Христо Гаджев: Манолова да даде Илчовски на европейската прокуратура за измами

Ангелов и Илчовски - доста близки очевидно през годините, които явно към момента вече нямат общ бизнес и в момента си хвърлят кал един по друг, правейки цялата държава на цирк, каза депутатът от ГЕРБ-СДС

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гарантирано, трябва да го даде на европейската прокуратура за разследване с европейски средства. От там трябва да се сезират и за министерството на земеделието и нейният ръководител по какъв начин се е определяло субсидията, имало ли е заобикаляне на европейските регулаторни изисквания. Ако се предаде целият материал, ще трябва задълбочена проверка да започне от 01.01.2007г. Ще лъснат много и различни схеми не само на ГЕРБ.

гарантирано от ГЕРБ. това е начин на управление на ГЕРБ от последните 2 мандата. в началото беше умерено и много хора се надяваха че нещата ще с оправят след управлението на БСП+ДПС+НДСВ уви. стана много по лошо. по времето на тройната коалиция таксата беше 10-%. при ГЕРБ стана 30-40 до 50%. като доказателство може да видите милиардите дадени за пътища и инфраструктура. нещо което е много хубаво и много правилно, но няма нито един проект да е издържал повече от 1-2 години и да не е влязъл за ремонт след това. Борисов и другите около него се самозабравиха. това им изяде главата. иначе тия от БСП и ДПС дето подскачат и се правят на опозиция са реално същите. не случайно изгубиха изборите преди 11 години. просто на хората им омръзна и ги смениха с ГЕРБ. за съжаление ГЕРБ се оказаха същите, ама по нагли и по корумпирани.

Ангелов каза че 2, 3 пъти месечно се вижда с Борисов за да играят високо интелектуалната игра БЕЛОТ, наречена още КАРУЦАРСКИ БРИЧ.

Този Свирчовски прилича на възпитаник на помощно училище.

А я кажи с какво точно го съветва Борисов този интелектуален гуру - Пилето?!

Айди ве няма ли други мазнювци в герп да защитят вожда! Давайти след батю си Ристю!

Селтаците тихоо

Абе какви пари раздавате на тия примитиви за земеделие. Тъпа селска мутра имал 300 милиона, ама щял да има 500. А 70 милиона за БАН няма Няма пари за образование и култура После се чудите защо чалгарите-селяни завладяха държавата. А увредените ни управляват

Умните гербери отдана напускат странта. Не виждам да си от тях.

Но затова пък цяла Токуда работи за него.

В Германия ги осъдиха,а у нас ги оправдаха.Б.Б. си затвараше очите за кражбите ,пък сега се чуди защо го замерят с кюлчета.И чалгара не е по различен и народа се хвана като удавник за сламка.Мъка,мъка българска

Всички, които се изсипаха в гръб на този човек, и до него, за сплашване, доказаха че той казва истината. По-тъжно зрелище ....-беззаконно, неконтролируемо, с цел...

Тая мутра човек ли е бил?

Голем смех. Снощи цялата група на герп (по заповед на щуката) се изправи на амбразурата да брани Тиквеника. Голема самоотверженост, голема работа. Даже отговорния бизнесмен Ачо Пилето се върна от Турция да брани патрона. Голем смех и голем страх.

Гробарите какъв автогол си вкараха с пилешкия бос....Той каза повече неща и от Илчовски....

Представям си кьовеши звънни на Мая-изпратете копия на документите потвърждаващи думите на вашия свидетел. Мая-какви документи какви доказателства? Човекът го каза значи е истина.

Най- добре е Кьовеши сама да дойде тук и да ги разпердушини всичките. толкова много сме затънали, че ще са и нужни години за това.

Егати и бизнесмените, егати управляващи, ебати простотията. Боко направи простотията национален спорт, бизнеса превърна в чалга с бизнесмени лепящи стотачки по тъпото чело на премиера и водещи му курви в резиденцията. Браво на всички пилета, шишовци, мишовци и други...Машаала.

Маямата се опитва да спретне нов Костинброд. Няма да и се получи и ще се обърне като бумеранг срещу нея и цялата и мутренска шайка.

Къде е вашия толуп?два дни ни инспекция ни коментар.

Сряда 05.05: На рождения ден на премиер Иван Ангелов му подари кюлче видях го. Петък 07.05: Не,бе не съм виждал да му подаряват кюлчета.Видях кюлчетата на снимките. Сряда 05.05: Ангелов ме покани в Монако 2017г и ме показаха клип с изнасилване на известен бизнесмен,който е в затвора-М.Стайков. Стайков е задържан есента на 2018! Петък 07.05: Сутринта говорих с М.Стайков и той каза,че като излезне от затвора СКОРО ще каже всичко. Стайков не е в затвора от няколко месеца и няма откъде да излиза. Сряда 05.05: На рождения ден на премиера Ангелов му подари плеймейтка М.Б да го обслужва и тя е направила клипчето.ТЯ САМАТА МИ ГО КАЗА,ЗАЩОТО СЪМ МЪЖКАР. Петък 07.05: Не е М.Б друга е плеймейтката,тя ще си каже. Хем М.Б му казала,че тя е правила клипчетат,хем не е тя! Рожден ден на Борисов 13 юни,а по ещспертизата снимките са с дата от януари.Когато януари и М.Б е била в Дубай и това Гранична полиция може да го извади за 2 мин базата си данни. Сряда 05.05: Аврамова ме заплашваше.Звънеше ми по телефона.Мога да докажа. Петък 07.05: Може ли да докажете,че ви е заплашвала Аврамова? Не,не мога да докажа.

"Миню Стайков е насилван сексуално в ареста" Затвора идва след ареста. Така че кога е арестуван кажи

И какво се оказа: Сводника на Баце получава по €88 на кокошка за Градуса субсидии от ЕС И 12 млн. лв. от данъкоплатците под формата на държавни субсидии. Браво Баце!!!

А бе, за НАЧАЛО БЪЛГАРСКАТА прокуратура ДА РАЗПИТА: Илчовски и Пилето; Цв. Василев и Пеевски; Златанов-Тефтерчето и Бухалката от Банкя! ... ТЕФТЕРЧЕТО на Златанов показа СТИЛА на РАБОТА на ШАЙКАТА - УДРЯНЕ, ЗАБАВЯНЕ и ПОКРИВАНЕ. П.П. Шайката КЪДЕ ПОКРИ Златанов?!? ВЪВ или ИЗВЪН България?!

Помиярът лайноядец Гаджев продължава да ръси диария! Всичките лайноядци в ГЕРБ са такива - башибозуци, лайноядци и гъзолизци на банкянския НАСРАН ГЪЗ!

Да бъде сезирана европейската прокуратура ли имаш?

Така тъп....Или друсан.Сам си го вкара и то дълбоко,оголи си задника,сега дава с гол задник заднешком,ама е късно.....Кой с кукуто Мая се е захванал,пиши го бегал! Ей ги и Галевите и Костинброд....

Илчовски го вкара дълбоко и чепато на всички башибозуци, мамицата ви мръсна циганска крадлива!

"Изглеждаше като двама бизнесмени, които са били доста близки очевидно през годините, които явно към момента вече нямат общ бизнес и в момента си хвърлят кал един по друг, през държавата, правейки цялата държава на цирк", каза още Гаджев. -------------------------------------------------------------- ХА-ХА-ХА-ХА ! ГЕРБ-ерастът Гаджев говори за двамата също така ГЕРБ-ерастки "бизнесмени" Илчовски и Пилето... все едно те съществуват независимо от "партията-държава" ГЕРБ... И ГЕРБ за първи път чува,че има такива"бизнесмени" в България... А пък за главният ГЕРБ-ераст Баце... под чиято диктовка е ставала цялата тази престъпна ГЕРБ-ерастка схема...-нито дума!...:) -------------------------------------------- Вече не ви вървят номерата ГЕРБ-ерасти.... Бай Ставри ви очаква...:)

40 000 000 ЛЕВА "Лудогорско пиле" за Мая и ДеБъ Днес предупредих, че ще е интересно с глупостите на Мая Манолова и ДеБъ! Е, стана повече от интересно. На работническо-селския трибунал, свикан от Мая Общата и с един основен свидетел – някой си Илчовски, трябваше да бъде унищожен не Бойко Борисов! Него Мая иска само да го плющи. Трябваше да бъде съсипан бизнесът на един човек, даващ прехрана на 4000 български семейства, за да премине в ръцете на…наш спонсор. Тази вечер, на излизане от комисията, собственикът на фирма „Градус“ анатемоса Мая Манолова: „Не ви ли е срам госпожо Манолова, че само за два дни, заради това, което правите, акциите ни паднаха с 40 милиона лева!? Не ви ли е срам? Вие носите отговорност за всичко тук“! В нормалните страни тази кюстендилска особа и тези зад нея, щяха да са на момента арестувани за злоупотреба с власт и умишлен опит да се фалира невинен човек! За да се открадне бизнесът му! А СЕГА ВНИМАВАЙТЕ! Най-големият конкурент на фирма „Градус“ е… „Лудогорско пиле“, собственост на „Амета Холдинг“. Управител на „Амета Холдинг“ и „Пилето“ е Любомир Лозанов. По-важното е, че той е единственият български бизнесмен в борда на директорите на фондация „Америка за България“! Същата тази фондация през годините е наляла десетки милиони в джобчетата на Христо Иванов, Иво Мирчев, Сандов, Кака Цона и останалите, които днес тичаха по време на комисия, за да подсказват на Илчовски какво да говори! Той пък им пращаше снимки, за да има какво да го питат. Спонсор е и на "Капитал" и "Дневник", дето днес медийно обслужваха екзекуцията! Сега затворихте ли си кръгът, уважаеми? Няма го вече Пеевски да ви краде бизнесите, както го обвиняваха! Тук вече са МаяМа, Мирчев, Свирчев и кака Цона, за да ви ги фалират! Ей така, от благодарност към техните спонсори, които не искат да им се пречкате в краката! ДеБъ тия лудогорски пилета…

Нидялко ти ли си бе?

Като чета постовете на голяма част от тези във форума, оставам с впечатление, че ние още си живеем в епохата на зрелия социализъм и всичко частно и пазарната икономика са ни още съвсем чужди! Значи, той бил "взел" земята на бедните пенсионери и те горките нямат вече с какво да преживяват! Нищо чудно, че този "капиталист" ще бъде оплют, щом издаде бандитските и мафиотски похвати на банкянския бандит и бос на шайката герб! Нищо чудно, че скоро ще бъдем 120 държава по свобода на словото, щом още дираджиите продължават на трият неудобните за мутрата постове!

120 държава по свобода на словото ще бъдем от следващата седмица, когато заработи служебното правителство на фатмака.

И на този Тиквопитек - Гаджев, трябва да бъдат повдигнати обвинения!

Не можеш да стъпиш и на малкия пръст на Богинята Рея, трол нещастен.

Богиня Рея е класи над теб тролче червено.

обажда от курника.

В края на април 2020 г. самолет от България отнася към Обединените арабски емирства някакви продукти. Държавата, - заявява Борисов, - е организатор на благотворителна операция. В т.нар. бартер участват фирми на Делян Пеевски и Иван Ангелов („Градус“ за производство на пилешко месо), неясно как избрани. По разпореждане на премиера икономическият министър Емил Караниколов лети и в двете посоки. Следват високопарни слова, нескромни хвалби от страна на премиера, репортажи за тоновете фурми, докарани от ОАЕ и демонстративно откарани в складове на Българския Червен кръст. Не бройте фурмите, а вижте на колко българи ще бъдат раздадени, съветваха Борисов и Караниколов медиите. Но фурмите не бяха раздадени. Бизнесменът Иван Ангелов, който вчера неочаквано се появи в комисията (вероятно помолен настоятелно от Борисов) опроверга целия мит около тази сделка. Той се изпусна и освети мръсната конспирация. За самият Ангелов това било бизнес сделка и щял да спечели много, а Борисов му помагал. Помагал му много пъти, защото били приятели. Обясненията на Ангелов вместо спешна помощ за премиера, се оказаха лопата на гробар. Истините почнаха да си пробиват път през тоновете лъжи и манипулации, заливащи ни и до днес.

ахаха герберастите на абмразурата за защитават мутрата и задниците си. дупе да им е яко:)

Нинова е запечатана устата, вместо да пита защо този е плащал някви 10 лева рента когато само от евросубсиии е вземална 20 евро на декар.... да пита това не ощетява ли пенсионерите?? говорим за реални неща които могат да помогнат на пенсионееите и да вземе пари от този който трябва, а не да взема пари от работещия Българин, като мен за да си вихри популизмите за високите пенсии!!!!

Манолова да каже колко пенсионера са били измамени и са останали без земя за да може този да е супер богат, от колко пенсионера този е взел!!!!!

Защото той е работил и си е получавал законно субсидията,а други дето не са стъпвали на нивата,са му искали такса спокойствие.

получавал е за сметка на обиконвените хора субсидията му е била сигурно по голяма от рентата която е плащал, а най вероятно е изкупил земите на пенсинерите под стойността на 5 годишната сума от Евросубсиидиите. да се разследва практиката с която се ограби наследствента земя на българите, това беше втория грабеж, първиа беше насилствента национализация, втория криминаланата краба на земите от личностти, като тоя

Да питат управляващите защо дават евросубсидии на милионери с толкова много декара земя.Евросубсидията трябва да е за хора с до 100 декара земя.Така ще могат повече хора да се включат и няма да създаваме олигарси от субсидии.И отговора е много прост,тоя с милионите може да бъде рекетиран ,да субсидира партиите,а дребния земеделец няма милиони,които да извади и да ги даде.

Не знам този гербаджия какво е слушал, ама човека си повтори всичко и двата дена и за бонус два пъти при диков. Ама говоренето на лъжи си е тяхна култура отгоре до долу.

За гербаджиите ама явно ти не си слушал тоя какво говори. Хайде ми обясни Как е гледал запис в затвора през 2017 година на човек арестуван 2018 година? Това само за начало.

Преди затвора има арест понякога с години.

Сряда 05.05: На рождения ден на премиер Иван Ангелов му подари кюлче видях го. Петък 07.05: Не,бе не съм виждал да му подаряват кюлчета.Видях кюлчетата на снимките. Сряда 05.05: Ангелов ме покани в Монако 2017г и ме показаха клип с изнасилване на известен бизнесмен,който е в затвора-М.Стайков. Стайков е задържан есента на 2018! Петък 07.05: Сутринта говорих с М.Стайков и той каза,че като излезне от затвора СКОРО ще каже всичко. Стайков не е в затвора от няколко месеца и няма откъде да излиза. Сряда 05.05: На рождения ден на премиера Ангелов му подари плеймейтка М.Б да го обслужва и тя е направила клипчето.ТЯ САМАТА МИ ГО КАЗА,ЗАЩОТО СЪМ МЪЖКАР. Петък 07.05: Не е М.Б друга е плеймейтката,тя ще си каже. Хем М.Б му казала,че тя е правила клипчетат,хем не е тя! Рожден ден на Борисов 13 юни,а по ещспертизата снимките са с дата от януари.Когато януари и М.Б е била в Дубай и това Гранична полиция може да го извади за 2 мин базата си данни. Сряда 05.05: Аврамова ме заплашваше.Звънеше ми по телефона.Мога да докажа. Петък 07.05: Може ли да докажете,че ви е заплашвала Аврамова? Не,не мога да докажа.

И сестра Галева и тая гадулка Зърнаро и Пилешкия Костинбродското Кречетало се опитва да създаде нова афера по модел на Костинбродската Черепа й е дал много мангизи да прави цирк, както по-рано Баречката

Умния гербер е избягалият навреме. Каквото и да лъготят, тя се видя, следващия път в който пак се строят, ще е зад Бай Ставри.

се беше компрометирал Илчовски и лъжеше, нямаше под строй да се изсипете в залата и да се опитвате да го заглушите! Самото поведение на гербаджийската сган, безусловно доказва, че този човек казва истината!!!

Заглавието ви е фейк. Иска му се на гаджока да е така, както сте го описали, но не би. Ако манолова ще дава някого на Кьовеше, то това на първо място трябва да е деса котленската, която като министър срамно заяви - ДА СИ МЪЛЧИМ, ЧЕ ОТ ЕС ЩЕ СПРАТ ПАРИТЕ! -> Министър Деса: Да мълчим за измамите, че ще спрат парите от ЕС! https://www.segabg.com/node/138562 https://youtu.be/EhpvUR4K8FE Никога не е имало по-срамно, по-крадливо и по-зловещо у,правление в България! Никога! Даже 1923г. профашисткото управление, за което казваха, че са клали българският народ, така както и турчин не го е клал, даже и те не са крали така , както гнойните гейберасти!?!!!

Националистите във всяка страна, може да са всякакви, но държавата си не крадат, като тези безбожници, лъжци и крадци не на милиони а на милиарди.

Гладна кокошка просо сънува...

Шайката е попаднала на грешният човек! Прост човек и силен вятър никой не може да ги спре!

Добрият гербераст е само осъденият гербераст!!!!

Типично по герберски - с лъжата напред. Поне това стана известно - Илчовски не е вземал евросубсидии. Вземал е български държавни субсидии. Така че това не е работа на Кьовеши, а на Гешев. Но, Гешев знае, че не е хубано да проверяваш бензинов резервоар с клечка кибрит и си трае. И как не - нали е човек не само на Борисов, но и на Доган/Пеевски. А Илчовски ако зине и за тях и за ТИМ, първият който ще си го отнесе наред с Борисов е точно самият Гешев. Освен това, Илчовски все пак е представил документи и тези от тях, които касаят еврофондовете Манолова вече каза, че ще ги прати на Кьовеши. Но те касаят точно Градусниците...

Дайте публично доказателствата и тогава прокуратурата няма да има друг избор освен да се самосезира. Щото до тука само общи приказки чухме и разни обвинения дето после започна да се отмята от тях. Субсидиите които тоя твърди че е получавал за това че е плащал подкупи са по европейска програма и идват от европейските фондове. Заради което същият трябва да бъде проверен от европейската прокуратура. Нещо против европейската прокуратура ли имаш?

Пуснаха го как спи мазния банкянски толуп с пищов до главата! Пуснаха какво има в чекмеджето. ПрокОРВАТУРАТА на гешефта дори не се самосезира!? Божков пусна записи, даде копия на подписа на домуза как ще го "съпортва". Подаде сигнал, как севда ходела да ме отказва секс (по нейните думи!?) всеки месец в неговия офис и си тръгвала с един сак пачки - 20% от оборота на Лоторията му. ПрокОРВАТУРАТА на гешефта дори не се самосезира!? Има сигнали, които тя въобще не проверява, а ти викаш дай доказателства???? Кой си ти бе, кучи гноме?!

На всеки неудачник и провалил се, потънал в дългове бизнесмен му е виновен Борисов. Е да,преди беше по лесно - не плащаш ддс,контрабанда и др. незаконни дейности.Много искат да се върнат тези времена,но няма да стане колкото и да подскачат

Цялото мафиотско управление на Борисов е такова. Измислените бизсмени лапат милиони през бюджета и от време на време се хапят помежду си. Но от Божков насам мафиотите хапят здраво и Борисов. Вече е обграден от глутницата и скоро ще нищо. И не говоря за Илчовски, а за ДПС мафията. Вече са го отписали

герб се държаха като банда престъпници защитаващи вожда и партията си, само и само да попречат на човека да говори. Щом смятат, че лъже, защо беше този цирк? И защо не ги изгониха на минутата не ми е ясно. Сега комисията да покани тези, които зърнарят обвинява + върхушка на герб барабар с уволнения отпускар с менискус и цвък за цвят. Ще е добре да чуем, как ще се защитят.

" Щом смятат, че лъже" Е как да не лъже, та той за 3 дни си смени 3 пъти показанията, най напред лично видял как се дават кюлчета, после каза че видял само снимка. Каза че знае коя е момата заснела шкафчето на ББ, по-късно каза и име, а момата каза, че не познава нито даващия показания нито ББ, а и каза че веднага ще заведе съдебно дело ........... Според мен този си плаче за детектор на лъжата ....................

Мая Манолова е най-голямата интригантка,с типичната за такива хора уж невинна,но в същност нагла физиономия.Ако се заслуша човек във водопада от нейните думи,непременно ще открие един човек,на когото не му пука за абсолютно никой от околните.

Това момче, земеделчето, която му оценявали бизнеса за към 300 000 000 лева и което е изкупило толкова земи, че снощи казаха, че дори в голяма Германия няма толкова едър земевладелец, от три дена го мисля, кой е зад него, що се е покаал така на светло, не му ли дойде на акъла, че именно той е мутра и половинма.

Той, че е мутра, ясно. Че е свързан с ГЕРБ - също. Защо е решил да ги дъни е въпросът?

А и Градуса е за прокурор.И не само заради фиктивните сделки,а защото трови българите,особено децата,с пилета пълни с хормони и антибиотици.

Господинът от Градус е виновен и за това, че заради него унищожават бизнеса на конкурентите му.

ДОЛНОПРОБНА ЛЪЖА!!! ИМА ИЗСЛЕДВАНИЯ В ХЕИ И НЯМА НИТО ХОРМОНИ, НИТО АНТИБИОТИЦИ!!! МОЖЕ ДА СЕ ПРОВЕРИ!!!

1.Снимките са правени януари месец.Това са заключенията от експертизата. 2.Циганина каза,че ги е правила плеймейтка подарък за Борисов от ...не знам кой за рождения му ден. 3.Рождения ден на Борисов е 13 юни.!!!!! ЯНУАРИ.....ЮНИ.....!!?????? 4.Циганина каза,че е гледал клипа със Стайков на рождения ден юни 2017г. 5.Стайков е арестуван есента 2018г. 6.Циганина каза,че е говорил със Стайков от затвора вчера сутринта. 7.Стайков не е в затвора/ареста от няколко месеца. Циганин.....грабил земи и пари.....лъжец и наркоман!ЕВАЛАТА МАЯ.....С ТИЯ ЛЪЖИ И ТОЗИ СВИДЕТЕЛ ОСВЕН СЕБЕ СИ НИКОЙ ДРУГ НЕ МОЖЕШ ДА ВКАРАШ В ЗАТВОРА.

Вие вярвате на експертизата! Само тези кюлчета от снимката ли са подарени или има още? Хайде да не се правим на интересни.

Разбра се ,че не било за рождения ден подаръка с плеймейтката,а за именния ден на Борисов,който е през Януари.

Костинброд 2

Проедното шоу на Мая.Някой още вярва ли и на тази мърла

Хайде пак костинбродска афера.

Аферата може да излезе още по- голяма!

Тези не се замислят, че учернят всеки бизнесмен който познава някой от ГЕРБ или Бойко. Ами като дойдат на власт ще им го върнат и ще почнат да учернят и техни познати бизнесмени. И след 5-10 години никой няма да смее да прави бизнес в България защото ако не дай си боже познаваш някой който реши да става министър и са ти съсипали бизнеса и името без да са показали и едно доказателство.

Каква неграмотност.От къде ви намират тези тролове?

ГЕРБ-рите много бързо забравиха Мишо Бирата и 4т суджук :) Не всички свършиха като Мишо Бирата и има какво да разкажат !

Илиянчо мамин сладък и затова ли стана експерт? Я кажи ти колко бизнесмена познаваш покрай работата си с ротативки?? Само в приказки илиянчо мамин сладък не става-трябват доказателства. А такива до момента не са предоставени.

И кой го тоя гаджевия че седнал да се разпорежда кой какво къде да даде.. Споминавайки за европейската прокуратура доказва че на нашата начело с техния гешев той самия гербераст не вярва....Да беше и понаучил какво и кога се предава на европейската...

Илчовски е жертва. Трябва да дадем ГЕРБ на европейската прокуратура, защото аз досега си мислех че Бойко е виновника, но като видях как истерично се опита ГЕРБ да провалят тази комисия съм убеден че не Бойко а целиат ГЕРБ а за Прокуратура. ГЕРБ не искат да се разкрие истината и да се изреже тумора, защото се оказва че те са тумора.

Селска мутра милионер била жертва!!!!

Проблема на Герб е че без Бойко няма партия, т.е пари. Ето от около 120 депутата станаха 75, а после ще са не повече от 50. Всеки се натиска да се подмаже и да се покаже активен, за да остане депутат. Пари и интереси.

Чакай малко. Субсидиите са едно и те се полагат и този не е единствения, който ги взима . Европейските програми са нещо друго и Илчовси каза че никога не е участвал, защото са средство за последващ натиск. Аз съм любопитен за фурмите и как така на самолета за ОАЕ се озоваха продукти на Лакрима, свързана с Пеевски и на Градус, на който най големият акционер е близък приятел на Бойко.

Съм изключително любопитен защо господинчото започна да се извъртя и да се отрича от думите си. Всяка злоупотреба с европейски пари ще бъде разследвана от европейската прокуратура. Като е толкова принципна Мая е длъжна да я сезира.

Интересното тепърва започва! Ако го даде под съд, останалите , които са решили също да свидетелствуват ще се уплашат.

Значи казваш тоя има правото безнаказано да клевети когато си иска. има право да твърди че извършва престъпления но никой няма право да го разследва за това? Егати безумната логика.

Тук определено не става въпрос за клевета!

Публично твърдение неподкрепено с доказателства се нарича клевета. От понеделник тая плеймейтка собственика на градус както и самата фирма градус заедно със министърката ще завеждат дела за клевета срещу този. същия до момента не е представил абсолютно никакви доказателства и ако не може да представи такива в съда ще бъде осъден за клевета. Доколко показанията в тая комисия могат да се считат за официални-това е от значение дали може да бъде съден и за лъжесвидетелство.