Българин се храни 2 години със слънчева енергия

Таксиметровият шофьор Иван Стойчев не е ял храна от 15 юли 2009 г. Той получава енергията си за живот директно от Слънцето.

Обратно в новината

Коментари - Българин се храни 2 години със слънчева енергия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Човека не лъжи има много хора по света живеейки посредством тази техника! Прочетете за Хира Ратан Манек. Аз също я практикувам и страшно ми харесва, хармонира много добре с мен. За сега съм по средата на практиката, но мога да ви кажа, че апетита наистина намалява. Да не говорим колко добре се чувствам. :) Хубав ден на всички!

Понеже много незнаещи се навъдих във форума, аз да ви кажа. Всичко е възможно! Трябва да вЕрвате на всеки идиот дето се появи по медиите и ви разказва каквото му хрумне. И понеже сте ЕнтелЕгентни трябва да повярвате. Иначе ще ви сравнят със Светата инквизиция, ще ви обявят за Тома Неверни, за неразбиращи, недоучили и прочее ретрогради. Аз например, не съм ял откак Енергото ни прокара жицата. Сутрин и вечер бъркам в контакта и стоя по 15 мин. Така си взимам дневната доза енергия и друго не ми трябва. Пардон, излъгах. Пия и по 200гр. сярна киселина.

АМИ ТО ОТКАКТО БОКО ДОЙДЕ НА ВЛАСТ, ХОРАТА УМРЯХА ОТ ГЛАД....ЧОВЕКА ПОНЕ СИ Е НАМЕРИЛ НЯКАКВА АЛТЕРНАТИВА!!!

Ми какво очаквате-от такси пари не се изкарват

Ухааа! И като иде в тоалетната - изкарва слънчеви лъчи!

Да не би елегантно да ни подготвят за новата криза, с тази новина ;-).Дано да не се зададат облачни дни ;-)

Преди години нашият изтъкнат мореплавател Дончо Папазов също беше обявил, че се храни с планктон в созополския залив. Голям цирк стана тогава. Е, човека не спомена, че жена му всеки ден му карала кебабчета, кюфтаци и други "планктонести" продукти.

Егаси човека "Батерия" :) Хубаво звучи,само да беше и вярно :) Поне има фантазия човека. Само така , напред Иване и внимавай да не презаредиш батерията :)

Българин, шофьор, пък и Иван...Остава и да е ловец. Днес не е 1-ви април, нали?

Ихааа, децата на Африка ще се зарадват-при такова слънце ще трябва да минават на сенчеста диета против затлъстяване!

Това са пълни глупости, ако беше така еволюцията нямаше да ни отреди толкова дълъг и напълно излешен според горната статия храносмилателен механизъм. Хубаво е човек да е отворен към нови неща.. НО още по-хубаво е и да МИСЛИ!

много правилно.

а колко кила е бил преди да почне - да речем з50?! :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не разбрах издържа ли на суша или се нуждае от поливане? Един студен душ не му е излишен! И защо кара такси-да плаща на топлофикация ли?

Не яде, ама никой не казва какво пие. Има достатъчно питателни течности, които могат да му набавят необходимата енергия. Ако си влива и глюкоза вечер със система може и да напълнее ;-D

Много ми е интересно, колко кръгли идиота ще пробват подобно безумство? Ще ви помоля преди да се възнесете да драснете 1 ред та да може да ви преброим. Сладка и хранителна фотосинтеза ви пожелавам!

ТОВА Е ЗАПИСАНО В ПРЕДИЗБОРНАТА ПЛАТФОРМА НА ГЕРБ!!!АКО ГИ ИЗБЕРЕМ ДО 2012 ВСИЧКИ МИНАВАМЕ НА ФОТОСИНТЕЗА!!!!

Ми че ти и сега можеш да си независим колкото си щеш - сади и яж само картофи, лекувай се с билки и разтривки с ракия, и няма да си зависим от никого. Само не се изпъпанчвай по телевизията да твърдиш че се храниш със слънчева енергия, щото е смешно и жалко.

Боже, колко простотия има на тоя свят, боже...

Седнал бакшиша рано сутрин срещу слънцето. Загледал го и почнал да медитира. По едно време се чуло "Хруп-хруп-хруп". Стреснал се нашият огледал се ама нямало никой. После пак "Хруп-хруп-хруп". Пак не видял никого. По едно време като загледал надолу гледа г.за му хрупа трева. :-)

И аз се храня със слънчева енергия , но нещо понапълнях и се налага да стоя по дълго време на сянка .

Ами ходил си на море, затова! Не си ли чувал, че слънчевите лъчи се отразяват от пясъка и дори под чадър напълняването ти е вързано в кърпа???? :Р

Не луд този който говори разни глупости,а този който ги публикува,а най луд е този който се хваща на подобни подобни простотии.Мнооо си тъп Ванка!!!!.

Настрадин ходжа научил магарето си да не яде и то взело, че умряло. Ако ГЕРБ продължи да управлява, много българи трябва да минем на фотосинтеза. А този шофьор зелен ли е ?

Абе тоя оня ден избяга от Карлуково, ще ходя да го прибера. Ама и тея дето са го писали и тях ще прибера.

Че винаги е имало неуки хора, това е яснона всеки. Но не на всеки е ясно самият той днес колко е неук! Преди 3 столетия за експерименти в оптиката и електричеството са горели на клада. Миналия век за съпротива срещу комунизма са избивали милиони. И днес още има привърженици и на църквата, и на болшевизма. Не се чудете на простотията на хората! Има неща, които светът упорито избягва да научи и те са очевидни. Камо ли нещо не дотам очевидно. Аз лично съм се лекувал от какво ли не със слънце и вода (доказано като заболяване от не един лекар и безуспешно лекуван преди това). Но лекарите биха ме разстреляли на драго сърце за подобни идеи, ако не беше незаконно, а 99% от хората биха ги подкрепили в това им деяние, дори без да опитат дали средството помага. Простият е прост, защото не може да разбере колко е прост и защото не учи. Това е същината на простоотията. Така че не се чудете, ако новината ви се струва глупост, фалшификация... Просто сте прекалено прости, за да го възприемете. Обяснението е просто :-)

Точно казано, но глупаците са толкова по-убедени в правотата си, колкото са по-глупави :(

Пак сбърка - през средновековието са изгаряли вещиците от страх, а тоя шарлатанин/психар предизвиква само смях и съжаление.

Че много неща не са ясни така е, но да вървиш срещу природата... Ако беше възможно, нямаше да имаме храносмилателен тракт.

Прекрасно ! Искаме доказатества ! Та той ще закърнее от към г- - а !

човек може и да яде или да не яде но за 2рото е нужно над половин година ако не се лъжа

Абе тоя тайно приема енергия и през rъзa си май.

А когато е облачно какво "яде"?..

каквото си искаш :link

През първия ден гледайте в слънцето 5 секунди, през втория - 10, на третия - 15 и т.н. Особено важно е да не измъчвате очите, за да не повредите зеницата.

Експериментът Лекарите, към които се обръща за помощ са заинтересувани. Манек жертва година от живота си, когато започва да работи с научна група в Гуджарат. Решено е да гладува 365 дни, но експериментът продължава 411 дни. Това не е първото му гладуване. Вече го е правил за 211 дни, когато е загубил 41 кг от теглото си, но не губи мускулна маса. Сега, след гладуването от 411 дни, нивото на кръвната захар е в норма, както и всички останали физиологични показатели. Неврологът д-р Судхир Шах, който ръководи уникалният експеримент следи постоянно Манек. Наблюдава го денонощно медицински екип, който не го оставя сам и за минута, денем и нощем. Манек е изолиран в отделно помещение, до което близките му нямат достъп.

Ама ти си много зле щом вярваш как един циганин прави експеримент с друг циганин.

Малко сте крайни в изказванията си.Дори човекът да иска да направи сензационно впечатление,то самото носи позитивизъм.Няма да ме учуди ,ако е факт - прегледайте филма"Аюрведа- да се научим да дишаме" и след това направете критиките. Не съм фен на крайности,но явно е по-добре да се четат лоши."негативни "новини,които да отдалечават човека от същността му,иначе ще бъде много по-сложно за управление.Отговорете ми - ако има много такива хора,които умеят да се абстрахират от смилащото ежедневие,да не ламтят за власт ,но и да не влагат средства в една финансова мелница,кой губи ?

Голямо малоумие, на което могат само големи малоумници да се вържат. Българите толкова изпростяват вече, че какви ли не щуротии четем по медиите. Съвсем сте изтрещели бре хора, осъзнайте се. То да се чудиш, защо в Африка измират от глад милиони, сигурно се на сянка седят. :-)

Случайно се запознах с този шофьор - мисля че беше от фирмата "9732121" - Разказа ми това, което е написано.Направи ми впечатление, че е с нормално телосложение, дори леко пълен, много агресивен в разказа си, не дава никаква възможност за въпрос или мнение и с удоволствие си взе бакшиша...Не му вярвам.

Тоя индиеца дето уж е майстора на слнцеяденето всъщност си пийвал чайче, кафенце и мътеница. Мътеницата или Бутаницата (някъде се среща и наименованието мътн) е традиционна българска млечна напитка, подобна на айряна. Получава се при процеса на домашно извличане на масло от равни количества прясно и кисело мляко. Приготвя се най-вече от краве мляко, но има и козя, овча или биволска мътеница. За разлика от айряна мътеницата има малко по-гъста консистенция и наличие на по-голям процент масленост. Съхранява се на хладно място. Прясната мътеница има леко сладък вкус, след като престои ден-два обаче ферментира и добива леко кисело-резлив вкус.

Не е ли опит да укрие доходи и данъци като каже,че не купува храна,и всичко е вложил в замък? А какво пие? Защото и в медицината понякога се налага да не се хранят пациентите в класическия смисъл,НО ТОГАВА СЕ ДАВАТ ТЕЧНИ ХРАНИ ПРЕЗ УСТАТА ИЛИ ПАРЕНТЕРАЛНО ПРЕЗ ВЕНОЗЕН СЪД,както на кърмачетата в първите месеци. НЕДОХРАНВАНЕТО УВРЕЖДА СЕРИОЗНО ЗДРАВЕТО ,И ДОРИ ВОДИ ДО НЕОБРАТИМИ ПРОМЕНИ И СМЪРТ ! Може да се усложни с АТРОФИЯ НА МОЗЪКА!

ЗА ВЪЗДУХА НИ,който съдържа азот,кислород,въглероден диоксид, и др ,но не се препоръчво да се видоизменяте с гладуване до такава степен ,защото може да станете източник на мулти-резустентна туберкулоза -не се лекува,а се активира при гладуване ,И ТОГАВА СЛЕДВА ПРИНУДИТЕЛНО ЛЕЧЕНИЕ В ЗАТВОР,ЗА ДА НЕ ЗАРАЗЯВАТ ДРУГИ С НЕЛЕЧИМИ ФОРМИ НА ИНФЕКЦИЯ! Това вече се случва с някои ,има такива болни вкл от руски произход ,който бе задържан на летище в Канада.В Индия,пък,въобще не могат да изкоренят холерата или чумата ,та дори съседни държави като Непал се оправдават,че и те не могат да изкоренят холерата,защото са съседи на индийци

Не стига на бедния българин трудното ежедневие,та трябва да бъде натоварен с още лъжи.То не бяха Ванга,Дънов,Харекришна,Кашпировски и какво ли още не.Нашият Господ е казал "Познайте Истината и Истината ще ви направи свободни."Ама така е като не се поучаваме от Бога и неговите угодници,каквито у нас имаме в изобилие.Примерно Св.Иван Рилски Чудотворец,ще се прехласваме по лъжливи чудеса.А те увреждат както тялото,така а най-вече безсмъртната ни душа.Трето око,четвърто око,ала-бала -портокала,ние да се погрижим за двете дето имаме да ги очистим да виждат Истината,пък за тия следващите да оставим на йогите да си се грижат.Да не участваме в безплодните дела на мрака!

Само,че да видиш истината с двете си /физически/ очи ще има мноооого да чекаш, човеко мил и ограничен. Отричай, отричай, само че вземи да поразсъждаваш, че в Бог няма отрицание, там, където има отрицание, няма Бог. Така, като днес не можеш да гориш хора на клада заради собствените си страхове и ограничения, ще можеш само да отричаш и потъваш в собствените си страхове. А в страха няма светлина, няма Бог. И моля те, недей да приравняваш Дънов с Кашпировски - Първият е духовен учител и служител от най-висок ранг на Христа...ама трябва маааалко повече акъл, за да го разбереш...

през лятото когато цирка от НС го няма, какви ли не циркаджалъци не ни подават. Спомням си преди петнайсетина години, бяха писали, че е видяна бяла акула в Черно море. Тия журналя са си лика прилика с българските депутаги.

"Патентното ведомство ( нерегистриран ) 13.08.2011 16:48 До всички структури на партия ГЛАД! Регионалните структори да организират курсове за обучение по на хората по места особенно на пенсионери и социално слаби! Да не се чува повече за нобходимост от повишаване на пенсии, помощи или заплати! Цялата нация минава на соларно хранене. С освободените средства да строят магистрали, спортни зали, кортове и голф игрища... " Отворко, забравил си да се подпишеш БББ

преди 2-3години един от броевете на списание"Осем" беше посветен на темата,доколкото помня не пият и никакви течности.

Някви хора ходят лъжат други хора, че ще се хранят само със слънце, дори и без вода и повярвалите му плащат да ходи по домовете и да им "преподава". Един приятел се е зарибил и той и сега дава пари да го учат да яде светлина само. Най-големия им майстор сред слънчевите хора не бил ял и пил вода от 27 години. Той май е тибетец или нещо подобно. Според мен цялата работа е в това, че марихуаната стана с по-добро качество от както сме в Европейския двор.

То в Индия примерно ако пиеш вода от Ганг, друго не ти трябва... там водата не е просто вода, а един хранителен бульон ;)

Като чета тази статия и се сещам за приказката за Хитър Петър,който тъкмо научил магарето си да не яде и то взело, че умряло ;-)

Що пишете глупости - поне един учен да е казал, че това е възможно? Иначе той може храна да не яде, но да се скъсва да пие бира и кафета от по 500 калории от Starbucks... Като развие скорбут, всичко ще си проличи.

Прекалено много вярваш на "учените"!!! По тази логика, ще кажеш, че всички болести, които не ги лекува "медицината" - са не лечими..................

Не бе ряпа, просто медицината не е развита до там.

Предполагам, че човека е "преял", с други думи СЛЪНЧАСЪЛ! Дръжте го малко на сянка и да си пие хапчетата!

Абе това за слънцето е истина, обаче е малко остаряло. Най новата тенденция е да се захранваш с енергия директно от електрически контакт. Хващаш оголена жица 220 Волта и след малко си зареден с нужната за деня енергия!!!

И тва е остаряло по-модерно е да хване двете фази направо, въобще повече няма да яде никога.