Христо Бисеров е оправдан и от Апелативния съд

Софийският апелативен съд потвърди оправдателната присъда на бившия заместник-председател на НС Христо Бисеров, съобщиха от институцията.

Обратно в новината

Коментари - Христо Бисеров е оправдан и от Апелативния съд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво бре гяури! Предлагам да се прекръстим на Гяуариа. Срам! Деца спасявайте се - тук никога няма да живеете нормално!

Поредният, оправдан боклук и крадец! Егати правосъдието ,егати държавата ,егати магистратите

Няма правосъдие в БГ.

За последните 25г. се убедих, че само нов 9-ти септември ще оправи нещата- пълна национализация и Белене -за всички новоизлюпени богаташи - държава с армия , полиция, ДС, закон и ред - всички етноси трябва отново да станат братя - без кражби убийства, гей паради и т.н....

КАКВО БЕЛЕНЕ БЕ , ЖИВИ В ТРАПА И БУЛДОЗЕРА - ГАЗ . КОЙ ЩЕ ГИ ХРАНИ ТАМ .

Цялата сага е несъстоятелна!Досъдебното производство се контролира от прокурор!Но ако прокурора е "преценил" че доказателствата са достатъчни,а те не са били за повдигане на обвинение или прокурора е действал недобросъвестно или некомпетентно ето ти резултат който показва че борбата с корупцията не може да започне изобщо!

Няма място за чудене. Гарван гарвану око не вади. Бандити магистрати оправдават бандити депутати. Да сте чули за осъден човек на властта? Това може да се случи само в Румъния. У нас властимащите са вода ненапита. Те са недосегаеми.

винаги куфарчетата са били за комунистите и ДС нали малък лъжец от Симеоново

Направо Светец... в джамии и църкви. Иначе в Илинойс, САЩ трима поредни губернатори са в затвора за корупция. Последният Род Благоевич, пробва да продаде сенаторското място на Обама на черната общност в Чикаго.

сидеров вилня пред целия народ и съдът нищо не му направи, освен смъмряне. добре че полицаите го прибраха за малко, иначе и в ареста даже нямааше да влезне, след като бесня дрогиран из центъра на столицата.

свински черва крадливи комунистически ДС само краде и убива

Срам и позор в нашата държава. И гова е правова държава. Народе не спи , измамници и ..... управляват .

Ицо Бисеров

Това е, българското "правосъдие"!? Примери - много! Отврат!

И това ми го помествате за новина. Хайде, моля ви се, да не искате да е обратното, та да изпаднем от класацията. Цивилизационните навици са за други нации.

И КАКВО ТОЛКОВА, МИ ТОЙ СИ Е СЪЛЗИЦА БИСЕРОВА!

СРАМ ЗА НАЦИЯТА НИ!!! Доказан престъпник е оправдан! Човекът, който прибираше куфарчетата с пари от митницата в Свиленград, а казваше че те са за Иван Костов е оправдан. Срам, голям срам за българското правосъдие!!!

СРАМ ЗА НАЦИЯТА НИ!!! Доказан престъпник е оправдан! Човекът, който прибираше куфарчетана с пари от митницата в Свиленград, а казваше че те са Иван Костов е оправдан. Срам, голям срам за българското правосъдие!!!

Защо "Срам за нацията". Нацията си е добра и няма нищо общо с комуно-масонската мафия. Техните финансови и други престъпни операции са неподвластни на законите за обикновените хора.

Някой няма ли да гръмне оправдалите го съдии? Я гледайте какво става в биг брадъра ни!? Драгунов, висок блок, думмм.... и един корумпиран боклук помалко.

Пак ще кажа, това нащо не е съдебна система, а ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА!

До кога ще ги търпим?

Много са хитри тия политици бе! Хем прокуратурата се обърква с доказателствата, хем съда е безкомпромисен... В крайна сметка наказани няма :-)

Помиярска Държава имаме , днес оправдават утре раздават цялата Държава България на КОНЦЕСИЯ ! Български Патриоти защо спите и чакате някой да ви свърши работата на готово !

МАШАЛА !

Еми то това се и очакваше.ВИДЯ СЕ КОЙ КОМАНДВА В БЪЛГАРИЯ-корупция за много пари.

Сега горкия трябва да осъди България. Да му платим неудобството, дето му създадохме....За "нарушен душевен мир" ще е делото най-вероятно.

Само той ли е оправдан ? А кой е осъден за подобни и по-тежки престъпления? Съдебната ни система е пълен фарс .

Кво стана нали се радвахте за отказаната регистрация на партията на лютвито,кво ревете сега ,даган още много ще ви такоа ,сещаш се

Какво друго ни остава, освен да дойдат Снайперистите ! И не се показвайте във Фейсбук !

за какво ги съдят след като ги оправдават, въртиме брате едни пари. Да залепим по една лепенка на всяка институция "ЛИКВИДАЦИЯ"

ХАХАХАХАХА

БРАВО

Ако имаше в България гражданско общество,то сега срещу този покварен съд щеше да има масови метежи и избити съдии и прокурори,но уви,тук живеят само овце,които освен да блеят по новинарските форуми,друго не вършат!!!! На тоя капут трябва да му е натрошена черепната кутия,защото той е крал от всички нас,да,но не само,че няма да му е натрошена,ами той сега ще си живее живота с откраднатото,както и неговите поколения,а ние ще му плащаме кражбите и ще мизерстваме,както ще плащаме и на всички останали кражбите и ще се чудим,защо сме зле и кой е виновния... И после ЕС ще ни е виновен или Русия,а може и САЩ или пък марсианците... А ние самите сме виновни целият цирк да се случва пред очите ни,та тези ни направиха за посмешище пред целия свят...

"Според съда възможностите за доказване на обвиненията са изчерпани в досъдебното производство и за съда не е имало друг вариант освен да реши делото само върху събраните доказателства, а от тях нямало как подсъдимият да бъде осъден.". ИМА КАК: Ако всичко за което го съдят му се запорира и след това той да вади документи и доказателства откъде ги има за да може да си възстанови собствеността , ако успее.

Смешен и корумпиран Държавен апарат......същата е и Съдебната система!!! България все повече започва да прилича на латиноамериканска държава. Държава на мафията и беззаконието. Но вината е в народа, че продължава да търпи!!!

КОЙ Е ТОЗИ БИСЕРОВ ,ЧЕ НЯМАМ СПОМЕН ЗА НЕГО И аз го осъждам за невинен.Па вие всеки невинен човек може да си хванете и да го съдите.

Защо не му конфискуват имуществото и той да доказва с какви средства е придобито,/както е в Ирландия/,а не съдът да търси доказателства за да го обвини...за престъпленията му...и накрая да няма обвинение,човечецът правил далавери,укривал данъци и какво ли още не...

илеH, Aми те сите си крадат заедно !!! гарван на гарван око не вади !!! Dа мy мислят тези, които гласyват за тях !!! Hие, нешето семеиство отдавна решихме проблемите си с булгаристанските властимащи ! Dецата ни са мнооооого yченолубиви и мнооооого трyдолубиви, като нас родителите ! полyчиха стипендии за висок yспех, работеха и yчеха и yспяха, но не в булгаристан ! Cега пbрвата ни внyчка /на 3 години / говори 3 езика ! Bече говорим и деистваме по вbпроса как внyците ни ще завbршат Harvard Yniversity !!!

Всеки сам избира как да живее живота си...по лесният или по трудният начин...Вие сте избрали лесния,след като се се отказали от Родината си и от трудностие в нея.Аз не съм се отказала и се опиттвам доколкото мога да променя живота към по-добро...Отгледала съм и съм възпитала син,който живее в България и по нищо не отстъпва на завършилите в Харвард.

Сега очаквам и да го върнат в парламента,нали е невинен! Току виж за следващия парламент го направят отново заместник председател,а той преди това ще осъди държавата и ще прибере още куп пари от гърба на простия народ,който преди това е ограбвал! Демек частната Съдебна система в България работи за престъпниците,като те един път крадат от народа,втори път не плащат данъци и накрая осъдят държавата и вземат още един път награда затова ,че са крали през целия си живот!!! България е раят за престъпниците,тук Съд,МВР,Прокуратура,ДАНС и ГДБОП пазят престъпната измет в парламента и кукловодите им,както и всеки,който е крал много и има много пари! Царството на безнаказаните престъпници сме!!!! В България всички богати престъпници са богопомазани и безсмъртни,а народа си е е*ал майката...

Нали осъдиха Сидеров,сега някакъв си Христо Бисеров не били осъдили за неплащане на данъци и милиони присвоени,голяма работа... Пропаднала покварена Съдебна система!!!!!!!!!!!!!!

ВИЖ АКО НЕ БЕШЕ ПЛАТИЛ ДВЕ, ТРИ СМЕТКИ ЗА ПАРНО, ВЕЧЕ ДА БЕШЕ ОСЪДЕН И СЪДИЯ ИЗПЪЛНИТЕЛ ДА ГО РАЗПРОДАВА АМА НЕ! И ПРОДЪЛЖАВА ЛИ ОЩЕ НЯКОЙ ДА ТВЪРДИ, ЧЕ ИМА ДЪРЖАВА БЪЛГАРИЯ.

Поредният кьор фишек на ДПС, респ. ДС, не случайно човекът не отрони и една дума до днес, нещо някой да си спомня за Феим Чаушев ?!!?

Kолко полyчхте кеш, за да го оправдаете ???!!! Kражба има - крадец няма !!! Bина има - виновни няма !!! имааа-немааа, имааа-немааа ! пили, яли и се веселили ! измили рbцете си и останал само лошuя спомен !!! и малкото дето е останало трbгва през терминал 2 ! ша са опраим !!!

"Софийският апелативен съд потвърди оправдателната присъда на бившия заместник-председател на НС Христо Бисеров, съобщиха от институцията. " Е, тъй де - то заради решенията на "институция" като тази, думата "институция" стана мръсна дума в България! Вижте си рейтинга , бе -каква "институция" сте вие! Вие сте шайка лапачи, събрани в едно "учреждение" с една цел: пари, пари, лапане , лапане....

Много, много преди Бокича да си почеше Втория, през левия джеб! баба Тодорка добре ги е познала.

След като Доган хвана Бисеров в двойна игра му такова майката. И Бисеров си прехвърли почти всичкия печеливш бизнес на ДПС, за да го оправдаят. И го оправдаха. Нали цялата съдебна система е назначена от Пеевски и сие.

А няма ли кой да осъди това българско правосъдие! Народен съд ли трябва за всички корумпирани и тарикати? Бисеров сега се усмихва под мустак. Колко ли пари е платил за да го оправдаят? Но не му пука. Предлагам да го върнат в Народното Събрание!

Представяте ли си, че преди Девети септември положението е било подобно. Крадлива и корумпирана власт, съдебна система защитаваща богатите и властимащите, богаташи разпищолили се и правещи каквото си искат, повсеместни кражби (както на Боко дядо му) на провизии и храни. Е, тогава не е ли било оправдано едно такова мероприятие, като Народния съд? Вярно че покрай сухото, гори и мокрото, но нима Херакъл като е пуснал водата през Авгиевите обори не е съборил инякоя читава сграда?

бгкгб, бог високо - цар далеко !!! Dобре че се постарахме в чyжди престижни yниверситети да дадем добро образование на децата си !!! Aко трябваше да чакаме булгаристанските пенсии до сега 100 пbти да сме yмрели от глад !!!

Видели ли стре факти и доказателства представени от цацаратурата та да хвърляте основната вина на съда??? Крайно време е да се разтури цацаратурата защото от там започват всички злини за хората - работа по поръчка срещу заплащане е цацаратурата в момента

Чист като сълза, е няма как да бъде другояче при тази вече реформирана съдебна система. Да живей нашето статукво, нищо не го събаря него нито ЕС нито НАТО

Знаете ли на какво разчитат? Че ще го попържим, ще се повъзмущаваме, ама довечера няма да има 3-4 милиона на площадите! Не, те не разчитат на това - те са сигурни, че няма да се случи. Затова си правят каквото си искат. А ние сме нация от кръчмарски патриоти и ако не ви харесва тази констатация се сърдете на Ботев, не на мен.

Не ти се сърдя напълно те подкрепям.... всички в бг са патриоти задочно... когато реално трябва да тръгнат с факла към НС всички са заети, или е много топло или много студено или вали дъжд или са изморени...

На Ботев няма какво да се сърдим.Единствено можем да се сърдим на себе си. Като няма критична маса от мислещи и действащи хора, ще си критикуваме по форумите , а престъпниците ще бъдат "обожествявани" в прекия и преносен смисъл, и такива , като Бисеров утре ще съдят държавата за претърпени морални вреди.

Поредното доказателство за нефелната работа на цацаратурата - викове и крясъци много ама доказателства никакви. Важното е сега че бат сали ще го осъдим за ''хулиганство'' ...