Коментари - Христо Иванов и Гюров отговориха на президента за помощта на Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДБ е сбирщина от идиоти!

Аз предлагам са изпратим на Украйна ДБ, ПП и ГЕРБ.

Ако и за България им пукаше толкова, колкото за САЩ и Уйкрайне.... равни нямаше да имат!!! Всички до стената, и по един куршум в тила - това заслужват.

Аз пък не искам продажни дебили, по команда от господарите си във войната в Украйна!

Дб, като им чета обосновката, май още не са разбрали, че няма вариант Путин да не надделее в тази война. Американците започват да намаляват също военната си помощ за Украйна. Продадоха каквото продадоха и ще оставят Зеленски да сърба сам супата, която му надробиха. Никаква работа нямаме в момента да се включваме в този конфликт под каквато и да е форма, освен хуманитарна помощ, която е по силите ни.

А и който подкрепя уйкраине - да покаже истинска загриженост като отиде там. Те ще го приемат хората.

"Ф"ащай пътя към Украйна, като искаш да помагаш. Дейба и слагачите .

*да ни бутат

Айде чакаме двамата депутати да се бръкнат в джоба и да си преведат спестяванията си на Украйна. Ма много удобно така да искат да се разполагат с Нашите общи пари. А кой им е дал това право? Бъркай се и плащай свои пари, като толкова искаш. Някой да е видял тия да са платили? Няма и да видим. Искат да излижат г.за на американците, та да се навие американското посолство да ги сложи да управляват държавата. И там вече са парите.

2022-10-25 13:01:48 Хюго Бос (нерегистриран) Аз предлагам са изпратим на Украйна ДБ, ПП и ГЕРБ.

Защо въпросните господа не вземат по една мешка и не хванат влака за Киев?

Зеленият чорап много добре разбира това, но: Или е като малко дете, напълнило памперса и не иска да го признае след всички глупости, които наговори - че Руслямска държава ще прегази Украйна за 3 дни, че Крим е руски и т.н. Или е кукла на конци - руски агент. Или и двете.

ЗАМИНАВАЙТЕ ЗА УКРАЙНА............НЕ СЕ КРИЙТЕ НА ТОПЛО В НС.......

С нашите русороби и без тях москва се е запътила към поражиние и пълно унижение от втората армия в света УКРАИНСКАТА. СЛАВА НА ВСУ!

и кой го казва това ... полуграмотен дебил гласуваш за клептократа тикводии

Ето за това на гнома генерал Атанасов не е успял да порасне, а не от липсата на банани, както твърдят жълтопаветниците!!! А на оня другия идиот мравояда, му е пораснал носа, не защото е лъжец, а от радиацията!!!!

през 1878 г. руските агресори заедно с българските сепаратисти откъснаха парче земя от турската империя, това беше осъдено от цивилизована Европа, самият Бисмарк свика Берлинския конгрес и върна Македония на турците

Колко бързо се събраха зелените тлъсти мухи на лайното( статията) нищожества противни.

"Евроатлантическото мнозинство" е вредно за България!!! "Евроатлантическото мнозинство" веднага на свински тръст за Украйна - да помагат колкото си щат!!!

НЕГОВОТО ДЖУДЖЕ, ПРЕДСТАВЛЯВАТ САМО СЕБЕ СИ !! КОЙ ГИ Е УПЪЛНОМОЩИЛ ДА ВКАРВАТ БЪЛГАРИЯ ВЪВ ВОЙНА ?! ТЕЗИ ИЗРОДИ ЩЕ НОСЯТ РЕАЛНА ОТГОВОРНОСТ !!!!

Линч за Христо Иванов! Най-малкото

Защо си позволяват тези недоразумения да говорят от името на България? Всички видяха от къде идват техните идеи и кои интереси защитават. Като искат демокрация нека демос-а /народа/ се произнесе по този въпрос. Питайте народа и каквото реши, нека това да бъде.

Много ми е чудно как така хора, които едва са влезли в парламента се опитват да дават наклон на цялата държава?

ДъБъ,вредни за България джендър-войнолюбци!

Мунчо си е кремълски агент и търговски представител на Газпром. Естествено, че работи за това Москва да надделее.

Хващайте шмайзерите и на фронта, мравояд, гном и сие

Дайте им по един калашник и да заминават за Украйна щом искат! Дано знаят от коя страна се държи, а то виж са се килнали още тук! Нещастници!

Вийте копейкаджии. Но Путлер е бита карта. Украйна ще изрине орките от всички окупирани територии, а Путлеристан ще плаща репарации до десето коляно. България е ЕС и НАТО. България е цивилизация. И както всяка цивилизована държава ще подкрепи с оръжие и всяка друга помощ жертвата на руска агресия и окупация!

Дебилите от ДБ и ПП да грабват пушките и да отиват. Няма нормален чивек, който да иска да се включи в чужд конфликт, разпалван от натовските проеокатори.

Христо Иванов и ДБ са вредни за България. Те работят за интереса на САЩ, Украйна и ЕС и всичко това за сметка на българския данъкоплатец! Аз не искам да помагат с оръжия. Мир не се постига с оръжия и огън не се гаси с масло!

Формират се отряди за украината се събират под знамената на Подлите Пеераси и ДеБилите - ДОБРОВОЛЦИ за Украината! Да ги приветстваме - Е..... м.....та! От понеделник в Лозен, базата на Червения полумесец, започва раздаването на гащи, памперси, чепици и канчета за храна! Започва строевата подготовка. Радаването на пушките - по решение на комадирите - с позивни ГНОМА, КЛЮНА, ЗЕЛЕНИЯ, ПИНОКИО! В първата събоа 5.11 - всички с китки на Терминал 2. Кърпички за плачещите ще се раздават на място.

Откакто беше избран Фатмакът обеднях двойно

Христо Иванов иска да го играе фактор в политиката, но няма как да е такъв след като е бил един неуспешен министър на Борисов.

Подкрепя дебилите, а те подкрепят Укрия.

Веднага да започне лов на руски кавали

Който не иска да подкрепяме Украйна и санкциите срещу Русия, работи Москва да надделее.

Няма да се учудя много, ако на Хр. Иванов му стане нещо си и при всяко отваряне на уста от там да се чува само Козяк, Козяк, Козяяяяк! Козяк! Без да може да каже никаква друга думичка, горкия.

Тия двамцата заедно с дружките си да заминават да бранят Украйна а не с чужда пита /нашите пари/ помен да правят за да се доказват пред менторите си..

Все по зле ще ставате и от към пипе щом до сега не сте проумели че Изпълнителната власт т.е ПП и сие е отговорна за всичко, а тях вие си ги настанихте да ви лъжат и грабят.

Мислех, че тези от ДБ и ГЕРБ са национални предатели, но се оказва, че освен това са и мазохисти. Просто искат народът да ги бие и рита и явно ще им доставя удоволствие. Според анкетата, тук в ДИР, над 86% са против изпращане на оръжие вна Украйна. Нищо де, и това ще стане - само след няколко месеца на поредните избори. Освен това, пълна лъжа е, че някой ще ни предоставя оръжие безплатно - за да заменим това, което ще дадем на укросвините. Нито словаците, нито поляците получават нещо безплатно. Да, идват в страните им някакви оръжия, но те си ги плащат, а компенсациите - те щели да дойдат след войната. Евентуално, когато Украйна си върнела многомилиардните кредити, които вече надхвърлят 120 милиарда долара. Трай коньо до зелена трева! Освен това, голяма част от обещаното заместващо оръжие им беше отказано. Тотално и брутално.

>>> който не иска да подкрепяме Украйна и санкциите срещу Русия, работи Москва да надделее А който иска да подкрепяме Украйна иска България да се окаже на страната на губещия. За България трябва да се мисли, не за ЕС, Русия или Украйна. На България какво ще ѝ е добре ! Майната му на ЕС, както каза незабравимата Нюланд. Ето така разсъждава големият политик.

Историята казва, че ние сме винаги на страната на губещия! Правете си изводите! Негодници! Вие първи ще избягате със заработеното, ако тук стане горещо!

Времената се менят

Така или иначе и ще се окаже ,че сме заложили на грешния кон. Американците разбраха ,че Украйна е загубила войната и натискат своите марионетки да предадат България.

е член на НАТО и ЕС и ако НАТО води военни действия, ние ще участваме така както ще очкваме всеки член на НАТО да ни защити нас. Защо, пробития Христо Иванов, дето няма думата постоянно се бута да говори от името на мнозинството ?? Радев за разлика от него е президент и то избран с мнозинство ! Дупчицата Гюров от името на продажните ПП е ясно че са 100% американски интерес и тук няма нищо българско - нито грижа нито интерес. Американците казват ние не участваме във война с Русия, но дават пари и ако Русия спечелят американците са довиждане и НАТО с тях и ние оставаме само с ЕС. ЕС също не участва във война с Русия и ако ЕС реши да дава пари от името на съюза, ние сме вътре и ако стане нещо ще ни защитят (трябва ?). Но ако Русия ни нарочи , че даваме оръжие на Украйна тогава и ЕС и сащ ще кажат, о ние не участваме , вие сте взели собствено решение на своя глава, отчитайки риска - оправяйте се и ние горим сами. Но ако НАТО и ЕС се дръпнат, и ние сме на зор, разумни българи задължително ще се намерят и ще отидат да пеговарят с Русия за защита и извинение, че сме били принудени. И Русия с желание ще ни приеме, защото НАТО гори чак до Сърбияи Унгария. До сърцето на Европа. И те това го знаят. Така че никой няма да ни задължава да даваме оръжие и никакви международни закони няма да се нарушат при положение, че Русия спечели битката с фашисти както сащ решиха, че терористите са в Либия и разрушиха страната. Какви закони се разрушиха тогава? А?

Украйна та Украйна, който е против мнозинството е на страната на противника, който е на страната на противника желае за свят в който всеки да може да завзима парчета земя както му харесва!?! Ами ние не сме ли вече в този свят след като НАТО позволи на талибаните да си върнат Афганистан? Или се брои само ако става дума за Европа? Какви помощи може да им предоставим? Нямаме от къде да им заделяме пари, няма от къде редовно медикаменти да им предоставяме, както и горива и хранителни продукти. Военна техника? С три четири танка Т-72 и четири Мигове които все още са в експлоатация няма да стигнат и за една битка. А ами да им предоставим зенитните комплекси? А вярно няма гориво за тях че на парад да ги пратим пък камо ли за друго. Ужким техниката ще им ремонтираме ама резервните части идват от Русия и в момента са спрени! Ама няма страшно защото ако модернизираме армията ....... А пари за това от къде? Бойко поръча едни 5 бр. F-16 през 2019 г. и чак тази година ни заявиха, че чак сега тръгнали да ги правят и до 2025 може и да ги видим. Докато новите 5 бр. които поръчахме сега ще са готови към 2030 г. Е поне чехите предлагат 10 бр. за две години ама не са F-16! И защо непременно трябва да са F-16 или за да натриваме на руснаците (е ползваме американски самолети? А пари от къде? И за какво ни е въобще модернизация на армията? За да не се случи това което става в Украйна някъде из ЕВропа? Или за защита ако Русия тръгне срещу остатъка от ЕВропа? Стига да се забавят до 2030 за да имаме с какво да ги забавим за час два!? хахаха "Ако Путин надделее, това значи, че утре всеки може да се събуди диктатор" Защото да си член в НАТО нищо не значи и всеки може да нападне всеки без другите членки да се притекат на помощ на нападнатия. Поради прецедента с Русия и Украйна или щеше да е прецедент ако Украйна беше също част от НАТО. Но след като не е няма такъв вариант. "Цяла Източна Европа подпомага Украйна и очевидно това не въвлича никого във войната" Е ние сме по специални и в сърцето на Русия и Путин и като нищо Русия би могла да нападне и България и другите нации нищо няма да могат да направят. - сарказъм. Пък и ние помогаме на Украйна чрез индиректните доставки на оръжие. Просто при директната помощ не полагаме усилия, но все някой трябва да плати за "дарението" иначе няма как да се изработи.

На кой по-точно? Там е работата, че сме разкрачени между два коня! Та от двата ще тупнем долу! При толкова много русороби в България залагащи на Русия, нормално е да не сме всички на украинския кон!

Христо, соросоид некадърен, като ти се оказва помощ на Украйна събери групата си от депутати и не пропускай тоя помияр зад теб и отивай да воюваш. Да говориш е едно, а да вършиш нещо е съвсем друго. Можеш ли да ми кажеш от коя страна се държи автомата2 Такива като теб провалят света. Русия ще изпълни задачите които си е поставила и вашия старец Сорос няма да и попречи. Президента е на 100% прав, защото знае какво е война, а тя се води не от Русия, а от НАТО и соросоиди като теб.

Задавам си един въпрос и не мога да си отговоря. Защо 87% от пишещите тук сме за това, да не се дава оръжие на Украйна, а в същото време 80% от избраните от нас народни представители са ЗА даване на оръжие и ще гласуват да се даде? Тук пишат и гербаджии. Борисов каза още преди изборите, че щял да даде на Украйна всичко, което поиска, това го чух с ушите си. ПП, ДПС, ДБ също заявяваха, че оръжие трябва да се даде. И за тези партии хората гласуваха, имат мнозинство. А сега същите тези избиратели, които пишат тук, гласуват да не даваме оръжие. Предполагам, че само избирателите на ДБ, които пишат тук са последователни и са гласували да дадем оръжие. А дали нещо не е наред с изборите? Както каза един журналист: българите са русофили, но гласуват за русофобски партии.

То тези, които сте на украинския кон наистина на един кон се събирате, ама викате като за 100 поне!