Русия и правителството започват хуманитарна операция в Алепо

Русия и сирийското правителство започват днес голяма хуманитарна операция в Алепо за оказване на помощ на мирното население, по нареждане на Владимир Путин.

Обратно в новината

Коментари - Русия и правителството започват хуманитарна операция в Алепо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кучетата си лаят!! Хората си бият ислямисти,хранят си народа дето утре ще ги избере.ЯАмериканците ги нема никакви - само си лаят и кво ?? Не гледайте какво пишат у вестниците - следете какво всъщност се случва!!!.................Ааааа и да питам какво става с Обама ве,тоа човек да не си е тръгнал за Африка - нема го никакъв.Ми да излезе да го видим какво ще каже - бело лииии,черно лиииии? Нема никаква официална подкрепа за американските тролове - срамота !!!

Единствените терористи там са Русия и правителството което не е избрано от народа!!

Абе глупак, ти подигравали се на нас, българите? Много добре е известно, че Асад си е избран от народа и вече 5 години народа си го подкрепя, иначе досега да са го изоставили. Глупак, много добре е известно, че силите, които се бият срещу сирийците, над 80% от тях са чужденци, несирици. И имаме агресия на няколко чужди държави срещу Сирия. Боклук! Във всеки коментар, който си написал все с различни никове, за да ни "уведомиш" за "личното си мнение", не може да се прочете и една истина.

Моше... много си тъп бе. Баща му на Асад е избран от народа. Този го наследи. Ма много бързо забравяте.

от тези 80% 2/3 са от бившите съветски републики, а 20% са си чисти руски ислямисти.

ОТ ЕДНА СЕДМИЦА ПЕТРОЛА И РУБЛАТА ПАДАТ ЗДРАВО - Т.Е. ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВИ ЗУЛУМ НЯКЪДЕ ЗА ДА СЕ ВДИГНАТ.

Абе Штерефф, по твойте изчисления Русия трябваше да е във фалит още преди 3 години. Фалира ЕС и НАТО. Ред е на Щатите ХА ХА загубен евротролл

" Ела, ела Владимире Путине да ни ослободиш от европейски и американски хайдуци. Сега ке се оправам со Сирия и Турция по тоа ке ви освободам и вази..." Македонска песен

моше, много ти е тъпа пропагандата. Абе там да не ви подбират по конкурси за идиоти. Преди седмица имаше статия, в която се изчисляваше колко вредно е днес поскъпването на рублата. Беше поскъпнала и бюджета беше реализирал загуби. Което показва, че и хабер си нямаш от макроикономика. Наистина си отчайващо тъп, за това няма и нужда да ти се обяснява какво точно се случва. А от близките 70 години икономическата история показва, че САЩ са държавата, която като закъса финансово и започва някъде война. Не и Русия. Кого се опитваш да лъжеш бе боклук?

Вова! Никакво пускане на воюващи! пусни амо цивилни, а 'умерените главорези' ги дръж. сега са ти паднали американските подлоги в Сирия, дръж ги здраво докато изпукат от глад или сами се предадат.

в едната посока ще караме вода и сол както правихме в Украйна, а в другата посока ще си прибираме 3000 войници дето работят там за нашата ИД.

Направо повреден...Изобщо жалка работа....Това д ане ти като да хвърляш на ИДИЛ хероин и оръжия, или да им даваш чисто нови джипове Тойота, както направи Краварника:)

ти си много зле бе. Руски зазки ли да си купят. нали им се чупи дръжката на първото качване... а щом всички са с калашници - това значи ли че Русия ги спонсорира и им ги праща? Ма много паднало нивото на Савушкинските тролове. От кога Япония (Тойота) стана краварник. лелеее.... за смях стана дори на Воленчо с тези си изказвания :))))

Ликвидирането на главорезите в Алепо, моментално ще осигури достъп на жителите на града до провизии, което при съществуващото положение е крайно затруднително. Там където е САА снабдяване за населението има, там където са главорезите не.

даите да се разплачем от умиление! помощта ще е дошла с белите камиони,???

ракети Томахоук, и бомби с обеднен уран... Ку-кууууу..Ку-кууу...Кукавица си ти:)

ПОД ХУМАНИТАРНА ПОМОЩ ПУТИН РАЗБИРА ВЪОРЪЖАВАНЕ НА ВОЙСКИТЕ НА АСАД.РУСИЯ ОБСТРЕЛВА УЧИЛИЩА И БОЛНИЦИ А СЕГА ЩЕ ПРАЩА ПОМОЩИ.НЯКОЙ ВЯРВА ЛИ МУ.

Да! Само той държи на думата си.

същността на руските "хуманитарни помощи" ни е известа още от източна украина

Това да не са ти лудите крави..Дето под хунманитарна помощ разбират: Или да доставят оръжия на протежетата си от ИДИЛ и Ал Кайда..Или да взривяват с бомби и ракети болници, детски градини, сватби и погребения..нещо си в грешка.>Защото за хуманитарната помощ на руснаците има видео в туба и го показват по големите световни новинарски канали...Също както показаха думнатат от Краварника болница на Лекари без граници..нали така?

Който е пристигнал с оръжие в ръка в Алепо и не го остави и не се предаде да се сърди сам на себе си. Да бъдат унищожени главорезите в Алепо е трудно и ще коства много кръв, а трябва да се отчита и наличието на мирни жители там, ето защо целта е онези, които са под пълна обсада да бъдат изкарани на открито извън градската част по коридор номер четири и там да ги обработят от ВКС и с ТОС. Прост и ефективен план, който е в действие.

"Русия и сирийското правителство започват днес голяма хуманитарна операция в Алепо за оказване на помощ на мирното население, по нареждане на Владимир Путин" това печатна грешка ли е? ...или сирийското правителство се командва от Путин...

направили един атентат в путлеристан, ужким само путлер ги тепа, сичките атентати в Европа ??? Мирише на кагибищина, че направо вони !!!

е очевадно, че няма нищо по-лесно да се направи атентат там, при наличието на близо 4 милиона мюсли в столицата ???

От войните в Сърбия остана една поговорка - "Пази Боже, грък да те храни и руснак да те брани!" Когато един ден руснаците бъдат изгонени от Сирия, след тях ще остане подобна поговорка, която първо ще разказва как Сирия е сравнена със земята от руските касетъчни бомби, а след това веднъж руснаците са приказвали за хуманитрни помощ един ден. Цял ден. От заранта до вечерта.

Ето една еврогейска поговорка: По добре надупен да те пори Ислями Джото в гъза..отколкото истински мъж отиващ на война..Да брани дома и народа си..Дааа..това са то еврогейските ценности в наше време:)

Много си отпорен, бе.

обеднен уран планина повдига знаеш ли я?

Защо лъжеш, няма такава поговорка, в американското посолство ли си я измислихте.

От - кувва манна-аши даахили и от кувва толсман хаариджи не може да се избяга с триене на мнения неприятни за Путин. Каквото е речено ще се сл,чи

За тях хуманитрана помощ няма ли? В Крим например. В Лугандония също. За Средна Азия и Сибир да не говорим.

даа......Ти ни разкажи по добре за бедстващите в..Краварника..и по точно за тия в Детройт, Фергюсън, Балтимор, Ню Орлеанс.... кжи за 90 милиони безработни негри,латиноси и жълтурчета...И тогава говори за Русия...

Голяма победа, много добро взаимодеиствие между руските въздушни сили и сирийските "Тигри" и 4 механизирана дивизия. Руснаците вече вдигат наздравици...

Истина е...Отрезали са пътищата за доставка на боеприпаси, медикаменти и подкрепления на Ислями Джотата от ИДИЛ и Ал кайда, в Алепо....

Кандидата за президент на САЩ Доналд Тръмп е поискал помощ от руските хакери. Молбата е следната: Да бъдат открити и публикувани писмата които са изчезнали от пощенския сървър на Хилъри Клинтън. Когато е била държавен секретар на САЩ.

иначе нема да си върнат Аласка.

САЩ се разтичаха да спасяват родното си чедо ИГИЛ. Помолиха Русия да продължи примирието още няколко дни.

на генералгубернатор на Дамаск, отдал е императорска заповед.

По добре генералгубернатор като Володя..Отколкото Тропическа Маймуна...като Обонго:)

ама прекаленият светец на токчета и Богу не е драг...

Дали след сази хуманитарна помощ ще остане някой жив?

Това да не са краварските доставки..Във вид на ракета Томахоук..Или радиоактивни бомби....

Бук и Дъб.

Руснаците пускат помощи на мирното население..А Обонго, пуска оръжия и новички джипове Тойота на ИДИЛ и Ал Кайда..Нищо лично а?:) Само бизнес, по говедарски и еврогейски.... Що не чухме за една хуманитарна операция на Краварника,а ? Освен доставките на хероин и оръжия за ИДИЛ..За които всеки знае.... Освен може би ..Краварника под хуманитарна доставка разбира..Да хвърли бомби и ракети върху болници на Лекари без граници, сватби и погребения...Такива са краварските хуманитарни доставки! Като тия в Югославия,Ирак,Сомалия,Йемен, Либия, Афганистан и т.н!

я по-стегнато, че рубли не се изкарват лесно.

Колко жълти цента изкара за днес?:) 3 или 4 ?:)

Русия всеки месец праща тонове помощи в Сирия,храна,палатки,играчки,лекарства и пр.

Стига бе! А откъде ги краде?

Дааааааа и сьомга - хайвер , и горбуша и даже водка!!!!!!!!!!!!

Космическото разузнаване на Русия ще замени старите спътници "Персон" с новите "Раздан".

Дааааааа.....Това са варварите руснаци!! Какви главорези!!! как не ги е срам, да раздават хуманитарни помощи на хората!!! Колко варварско..... Друго си е да правят като лудите кави..Да хвърлят бомби и ракети, върху мирното население.>Докато спускат с парашути колети с подаръци за ИДИЛ и Ал Кайда..Малко хероин, оръжия, долари и като ония чисто нови джипове Тойота, дето Краварника достави на ИДИЛ навръх Коледа! И руските варвари се борят, срещу създадените от Краварника изчадия ислямски и джихадиски ИДИЛ и Ал Кайда... ..Даааааа..Ето Володя дава разпореждане д асе помогне на мирните хора в Сирия....А Обонго от Краварника..Дава разпореждане, да се бомбардиат поредните сватби, погребения, детски градини..или дори болници на Лекари без граници! Колко хуманно бомбардират лудите крави, а?:) Краварските бомбардировки, най-хуманните бомбардировки в света! Винаги нацелват я болница, я погребение, я сватба!! ФАКТ!

по главите на хората нема да им коства много помощи.

На предали те се няма да бъдат повдигани никакви обвинения. Буквално! Просто ще влизат на собствен ход и ще излизат в чувал...

А доставки на храница за Русия, дали предвижда тавариш Путин?Или мужиците го карат на водка и патриотизъм?Както едно време

Които освенд а лапат черния дюнер на всеки Ислями джо дето идва да ги коли.>Друго не правят....

Интерес представлява четвъртия коридор, предоставен за изтегляне на главорезите в северна посока от Алепо по пътя Кастело. Там са елитната 4-та механизирана дивизия на САА, командвана от брата на президента Асад-Махер Асад и специалните част на САА "Tiger force". Що така ми се струва, че главорезите изтеглящи се по този четвърти коридор ще бъдат старателно утилизирани...

Е виж сега, те им дават шанс да се предадат, ако искат искат, като не искат нека да се бият. От една страна ще ги оставят да се бият в Алепо... Хубаво, те смерчо-вете ще пострелят 2-3 часа и след това ще минат пешаците да допрочистят. Друг вариант, бягаш от алепо и се биеш на друго място.. ти как мислиш дали ще стигнат изобщо до елитните части или хеликоптерите няма да ги зачпрастят още по пътя???

руските сводки, маладец.. остава и да изясним колко население има в Алепо..

Това е много хубаво, а кога ще индексират пенсиите в Крим?

Добър въпрос..А нашите? Дето ние сме в Гейсъюза?

Пенсиите в Крим са повишени 3 пъти.

надминали средноевропейските... или не.

тези дни, много хора ще се срещнат с Алах

Хуманитарната помощ ще се състои предимно в доставка на 122 милиметрови неуправляеми кренвирши и системи за залпово ядене на салам.

дочух , че ще има медицински лица , начело с доктор Ох боли, които ще им мерят температурата

Ще изнасилват на мама Америка детето... Гадни рушки!