Синовете на Бисеров - в бизнеса с ВЕИ

Доведеният син на Христо Бисеров Ивайло Главинков и собственият му син Дамян са въртели сериозен бизнес с електроенергия от ВЕИ, съобщават някои медии. Съпругата му Мария пък е взела от тях големи суми като заеми.

Обратно в новината

Коментари - Синовете на Бисеров - в бизнеса с ВЕИ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мръсни боклуци!До кога ЩЕ траем тази напаст....егати народа прост...какво още трябва да стане...да покажем,че има наченки за ОБЩЕСТВО?!?

НАЙ- ПОСЛЕ ВСИЧКИ РАЗБРАХА ЗАЩО БЕЛЕНЕ Е ГЬОЛ. Защото няма кой да пълни гушките на Боко и секс партньорката му Цветелинка, както глутниицата знайни и незнайни хиени, които т.н. народ е изпратил в народното събрание с фалшиви бюлетини. На 10.10.1989, чрез преврат България беше обсебена от глутница престъпници щедро подкрепяни от "демократична" Европа.

Ясно защо една партия от управляващата коалиция неистово защищава тезата против нова ядрена мощност в България. Пак искат да ни доят и да стават от богати по-богати. Ашколсун!

Да са те учили у вас, поне през първите ти седем години, че не трябва да се лъже и клевети!?Или ти си от родата си още, потомствен лъжец и клеветник!?

Какво се занимавати с тия кокошкари? Имал участие за 11 000 лева? Това са 5 панела.

Колкото на Емел Етем нещо се случи или пък на Масларова - толкова и сега

Е, кой да върти фирми със зададена печалба и които не тръгват без разрешение издавано от "специализиран орган"? Ония дето ми окупират университета или ониа дето мажат паметници. Виж актрисите по стара соц традиция ги приемаме - заедно и поотделно

Tibalt

Добре, де Цветелинка Бокова нали е "Зелената кралица" с най-много ВЕИ, та чак цяла банка си направи за тях. Защо ЦРУ не я разследва нея. Или който краде за американските интереси не го преследват.

Новина ще е ако намерите депутат, който не е в корупционна схема...

е кой да са мойте синове ли ма.ка ви мр.сна да е.а

Абе, то и Цветелинка е в същия бизнес, значи разбирай и Буда. А пък се оказа, че и те имат офшорни фирми. Ама кой знае защо ЦРУ разкри точно Бисеров, а пък тях изглежда чака някой друг да ги разкрие! Дайте ги всичките, защото знаем, че не е само този. Защото ако не ги дават всичките, значи има някакво задкулисие и задкулисни сметки.

Кажи клакьорче ?

Я колко добре си запознат с изявите на Бареков! Ще трябва да го следя по-редовно, изглежда само от него може да се научи истината.

ЦРУ са проучвали Борисов, но им е слаб българския и са объркали Борисов с Бисеров. Но това е без значение. Когото и да пипнат от депутатите и да го стръскат има да падат банкноти... А Иван Костов ако го разтърсят ведно с Елена Костова (българската Елена Чушеску) тогава ще падат парички с чували.

Борисов и Костофф са си техни кучи синове - на ЦРУ, та за тях ЦРУ нищо няма да разкрие, хващам се на бас.

Между другото, ЕК обяви, че от 2014 препоръчва на страните да спират постепенно префернциите за ВЕИ, защото цените на фотоволтаичните панели са паднали в пъти, а когато са измислени тези преференции са се считали за скъпи нови технологии т.е. са имали нужда от държавна подкрепа. Обзалагам се, че България ще се направи, че не е чула тази препоръка на ЕК и ще продължи да сключва договори на високи цени

И тия ли бизнес с ВЕИ,що не с картофи.

И с картофи уважаеми, и с картофи! Чети внимателно: "Регистрираните фирми се занимават основно с проектиране и изграждане на фотоволтаични централи, производство и продажба на електроенергия; отглеждане, изкупуване, обработка, преработка и реализация на селскостопанска продукция".

Не се съмнявайте, че накрая след умели адвокатски совалки, ще се окаже, че пред буквата на закона е чист и най-много с някоя административна глоба и плащане на данъци със задна дата да го лепнат. Въпроса е щом имаме съд, който не може да осъди никой за очевадното и който легитимира незаконно придобити пари, ДОКОГА ще търпим тази съдебна система? Разберете, че там е проблема, в съдебната система, там няма морал, там няма качествени хора и на тях няма кой да им търси отговорност за делата.

Допустимо е не само да го оправдаят, но и да осъди държавата и още да му плащаме...

Време е да се разследва и Курумбашев - не ви ли прави впечатление, че странно изчезна от политическата сцена - а той също има ВЕИ-та

Много хора от сега управляващите имат интереси в енергетиката и най-вече ВЕИ. А пък народа нека си пищи, че зелената добавка за ток била много голяма.

Е хора от родопите, кога ли ще осъзнаете че сте роби....

Дали обаче осъзнават, че са роби ?

Повръща ми се!!!!!!

Всъщност бисеров е един пример как ученика задминава учителя - неговият учител костов се пребоядиса от червен в тъмно син, краде безобразно 4 години и после изхарчи доста, за да влезне в парламенат, но не успя ! А пък бисеров се пребоядиса в турско синьо и краде близо 8 години - сега ще се крие като мишка и ще дава по прокурори и съдии ! Това е съдбата на Българските демократи от сдс - носителите на капиталистическите ценности !

Вие, господин Брандийски, осъзнавате ли какво сте публикували с изречението "ДАНС предупреди, че компаниите в сектора на възобновяемите енергийни източници са параван за пране на пари"? За вас думите явно нямат никакво значение и най-вероятно въобще не мислите преди да кажете/напишете нещо. След като слагате под общ знаменател ВСИЧКИ фирми във ВЕИ сектора, съберете малко смелост и отидете в офисите на AES, Enel, Mitsubishi, General Electric и Siemens и им кажете право в очите, че перат пари! После ще очакваме публикацията Ви с резултати от посещенията при тези фирми. Срамота!

Хайде, многоуважаеми, напънете си мозъците и споделете как описаните по-горе компании перат пари! Защото това е написано в статията - КОМПАНИИТЕ са параван за пране на пари.

Нещо зад което се крие нещо/някой .

като цитираш, се цитира дословно, а не с интерпретации - "ДАНС предупреди, че компании в сектора ...." а не "ДАНС предупреди, че компаниите в сектора..." , голяма разлика нали ???

В първия коментар съм копирал дословно текста от новината. Очевидно текстът е променен, което не оправдава безотговорното отношение на редактора.

Tibalt

И тези фирми перат пари. Като са чужди, да не би да са по-добри от българските. Все един дол дренки. Проблемът е, че както българските, така и чуждите фирми са сключили договори с нашите корумпирани власти и не може копче да им се каже, въпреки, че крадат българите като за последно.

Не е въпрос, че всичко живо горе краде и дере народа на живо като за последно; въпросът е- до кога така?! И колко още ще траем?!

Tibalt

Ами най-големите крадци с ВЕИ - Цветелинка, Иво Прокопиев, Плевнята са все хора на американците, така че нито ЦРУ ще ги пипне, нито ДАНС. Докато има привилегировани крадци като тях, няма да има оправия. Дори и да хванат някой дребен, който прави конкуренция на Цветелинка и американците.

Достойни строители на капиталистическа България!

аз мисля,че трябва и на други депутатчета да им се огледа финансовото състояние .

В енергийната мафия, значи!?Мафиотите в нея смъкват от гърба народен, милиарди, в бездънните си кесии!

Цецо Цветанов е дребна мишка пред финансовия хипопотам Бисеров. Апартаментите и гаражите на Цецо струват много по-малко от едната къща на Бисеров.

Погледни за кои години са цените и тогава се мъчи да оправдаваш Цвъко! Но все пак имаш напредък в мисълта. Щом Бисеров е по-голям крадец /не се съмнявам че е крадец/ от Цвъко, то значи че и Цвъко е крадец!

Какви ги дрънкаш??? Бисеров и Данчо ментата са непостижими. А Доган е върхът! Те не се побират в главата на Цацаров. Той е на нивото на Цветанов, от там нагоре губи ориентация ....

Нещо позабравихме "октопода" Алексей Петров и хоп-появи се нов октопод. Хайде да оставим подробностите на страна-вече и навикнахме. И на бедни милионери живеещи в бащини панелки и каращи стари коли и на всичко. Но и тук тия си ги бива-въртят милиони, а имал делов капитал от 1 лев. И унизитгелната лъжа, майка да взема заем от сина си. Стана невъзможно да се живее в тая страна. Едно от първите политически лица на управляваща партия. Зам председател на парламент. Може да се каже-лице на държавата пред вънщният свят. И изведнаж се оказало, че е обикновен крадец и мафиот. Впрочем, очудва ли се някой.

Учудващо е защо Волен Сидеров подкрепя БСП и ДПС. Сигурно по подобни финасово-корпоративни причини .... ???

А във всичко написано тук, какво притеснително има? И аз мога да си купя акции от Гугъл, Майкрософт, Ейпъл и други. Какво от това? Някой хора така може да участват в хиляди фирми. Да не говорим, че акции се купуват реално и от компютри по преценка на програми. То ест на борсата участват скриптове, а не хора. Дори може да не знае какви акции притежава някой.

Би трябвало да знаеш, че принадена стойност или богатство се създават в процеса на производство. България се напълни милионери. И почти нищо не се произвежда и почти всички са свързани с власта. Това не ти ли подсказва, какъв е произхода на тия капитали. Аз например, не мога да си представя политик, спечелил богатсвото си с честен труд. Не зная ти какво мислиш по въпроса.

Това е проблема. Бисеров е на години. Като нищо може от началото на прехода да се занимава с бизнес. Май е бил и в СДС - то ест десен. От една страна, ако в управлението са хора, които не се занимават с бизнес, то те ще са некомпетентни по въпроса. От друга пък ако се занимават, то с тях ще се прави точно тази връзка, че си помагат като политици. За мен няма чист вариант. ако Меркел не се е занимавала с бизнес, то тя е некомпетентна по въпроса, но има хора около нея които са се занимавали.

Чудесен пост. Имаш само една думичка "почти", която е излишна.

Машала,аферим както казва коалиционният партньор.

ТОВА СЕ КАЗВА КОРУПЦИЯ И ОПЛЕТЕНИ КОРУПЦИОННИ ПРАКТИКИ! ЛИЧАТ ОБРЪЧИ НАЧЕЛО С НАЙ-ВИСШИТЕ НИ УПРАВНИЦИ И "КОНУЛТАНТИ"! ВСИЧКИ СТЕ ЗАМЕСЕНИ, НЯМАТЕ ПРАВО ДА НИ УПРАВЛЯВАТЕ! ВИЕ НИ ГРАБИТЕ! НЕЗАБАВНА ОСТАВКА !!!

Ще те подкрепя, веднага след като кажеш, по какъв начин няма да допуснем и следващите да са такива.

до вчера нищо не се знаеше-днес всички медии вадят цифри и факти ? . И ИМАЛО ПРОКУРАТУРА И СЪД? ДА БЕ!

Голяма новина, няма що! Виж, ако пишеше, че синовете на Бисеров са станали трактористи, e те това щеше да избие рибата!