Христо Иванов оприличи управленския маниер на Слави Трифонов с този на Бойко Борисов

ДБ все още не са взели окончателно решение за подкрепа, очакват да видят в каква посока ще тръгне ИТН

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това да го беше казал в началото, не да лъжеш всички ! Кажи си искаме коалиция и експертен кабинет. Ама излъга, тия политически приказки прецака цялата идея. Жалко, че ти симпатизирах! Политиците явно са само за приказки. За действия НЕ !

Този, Иванов освен да бълва глупости друго не може.

Премиер ,избран с конкурс.И кой го избира, хора които нямат понятие от политика,но се имат за всезнаещи.Един човек,дали може да установи духовна власт и респект му личи по физиономията. Пламен Николов сигурно е добър бизнесмен и човек,но не го виждом с осонкото но лшдир.Колкото до Слави Трифонов ,с него става това което той критикуваше най яростно,а то е,че като го удари човек власта по главата се самозабравя.Не понасям Борисов,но сега ужасно ме дразни и С.Т.,който се прави на султан с високомерните си слова от дивана.За пореден път се минахме,но то нямаше и как.Сега какво стана,ИБНИ и ДА Б.я, станаха опозиция,справедлива според мен, а Бойко им гледа сеира и чака да ги резне с тъпия нож.

много тъп мравояд. крайно десен либераст. кой гласува за такива тук у нас?

Ристьо изказвайте се със другите дета мятахте рибата по площадите и се озъбете малко на дългия-той ши клекне къде ще оди

Ристе земай лодката и хуквай пак на Росенец

Сменяме един простак диктатор с друг диктатор простаКК.

Иванов, няма смисъл да давате шанс на нещо недемократично, скрито, покрито каквото е положението с ИТН и неговото правителство.. те сами ще паднат от високо след като са предприели този маниер на работа... и нищо няма да направят за БГ!

Точно Дългия ги плюе -те мислят че вали Дъжд

То е гордост Слави да те плюе - значи не си болкук като него.

Тия от ДБ май не знаят какво искат. Все едно са в детска градина. Спомням си как ДСБ прецака десните в България и даде на Борисов шанса да се гаври с нас 10 години. Просто трябва да видят какво ще направи ИТН на практика и после да реагират въс основа на реални факти

нови избори няма да има. Статуквото няма да го допусне. Кражбите продължават още поне 5 години.

А неговия по-различен ли щеше да е? Опасявам се, че на Христо маниера щеше да е още по-неадекватен!

Този, изтъкнат наследник на изтъкната, червена фамилия с какво досега е доказал че е ДЕСЕН!??- С приказки а действията му винаги са били да РАЗБИВА дясното.

Театрото което изиграхте с Медито на Росенец, говори всичко. Айде и лево!

Bikov nomer 2

Абе , Иванов, що не си ебеш майката

Що така??!?!?!? Нали депутат искаше.. Сега изведнъж пък министър... Последно какво искаш...

Цар ще е най добре!

Каква гад излезе тоя хомофилик.

По- скоро Слави действа- като чуждия цар- Сакскобургготски и неговите царедворци !! Всички с арабски маски да се МАХАТ от Магазините и парламента !!! Арабите плащат ПОДКУПИ- милиарди долари, за да принудят Европа да носи АРАБСКИ маски и да ЗАВЗЕМАТ държавите !! В Африка има ЕПИДЕМИЯ от СПИН и Африканска Чума... За да НЕ се заразиш, НЕ ти трябва да стоиш като някакъв ТЪП олигофрен вкъщи !!! Просто, НЯМА да пускаш маймуни да идват в България !!! Ако на някой олигофрен му е СТУДЕНО и при 40 градуса температура на въздуха, може да облече ВЪЛНЕН КОЖУХ, вълнена шапка, шал и маска през лятото. Но НЕ и да принуждава останалите в България да носят Кожух посред лято и да ХАРЧАТ пари за маски, вместо с тия пари да си купят ХРАНА, ДРЕХИ и ОБУВКИ !! И КРАКА може да си СЧУПИШ. НО това НЕ означава, че след това ,трябва да ЛЕЖИШ на легло ПОСТОЯННО или да ходи постоянно с ПАТЕРИЦИ, до края на живота си... След като си ОЗДРАВЯЛ, ИЗГОНИ всички араби, негри и китайци да бягат ДАЛЕЧЕ от теб и България за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ и да НЕ ни КРАДАТ Бизнеса, Парите и работата на българите. Арабите и китайците ПРЕНАСЯТ ВИРУСИ, за да ни ПРОДАВАТ маски, китайски ТЕСТОВЕ и китайски ваксини, и да ни ОГРАБЯТ. Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента и от Магазините ( Аптеките имат разделителен прозорец), а също и арабите, които Боклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми... Да бягат към Саудитска Арабия... Вече РАЗБРАХМЕ че Боклук Б.Б. Банкя-лията е Педдераз и затова носи АРАБСКА маска, както Евнух, Педдераз, Роб в Харема на араби- Мюсюлмани.. И точно затова, Фандъкова пуска групи от педдерази да се събират, да обикалят из София и да РАЗВРАЩАВАТ малките деца... Всички МОШЕНИЦИ и ИЗМАМНИЦИ, коити ПРОДАВАТ Арабски маски, Китайски ТЕСТОВЕ и китайски ВАКСИНИ, да се МАХАТ от Държавните служби- Данъчно, Митница, Полиция !!! УВОЛНЕНИЕ на всички Предатели и китайско- турски ШПИОНИ !!!

Който колкото си може, толкова открива в другите... Прокопиев не му ли е казал да не се излага толкова много?

Христо Иванов е един червен националсоциалист, който ще си отиде от политическата сцена както така наречените "Патриоти".

Значи ако е добре познат не става защото го знаем какво представлява. Ако е непознат пак не става. Нещо не ми се връзва.

Христо Иванов да не се е гледал в огледалото като премиер.

Слави, прави каквото знаеш, защото хората искат промяна! А такива стари муцуни алчни за власт, като Х. Иванов да си гледат в канчето!

Не разбирам, какъв малоумник трябва да си, за да гласуваш за тоя дебил. Казват, че в София са гласували масово за него, което говори много за капацитета на софиянци.

Еми май те е яд, че не си от София ... Няма страшно, ако почнеш редовно да ми духаш, ще те уредя със софийско жителство като при комунизЪма !!!

Видорчо ако можеш и мене да уредиш. И аз искам да се повозя на трънвай. Само че чейнето ми трака като кастанети та да не стане някой сакатлък.

ВСЛАВУН и ИТН - ИНженерингов проект на СВЕТАТА ЧЕТВОРКА : д-р р Доган,д-р Черепухин,д-р р Цветан Василев и д-р р Делян Дебелян ще получат гласовете на ДПС и БСП - партии на " статуквото" ( чиято подкрепа...от ИТН УЖКИМ НЕ ЖЕЛАЯТ) ,ГЕРБ няма да влязат в залата за да осигурят падащ кворум,а. ДЕБЪ И ИБГНИ ...тях кучета ги яли:)) И така на власт ще дойде ..НАЙ- КРАДЛИВОТО ни правителство...цели 29 МИЛИАРДА ЕВРОНИ ОТ ЕС СЕ ЗАДАВАТ НА ХОРИЗОНТА!!! ДА НИ Е ЧЕСТИТО! Продавачът на харпуни и плавници....умно умно гледа иззад очилата...жална ни майка...

Наблюдавам, че всички политически партии, коалиции и сдружения по интереси в Народното събрание, бягат през глава като се спомене Рашков като министър и в редовно правителство, въпреки че и той бе основна бухалка чрез която се получи тази подредба в изборите. Радев, пък при всяка медийна сгода се моли на последвалите юмрука му да се сдушат и да му осигурят правителство, което да върне жеста. Те на власт, а той с втори мандат. На хората на Слави евала, че не се прекършиха. Дано имат силата и волята да не се поддадат на натиска на Радеви, Иванови, Манолови, Хаджигенови и Нинови.

Просто Славчо им отделя много внимание! Огладняха минаха амен 20 години от управлението на Мавъра-лаборант и искат половината министерства с четвърти резултат от изборите ма Славчо не е глупав

Христо Иванов е единственото спасение за България на следващите избори. Няма за какво да го плюете. Бил е министър при ББ, но сам се отказа, защото ББ не му позволи да прави реформа на съдебната система. Кой друг се е отказвал сам от кокала ??? Тоя човек засега е най-надежден и читав. Славуня и глупендърите около него за политици НЕ стават ... пълен ТАШАК !!! ББ е за централния софийски. Рашков също е за там, тия палати и имоти са от корупция през 90-тте.

Пълни глупости. Събуди се, олигофрен.

Отдавна съм буден, майка ти ме събуди със свирка !

Много е послушен на АзБ и фдЛ...не ми харесва като идея. Трябва ни някой като Орбан/Ципрас, не като Макрон.

Старите муцуни в политиката трябва да си ходят.Ако беше добър защо преди не направи нищо,също и Мая,господин Атанасов,ама всички.Ей хора,те бяха на барикадите за постове и да хапнат от пицата,колкото и постна да е станала.Не ни трябват.

Това изказване от Буджака ли го получи или Маджо ти го продиктувано. Как любовно се гледате с Мая и Корнелия. Продажна комунистическа мутра

kalinvt

Росенец Черно море се вълнува весело шуми Христо Иванов гордо плува над златни вълни. Но когато там съзира Росенецки бряг бързо четата събира развя се байряк. Млади български юнаци Христо е събрал в джобовете с левски знаци от кръг „Капитал“. Горд отпреде им застана новият им вожд закани се на Догана с цялата си мощ. Искаш ли да се бием и по начин благ, та лъжата ни да мине, че си страшен враг. Доган – турчин същи отказва – тогаз Христо люто се намръщи, вика с бурен глас: - Туй го искам, не се моля: всички сте във плян. Тук се гледа мойта воля, аз съм капитан! И гласа му става страшен при тия слова, Доган бледен и уплашен преклони глава. Бърже лодката отплува към желаний край, а народа се вълнува, играта кат не знай!

Видяхме те като министър. Мисля, че и като депутат ще бъдеш посредствен Мушмурок

по скоро капут

Твоето мнение не означава нищо Вече се разбра ,че си боклук. У леву

Добър вечер, български балъци.

ИТН нарочно поставиха надуваемата кукла, или кукла на конци, Пламен Николов именно защото е познат никому и никъде и по този начин ще се опитат да прикрият зависимостите си от ДСП и БСП. Но, и този номер няма да мине! Който ходи на обяди и вечери в ресторанта “Есте” на олигарха Домусчиев, за да реди кабинети, самият той е продукт на олигарси и престъпни кръгове. В името на реалната, без маска демокрация, избори до дупка!

На Ристю му предложили да бъде министър на туриэма, эащото много раэбирал от плажове.

Славчо и Бокчо, простак до простака, мила моя майно льо!

И тоя лаладжия,лятото пи морето ,,,натрупа рейтинг,,А нали беше и ти министър и нямаше никакъв ефект,бла ,бла

Ицко що не отидеш на магистралата дето Боко ги построи ами той човека за тикива къто теб й Мая ги направи човека бе

Що не отскочиш до Росенец да те окъпят пак ?

Аматьорските номера на ИТН Наливат вода в мелницата на ДБ и ИЗПРАВИ се БГ.През м Октомври мечтите се сбъдват със 100 !!!

Кой ще ви е кандидатпрезидентът? Несериозно е да го криете?

Глупавият РистЮ с това "управленския маниер на Слави Трифонов с този на Бойко Борисов" си МИСЛИ, че е ритнал по кокалчетата Чалгаря, а в действителност му е изказал ПОХВАЛА. Ами даа...

Окончателното мнение на над 300 човека,които четоха и гледаха видеото на Фантома Славчо! Болен мозък като неговия не бива и не може да управлява държава? Нови избори ,без Славчо и Бойко. Никой няма да гласува вече за тия!!!

Ристе стига плака :) Баце вече каза, че ще го подкреи Славету :)

Наблюдавам, че всички политически партии, коалиции и сдружения по интереси в Народното събрание, бягат през глава като се спомене Рашков като министър и в редовно правителство, въпреки че и той бе основна бухалка чрез която се получи тази подредба в изборите. Радев, пък при всяка медийна сгода се моли на последвалите юмрука му да се сдушат и да му осигурят правителство, което да върне жеста. Те на власт, а той с втори мандат. На хората на Слави евала, че не се прекършиха. Дано имат силата и волята да не се поддадат на натиска на Радеви, Иванови, Манолови, Хаджигенови и Нинови.

Ристак, бегай с 200 при Иван Костов, за да ти каже какво да бръщулевиш по медиите, че съвсем изперка и се излагаш :-)

Да, Слави Трифонов е същият педе*раст като Бойко Борисов !

Господин Иванов, почитания за търпението Ви! За съжаление вече не вярвам, че тези от ИТН са си взели поука и ще почнат да говорят с протестните партии. Сега за всичко сте виновен Вие. Поне Иван Костов може да спи спокойно.

Небръсната путка с руска жилка, кво ми я навирате бе селяци

Думите и заклинанията на Слави и неговите подопечни сценаристи не струва продупчен грош. Затова и не говорят много. Събитията явно се управляват от другаде.

Плевенският шоумен е поредното поставено лице и бушон на БСП и Радев

Блуто спри се вече! Няма да ти се получи.