Цените на храните в ЕС продължават да растат

Повечето земеделски цени в Европейския съюз растат в продължение на много месеци, а през февруари 2011 г. цената на телешкото дори премина с 5 процента най-високите нива, достигнати през периода 2007/2009 г.

Обратно в новината

Коментари - Цените на храните в ЕС продължават да растат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз нали ви писах, че в условия на икономическа депресия цените на храните, горивата и златото се покачват до небесата?! Този процес е неизбежен. И да спорим, и да не спорим в този форум, това няма как да не стане. Read my lips!!!

Цените не растат. Просто доларът евтинее със скоростта на светлината... А тъй като той е "световна валута" ... Следва, че всичко поскъпва ... Но, всички бъркат причината и следствието ... Такива ми ти работи, бабо Гинке ...

А нали пред една седмица, пак в дир-а, четохме за това как да се нахраниш в Германия излиза по-евтино от БГ, защото конкуренцията м/у големите хипермакрети постоянно смъква цените на долу?!??!?

Тия ги разправяйте на някой, който никога не е излизал от България... при отворени граници и евтини полети принципа "дръж го на тъмно, че да му е ясно" не върши работа ;)

15 Юни 2010 09:14 Новини Дянков: Започваме да излизаме от кризата. Министърът прогнозира, че към края на лятото българите ще усетят "в джоба и в хладилниците си" позитивния ход на икономиката.