Храните в света - най-скъпи от 2008 г.

Световните цени на храните са се повишили през декември, като ценовият индекс на Организацията на ООН по прехрана и земеделие (ФАО) бележи рекордно високо равнище след 2008 година.

Обратно в новината

Коментари - Храните в света - най-скъпи от 2008 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо при нас вече трябва да се говори за оцеляване, а не за жизнен стандарт?! Защо за последното полугодие на 2010 год. в Китай правителството на два пъти е вдигнало заплатите с 20%?! И не е ли по-правилно в период на икономическа криза да стимулираш потреблението с по-високи доходи, отколкото да замразяваш доходите, които реално се свиват поради натрупването на инфлация - нали при по-малка покупателна способност, консумираш по-малко, следователно и нуждите от произведени стоки са по-ниски... омагьосан кръг? Повече пари в населението = по-висок стокооборот = работеща икономика! Елементарно е, но кой да се съобрази

спокоино братя българи!всичко ще поскъпва още повече но работаната ръка ще си остане така ниско платена.депутати ще спът спокойно."какво иска този народ?!?аз тука съм дошъл и за внуците да си изкарам"

Това е констатирано от министър М. Найденов, който като ученик още е крал салами от завод Родопа.

Рудкция за всички двукраки овце! Ще живеят само крадците.

...вервайте ми ....

в германя и франця засто не поскъпват хранителните стоки?

Защото там брашното не е 60 ст., а хляба въпреки, че не е скъп, не е колкото в Бг. Зърното си достигна нормалната цена - нищо повече.