Христо Иванов обяви първа стъпка към промени в Конституцията

"Демократична България" предлага създаването на временна парламентарна комисия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това фалшиво избрано НС и правителство на чужда държава ли ще променя Конституцията?

Мравояд, ти кое точно си променил успешно, че прилепяш мазни пръсти към Конституцията? ОТ какво разбираш, какъв ти е трудовия стаж, какъв ти е експертният потенциал? Какво си създал с акъла си? Освен театрални сценки с оставката ала Корнела - подавам оставка, ама няма да ми е приемат, друго можеш ли? Отивай си бри бай Прокопи с твоята Надежда, барем ви тури на бариерата на завода да късате билетчета за паркинг.

Schilo

По времето на Цацаров, Христо Иванов беше министър на правосъдието. Без един ден в съдебна зала. Сега действащият ЗСВ е негов.

Това леке, чиято партия взе едва 6 процента ли ще променя конституцията?

Schilo

Я, Христо Иванов да каже, какъв практически опит има като юрист и къде!!!!

Много зависи какво точно искат да пипат там. Защото нямат нужните гласове точно за това, за което се упражняват нахалост от година.

Ристю иванов е много голям боклук!

в това безвремие очаства и лично Христо Бойкикиев! "В качеството му на главен прокурор той стана лицето на един дълъг период на безвремие, в който прокуратурата не се реформира. В това време станаха и множество корупционни скандали, които не бяха разследвани адекватно"

Schilo

Ристъо, Методи Лалов що ви би шута?

Ах, че гнусно дразнителче е този Буратино! Абе, мамин грозньо, каква промяна на Конституцията може да предложи това ялово представителство, събрано от кол и въже, бе? Я сиктир по направление село да копате! Конституция щяли да искат да променят! Вие собствения си нагаждачески манталитет не може да промените, та Конституцията тръгнали да променят! Ама немой! Конституцията ни е добра и няма нужда от промяна! Точка!

незнам, ама помня как приемаше и изпълняваше заповедите на Б.Б.

би шут ама си счупи големия пръст

Чегъртай мутрите..

Ще ми е много интересно да проверят Цацаров за участието му в сриването на КТБ.

Хората на льотчика са юридически полуръстове. Ще ни изкарат от ЕС. Докараха мизерията отново, остава ЕС.

"В качеството му на главен прокурор той стана лицето на един дълъг период на безвремие, в който прокуратурата не се реформира" Бойкикев неграмотни! Прокуратурата не може да се реформира сама бе ливада! Реформите се правят от парламента, в който кибичи и ти самия бе Бойкикев!

Долно същество, имаш ли един работен ден в живота си, че конституцията ще променяш ?!!

А може ли човек без практически опит в професията си , да обяви два имота в Брюксел и никой да не провери с какви пари.

Боклук НЕ ПИПАЙТЕ КОНСТИТУЦИЯТА. Уж да промените нещо, а всъщност ще вкарате решенията от Истанбулската конвенция, ще вкарате промени за ваксинации, затваряне и пр. ЕЙ НЕКАДЪРНИК, НЕ ПИПАЙ КОНСТИТУЦИЯТА.

Нали дългоносия затова е там. Цял живот захранван от пликове с пари.

От червени бойкокиевци не чакай да работят

Абе Пинокио видяхме какви ги забърка със закона когато беше правосъден министър! А и какво може да се очаква от човек без нито един ден трудов стаж? А не ти ли е ясно че Конституцията не се променя от комисия , а от Велико НС? Стига си изпълнявай заповедите на Прокопиев и сие!

Цялата промяна и реформа на тези слуги на Черепа и Прокопиев се състои в едно: Мъж: Да. Божков: Като го напра'име фигурант като Президента, точно клво ше ни вреди Гешев... Мъж: Да... Божков: Но моята тактика е, ти го казвам ей така, щото те чувствам близък, е първо да бутна Влади и т"ва. Един по едни. Виж, че аз не, не обръщам внимание на никой друг. Удрям само по Влади и по Бойко. Другите не ме интересуват, колкото и да се опитват да ми раз-раздвоят вниманието.

Бойкокиев, ти ли си бе дългонос крадец?

Мафията (прокопиев и сие) посяга с едно от пипалата си (хиванов) към конституцията. Няма да миряса, докато не отстрани напълно Гешев и Цацаров. Много дълбоко са бръкнали отзад на олигарсите. А на продажника иванов отдавна са обещали поста на главен прокурор, ама нещо все не става работата.

Аз обявявам първа копка на магистралата Враца - Шумен.

А на бойкокиев му порасна нослето…от боклуци какво да чакаш

Христо Иванов - най-мързеливият и калпав министър на всички времена и народи!!!

Или бързо ги забравиха тези записи на Божков или изобщо не пожелаха да ги чуят. И въпреки тях бързаха да гласуват за ПП на фигуранта радев, ДБ и т.н. Да се чудиш що за прост народ?!

Почнат ли да барат конситуцията от (про)Дай България, да сте сигурни че ще ви набутат и ваксината вътре. Като в Германия... А иначе, нито видях нещо да върши тоя спонджбоб, нито някаква реформа да прави за вече почти 3 месеца. Само говори как да воюваме срещу Русия... Абсолютна подлога, лъжец и маскара, да взима ладоката и да тръгва към Крим...

Чакай1, чакай! Кирчо ще го надмине!

Абе Христо, абе Иванов!!!! Нещо да се изкажеш за избора на Захарова???? Състезание с един кон??? Нали така говореше за избора на Гешев??? Тука що мълчиш?????

Тоя мизерник нарочно протака съдебната реформа защото няма идея как да я реализира, а около нея му се въртеше цялата предизборна кампания. Той не е виновен, толкова си може човека, обаче лешперите дето вярват и гласуват за такива...

Тоя неграмотен брадясъл плъх ли ще прави съдебна реформа? Българи - бунаци, вие гласувахте за него!

Хахаха ... нали, за да я променят тая конституция им трябват нови избори и ВНС. Баце само чака март да вдигне рейтинга с още 5% и ще ги подкрепи с две ръце

"Самият президент каза, че има проект на нова конституция." Тук е заровено Кучето !

Като ще ми правите промени в Конституцията, свиквайте Велико народно събрание и се разкарвайте! Мухльо Иванов ще ми променя конституцията, ай че нямам нерви...

Нямате гласове за промяна на конституцията Стига лъгахте хората

... да питат Мая Манолова която се начегърта как е живота без отговорности.

Куролацийката не харесва конституцията, ще я подменя със своя! "КонстиНтуция, а?! На ви на вас сега една констиНтуция!"

Ако ще се променя Конституцията, ще се свика Велико Народно събрание. Обикновеното НС няма правомощие да променя Конституцията.

Да г-н Христов точно така г-н Христов. И г-н Мирчев . Каптиран от класа . А и мистичната им лизбийка.

Разните тарикатчета си поръчват проститутки. Истинските тарикати си поръчват политици. Като Бойкикев.

Коалицията с вожд нарушил конституцията и основайки се мъдрите слова на президент нрашули я също ще пипат конституцията. Резултата ще бъде легализация на едполовите бракове, та да може К. да се вземе с А.

Половината мандат ще мине в обещания за втората половина, а като дойде втората половина ще викат: "ами то няма за кога, трябва още един мандат", а вие си чакайте съдебна реформа. Добре, че Цацаров сам си подаде оставката, че да запълват времето с локуми по темата. Все е било, ама толкова неадекватно и некадърно правителство не сме имали.

Конституцията пречи на разни НПО да си развяват коня и налагат простотиите си - истанбулски конвенции, джендъри и всякаква палач иска да посегне с мръсните си ръце към Конституцията, за да може полсе да погазят основните ни свободи и права! Не ПИТАЙТЕ КОНСТИТУЦИЯТА! Ако искате да махнете Гешев - има още 100 начина, но не използвайте конституцията, за да си измиете ръцете!!

Ристе и компания в никакъв случай не трябва да пипат конституцията. По една проста причина - аватари са на Америка за България.

"Самият президент каза, че има проект на нова конституция." Бойкикев- мъжката секретарка на "самият президент"- ще прави от България президентска република, по проект на "самият президент"

Ако вчера цацата не го беше споменал, тоя щеше да се крие все още. И сега изскача с единствената си опорка. То така се сменя конституция с некадърниците, които се събраха. Той ако беше толко кадърен Бойко нямаше да го изрита кат мръсно куче.

То друго не ми остава, освен до последно да се подигравам на умните и красивите, дето вовярваха, че този глупак ще прави съдебна реформа. Юрист, който ако се препитаваше от професията си, щеше да е клошар.