Прокуратурата разследва Бисеров за данъчни престъпления и пране на пари

Софийска градска прокуратура е образувала досъдебно производство за данъчни престъпления и пране на пари срещу Христо Бисеров и Ивайло Главинков, както и за документно престъпление срещу Бисеров.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата разследва Бисеров за данъчни престъпления и пране на пари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

защо разрешаваме на турците .да ни обират държавата ,да се разпореждат с нея ,защо ,защо им се разрешава всичко това ,защото им е обещано от бсп/има зделка/затова си мълчат.

Къде са Станишев и Волен Ага??? Защо се скриха??? В случая Бисеров Гейт има нещо много ама много мръсно. Ако е това, което пишат от само 2-3 с пари в Бг няма да са разследвани от ЦРУ. Тук става въпрос от къде са дошли и за къде и каква са тези пари??? Доган пак нищо ама нищо не знае

За Бисеров се знае от момента на съществуване на СДС като единствената партия по-корумпирана от БСП и производните и ДСБ и прочее. Ако проследите българския печат от петнадесетина години насам ще видите, че има достатъчно инфо за трансфера на куфарчета с милиони от митницата до партийните централи на демократичните партии. Но и те са толкова демократични. Ще е навреме ако сега си зададете ВЪПРОСА с какви пари се издържа Реформаторския блок? И с какви средства плащат за поддържане на протести и окупации? Естествено можете да зададете този въпрос за всички тези комунистически партии на власт от 1990г до момента и ГЕРБ ВКЛЮЧИТЕЛНО.

Пак си се продал за жълти стотинки!

Голяям цирк е в BG. И народа са мишките. Борисов пита откъде ДПС имало предварителна информация. Крадеца вика дръжте крадеца. То информацията си е от ГЕРБ. А главанаците в държавата забравиха кой седи до Борисов. Ами че Краси Стефанов и Влади Горанов. А кои са те и кой в момента е шеф на НАП. Бойко Атанасов. А за какво ще разследват Бисеров- за данъчни пресъпления. Е и мишките от време на време събират 2+2.

Голяям цирк е в BG. И народа са мишките. Борисов пита откъде ДПС имало предварителна информация. Крадеца вика дръжте крадеца. То информацията си е от ГЕРБ. А главанаците в държавата забравиха кой седи до Борисов. Ами че Краси Стефанов и Влади Горанов. А кои са те и кой в момента е шеф на НАП. Бойко Атанасов. А за какво ще разследват Бисеров- за данъчни пресъпления. Е и мишките от време на време събират 2+2.

Всички стари "политици" като Бисеров от всички партии включително и от ГЕРБ, БСП, ДСБ, "Реформаторски блок"СДС са замесени в тези далавери с пране на пари през офшорки!

Добър ден........ при такива като Бисеров са и здравните, пенсионни ,еврофондове, включително рекетите от Е Р П-тата а те крадат от сметките ни на ток за да си възстановят сумите за подкупи същото е и с мобилните оператори и т. н. Те си стават все по богати и изнасят нашите пари навън

За съжаление българите крадят много повече от ромите . Дори да открадне един ром колко ще открадне 1000-2000 лв. А българите крадат милиарди , крадат бъдещето на младите хора , крадат щастието и бъдещето на своя народ.

Той, човека краднал преди да влези в тоз парламент. Откакту й влязъл нищу ний откраднал. Що сига гу таковати... Мноу сти лоши!

Братя социалисти, вижте с кои са се коалирали от вашето ръководство в лицето на Сергей Станишев. Пряко или косвено вие слугувате на мафията Доган, Пеевски, Бисеров. Опомнете се братя. От враждата между ГЕРБ и БСП печели само ДПС. Изритайте мазния съсел и си изберете някой достоен социалист.

Браво Бойко,ти разрови кошера и затова всички скочиха като ожилени."Честните" и "почтените",който казваха,че ще се борят с/у мафията,корупцията и измамите,с помоща на прокуратурата вече показаха истинските си лица.ВЪРНЕТЕ ОТКРАДНАТОТО НА НАРОДА И СЕ ИЗМИТАЙТЕ!!!ПИСНА НИ!!!

ЕДИН ДРУГ Б-О-К-Л-У-К, ПЪЛНО ПОДОБИЕ НА ТОЗИ Б-О-К-Л-У-К от СНИМКАТА ПО ДРУГ ПОВОД, ПЛЮЕЙКИ ПО ПРЕДИШНАТА ВЛАСТ: Йордан Цонев, 27 септември 2013 "Оттук нататък следствието и прокуратурата трябва да си свършат работата не заради нас, а заради обществото, коментира и депутатът от ДПС Йордан Цонев"

Докато спим те крадат!!!!!

Крадци! Ето това са хората, които според Сер Гей са "премахнали страха". Да, те наистина премахнаха страха, но техния страх и сега си крадът на воля! Незабавна оставка на тези крадци от БСП ДПС и Атака! И след оставката директено към затвора. Как не ги е срам да говорят за морал и почтеност. Оставка!

Както се казва в един наш култов филм : "Сега осрахте ли се? Осрахте се? И кой ще ви бърше л..... сега? " А, няма и половин година "експертно " управление.

ДАЛИ НЯМА ДА СЕ ОКАЖЕ ВЯРНО МОЕТО "ОБОСНОВАНО ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ"КАКТО СЕ ИЗРАЗЯВАТ ЕДНИ "ХОРА" ЧЕ В ТОЗИ И ВСИЧКИ ПРЕДИ НЕГО ПАРЛАМЕНТИ БИТУВАТ ЕДНИ ПРЕСТЪПНИЦИ?

няма какво да коментираме-всичките 240 + онези в правителствота са такива-да заминават на каторга в Сибир

Той ще се пече на Сейшелските острови,ние на селските ниви

Добър ден........ при такива като Бисеров са и здравните, пенсионни ,еврофондове, включително рекетите от Е Р П-тата а те крадат от сметките ни на ток за да си възстановят сумите за подкупи същото е и с мобилните оператори и т. н. Те си стават все по богати с нашите пари а ние си обедняваме ,виновни сме си ние ,чеги търпим.

8901

Значи другарят Бисеров не само си е бъркал в носа в пленарна зала.Глей ти катил!

На блокада до падане на МЕНТЕТО ОПРОТИВЯЛСКИ и цялата МЕНТЕ-ТРОЙКА

СЕГА БОЛИ ЛИ БИСЕРОВ? БОЛИ ЛИ КАТО ТИ ВАДЯТ ЗЪБ? ТАКА ЩЕ БЪДЕ БОКЛУК ТАКЪВ ! (Бисеров 13 юни 2013)

хора,не трябва да спим!!!!!стига,стига,стига!!!!

Айде... оставка на превратаджийското правителство, не се мотайте!!!

Какво стана с ицето? Балончетата започват да се пукат едно по едно.

Да се готви Данчо -Mентата .Все верни другари.

Данчо се е омазал с л...... от страх до шията. Ако утре излезе в болнични или си измисли командировка на някой остров, не се изненадвай. А, може и да го самоубият. За Делянчо да не говорим - само гледай?

Хайде, следващия! В колона по един...

Амин!!!!

ЗАЩО РАЗПРОДАВАЙКИ БАЛКАН ,ГАД ЗЕЕВИ ТРЯБВАШЕ ДА ВЗЕМЕ МИЛИОНИТЕ А НЕ ДА СА БЪЛГАРСКАТА ХАЗНА?КАКЪВ ИКОНОМИСТ Е БИЛ КОСТОВ КАТО НЕ Е ЗНАЕЛ ЧЕ РАЗПРОДАВАЙКИ ТЕЗИ БОКЛУЦИ СТРУВАТ МНОГО МИЛИОНИ?ЕВРЕИНА ГЛУПАВ ЛИ Е БИЛ ,ТА ГИ Е КУПИЛ ЗА БЕЗ ПАРИ?АДВОКАТИТЕ НА КОСТОВ-ЧАКАМ ОТГОВОР.

Само глупости говорите! Новото ръководство на ДПС са чити хора с висок морал, затова БСП единствено с тях могат да се разбират добре. Това е 200% разработка на Бойко Борисов, Иван Костов и Филип Димитров-

и на мен ми плащат да хваля правителстово но не го прави толкова явно че се издаваме.

Само така, такова животно нема, казал Вуте на Геле, стоейки пред жирафа.

Верно е, верно е видях теле с две глави, но не съм от тия како Сийке.

Много турци и нагли ,ЗАЩО ЛИ???

Христо Бисеров е напуснал страната, съобщи Българското национално радио, позовавайки се на свой източник. Информацията не е потвърдена официално засега. Репортер на БГНЕС опита да се свърже с Христо Бисеров и по двата му телефона, но те бяха изключени.

Прал е парите на доган а като е станало напечено доган го е изхвърлил

Кой зальгвате с тези разследвания,чакате да изперат парите и тогава уж нещо прави прокуратурата.

Сега вече е ясно защо пеевски трябваше да е в ДАНС. За да им прикрие каналите.

БОЛИ ЛИ , БОЛИ ЛИ А МРЪСНА ТВАР, БОЛИ ЛИ СЕГА А???? Най голямото говедо Бисеров подлога на кой ли не, крадец и гаден негодник... вън гадове крадливи БСП , ДПС мизерници, скоро ще си платитет за всичко коетп причинихте на държавата.. къде сте бе посрано 20 , вижте си коалицията оакана....

ЗАЩО НИКОЙ ОТ ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ НЕ ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА.ЗАЩО НЕ НАПРАВИ ЛУСТРАЦИЯ.? ИМАМ ОЩЕ МНОООГО ВЪПРОСИ НА КОИТО НЯМА ОТГОВОР.

НЕ СЪМ ЧЕРВЕН,НАПРОТИВ.ИМАМ ВЪПРОС.ЗАЩО ПО ВРЕМЕТО НА КОСТОВ ЧЕРВЕНИТЕ ЗАБОГАТЯХА НАЙ МНОГО.ЗАЩО КАТО МРАЗЕШЕ РУСНАЦИТЕ ИМ ПОДАРИ НЕФТОХИМ.ЕДНО ГОВОРЕШЕ-ДРУГО ВЪРШЕШЕ.

Много ясно-Бойко Борисов му е наредил!!!

Най-после!!! Мръсната измекярска гад! Фурнаджийската лопата! Дребното хасковско адвокатче...

Къде е ДАНС, бе? Къде са тия прословути хомосексуалисти- свръхагенти, та не знаят, че Христо Бисеров е напуснал страната в неизвестна посока? Докога ще хрантутим тъпи милюционери, дета не стават да затискат зелето в кацата? Да се разнусне агеннцията и всички ченгета по селата - да пазят бостаните.

Оти да се потим.Че го хванат в някоя друга държава и ще го дадат като Аладин

червените уроди, като ги настъпят и се насерат за пореден път, вадят костов и почват да плюват. у р о д и, вън сте от историята, а на коств ще му пръднета на к....ра

Чуждите служби си свършиха работа,по интересно и и важното е дали нашите сега ще свършат работа,за Цацаров се отнася ,искаме да знаем откъде са тия пари ,не вярвам да са депутатска заплата,произход на пари,кой,защо, какво и как!!

"Мистериозният" източник е ЦРУ. И слава Богу, защото тези кретени без помощ отвън няма да се махнат...

А др.Костов,какъв беше на Луканов-левия му таш...к.СДС си беше рожба на Луканов.

този идиот ли се правеше на "зъболекар"...и вадеше зъби...че и питаше дали боли... а сега, дали боли ли...

ТОЗИ ЗАДНИК И МЕНТАТА БЯХА ВНЕДРЕНИ В СДС НА ВРЕМЕТО.БЯХА УШИТЕ НА ЛУКАНОВ

Ох, като чета писанията оставам с впечатление, че в ГЕРБ (особенно там), СДС, ОДС, НДСВ се състоят само от ангели. Айде бе, нима никой не ги познава, а? Краде се, ама се краде на n-та степен като за световно. Ами това е една от причините маса предприятия да се "преватизират" с документални далавери, да се разпродадат за старо желязо и в крайна сметка ги затвориха и опааа - няма работни места. Другия въпрос - къде има пари в България в момента? - САМО в европейските фондове, само там, само в ДЪРЖАВНИТЕ УРЕЖДЕНИЯ (ПОРЪЧКИ, ПРОЕКТИ). В селското стопанство и там са само субсидии и т.н Откъдето и да го погледнеш се вижда, че в София има един ЧУЧУР и борбата е кой да насочва накъде да "текат" парите. Протести - Стани, че да седна аз на чучура. Затова и никой не иска да се променят закони, а се иска оставки. Абсолютно по същата причина и провинцията "гледа сеир, или като Биг Брадър, че и Семеси не праща", защото е наясно, че който и да дойде с какъвто и морал да е, "водата от европейксия чучур" едвам до околовръстното на София 1-2 капки стигат.

Ти си гледай 10-ките милиарди, които откраднаха ДПС и подлогите им БСП, пък после лъжи...

Ами Нефтохима за 1 лв и Гад Зееви - помниш ли?

Прокуратурата разследва Бисеров за данъчни престъпления и пране на пари Този , като Феим Чаушев ще бъде оправдан с мотивите за изключително чисто съдебно минало,оказано пълно съдействие на разследващите органи и най-важното само с пет бъркания в носа си на ден.

Политическата кариера на г-н Христо Бисеров е неотделима част от историята на Съюза на демократичните сили (СДС) през периода 1990 г. - 2001 г. Член е на Националния съвет на Зелената партия (1990-1991), която тогава е част от СДС. След като ЗП напуска СДС, става член на новата Консервативна екологична партия. Бисеров е съратник на първия ръководител на СДС г-н Иван Костов и главен секретар е на СДС от 1994 до 2000 г. През 2000 година призовава тогавашния премиер Иван Костов да подаде оставка. Разривът във взаимоотношенията им достига връхна точка на 27 февруари 2001 година, когато той и Йордан Цонев са изключени с решение на Националния изпълнителен съвет на СДС. От 2005 г. до ноември 2013 г. Христо Бисеров отново е депутат в парламента като член на Движението за права и свободи. Повече от 10 години той е близък съратник на ръководителя на ДПС г-н Ахмед Доган.

ти да видиш къде бил ключа за бараката. Ама гледай колко бързо го шитнаха а?

Главата на българската мафия се казва Лютви Местан.

Не си прав - Доган е. Местан му е само сол та-ак.