Хотелиери: Руснаците развиват нелегален квартирен туризъм у нас

В момента голяма част от имотите на руски граждани по морето у нас се отдават по този начин

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Намериха ли ви цаката алчни хотелиерчета? Сами си го вкарахте с това презастрояване.

С един немец другаруваме много години Невероятно може би но факт Ходя у тях той идва тук Харесва му и купи апартамент на морето Ами те ключовете са в мен постоянно бе И аз ли съм турист За пръв път от 8години отидох тази година и издържах 3 словом три дни Не можах да издържа на безделие Но жената с децата ходят когато им кефне за по месец и повечко

Нали им били ниски заплатите - как са успели да напазаруват толкова имоти че да застрашат хотелиерите? Между другото тук са си купили имоти от средната класа. Другите наистина с възможности си купуват по френската ривиера и на карибите. А за българските хотелиери има една поговорка - на калпавия... ..му пречи

Щом си плащат данъците на имотите нищо не можеш да им кажеш ,това се прави не отскоро а от години ,дават ги на свои близки още от Русия и няма как нашите алчни хотелиерчета да спрат това ,но това освен за тях е добре за страната и икономиката защото тези почиващи руснаци пътуват с български компании ,пазаруват в магазините и заведенията и в крайна сметка си оставят парите тук...да не е в хотелите на мутрите ,но е в България ,ако ги нямаше тези имоти собственост на руснаци ,тези които ги ползват щяха да оставят парите си в Турция ,Гърция и Египет..

хак да ви е хотелиери ,застроихте де що имаше празно място а сега ви е криво.. не може само вие да богатеете, ненаситни и алчни същества......

Нищо ново !!! Както Лукойл трови природата на страната , преработва милиони тонове петрол в бургаската рафинерия , без да ги отчита и да плаща данъци , така и редовите руснаци я карат на аванта ! Скоро и като направят АЕЦ Белене , пак ще е същата схемата ! За нас ще има само безплатен стронций и плутоний !

А бе, джендър нескопосан, ти знаеш ли кои са най-големите замърсители на въздуха в света? Чувал ли си, че киселнните дъждове ни ги праща Зап. Европа?... Един от малкото сериозни заводи, останали у нас е Нефтохимът, дай да го затрием и него. Ами нали си имаме управници, министерство нз околната среда - ако "Лукойл" нарушава, нека го санкционират, а не да вземат подкупи за мълчанието си, (както става и при унищожаване на природата край морето и в планините). Да, сега е модерно Путин и руснаците да са виновни за всичко, но е жалко. че тъпи подлоги като теб, вместо да се борят реално с мафията, която ни управлява, им е кеф да са грабени и тъпкани...

Чужденците купили имоти у нас са два типа по-малкото за да живеят у нас... а повечето инвестираха в тъй наречените "ваканционни" имоти които трябва да носят печалба на собствениците им защото се отдават под наем от името на собствениците от управляващите ги компании, така че хотелиерите има от къде да научат тоя с ключа платил си е дължимите държавни и общински данъци и такси или не. Според продавач на такива имоти през ноември милата година купувачите на такива имоти са били 36% руснаци, 35% българи,11% граждани на Израел... и още някои други за цвят;)

Чрез заменките Курни присвои всички хубави места по морето и ги засели с руснаци!

А когато им продавахте имотите не ревяхте. Това се прави в целия свят и нито е нелегално, нито е незаконно

Ами така де хахах кога застроиха цялото море не ревахте ,после ревахте че цените са ниски. Оп дойдоха и изкупиха всичко и се биехте в гърдите че сте далавераджий.А сега? Ревете че ви прескачат и не правите кинти .Ами така ви се полага алчноста е преди всичко. Къде се храниш там не сереш.

Така така

Та казвате ако ида на гости на приятел ще трябва и данък да платя ?

Хаха те пък хотелиерите, щото плащат.. Голяма част от гостите им са на черно и държавата странно си затваря очите затова.

Крайно време е фирмите с руски собственици да бъдат обложени с допълнителни данък печалба и данък имот. Данък имот да бъде на десеторна цена. А и е редно визите да бъдат скъпи за руснаци. Да се научат, че в Европа е скъпо.

Ти от европейската нива ли квичиш ве "европеецо" смешен?хахахах

Мчи какъв е проблема?

Щото всички бабички, които стоят с откъснати парчета от картонени кутии с надпис "Стаи" по входовете на морските градчета плащат.

Русофил нещастен. Как така ще даваш същите възможности на руснаците каквито имаме местните? На теб в Русия да не би да ти позволят да правиш далавери?