Ще храним Косово при нужда

България обеща да снабдява Косово с храна. Това пише белградският вестник ”Блиц”, цитиран от „Фокус”, по повод посещението в Косово на министъра на земеделието и храните Мирослав Найденов в Косово.

Обратно в новината

Коментари - Ще храним Косово при нужда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Категорично протестирам против идиотската идея да храним Тачи и неговите рязани бандити. Да храним с нашите стотинки онези, които издигнаха исляма като знаме и които не крият, че целта им е целият Балкански полуостров. Ако това стане, ще бъде капката, която ще прелее в чашата на търпението ни. След 500 години дръвнишко робство сега доброволно да си свалим гащите, за да могат рязаните да се кефят, докато нашите лидери прибират рушветите и богатеят - това е гавра. Какво става с България - тя изцяло е изумена и загубила всякакъв здрав разум! Кьорави ли сте?!

А защо пък да не ги храним? защо ни е на нас резерв , нали скоро ще пускаме кепенците на тая държава?

Ами нас кой ще храни тогава, то има българи, които не могат храната да си осигурят вече, те щели косовци да хранят. Не може, а со вие избрал.неща, без мнението на българина, дето вие избрал.

Найденов, ами кой ще храни нас, бе чук.у.н.дур? Ние от кого да отидем да просим? Кой дава пет пари за българите и за българия? А?

Ми не искаме да ги храним, айде да направим референдум.

кво очаквате от ветеринарния лекар ликуващ кучета икотки но като човек наДПСзаминал по програма на Щатското п-во на обучение -ШКОЛА кьмДЬРЖАВНИЯ ДЕПАРТАМЕНТ НАсащ-КЬДЕТО Е ИНСТРУКТРАН КАК ДА РАЗСИПЕ БЬЛГАРСКОТО ЗЕМЕДЕЛИЕ ДА ПРОДАВА БОКЛУЦИТЕ ИХРАНИТЕ СГМО НА БЬЛГАРИТЕ ИДА ИЗНАСЯ -ЖИТОТО ЗА ЩИБАНИТЕ МЮСИЛМАНИ-БЬЛГАРИЯ ИЗНАСЯ 800000 ТОНА ПШЕНИЦА САМО ЗА ЙОРДАНИЯ КАТО ЗАРЕЖДА ОЩЕ АЛЖИР ТУТИС СИРИЯотделно от порт бургас изнасят редовно по1200ТЕЛЕТА за Либийските цигани -бунтовници асега иза гадните шиптари

Боже, а пък аз прочетох "Ще храним Костов при нужда".

егати шегата, то ние себе си не можем да изхраним...

Искам и аз да храня Тачи,със стрихнин конска доза...

Да живее братският гръцки народ, когото ще подпомагаме да не си влоши жизнения стандарт. Да живее братският косоварски народ, когото ще подпомагаме да не измира от глад. Ние ще успеем, с Бойковата помощ, да израснем духовно и да преминем на слънчева светлина за хранена - фотосинтеза при растенията. Да живее братският израелски народ, на когото ще продаваме земеделска земя. Ще строим затворени селища, за тероризирани от арабите израелски граждани. Да живее братският хамерикански народ, който подпомагаме в дълговата му криза, за да не фалират завалиите. Да живеят иракчаните, след като вече не ги избиваме. Да живеят афганистанците, от които ние пазим НАТО. Да живеят всички мюсулмани ... ... Да живеят всичките ни душмани, до Второ Пришествие - 2012 г..

Чул ти Господ.

тоя Хашим Тачи отдавна трябваше да е "клиент" на "медународния" съд в Хага за избиване и отвличане на цивилни и търговия с човешки органи на цивилни и военопленници. Ръцете му са изцапани до лактите с кръв, ама нашите продажници не ги е гнус...

Е, не може, чичко Обама го пази :)

Ще ги храним както на времето хранехме Куба, Ангола и Виетнам. По заръка на новия голям брат, безкористно и всеотдайно. Като за благодарност за арнаутските банди, които заедно с черкезите, са били най-кръвожадните ни главорези през турско. В замяна ще си спечелим безрезервна омраза от родствените ни Сърбия и Македония и попълнение от шиптъри и албански трафиканти към нашата престъпна измет.

Тия глупости ги слушахме от политиците ни, когато влизахме в НАТО, когато си предоставихме безплатно базите, когато за разлика от другите ни съседи допуснахме американците да пускат бомби с обеднен уран над цивилното население на Белград, когато признахме за държава едно бандитско формирование като Косово. Да не говорим за огромните ни "ползи" и от Ирак и Афганистан, за които заплатихме с кръвта на нашите войници и с милиарди долари зачеркнати задължения.

Този ...Тачи де, не е ли...там...където му е........

Поредните лъжи на герберите и на чужда територия че в България вече не хващат дикиш. То ние внасяме поне 60% от храните ама ще "сднабдяваме" и Косово сякаш ония са балами да работят с посредник..

Напротив - има. И така е с всеки друг жест към самозванците от измислената "държава" Косово.

В търговията с хранителни продукти могат да се правят сума ти далавери, то тнове захар ще се стопи от дъжд, то други работи. Тук в Скандинавия писаха по жълтата преса, че в Косово рязко се вдигнал броят на милионерите. Т.е. бизнес партньорите на Америка и Европа. Работата няма нищо общо с политиката ни със Сърбия.

То нашето земеделие гледам цъфнало,че вързало и ще оправим и косовското!

Ние и с дявола ще се съюзим ако ни кажат американците.А после някои се чудят защо не ни обичат сърбите.....

Не виждам какъв е проблема в това, че сърбите не ни харесват. Тоя паразитен народ е еденствения на Балканите, който винаги ни е забивал нож в гърба и благодарение на който България изпада в две национални катастрофи. Странни са ми блгарит които са се загрижили за това че сърбит не ни долюбвали. Или просто това е поредното потвърждение за нихилистичната природа на българите.

На мен лично хич не ми дреме дали сърбите ни харесват или не, но да храним оная шиптарска сган е абсолютна свинщина

И кое им е паразитното-геният Никола Тесла е сърбин, в доста спортове са първи или втори даже след като ги разцепиха на различни държави, стандарта им и сега е по-висок от нашия, произвеждат какво ли не и т.н.Бил съм в Сърбия и там ме е срам да кажа, че съм българин.

не знам дали са паразити, но са лукави. флиртуваха и със съюза, и със запада - затова икономиката им е добра, друго си е да не губиш капиталистическия нюх :-) не смятам, че повечето българи са се загрижили за чувствата на сърбите, по-скоро се дразнят от безгръбначната политика, която поредно българско правителство демонстрира за пореден път. чувстват се велики и солидни държавници на фона на онези мизерници ли, що ли....... на мен лично не ми пука кой ни обича и кой не - мъчно ми е, че май никой не ни уважава....

Ако е за ножове ,най големият нож на сърбите е забит от българите. Когато след атентата в Сараево ,Австроунгария напада сърбите ,същите се държат много успешно на фронта.Тогава българската армия ги напада в гръб.200000 души цивилни и военни бягат през албанските планини към Адриатика.По пътя десетки хиляди стават жертва на дивите албанци.Оцелелите сръбски войници са прехвърлени в Гърция ,където се бият срещу нашата войска до края на войната. Така им причиняваме много по голяма мърсотия ,отколкото те на нас при Сръбско-Българската война.историята е за да се чете ,помни и да се вадят поуки.

Това е американският диктат! Нашите си залагат задниците, само и само Бонд стийл да не остане без продукти". По-рано Костов се целуваше с Тачи, сега Миро ще прави реекспорт за Косово, понеже на тях други не им дават аванта! А нашето правителство е пълно с американски агенти почти от всички специалности!

Да спрат със сеитбата на наркотикопроизвеждащи растения и да сеят картофи. Не щем мръсни пари от детска проституция, наркотици, убийства и всякаква подобна дейност да влизат в държавната хазна. Вместо да им даваме храни, по- добре да осигурим присъствието на български стоки на пазара. Да се намалят цените на продуктите и така ще се намали престъпността. Който ги е освобождавал да им набавя храна. И без това са база за американски интереси, поне да им дават храна.

Не България, а продажното българско правителство ще храни Косово. Защото това е още един опит за влошаване отношенията ни със сърбите. Защо не помагат тия, които насилствено създадоха тази измислена "държава" - която не може да осигури дори хляб за гражданите си? И нека най-после този пъклен план бъде изпълнен докрай - Албания да анексира сръбската провинция Косово, за да уврат главите на много български политици за това, какво бъдеще ни се гласи нейде там далеч......зад океана.

Точен коментар, браво!

И какви български храни ще продава герберчето? Нека влезе в магазините в София, абълки от Италия, домати от Турция, карфиол от Гърция, дини и пъпеши пак от Гърция и още много, да не говорим за месо, захар и т.н.!!!

А селяните реват, че не им купуват продукцията!

Миро храни ги от собствения си джоб не от българския!!! Тия шиптиери създават само проблеми, където и да отидат, който си е имал работа с тях знае.

Може ,ама с какво по точно смятат да плащат.Какво освен деца произвеждат албанците в Косово.Ако можеха да плащат ,на балканите има достатъчно производители на храна. Министър Миро се прави на велик.

Как с какво? А ми с наркотици, организирана престъпност и тероризъм.