Коментари - Нагъл крадец задигна храна за 80 лв. от столичен магазин | Днес.dir.bg

Нагъл крадец задигна храна за 80 лв. от столичен магазин

Камери заснеха нова нагла кражба от магазин за хранителни стоки, станала около 15 часа в понеделник в столичния квартал "Хиподрума”.

Обратно в новината

Коментари - Нагъл крадец задигна храна за 80 лв. от столичен магазин | Днес.dir.bg

Коментари

Сит на гладен не вярва !

По-голямата част от населението в България са бедни и гладни. Едва ли има магазин, където подобни кражби да не са ежедневие. Печалбите обаче явно са доста големи, защото все още нито един не е фалирал от подобен род кражби. За сметка на това има много случаи, в които разни магазини се опитват да продават кофти стоки, с които вредят на потребителското здраве и никой не им търси сметка за това. От България изчезват милиарди, а новините винаги са за някакви кокошкари. Представяте ли си по CNN да дават такъв репортаж за крадец, който задигнал кашкавал, очевидно за да се наяде? Това само в България го има!

А ще прочетем ли някога статия със заглавие: "Нагъл крадец (снимка, име, длъжност) задигна 2 милиарда от вложенията на българските граждани в банка XYZ"? Ха дано, ама надали...

Какви са тия кокошкарски работи с които ни занимават? Вие кажете какво стана с милионите на Боршош или КТБ? Колко гладни хора може да се нахранят с тях. Като нищо тия нещастници дето откраднат от глад ще получат по високи присъди от крадците на милиони!

Много си наивен, щом смяташ , че с милионите ат КТБ може да бъде нахранен някой! Големите пари НЕ хранят бедните.Те само си сменят собствениците! От един олигарх, при друг!

които краде от глад ще открадне един хляб и един салам .не 10 салама и 10 кашкавала от наи - скъпите!

решетки на всичко като в америка

Това съм го виждал и в кварталният супер ! Ако не се бяха развикали магазинерките героя щеше да излезе с кошноца пълна със салами.Заряза кошницата и избяга ! Да не мислите , че в кварталните Фантастико , Била , СВА има охрана !

В Гърция в един магазин на Лидъл ми направи впечатление , че охраната на магазина ходи с бронирани жилетки. Това обяснява всичко. Тука или няма охрана или са разни пенсионери които ако ги духнеш ще паднат.

БРЦК

Собственичката да инвестира малко пари и подобни кражби ще станат практически невъзможни.

Ами, да си плати за охрана, която да действа так, че след секунди това копиленце да бъде на тротоара пред магазина, а главата му да е напоничка от ритници с кубинки....Ритане и то само в кухавелката ще има възпитателния ефект на превенцията!

Първо да почнем от теб - бой докато ти омекне главата...

Този е същият дето го хванаха да краде в Billa в Сердика и го хвана човек от магазина, аз помислих че са някакви цигани дето се бият и за малко да ги напръскам с лютив спрей. Този се отскубна и хункна да бяга, човека отмагазина каза, че тъпкал скъпи салами под ризата.

Много бързал и забравил да плати.

Не, те се бяха хванали за ризите и се бутаха и постепено този от магазина го изтласка към касите, там се посбутаха още малко и като една от служителките каза, че ще извика полиция този хукна да бяга. Мъжат го подгони, но неможа да го хване. А за малко да ги напръскам с лютив спрей и двамата защото този магазина не казваше, че този краде и изглеждаха нещата като някакъв битовизъм.

Това е Григор Димитров бе, вижте само втората снимка :)

Всяка кражба е осъдителна ,но нека видим къде е социалната отговорност на бизнеса ,големите вериги генерират огромни обороти и печалби а да сте видели да нахранят някой бедняк ,да раздадат стоките на които им изтича срока на бедните ,този магазин също не е малък ,също има стар хляб и храни с изтичащ срок ,може както на много места по света да обяви един ден в който да се дават на бедните такива продукти ,но не, нашите търговци а и придошлите предпочитат да пробутат залежалото или дори и да го изхвърлят ,но е и да го дарят на нуждаещите се.

Действително кражбата си е кражба!...но аз съм била свидетел как в кауфланд викат полиция за едно пакетче дъвки неплатено!това е бай-ганьовщина!...тези вериги (и не вериги) генерират милиони, имат застраховки, а всички загуби са им включени в надценките!!!!!

ако беше разрешено на търговците, след като изчете срока на годност на храната тя да се оставя на отделен щанд и бедните да си я вземат без пари, както е скандинавските държави. Все пак повечето храни две-три седмици след изтичане на срока стават за ядене. Има начин да се реши проблема, но държавата нехае!

Според мен няма минимална и максимална сума, има извършено престъпление, което трябва да бъде наказано по някакъв начин, за да знаят всички останали, че не може така да се прави, категоричен беше потърпевшият собственик"" Според ме нямаме държава, ако магазинабеше на семество на депутат или кмет. Прокуратурата щеше да се задейства. Но случач показва и друго крадат "храна", предполагам крадеца е бил гласен.

в такъв случаи ,,прокуратурата,, целенасочено подкрепя ,,дребните престъпления,, а на ,,големите,, им налага минимални присъди...!!! извод...,,подклаждат престъпноста ,,!!!

Според мен обаче мотивът за престъплението трябва да се вземе под внимание защото да ''крадеш'' храна не е от изгъзици а от необходимост.. Човешко е да ти се яде нещо, да търпиш бая време докато ти прекипи да си го вземеш по този начин..Не оправдавам кражбата а анализирам реалността в България..Ако можеш да си вземеш парцал втора употреба да се облечеш няма как да си вземеш нещо за ядене по този начин,,

Като приемем ИК ще спрат да крадат!!

А в това време "сивите кардинали" - от ресторант, на тенис, и от тенис- на ресторант. Ахаха-ахихихи, яжте и пийте сватове-всичко е законно, няма нарушения, ножът е в нас...

Този проблем за разрешаване е толкова стар, колкото и чашата с отрова на Сократ. Да лишиш бедния от храна, както и работника от заплата му е все едно и също.

Значи затова полицаите искат да им се повишат заплатите, за да не образуват дело за кражби, които са под минималната заплата. И стачкуват?

БРЦК

Правиш ли ралика между полиция и прокуратура?

Трябва да се помага на бедните и болните а който е престъпник в затвора.

В някой държави пред магазините оставят храна за бездомници и хора изпаднали в нужда. В никакъв случай, не трябва да поощряваме кражбите. Но, в държава, в която няма полиция и върховенство на правото, поради което извършители на тежки престъпления се разхождат безнаказани и нагло го демонстрират, този ли е най-големият престъпник и наглец?

Ако краде от глад човека го разбирам ,да не говорим че маслото гони 10 лв.,яйцата 5 лв .кутията и на всеки от нас му се е приисквало да открадне ,има хора които гладуват и кражбата е единственият начин да се нахранят ,защото в нашата скапана държава никой не се грижи за бедстващите ,нашата църква не играе никаква социална роля ,поповете само гледат как да се снабдят със скъпи коли ,часовници и какво ли не ,по света бедният и гладният винаги може да намери подслон и храна в църквата ,джамията или синагогата ,има социални кухни за закъсали хора ,при нас всичко е имитация и хората изпаднали по някаква причина от обществото разчитат на кофите за храна.

КАТО МИСЛИШ ТАКА,ЩО НЕ ВЗЕМЕШ ДА ГО ПОНАХРАНИШ ОТ ТВОЙТЕ ПАРИ-ОТ ГЛАД БИЛО,ЧЕ ДА ХОДИ ДА РАБОТИ,СОБСТВЕНИЧКАТА НА МАГАЗИНА КАКВО Е ВИНОВНА?

25% законови загуби им се признават данъчно така че не го жали тоя дето търгува с по 50% надценка...

От къде знаете, че в тях няма няколко деца, които седят гладни от дни. От къде знаете, че не си дава всичките пари за лекарства и за това не му остават пари за храна. Всички преяли изроди тука, които са големи съдници трябва да знаете, че никои не е откраднал храна от хубаво. И не бързайте да съдите, защото не се знае дали вие някой ден няма да просите за хляб мама ви проста !

KOLKO STRUVA MINUSA TROLOVE

Докъде ни докараха управниците - да крадем храна, да купуваме дрехи 2-ра употреба и да не можем да си купим обувки от естествена кожа. От една страна да крадеш храна е показател за пълна мизерия, от друга - да ти крадат от магазина, където си инвестирал, ще те доведе до пълен фалит. Е поне дигнаха заплатите на полицаите, на депутатите и общинските служители пък другите да мрат.

Управниците са виновни, че сте необразовани и прости?!?!?!?!?!?!

Те ''необразованите и простите'' произвеждат това което такива като вас отиват да купуват за да се натъпчат ама пак с парите от гърба на произелите храната.

Управниците са необразовани и простите и те не са създали условия да се развива Икономика и производство в България. Произвеждаме администрация само, охранители, полицаи и съветници - за да има зависими гласоподаватели. Ако имаш бизнес ще те окрадат и подкупния български съд ще пусне разбойниците /това е мафия/. Затова по-добре да работиш другаде извън България, където те ценят.

Прав е човекът, няма малко и много бременни, кражбата си е кражба и за 1 лев да е!

Бат Бойко... вдигни още малко минималната заплата да си крадна един Гоуф 1.

Ей сега да ме чуят всички "яки батки" всички сте силни на кокошката а всички бягате от вълка ? ще пребиете човека които краде храна а тоя дето краде милиони ще му лижите Г*за! всичко което ни се случва си го заслужаваме щото сме прост народ!

Да ядат от кофите за боклук,но вече и там глобяват.Завидяха на кьорчо на едното око

Щом няма закони, трябва да има саморазправа!

Ще го вземем при нас в ГЕРП, да дотича в някой офис на партията, веднага му издавам партийна книжка, отоговаря за всички условия

Червените пенции са свикнали да крадат по соца по малко.

Ще взема масло и кашкавал ами. Те цените им толкова бързо растат, че хората ги мислят за нов вид Биткойн

И този ли беден човечец погнахте... Да не дава господ такава мизерия, че друг избор освен да крадеш нямаш... Хубаво, аз съм с пенсия 820 лева, но има хора които живеят с 200-300 лева... Гладни ли да стоят, за да живеят душманите собственици на магазини...

Като са бедни да ядат от кофите. Там има достатъчно що годе читава храна.

що не даде Господ да стигнеш ти до кофите, че да те питам тогава добре ли е...

Ето точно от такъв тип разсъждения вдигам кръвно! Така като го гледам, тоя хубавец нито е стар, нито е сакат, напротив изглежда в отлична форма. И какво го спира да работи? Само едно - МЪРЗЕЛА! И факта, че знае, че дори и да го хванат, ще му се размине. И същия този крадец без нито един ден стаж след години ще взима 200 лв. пенсия. И ще се намерят такива хорица като теб, дето ще кажат "Горкичкия, ми то с 200 лева как се живее" Ами то е било негов съзнателен избор. А приказките за "душманите собственици на магазини" няма какво да коментирам. Какви изедници само - да се опитват да работят и да си изкарват прехраната на гърба на честните крадци и безделници....

ти преял ли си или си си така от рождение?

Костадинов, вие го познавате въпросния човек или само си чешете езика?

Нито съм преял, нито съм така по рождение. Родителите ми бяха учители с по 180 лева заплата. Работя на две места за да си издържам семейството. И ненавиждам крадците и мързеливците, дето си мислят, че всички са им длъжни.

Той е облечен по-добре от мен работещият! Като е беден да си търси работа - здрав и прав е!

Откъде имаш такава пенсия бе? Много хора нямат такава заплата. Тунеядец си бил някакъв.

Преди имах малко магазинче и ми съставиха акт за дето големите туби с минерална вода бяха на теракота. ЧУДЯ СЕ как в големите вериги ,където е обичайно стока да е на земята вкл. тубите с минерална вода (както черните каси на снимката например) как така не се забелязва?

Олеле, сиромашкия. Вдигайте още цените, дрогаре. Скоро и хляб ще се краде. Масово. Е, вие сте заети и материално притеснени- няма пари за частния хеликоптер, разбирам ви.

...бил гладен баси смеха

зор се издържа на глад и мизерия.... скоро ще ги гледате като живите мъртви окупирали гюмовете...

Гладът не е оправдание за кражба. Ако някога Аз стигна до там, ще намеря начин да се самоубия, но няма да открадна.

и ти си прав но с такъв живот мирогледът ти се свива и на повечето не им идва на акъл какво да правят.. най лесно да откраднат....

80 лв. са кражба ,а 80 милиона не.Ама какви ги пишете бе другарко Станишева в Дира.Каква опорна точка само.

Жалко за пострадалите,но всеки ден телефонни измами за десетки хиляди,по улиците и по селата се пребиват,убиват и обират хиляди бедни и възрастни хора от години и какво

"Човекът може да каже, че е забравил да плати или че е бил гладен И откога това, че си гладен е оправдание, че можеш да крадеш!? На мен ми се случва 3 пъти на ден да съм гладен преди ядене (на някои и по-често). Не знаех, че тогава мога да вляза в магазина и да открадна храна и после да се оправдая с глада. А ако клиентите се позоват на това "правило", ресторантите ще трябва да фалират. Те лев няма да могат да вземат, защото всичко като отиват там са гладни и после би трябвало да могат да станат и да си отидат без да платят, нали са били гладни - оправдани са! ;)

Собственика казва,че няколко пъти са хващали крадци!и са ги предавали на полицията!!!ква полиция бе олум!вкарваш го в склада натрошаваш го от бой и с колата го хвърляш на другия край на София,като опраскаш 2-3 такива и като се разчуе,че в тоз магазин крадците ядат бойкражбите ще секнат!!!

Аз също съм за трепане. С гаечен ключ върху главата и изхвърляне пред магазина. Това е начинът, друг няма...Много станаха хората, които крадат по този начин...Не че са гладни, не са . Това наркоманче от снимките да не би да е гладно...Напротив взел е все луксочни неща. САМО ТРЕПАНЕ НА ТАЗИ ПАПЛАЧ ЩЕ ОПРАВИ НЕЩАТА

на следващия ден прибития крадец идва с бинтована глава, полиция, прокуратура, медии ... и след година две съдилища се оказва че трябва да му подариш магазина.

само маргарин ли да я яде - естествено ще облажи с краве масло :Д

докато се разчуе, че в този магазин бият, ще се разчуе, че са те намерили в някоя канавка.

нормални са тия случаи в просперираща България.... те първа почва да дава плодове дебилната ви политика...

Адски нагло! Не като тихичко да откраднеш няколко милиончета от някое проектче или обществена поръчка, или от подкупче. И никой никъде не те пише, никъде няма камери за тебе, пък за дело да ти образуват - просто е абсурд!

Да ви кажа , не ми дреме за собственик, ясно е че не отчитат всичко ... ще си ги вастанови! ама е тия журналисти ? нагло е да се краде храна ?? жалко е ! нито е откраднал за да си купи дрога или да стане по-богат, а харана!?!?! ако стана свидетел на такова нещо , ще си замълча...

напълно те подкрепям... щом се краде храна, България ще просперира.... а тия дето копуват от филенца 60лв килото ех да беше отмъкнал един такъв..

Няма как да бъде оправдано това, но със сигурност не му е лесно на човека. За отбелязване, че случката е пред витрина 'млечни' а не цигари и алкохол. А колко и какво мляко има в тези 'млечни' е друг въпрос ...

И ЦИАНКАЛИЙ ДА Е ПАК СЕ ПЛАЩА

Полицията може и да върши нещо, но не и да защитава електората ....

"...отказват да образуват дело, защото сумата е под минималната заплата за страната"?! Е това не може да е държава!!! И тия търтеи постоянно реват за заплати, отпуски, ранно пенсиониране...

Че на мен сметката ми и в най-големите магазини рядко надхвърля 100 лв. Значи пълня количката и си излизам. Излиза, че ако продуктите са до 500 лв. (и мога да надбягам охраната) не съм длъжен да плащам. Хм... Ще трябва да вляза във форма!

Ти в ред ли си ? в кой магазин ще си напълниш количката за 100 лв ??? явно толкова и пазаруваш ....

Не са виновни полицаите, законът е такъв. Ако образуват дело излиза, че самите те ще го нарушат. Виновни са политиците, които са заложили тая граница.

И по-зле ще става... Мизерията е навсякъде !

А ВЕ ДРУГАРИ ЖУРНАЛИСТИ НЯМАТЕ ЛИ ДРУГИ НОВИНИ? НЯКОЙ НАПРАВИЛ ОПИТ ДА ОТКРАДНЕ СТОКА ЗА 80 ЛВ. ЕХААА СТРАХОТНА НОВИНА! ЩО НЕ ПИШЕТЕ ЗА ГОЛЕМИТЕ КРАЖБИ, КАКВО САТНА С КОРАБИТЕ ЗА АРМИЯТА, КАКВО СТАНА С МИГОВЕТЕ, КАКВО ПРАВИ ДЕБЕЛАКА В ДАВОС ПРОДАДЕ ЛИ НИ, КАКВО СИ ГОВОРИ С МЕРКЕЛ?

КАТ Е ГОЛЯМА РАБОТА ТИ ЩО НЕ ВЗЕМЕШ ДА РАЗДАВАШ ОТ ТВОЙТЕ ПАРИ НА БЕДНИТЕ ДА ВИДИШ КАК СЕ БЪРКА В ЧУЖД ДЖОБ

ЧОВЕКА КАЗВА ЧЕ НОВИНАТА Е БАНАЛНА! ИМА КЪДЕ КЪДЕ ПО ВАЖНИ, И ЗА ТОВА ПИШЕ КАКВО СТАНА ВЕЛИКИТЕ ПОСТИЖЕНИЯ НА ВЕЛИКИЯ БОЙКО! ВИКА СЕ ДА ЧЕТЕШ МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ! И КРИТИКА! АМА УМА ГО НЕМА ВЕЧЕ !

Кражбата на храна е квалифицирана. като нагла, а кражбата на милиарди като усвояване.

Коментари - Нагъл крадец задигна храна за 80 лв. от столичен магазин | Днес.dir.bg

Нагъл крадец задигна храна за 80 лв. от столичен магазин

Камери заснеха нова нагла кражба от магазин за хранителни стоки, станала около 15 часа в понеделник в столичния квартал "Хиподрума”.

Обратно в новината

Коментари - Нагъл крадец задигна храна за 80 лв. от столичен магазин | Днес.dir.bg

Коментари

Сит на гладен не вярва !

По-голямата част от населението в България са бедни и гладни. Едва ли има магазин, където подобни кражби да не са ежедневие. Печалбите обаче явно са доста големи, защото все още нито един не е фалирал от подобен род кражби. За сметка на това има много случаи, в които разни магазини се опитват да продават кофти стоки, с които вредят на потребителското здраве и никой не им търси сметка за това. От България изчезват милиарди, а новините винаги са за някакви кокошкари. Представяте ли си по CNN да дават такъв репортаж за крадец, който задигнал кашкавал, очевидно за да се наяде? Това само в България го има!

А ще прочетем ли някога статия със заглавие: "Нагъл крадец (снимка, име, длъжност) задигна 2 милиарда от вложенията на българските граждани в банка XYZ"? Ха дано, ама надали...

Какви са тия кокошкарски работи с които ни занимават? Вие кажете какво стана с милионите на Боршош или КТБ? Колко гладни хора може да се нахранят с тях. Като нищо тия нещастници дето откраднат от глад ще получат по високи присъди от крадците на милиони!

Много си наивен, щом смяташ , че с милионите ат КТБ може да бъде нахранен някой! Големите пари НЕ хранят бедните.Те само си сменят собствениците! От един олигарх, при друг!

които краде от глад ще открадне един хляб и един салам .не 10 салама и 10 кашкавала от наи - скъпите!

решетки на всичко като в америка

Това съм го виждал и в кварталният супер ! Ако не се бяха развикали магазинерките героя щеше да излезе с кошноца пълна със салами.Заряза кошницата и избяга ! Да не мислите , че в кварталните Фантастико , Била , СВА има охрана !

В Гърция в един магазин на Лидъл ми направи впечатление , че охраната на магазина ходи с бронирани жилетки. Това обяснява всичко. Тука или няма охрана или са разни пенсионери които ако ги духнеш ще паднат.

БРЦК

Собственичката да инвестира малко пари и подобни кражби ще станат практически невъзможни.

Ами, да си плати за охрана, която да действа так, че след секунди това копиленце да бъде на тротоара пред магазина, а главата му да е напоничка от ритници с кубинки....Ритане и то само в кухавелката ще има възпитателния ефект на превенцията!

Първо да почнем от теб - бой докато ти омекне главата...

Този е същият дето го хванаха да краде в Billa в Сердика и го хвана човек от магазина, аз помислих че са някакви цигани дето се бият и за малко да ги напръскам с лютив спрей. Този се отскубна и хункна да бяга, човека отмагазина каза, че тъпкал скъпи салами под ризата.

Много бързал и забравил да плати.

Не, те се бяха хванали за ризите и се бутаха и постепено този от магазина го изтласка към касите, там се посбутаха още малко и като една от служителките каза, че ще извика полиция този хукна да бяга. Мъжат го подгони, но неможа да го хване. А за малко да ги напръскам с лютив спрей и двамата защото този магазина не казваше, че този краде и изглеждаха нещата като някакъв битовизъм.

Това е Григор Димитров бе, вижте само втората снимка :)

Всяка кражба е осъдителна ,но нека видим къде е социалната отговорност на бизнеса ,големите вериги генерират огромни обороти и печалби а да сте видели да нахранят някой бедняк ,да раздадат стоките на които им изтича срока на бедните ,този магазин също не е малък ,също има стар хляб и храни с изтичащ срок ,може както на много места по света да обяви един ден в който да се дават на бедните такива продукти ,но не, нашите търговци а и придошлите предпочитат да пробутат залежалото или дори и да го изхвърлят ,но е и да го дарят на нуждаещите се.

Действително кражбата си е кражба!...но аз съм била свидетел как в кауфланд викат полиция за едно пакетче дъвки неплатено!това е бай-ганьовщина!...тези вериги (и не вериги) генерират милиони, имат застраховки, а всички загуби са им включени в надценките!!!!!

ако беше разрешено на търговците, след като изчете срока на годност на храната тя да се оставя на отделен щанд и бедните да си я вземат без пари, както е скандинавските държави. Все пак повечето храни две-три седмици след изтичане на срока стават за ядене. Има начин да се реши проблема, но държавата нехае!

Според мен няма минимална и максимална сума, има извършено престъпление, което трябва да бъде наказано по някакъв начин, за да знаят всички останали, че не може така да се прави, категоричен беше потърпевшият собственик"" Според ме нямаме държава, ако магазинабеше на семество на депутат или кмет. Прокуратурата щеше да се задейства. Но случач показва и друго крадат "храна", предполагам крадеца е бил гласен.

в такъв случаи ,,прокуратурата,, целенасочено подкрепя ,,дребните престъпления,, а на ,,големите,, им налага минимални присъди...!!! извод...,,подклаждат престъпноста ,,!!!

Според мен обаче мотивът за престъплението трябва да се вземе под внимание защото да ''крадеш'' храна не е от изгъзици а от необходимост.. Човешко е да ти се яде нещо, да търпиш бая време докато ти прекипи да си го вземеш по този начин..Не оправдавам кражбата а анализирам реалността в България..Ако можеш да си вземеш парцал втора употреба да се облечеш няма как да си вземеш нещо за ядене по този начин,,

Като приемем ИК ще спрат да крадат!!

А в това време "сивите кардинали" - от ресторант, на тенис, и от тенис- на ресторант. Ахаха-ахихихи, яжте и пийте сватове-всичко е законно, няма нарушения, ножът е в нас...

Този проблем за разрешаване е толкова стар, колкото и чашата с отрова на Сократ. Да лишиш бедния от храна, както и работника от заплата му е все едно и също.

Значи затова полицаите искат да им се повишат заплатите, за да не образуват дело за кражби, които са под минималната заплата. И стачкуват?

БРЦК

Правиш ли ралика между полиция и прокуратура?

Трябва да се помага на бедните и болните а който е престъпник в затвора.

В някой държави пред магазините оставят храна за бездомници и хора изпаднали в нужда. В никакъв случай, не трябва да поощряваме кражбите. Но, в държава, в която няма полиция и върховенство на правото, поради което извършители на тежки престъпления се разхождат безнаказани и нагло го демонстрират, този ли е най-големият престъпник и наглец?

Ако краде от глад човека го разбирам ,да не говорим че маслото гони 10 лв.,яйцата 5 лв .кутията и на всеки от нас му се е приисквало да открадне ,има хора които гладуват и кражбата е единственият начин да се нахранят ,защото в нашата скапана държава никой не се грижи за бедстващите ,нашата църква не играе никаква социална роля ,поповете само гледат как да се снабдят със скъпи коли ,часовници и какво ли не ,по света бедният и гладният винаги може да намери подслон и храна в църквата ,джамията или синагогата ,има социални кухни за закъсали хора ,при нас всичко е имитация и хората изпаднали по някаква причина от обществото разчитат на кофите за храна.

КАТО МИСЛИШ ТАКА,ЩО НЕ ВЗЕМЕШ ДА ГО ПОНАХРАНИШ ОТ ТВОЙТЕ ПАРИ-ОТ ГЛАД БИЛО,ЧЕ ДА ХОДИ ДА РАБОТИ,СОБСТВЕНИЧКАТА НА МАГАЗИНА КАКВО Е ВИНОВНА?

25% законови загуби им се признават данъчно така че не го жали тоя дето търгува с по 50% надценка...

От къде знаете, че в тях няма няколко деца, които седят гладни от дни. От къде знаете, че не си дава всичките пари за лекарства и за това не му остават пари за храна. Всички преяли изроди тука, които са големи съдници трябва да знаете, че никои не е откраднал храна от хубаво. И не бързайте да съдите, защото не се знае дали вие някой ден няма да просите за хляб мама ви проста !

KOLKO STRUVA MINUSA TROLOVE

Докъде ни докараха управниците - да крадем храна, да купуваме дрехи 2-ра употреба и да не можем да си купим обувки от естествена кожа. От една страна да крадеш храна е показател за пълна мизерия, от друга - да ти крадат от магазина, където си инвестирал, ще те доведе до пълен фалит. Е поне дигнаха заплатите на полицаите, на депутатите и общинските служители пък другите да мрат.

Управниците са виновни, че сте необразовани и прости?!?!?!?!?!?!

Те ''необразованите и простите'' произвеждат това което такива като вас отиват да купуват за да се натъпчат ама пак с парите от гърба на произелите храната.

Управниците са необразовани и простите и те не са създали условия да се развива Икономика и производство в България. Произвеждаме администрация само, охранители, полицаи и съветници - за да има зависими гласоподаватели. Ако имаш бизнес ще те окрадат и подкупния български съд ще пусне разбойниците /това е мафия/. Затова по-добре да работиш другаде извън България, където те ценят.

Прав е човекът, няма малко и много бременни, кражбата си е кражба и за 1 лев да е!

Бат Бойко... вдигни още малко минималната заплата да си крадна един Гоуф 1.

Ей сега да ме чуят всички "яки батки" всички сте силни на кокошката а всички бягате от вълка ? ще пребиете човека които краде храна а тоя дето краде милиони ще му лижите Г*за! всичко което ни се случва си го заслужаваме щото сме прост народ!

Да ядат от кофите за боклук,но вече и там глобяват.Завидяха на кьорчо на едното око

Щом няма закони, трябва да има саморазправа!

Ще го вземем при нас в ГЕРП, да дотича в някой офис на партията, веднага му издавам партийна книжка, отоговаря за всички условия

Червените пенции са свикнали да крадат по соца по малко.

Ще взема масло и кашкавал ами. Те цените им толкова бързо растат, че хората ги мислят за нов вид Биткойн

И този ли беден човечец погнахте... Да не дава господ такава мизерия, че друг избор освен да крадеш нямаш... Хубаво, аз съм с пенсия 820 лева, но има хора които живеят с 200-300 лева... Гладни ли да стоят, за да живеят душманите собственици на магазини...

Като са бедни да ядат от кофите. Там има достатъчно що годе читава храна.

що не даде Господ да стигнеш ти до кофите, че да те питам тогава добре ли е...

Ето точно от такъв тип разсъждения вдигам кръвно! Така като го гледам, тоя хубавец нито е стар, нито е сакат, напротив изглежда в отлична форма. И какво го спира да работи? Само едно - МЪРЗЕЛА! И факта, че знае, че дори и да го хванат, ще му се размине. И същия този крадец без нито един ден стаж след години ще взима 200 лв. пенсия. И ще се намерят такива хорица като теб, дето ще кажат "Горкичкия, ми то с 200 лева как се живее" Ами то е било негов съзнателен избор. А приказките за "душманите собственици на магазини" няма какво да коментирам. Какви изедници само - да се опитват да работят и да си изкарват прехраната на гърба на честните крадци и безделници....

ти преял ли си или си си така от рождение?

Костадинов, вие го познавате въпросния човек или само си чешете езика?

Нито съм преял, нито съм така по рождение. Родителите ми бяха учители с по 180 лева заплата. Работя на две места за да си издържам семейството. И ненавиждам крадците и мързеливците, дето си мислят, че всички са им длъжни.

Той е облечен по-добре от мен работещият! Като е беден да си търси работа - здрав и прав е!

Откъде имаш такава пенсия бе? Много хора нямат такава заплата. Тунеядец си бил някакъв.

Преди имах малко магазинче и ми съставиха акт за дето големите туби с минерална вода бяха на теракота. ЧУДЯ СЕ как в големите вериги ,където е обичайно стока да е на земята вкл. тубите с минерална вода (както черните каси на снимката например) как така не се забелязва?

Олеле, сиромашкия. Вдигайте още цените, дрогаре. Скоро и хляб ще се краде. Масово. Е, вие сте заети и материално притеснени- няма пари за частния хеликоптер, разбирам ви.

...бил гладен баси смеха

зор се издържа на глад и мизерия.... скоро ще ги гледате като живите мъртви окупирали гюмовете...

Гладът не е оправдание за кражба. Ако някога Аз стигна до там, ще намеря начин да се самоубия, но няма да открадна.

и ти си прав но с такъв живот мирогледът ти се свива и на повечето не им идва на акъл какво да правят.. най лесно да откраднат....

80 лв. са кражба ,а 80 милиона не.Ама какви ги пишете бе другарко Станишева в Дира.Каква опорна точка само.

Жалко за пострадалите,но всеки ден телефонни измами за десетки хиляди,по улиците и по селата се пребиват,убиват и обират хиляди бедни и възрастни хора от години и какво

"Човекът може да каже, че е забравил да плати или че е бил гладен И откога това, че си гладен е оправдание, че можеш да крадеш!? На мен ми се случва 3 пъти на ден да съм гладен преди ядене (на някои и по-често). Не знаех, че тогава мога да вляза в магазина и да открадна храна и после да се оправдая с глада. А ако клиентите се позоват на това "правило", ресторантите ще трябва да фалират. Те лев няма да могат да вземат, защото всичко като отиват там са гладни и после би трябвало да могат да станат и да си отидат без да платят, нали са били гладни - оправдани са! ;)

Собственика казва,че няколко пъти са хващали крадци!и са ги предавали на полицията!!!ква полиция бе олум!вкарваш го в склада натрошаваш го от бой и с колата го хвърляш на другия край на София,като опраскаш 2-3 такива и като се разчуе,че в тоз магазин крадците ядат бойкражбите ще секнат!!!

Аз също съм за трепане. С гаечен ключ върху главата и изхвърляне пред магазина. Това е начинът, друг няма...Много станаха хората, които крадат по този начин...Не че са гладни, не са . Това наркоманче от снимките да не би да е гладно...Напротив взел е все луксочни неща. САМО ТРЕПАНЕ НА ТАЗИ ПАПЛАЧ ЩЕ ОПРАВИ НЕЩАТА

на следващия ден прибития крадец идва с бинтована глава, полиция, прокуратура, медии ... и след година две съдилища се оказва че трябва да му подариш магазина.

само маргарин ли да я яде - естествено ще облажи с краве масло :Д

докато се разчуе, че в този магазин бият, ще се разчуе, че са те намерили в някоя канавка.

нормални са тия случаи в просперираща България.... те първа почва да дава плодове дебилната ви политика...

Адски нагло! Не като тихичко да откраднеш няколко милиончета от някое проектче или обществена поръчка, или от подкупче. И никой никъде не те пише, никъде няма камери за тебе, пък за дело да ти образуват - просто е абсурд!

Да ви кажа , не ми дреме за собственик, ясно е че не отчитат всичко ... ще си ги вастанови! ама е тия журналисти ? нагло е да се краде храна ?? жалко е ! нито е откраднал за да си купи дрога или да стане по-богат, а харана!?!?! ако стана свидетел на такова нещо , ще си замълча...

напълно те подкрепям... щом се краде храна, България ще просперира.... а тия дето копуват от филенца 60лв килото ех да беше отмъкнал един такъв..

Няма как да бъде оправдано това, но със сигурност не му е лесно на човека. За отбелязване, че случката е пред витрина 'млечни' а не цигари и алкохол. А колко и какво мляко има в тези 'млечни' е друг въпрос ...

И ЦИАНКАЛИЙ ДА Е ПАК СЕ ПЛАЩА

Полицията може и да върши нещо, но не и да защитава електората ....

"...отказват да образуват дело, защото сумата е под минималната заплата за страната"?! Е това не може да е държава!!! И тия търтеи постоянно реват за заплати, отпуски, ранно пенсиониране...

Че на мен сметката ми и в най-големите магазини рядко надхвърля 100 лв. Значи пълня количката и си излизам. Излиза, че ако продуктите са до 500 лв. (и мога да надбягам охраната) не съм длъжен да плащам. Хм... Ще трябва да вляза във форма!

Ти в ред ли си ? в кой магазин ще си напълниш количката за 100 лв ??? явно толкова и пазаруваш ....

Не са виновни полицаите, законът е такъв. Ако образуват дело излиза, че самите те ще го нарушат. Виновни са политиците, които са заложили тая граница.

И по-зле ще става... Мизерията е навсякъде !

А ВЕ ДРУГАРИ ЖУРНАЛИСТИ НЯМАТЕ ЛИ ДРУГИ НОВИНИ? НЯКОЙ НАПРАВИЛ ОПИТ ДА ОТКРАДНЕ СТОКА ЗА 80 ЛВ. ЕХААА СТРАХОТНА НОВИНА! ЩО НЕ ПИШЕТЕ ЗА ГОЛЕМИТЕ КРАЖБИ, КАКВО САТНА С КОРАБИТЕ ЗА АРМИЯТА, КАКВО СТАНА С МИГОВЕТЕ, КАКВО ПРАВИ ДЕБЕЛАКА В ДАВОС ПРОДАДЕ ЛИ НИ, КАКВО СИ ГОВОРИ С МЕРКЕЛ?

КАТ Е ГОЛЯМА РАБОТА ТИ ЩО НЕ ВЗЕМЕШ ДА РАЗДАВАШ ОТ ТВОЙТЕ ПАРИ НА БЕДНИТЕ ДА ВИДИШ КАК СЕ БЪРКА В ЧУЖД ДЖОБ

ЧОВЕКА КАЗВА ЧЕ НОВИНАТА Е БАНАЛНА! ИМА КЪДЕ КЪДЕ ПО ВАЖНИ, И ЗА ТОВА ПИШЕ КАКВО СТАНА ВЕЛИКИТЕ ПОСТИЖЕНИЯ НА ВЕЛИКИЯ БОЙКО! ВИКА СЕ ДА ЧЕТЕШ МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ! И КРИТИКА! АМА УМА ГО НЕМА ВЕЧЕ !

Кражбата на храна е квалифицирана. като нагла, а кражбата на милиарди като усвояване.