натискаш надолу и дори до скоро си ги вземал за роби в странат си...добре, ти си знаеш дамо какъв урод си. Но има и нормални хора на този свят, които не искат твоята "демокрация"!

Е да помогнеш на тия народи които споменаваш да се избавят от диктаторите които са ги поробили било то и с война срещу тия диктатори за да могат тия хора да са свободни и те . Не е като да нападнеш Украйна за да я завладееш обаче - това си е империализам . И да западна Европа има минало като империи но единствената останала империя е Русия

"Единственото нещо, по-лошо от лъжеца, е лъжец, който е и лицемер" Тенеси Уилямс

Христо Бойкикиев пред ДВеле и повече няма смисъл от четене.Бойкикиев " демократа и евроаткантика" пази Боже от продажници във всички посоки и олигархични най!

То е страшно! Убиха адвоката на ПП....убиха къри.....убиха единият брат Галев..... Петков отиде спешно Урсула да му даде нареждане съгласувано с американското посолство....и те му наредиха: не се офлянквай,прави спешно правителство но не барайте Бойко.... ЕНП защитава Бойко, Меркел защитаваше Бойко, Урсула спешно защитава Бойко....хората които предизвикаха ковид и войната ни налагат спешно правителство с Бойко!!!???.... Хората наложили джендър- идеологията искат да ни притежават...хората лансиращи климатичния убиец: ел колите ни налагат Бойко и еничарите Петков, Василев....а брадата го заплашиха или подкупиха!... Пак ще хващаме байрака....

Ухилил се като пача.

Христо Иванов: 19 април 2021 "ГЕРБ са достигнали такава степен на токсичност, че всички могат да бъдат единствено срещу тях." "Големият въпрос е в какво ще се състои промяната: дали новото положение ще бъде просто поредната фасада за все същата властова реалност, при която „дълбоката държава” (задкулисието) ще продължи да определя хода на нещата" 06 юли 2021 “Необходим е обаче сериозен разговор, който изхожда от разбирането, че след като сме отделили ГЕРБ от властта, трябва да се захванем с отделянето на върхушката на ДПС от нея” “Крайно време е служебният транспортен министър да даде отговор за ситуацията около пристанище Варна и пристанище “Езерец” на Доган. Как е възложен този договор и защо на такава цена. Този човек е бил част от вземането на тези решения” 24 юли 2021 "Трябва да поставим ДПС в състояние на диета от властта и на властта на изолация от ДПС, за да се приключи с този модел“ "Ние предлагаме системна промяна. Бойко Борисов си купи безнаказаност срещу отказа да въведе отчетност на главния прокурор. Гешев е нетърпим." 28 юли 2021 "Демократична България" настоява за пълното изолиране на ДПС от разговорите за съставяне на ново правителство, като се включат няколко ясни приоритета." ""Демократична България" очаква да бъде подписано споразумение, което ясно да конфигурира едно управление, което да държи на дистанция ДПС и ГЕРБ." 02 август 2021 "Този парламент можеше да реши една стратегическа национална задача: реално да отстраним ДПС от властта. Само тогава можем не просто да “изчегъртаме Борисов”, а да разградим в дълбочина модела на корупционното задкулисие." "Иванов добави, че „единствено в името на откъсване на управлението от корупционния картел около Сараите, ДБ е обмисляла подкрепа за мандат на ИТН" "Иванов обясни, че коалицията е искала да останат успешните министри от служебния кабинет, тъй като са се доказали като бойци и са предприели конкретни действия срещу Борисов, ДПС и корупционните им мрежи." 7 дек 2021 "Първата характеристика на мнозинството, което се очертава, е, че то ще може да функционира без ДПС и ГЕРБ, без онези политически формации, които са носители на корупционния вирус. Тази карантина, в която трябва да бъде поставено управлението на страната, е важна предпоставка за започване на решаване на този проблем, изтъкна той."

едва сега ми става ясно защо се случи това, което се случи след 9.9.44 и защо е на път да се повтори

Тоя дали се е виждал в огледалото?! Близки няма ли да му кажат как изглежда? За приказките му въобще и не отварям дума!

"Задачата на този парламент е да рестартира парламентарната република". Абсолютна безсмислица! Парламентарната форма на управление в България е тотално компрометирана. Доказват го последните няколко години. Факта, че се налага постоянно да се съставят служебни кабинети е доказателство за това. Само глупак се спъва няколко пъти в един и същи камък. И този парламент, който с огромни мъки се опитва да състави кабинет щял да рестартира парламентарната република. Глупости! Христо Иванов трябва да е наясно, че при едни следващи избори картината в парламента ще е доста различна и неговата формация/ако изобщо е там/ ще е със символичен състав. Коалицията "ПП-ДБ" излъгаха много хора и ще си платят затова.

Спомням си, как тоя шебек преди години разиграваше един цирк покрай Бургас с една лодка! Беше акостирал на някакъв малък плаж, пред сараите на доган и разиграваше театър ала "Многострадалната Геновева! Дне, тоя шебек няма нищп против дпс да му подкрепи съдебната рИформа! Тя е реформа, колкото тоя шебек е руснак, но по-жалко същество рядко се среща! БОКЛУК!

Всичките тролове в сайта на прокопи лъснаха. Те си бяха ясни, но сега светнаха като усраински яйца на тъмно.

някой помни ли какво говореха тези хора преди изборите публично: "Никакъв ГЕРБ и никакво ДПС, те са крадци и раждат корупцията. Модела Борисов и Пеевски." Как се нарича човек, който първо говори едно и и дори обещава, а след 2 седмици прави точно обратното????

Нарича се Христо Иванов

Точно така... а може и просто Киро.

Най-гнусната и поврътлива политическа к.у.р.в.а е Христо Иванов... боклук лъжлив

Много хора ще са зад борда

Макар,че майка му е рускиня и партийно бе обвързан с гробарите-герб и циганията ,ДСБ нациглака-комсомолски секретар И!Костов той има достойнство за Българофил.Всочко комунистическо му е противник-от царя до пъдаря.

Тази противна комунистическа отрепка ще мре дълго и мъчително!

Отпадък

Чудя се защо все наричат Иванов - мъдър политик. Слушам го внимателно и нищо мъдро не чувам от него - приказва , приказва и накрая - нищичко конкретно и ясно. Къде го е изучил този майсторлък.

Ристето е доказателство, че мравояд и крокодил могат да създадат поколение. Ако не сте виждали курвата му, проверете.

това на снимката свинска порода ли е или рядко срещан вид маймуна в Африка??

Той е от маймуните зунго бунго от клана ДЪРВЕТА ЗА БЪЛГАРИЯ. КАТ ВЪРВИ И СЕРЕТ НА БАРАБОНКИ КАТО КОЗИТЕ. ШОПАРА ХРИСТО МУ Е НИК НЕЙМА В ДЖУНГЛАТА

Тоя Ицо Иванов е ебати и мазния тупан. Фани единия, па удари другия.