Христо Грозев: Има "взрив" от пристигания на шпиони от Русия в България през 2015 г.

Разледяващият журналист коментира има ли връзка между взривовете в заводи за боеприпаси у нас и отравянето на Емилиян Гебрев

Обратно в новината

Коментари - Христо Грозев: Има "взрив" от пристигания на шпиони от Русия в България през 2015 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До кога ще тиражирате глупостите на всякакви подлоги.. Кой си праща кадри да шпионират в разграден двор като нашата територия че направо за''взрив'' плямпате.. Така малко от малко връзка с главния си мозък да направите няма да е зле че останалите ви мозъчни клетки бая са деградирали..

Христо Грозев ценния агент на ЦРУ както и на мощния й клон - Белинкет. Братлето получи отговорно задание и неуморно работи за да разобличи Русия в подривната дейност против англосаксонската “демокрация”, но изтървал най важното - вредителската дейност на Русия в самите САЩ, тъй като там за последните 5 години имало 80 взрива в оръжейните им складове, а Петров и Баширов успели да се измъкнат от зоркия му поглед. Направо се изложи пред “губернатора”. На мерзавеца ще му намалят премиалните .Жалко, а работил като верния роб

Но най-много има АМЕРИКАНСКИ ШПИОНИ, Те са над 4000 в България,включвайки и членове на фондация-Отровено Общество Американско посолство има и 4 подземни нива за персонала от шпиони.

ДИР.РУ ми харесаха с тази статия. Независимо Вашата правилна забележка....получих метален оргазъм, че за първи път в ДИР.РУ са изписали думата "рьсия" с малка буква. Така и трябва да бъде името на терористичната територия.

Подлагай всичко на съмнение.

Истината е че Грозев е тровен доказано от лаборатория в Австрия. Истината е че нашите служби се ръководят от руски агенти в ущърб на България. Нашите бяха доказали че се е натровил от преторени салати?!?!? Но пък в България каква пета колона има като почнеш от президента минеш през бакшиши цигани и стигнеш до Интернет тролчета.

Браво! Хванали сте даже пушека от взрива! Впрочем дирници, тъпи безполезници, какво е "РАЗЛЕДЯВАЩ" журналист? ДА ВИ ЕБА У НЕГРАМОТНИТЕ, МЪРЗЕЛИВИ ИДИОТИ!!!

ДИР.РУ ми харесаха с тази статия. Независимо Вашата правилна забележка....получих метален оргазъм, че за първи път в ДИР.РУ са изписали думата "рьсия" с малка буква. Така и трябва да бъде името на терористичната територия.

В Англия, страната в която Грозев чете вестници, има 19 убийства на руски олигарси... Къде са спали виртуозите от Скотланд Ярд, а и цялото британско шпионско войнство, през последните 20 години, та един журналист да им отваря очите за дейноста на Петров и Боширов, ами прочутите британски коронери и те ли спят на работното си място,а?! Абе, Грозев, и ти ли чоджум смяташ българите за идиоти дето ядат колчетата наместо доматите;)

Дорогая Мутрофанка, получаешь призовку. За что? За мою кожаную спринцовку.

До бабите ли опря да се занимаваш?

Нека милениалчетата, които вярват на драскачи от някакви сайтове, правещи компилации на това което са намерили по Гугъл без да излизат от стаята си да чуят следните разсъждения. В Украйна остана голяма част от инфраструктурата и интелектуалния потенциал на СССР. Тя е и много богата страна, нашите олигарси не могат да стъпят на пръста на техните. Само вижте какви играчи има във футболните им отбори и ще ви стане ясно. Украинците имат авиационни конструкторски бюра и могат да правят сами самолети и ракети, т.е на светлинни години от нас са. Мислите ли, че в Украйна не могат да си произведат или снабдят с достатъчно боеприпаси, та са опрели до някакъв български търгаш и това е толкова важно за бойните действия, че ГРУ да се занимава с него ? Става въпрос за най-елементарното нещо, защото ние можем само това - опаковане на химически вещества в метален контейнер за да се получи граната или бомба. Добре ГРУ ще взриви нашите складове, нали американците с 2-3 полета ще им доставят повече от това, което ние можем за цяла година ? Война в днешния свят не се печели със спиране на доставки на нещо, което може да бъде купено от САЩ или другаде. То ако беше така Русия нямаше да доставя газ на Европа и щеше да я върне в каменната ера. Но ако го направи, само за година Европа ще има нов източник на газ. Просто плочата с Новичока се изтърка. Много трудно е да се фабрикуват правдопободни случаи, а виж взривове в оръжейни складове дал Бог, колкото искаш.

За такива соросоидни предатели - въжето.

Най-хубавото е, че в руската история има една закономерност - бащицата в крайна сметка бива предаден и развенчан от собствения си народ. Това се е случило на царя, на Сталин, на КППС, ще се случи и на Путин и путинизма. Казах!

Явно не си запознат със световната история, в това число и руската. На всяка империя и идва края, защото тя е изградена на принципа на доминанта. И когато доминанта се е изчерпил от прогресивни идеи и обществата присъединени към империята в повечето случаи насилствено усетят това те тогава идва края на империята и остава само ядрото. Да ти пиша ли какво се е случила с империите от миналото, как е завършил техния път? Да ти пиша ли как завърши пътя на колонизаторските империи, които днес се водят сърцето на демокрацията? Да ти казвам ли, че днешната империя на демократичния свят САЩ неминуемо върви по същия път, който извървя и Римската Империя - въпрос на време е това да се случи, защото процесите които текат в сферите/пределите на националните интереси на САЩ са повече от деструктивни и единственото което в момента поддържа тази имперска и хегемонистична система това е печатането на необезпечени долари за да ги раздава на калпак имперски гражданин и много-много оръжие в ръцете им, което е страховито и все още света се страхува от него. Другата псевдо-империя Европейски Съюз и той е на път да затъне в собствените си извращения - няма начин това да не се случи виждайки арогантността която бълва евро либерал-демократичния брюкселски чиновник. Руския народ не свали Императора и изби семейството му. Това го направиха други - обучени на Запад, платени и натоварени на влака извратени същества. Избиха цялото императорско семейство защото знаеха че дори и един наследник да остане жив ще дойде момент в който руския народ да го възкачи на трона.

Това е неуспотим факт винаги е така в Русия. В Русия има най много предатели на глава от населението. При избити милиони остават още милиони:). Безспорно Путин като се гътне ще го развенчаят ще му изкарат всички кирливи ризи зада скъса гущера опашката. Но е вярно и другото следващия каскет които назначат и той ще е най най башица неповторим мъдър и добър. Доста хора предричат големи сътресения след путиновата смърт но нас това не ни касае. Лошото за нас е че в България руски предатели да искаш отглеждани са вече столетие даже са президенти и министър председатели Видно от този случай нашите вече на няколко пъти замктат този случай "НАШИТЕ" имам в предвид руските слуги в прокуратура служби съд президентство. По принцип те го правят за пари и облаги дано стане чудо и се отървем от тях най вече!

Най-големите предатели в България се оказаха онези които избраха за монарх / Цар Български един клонинг на Западните Монархии / оня Сакс Кобург от Австро-Унгария, който за да царува в България се наложи да си смени религията от Католическа на Източно-Православна. Та благодарение на този "МЪДЪР" избор на "българите" дойдоха на главите на българите ТРИ (3) НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ, ДВЕ (2) ЗАГУБЕНИ СВЕТОВНИ ВОЙНИ, ЗАГУБА НА ТЕРИТОРИИ, САМОЧУСТВИЕ И КОЛОСАЛНИ ЗА ДЪРЖАВАТА НИ РЕПАРАЦИИ. Предателите избрали другата страна в сравнение с тези избрали лъжебългарския западняшки цар могат да се приемат дори като невинни девици.

С действията си кремъската банда прави Русия все по-отблъскваща и противна! Само така пацани, още малко остана и почти никой в света няма да ви харесва. Е, освен братските режими в Сирия, Венецуела, Иран и още 2-3... Даже и Сърбия ще ви разлюби скоро, "туристите" от ГРУ и там бяха акали наскоро....

Некадърни професионалисит и раболепни журналисти предизвикват презрение с действията си!

Ей, не спря да квичи, скимти и злобее това малко, злобно джудже, бе!

Рано или късно путинската бляд ще бъде разкрита в пълния си блясък - корупция, кражби, поръчкови убийства, замъци, СПА центрове, офшорни сметки! Тогава ще настанат такива ужасни времена за путинофилите, че жална им майка.

И тук ли почна да драскаш бе, Грозев?

На нещо много силно трябва да си. Пази се човече.

Има връзка между глупоста и политическото невежество.

Няма как да знам това вярно ли е или не. НО!!! 6 години по- късно изведнъж го установихме? Има 2 варианта според мен: 1. Това са някакви глупости, които "установяваме" под чуждо давление и за да се равним по Чехия. 2. В службите работят адските некадърници- търтеи, които работят с 6 годишно закъснение. Мисля, че и двете са верни. За самите руски шпиони не знам какво да мисля, надявам се да не е вярно, макар че сме такъв разграден двор, че не руски ами шпиони от Тамбукту могат спокойно да дерибействат тук.

може би си прав и по двете точки, но това означава ли, че трябва да свиваме уши и да оставяме чужди диверсанти да дерибействат в държавата ни. И е по-добре да вземем мерки, след като вече се е размирисало, а не пак да се спотайваме.

Бре, този Грозев колко " Доказателства" изреди? А, къде изчезна РАЗСЛЕДВАЩИЯТ журналист Гайтанджиева? Аахаа, тя разобличава ДОСТАВЧИКА на оръжие за терористите и е неудобна. Ти да видиш, а?

Всеки произвежда за да продава. Продава се там където се търси. Оръжие се търси там където има бойна. Най големия продавач на оръжие са САЩ. Всеки срещу когото е насочено оръжие има право да се защити. Защитата е както да се скрие в бункера, така и да унищожи оръжието преди да го насочат към него. Нещо неясно, учудващо или изненадващо?

Северните варвари зад Урал и жужето на Байкал.

Гледам мурзилажа от рано е на амбразурата и къса потници во имя рашка ? Колко ли са тъжовни , че на въпреки всичките им напъни цял свят мрази рашка от сърце а като им ги прочете , още повече ? Мъка , мъкаааааа :)))

Трябва всички с руски паспорти да се изгонят от България- те са потенциални терористи. ..с окупаторски амбиции да заграбят чуждото.

Интересно как на никой не му пречи кохгато Гебрев снабдява ИДИЛ с оръжия!

Ама вие защо пак биете негрите?

Значи в някакъв склад се взривили 10 000 снаряда - при това няма жертви, защото хората били излезли от сградата преди това. ОК, ако бяха ги продали на укрите или на джихадистите тези 10 000 снаряда - колко хора щяха да загинат от тях? Най-малко 100 човека! Сега питам: кое е по-добро? Гебрев да загуби 1 милион или да убият 100 човека някъде, включително деца и жени? По-добре е тези търговци да ги ваксинират с британската Астра Зенека

Гавриш се с паметта на невинно загиналите българи, чехи , американци....Само в Г.Ломса 15 души!

да сме благодарни на руските агенти, че извършват терористични актове на територията на страната ни?

За всеки нормален човек е радост всяка новина за взривени боеприпаси предназначени да попаднат в ръцете на соросоидно правителство. Случаите с взривовете в България и Чехия са точно такива. Още повече като няма жерти сред персонала и др, служители работата е свършена перфектно. Браво на момчета, дерзайте и проваляте соросоидните глобалистки проекти! Нека спасим света от новото робовладелство!

И според теб "нормалният човек" е раждан лично от тавариш брежнев ли вата ? Яко ти хлопа дъската и имаш силно изкривена представа за реалността мурзилке !

Не бре ... РЕАЛНИЯ ЧОВЕК е роден само веднъж и той се казва ПАВЕЛ. Ти не знаеш ли това? Вечен живот ПАВЛЕ, това си желаеш, пожелавам ти го ...

т.н наречените разследващи сайтоиве журналисти и дреги капачки, особено от британски и др.западни сайтове покажат поне едно доказателство за отравяне на Скрипал Навални и още една дузина розови гащи, тогова може да им се обърне внимание.До тук само локуми ,вицове и хуморески след набиване на канчетата им в бункера на козяк.

По-голямо доказателство от това , че са рашки на кой му трябва ?

Грозев, да ви светна, теб,сайта който представляваш и тези зад вас. Отдавна стратегическото разузнаване работи по други методи и почти не използва агенти на терен. Това е работа на оперативно - тактическо разузнаване. Така,че корегирайте си перата.

ако Е така, бе България и Чехия/и много други измислени демокрации/ са доставчици на оръжия и спонсори на забраненени от ООН терористични организцации.Нарушавано е ембарго наложено то самите нарушаващи ембаргото.

1.За непредубедените хора, още когато се случиха взривовете в Иганово през 2015 в рамките само на месец, по съвсем идентичен начин, беше ясно, че не са случайни. 2. След това се оказа, че отравянето на Гебрев не е с кафе или рукола, а от по-специална "подправка". Той пък завалията искал да изнася боеприпаси за Украйна, включително от Иганово, а някакъв с шапка идиотка и ръкавици се навъртал в подземен паркинг, където били колите на Гебрев и Ко. 3.Имало и други умишлени взривове в български военни складове, като поне в 4 от тях (в т.ч. тези в Иганово) детонациите били дистанционни, но малко след умишлен палеж, все пак може би по хуманни съображения хората да напуснат преди това мястото. 4.Сигурно пак абсолютно случайно при пожар са унищожени веществени доказателства при тези случаи. Но дежурните матросовци в този форум отказват да приемат доводите и застават пак на амразурата за защита на чужди интереси срещу суверенитета на държавата си. А може би държавата на тези нещастници не е българската?

Ако част от СУВЕРИНИТЕТА е да произвеждаш и продаваш оръжия в конфликтни зони където се избиват хора (военни и цивилни), откровено да ти пикам на суверенитета.

не знаех, че към суверенитета на държавата ни влиза и това някой ( частно лице) да продава оръжие на терористи. Ти да видиш!

Това си е задължение на държавата как в рашка казваш ?

Държавата Украйна е жертва на терористично нападение и по съвсем законно сключени договори като суверенна държава има правото да купува оръжие, независимо от това дали частник ще извършва доставките. А Вагнер в Сирия, Либия, Чад и къде ли още не, частници ли са или ако това касае Русия няма значение?

"Христо Грозев от британския разследващ сайт Bellingcat" РАЗБИРАЙ ПОДРАЗДЕЛЕНИЕ НА МИ-6 и афилирано към ЦРУ.

Човекът също има нощно шкафче с чекмедже и иска да го напълни с долари или евро.

Време е да приведем в действие чешкия пример: Да намалим броя на руските "дипломати" у нас (и в София, и в консулството във Варна) до броя на българите, работещи в Бълг. посолството и консулствата ни в Русия! Стига сме търпели руските своеволия у нас вече 77 години. Сефан Стамболов е дал пример как да го направим още преди 133 години. Крайно време е!

След Стамболов последваха две национални катастрофи. Загубата на Беломорска Тракия и изплащане на многомилиардни репарации. И двата пъти сме били против Русия.

На Стамболов трябва да му целуваш ръцете, дето му ги посякоха по нареждане на руснаците.

За консулството във Варна е особено важно, че варналии май вече са чужденците във Варна.

Предполам неволно си прпуснал останалата част от мерките: 1,трябва да увеличим броя на USA дипломатите и 2,да подадем молба за присъединяване към САЩ.

уста, в божиите уши!

"Разследващия Журналист" Грозев е толкова разследващ журналист колкото е шефа на ЦРУ или шефа на МИ-6 ... Зад всяко криминално престъпление има подбуди, причини и следствие. Аз не само допускам, ами и вярвам, че руските специални служби, дали ГРУ или друга е без значение, са наблюдавали много внимателно какво се случва на терен в Европа, особено след признанието на г-жа Нюланд FtheEU и компания за финансирането на Майдана в Украйна. Не само това ами са наблюдавали и процесите на снабдяване с оръжия т.н. Демократична Опозиция в Сирия и по-точно ИДИЛ. Грозев казва само това, което е инструктиран да каже - т.е. следствието. Той няма да каже абсолютно нищо за подбуди и причини. Той няма да каже нищо, дори и да знае, няма и да разследва пътя на оръжията, защо са произведени, за кого и през кой минават за да стигнат до конфликтни точки нейде по света. Интересното е друго ... Има много разследващи журналисти, наградени от световни журналистически асоциации, които са разследвали на терен (там където са конфликтите) рискувайки живота си за да разберат пътя на смъртта - доставката на оръжия в конфликтни зони (Сирия, Либия, Судан, Сомалия, Нигерия, Чад, Мали ... много са местата по света все още), но техните разследвания с документални снимки учудващо не стигат до глобалните медии защото повдигат много неудобни въпроси за ролята на т.н. Демократични Общества и новоприсъединени такива в трафика на смърт / оръжия. САЩ си има мега подлоги в лицето на бившите соц. страни, които днес вършат точно тази мръсна дейност, защото САЩ вече се компрометира пред света достатъчно инициирайки агресии след лъжи изобретени от тях и техните проксита, компрометира се вече достатъчно дори и пред своето собствено стадо с разкрития от миналото (разкрития от истински разследващи журналисти) за снабдяване с оръжия на удобни за тях опозиции, военни и дори бъдещи терористични организации. Днес САЩ са изключително внимателни с дейността снабдяване на оръжие на кучите синове, но техните кучи синове и затова ползват такива като нас баламурници да им вършат мръсната работа. Ако САЩ разбере че дадена държава снабдява официално с оръжие организация която води открита война с тях при която загиват американски войници, не ще им избомби складовете, а ще избомби държавата. Аз бих наложил мораториум за продажба на оръжие произведено в България, освен на Българската Армия. И без това оръжията произведени в България не са Натовски Стандарт, т.е. те не служат по никакъв начин на мироопазващите натовски сили. САЩ като искат да снабдяват Сирийски Демократични Опозиции, Украйна, Грузия, Либийски Демократи и т.н. да си ги снабдяват с техни американски или натовски стандарт оръжия, или да започнат производство на съветски стандарт оръжия и да си ги продават където им е кеф.

В Хитрино Петров и Боширов са развили гайките по релсите а, а Путин с пистолет в ръка е заплашвал машиниста да превиши скоростта.

С голям интерес чета "простотийте" натози или онзи "набеден" специалист. Имам обаче само едно питане. Защо следва толкова много "атентати", няма нито един загинал (убит)? То не бяха Новичоци, по врати в чайьове и къде ли не . От това следва че тука не им трябва ..."премахване на един или друг" а ...."ГОВОРЕНЕ НА ЛЪЖИ". За този който разбрал и за този който не разбира.

Претоплиха стара манджа от 2015 г. на принципа "някой писал някъде нещо"... И 6 години какво правихте - гонехте кокошкарите и казаните за ракия ле??

Грозев вече намери врага. Дали да го нападаме или да бягаме?

ммхмм така казват Bellingcat, спонсорирани от Сорос, Гугъл и тайните служби ... https://www.youtube.com/watch?v=vvoh5jZJshk ... не че е някаква новина де

Ужас. Да не вземат да открият подводницата ни дето е за скрап ??? Или пък да рзакрият технологията на Американските 30 годишни самолети, които очакваме след 10 години??? Или пък да разберат , че министър в озтавка на отбраната не е служил в казарма ?

Гусин Грозев прави ли разлика между журналистика и проституция? Щото при него такава не се усеща.

Платените от Козяк "журналисти" папагалят каквото е поръчано.

Два въпроса 1. Наводненията с толкова жертви и те ли са направени от руснаците или други шпиони? 2.На руските шпиони им знаят фалшивите и истинските имена, тяхните звания, кога с идвали и заминавали. Защо не са били следени?

На мен лично ще ми е по интересно едно разследване да се направи как ор ъжие произведено във Българшя се оказа в ръцете на ислямска държава.? Или това не е политкоректво за момента,

"А вие защо биете негрите?" Колко пъти трябва да ви се напомня да не подменяте темата, когато това не ви изнася? И какво още очевадно трябва да ви се псочи, че да се престане с това угодничество в полза на държава, която се държи като неприятел?

8 години не 8 часа , а осем години след взривовете излиза някакъв "журналист"на 112 място по свобода на словото и ми казват че, имаме туристи от Русия сред които имало и шпиони???? Колко средства се отделят за нашите разузнавателни служби ,и зако въобще имат бюджет ,като всичко може да се преписва примерно от Дойче Веле.

Белингкат нали знаете чие творение е?

Приказки за лека нощ. Първо всяко едно действие винаги има някакъв смисъл и обслужва някого. И така можем да започнем : Първо , какъв е смисъла на голяма разузнавателна служба да ангажира ресурс примерно за 500(условно)бр. противопехотни мини. Нали пак ще бъдат набавени.Второ търговията с оръжие е тънка професия и винаги е на ръба на закона. Трето, логично е при не чисти сделки търговците( интересно защо тази дейност е делегирана на частни лица?) да прикриват следи. Обществена тайна е ,че с такъв тип оръжия се снабдяват терористични групировки ( ясно от кого подържани) и следите на търговците трябва да бъдат прикрити. И.т.н. - темата е много голяма и е обект на голям доклад. Така,че хайде по леко ,защото в процесите на разследване да не достигнете до място което не следва да се споменава.

Това погнусително мекере активно действа срещу интересите на България, срам!

Интересите на България не са да бъде поднесена на тепсия на Русия.

Глупак си. Русия да би искала, отдавна да ни е "взела", на тепсия или не. Защо ли вместо това ни освободи от 500 години турско иго?! Единствена ни съжали и се притече на помощ.

Стига глупости. Гебрев нарече прокуратурата лъжец. До кога ще взимате страна. 2014,2015 г. тия разследващи да не са охлюви? За мен това са поръчкови статии, целящи сензации. Нито Новичок се доказа от къде е нито защо е отровен Скрипал, за който никой нищо не знае. Никой не го е виждал, него и дъщеря му. И защо не е умрял? Ако КГБ са искали смъртта му той нямаше да е жив, това е гаранция. Явно журналистите търсят сензации за да изкарат някой лев. Когато пишеш нещо трябва преди това да помислиш.

Другари много много прости, ето я самата истина. Ледниците се топят с голяма скорост, магнитните полюси се изместват, и настъпва голямото измиране на човешкия вид. Това не е от "глобално затопляне" а от .......

Кой "взриви" Христо Грозев" Кой му пална фитила ??