НАП запорира и акциите в хотелите на Цветан Василев

Националната агенция по приходите (НАП) запорира акциите на хотелите на Цветан Василев. Запорното съобщение е от 31 март и е публикувано в Търговския регистър.

Обратно в новината

Коментари - НАП запорира и акциите в хотелите на Цветан Василев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Близнашки каза, че трябва да се иска от Европейския съюз да наложи натиск върху Сърбия, за да се въздейства на сръбския съд, и да екстрадират Василев!!! Вижте как "демократите" разбират независимата съдебна система! Тя трябва да е независима за другите, но ние сме малко по-равни от равните!

И сега какво, ще се предостави на Цветан Василев достъп до правосъдие! Не трябва той да е заинтересована страна!

още малко му е трябвало и е щял да изкупи България:-))

или факти се опитват да черпят тези от НАП, тези които са съчинили тази статия и тези които пишат тук? Третото е както винаги. Невежество.

Чета, чета и не мога да се начудя откъде толкова глупост, посредственост и тъпотия по нашата земя ?? Ако повечето от пишещите по-долу са представителна извадка на народа ни, съмненията ми изчезват защо е толкова тъп и мизерен !

И СЕГА КАКВО СЛЕДВА?ЕДНО ЗАПОРИРАНЕ НИЩО НЕ ЗНА4И.САМО ЗА СТАТИСТИКАТА.ОТСЕГА НАНАТЪК СА ВЖНИ ДЕЙСТВИЯАТА.НЯМА НУЖДА ДА ГО ВКАРВАТЕ В ЗАТВОРА(ЗАЩОТО ЩЕ ЛЕЖИ В ЛУКСОЗНА СТАЯ),ПРОСТО ГО ПУСНЕТЕ СРЕД ИЗГОРЕЛИТЕ ВЛОЖИТЕЛИ НА КТБ-ТЕ ЩЕ МУ ДАДАТ СПРАВЕДЛИВ ПРОЦЕС.ТОЯ ЗДРАВО Е КРАЛ.4УДЯ СЕ ДАЛИ НА ГЪЗА МУ НЯМА НЯКОЙ ХОТЕЛ?

Ако Цветан Василев се завърне, и повдигнат обвинение срещу него, ще бъде ли заинтересована страна по обвинението!

Запорирането на имотите на Цветан Василев не е съществено. Важно е, какво ще е решението на международен съд, ако се обърне към него. Василев ако спечели делото там, дори да прилапат и последната му стотинка, всичко се възстановява!

БРАВО НАИ ПОСЛЕ ВЗЕХА ДА СЕ ОСЕЩАТ В ТАЗИ ДЪРЖАВА

В тази държава се Осещат от край време, крадат като за последно! И после държавата си плаща!

От една страна, Цветан Василев не е за жалене - тия активи не ги е купил със спестявания от пенсия или заплата. От друга обаче се създават изключително опасни прецеденти в предоставянето на права на институциите да се бъркат в сделки между частни субекти по субективни критерии - и това е една нова не врата, а огромна порта за корупция!

едно време не питаха от къде ти е първия милион ... сега не питат за първия милиард, офф това дори не знам как се пише

Изчакаха цели 9 месеца да си продаде всичко и взеха да отчитат дейност. Много добре знаят , че запорът не действа за минали сделки, те вече са станали , валидни са и запорът не действа върху тях, дори цецо и купувача могат да изкарат пари допълнително от вредите ,които са претърпеми.Гнусни восточни нрави ,усвоени от учители от руските степи и анадола.

А какви ли мечти е имал Човека/Цв.Василев/? И сега всичко е на пух и прах!Как да се поне това!?!

Ама другари и другарки от НАП,как така има какво да запорирате??? Та нали уж КТБ-то беше...куха банка,т.е.без никакви реални активи:)))??? Я поне кажете кои ще са новите собственици,че да се посмеем още на малко на поредния цирк в...Бантустаня??? И да вземете да кажете скоро,и кой ще връща милионите от КТБ-то,които потънаха във вестниците на Тошо,Петьо и Сие:)))??? Или то за тях,давността мина вече:)))??? Нещо никой не говори за раздадените от банката кредити,защо ли:)))???

zosha_@

публичната власт в българия срещу цветан василев, публичната власт в русия срещу михаил ходорковски..открийте разликите. тези правомощия на нап са абсурдни, също като "неминалите (засега)" правомощия на прокуратурата да спира сделки, без да има контрол над това и правомощие. излиза, че целият цирк с ктб е свързан с корпоративно поглъщане на активите на корпоративна банка, с помощта на публичната власт...поне така се очертава. да ме извиняват повечето съ-форумци, но подобни примери намирам само в русия. съгласен съм, че го има и в украйна, но някъде другаде "в бялата европа"?

Може ли някой да ми отговори : Цв.Василев има ли присъда за нещичко? Не, значи е невинен до доказване на противното ! Защото и Цв.Цв. е обвиняем, но е в парламента и твори закони !! Това е опасно за бизнеса в България !

Все пак Василев е банкер, има ги парите в резултат на добро управление. Добре е да се разбере, откъде ги имат парите някои от големите вложители. Не говоря, за тия пари, за които може да се даде обяснение от какво произтичат. Но някой казва ли ти - има банкова тайна.

Искаш да кажеш, че Василев разполага с парите на вложителите, които пият по една студена вода?

d4

както е тръгнало, НАП следва да наложи запор и върху цялата държава!!!

За мен логиката е такава. Вероятно ДПС /Делян Пеевски/ са вложили доста крадени или дадени им от някой, за който да работят пари в тая банка, от които Цв. Василев след много добро управление е имал неочаквано много добра печелба. Тогава, тая мафия -ДПС/Д.Пеевски/ решават, че спечелено от Василев е в резултат на техните вложения.Вероятно Василев им е дал заслуженото, но Пеевски и сие са решили, че това им малко, та затова са си поискали още. А от къде ДПС и компания са имали парите, не е толкова трудно да се досетим- щом токова работят срещу България. ДПС и БСП - така става, когато се продадеш и си подложиш задника за пари. Много сте я забъркали. Сега вашите страхове са повече от тия, които ви финансираха, че не сте си свършили работата /но все пак - не се знае/. Ще дойде видов ден.Но.... не сте за завиждане. Имайте си ги парите!

Е, затова той казва,че имва едни работи в сейфовете-плаши ги,че ако не се разберат по мъжки при делбата, той ще извади с кой е връткал далаверата по придобиването на тези собствености.Това е цялата работа!

НАП запорира и акциите в хотели на Цветан Василев Чета за личните имоти, хотелите и фирмите , които притежава или в които е основен акционер Цветан Василев, и все повече разбирам, че той не е нищо друго освен основният финансист на определена или определени финансово-политически групировки. Просто той не е реалният собственик.Неслучайно Пеевски му е поискал да му прехвърли основни дялове от най-атрактивните фирми.

а кога ще запират и корабистроителница русе че наи после да започне да строи кораби не да а реят на скраб цветан василев 4 пати а залага да тегли по 120 000 000лева и каде потават тези милиони щом сега 5те влиза синдик,,,, днес уволниха и унижиха и последня човек лефтерова човешки ресурси вече всичко е под килима,,,,,, в корабостроителница русе трабва да има пално разследване,,,,, стан маринов марин драганов и още знаини и не знаини герои за милиони ...... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А Цецо го изядохте за 6 пикливи апартамента!

Има две съществени разлики изкуфялчо : 1.Цв.Василев не се е кандидатирал за управленец на благата в държавата и не е изтъквал морала си на показ ! 2.Сигурен съм, че Цв.Василев ще докаже доходите, с които е придобил тази собственост той или фирмите му, за разлика от ......, който не можа да ги докаже, че изиграха водевила с тъста и тъщата му!

Очевидно са го оставили на спокойствие за да може да ги направи собствени, след което да му дръпнат килимчето и да ги налапат.Това е ясно! Не е ясно само защо са бездействали тези,които получават заплати за да контролират,разузнават и предотвратяват подобни кражби-Финансово разузнаване-Данс,КФН,... и още една купчина безделници,които са си за съд за престъпление по служба.

Тия пък кой да ги погне? Те си вършат чудесно работата за това, за което са си назначени. Това, което на теб ти се иска да вършат си е твой проблем. Който ги е назначил, той плаща (макар и с твоите пари). А който плаща, той поръчва музиката, нали знаеш?

Браво! само да не се окаже че пак няма пари от запора

Май ще излезе прав Цветан Василев,че нарочно фалираха банката му !!! Явно не е била куха пирамида а е инвестирано с мозък все в печеливши фирми и хотели !!!

ЩОМ ТОЯ Е ИМАЛ ХОТЕЛИ,ФАБРИКИ, ЦЕХОВЕ,ФИРМИ И ПРОЧИЕ,ТО ПРЕДСТАВЯМ СИ ИВАН ИСКРОВ ОТ БНБ КАКВО,ЩЕ ИМА!!!!!!!!!БОЖЕ,БОЖЕ!!!!

Тоталитарната държава се грижи за вашата сигурност, здраве, образование и възможност за свободно време в което да не мислите за пари срещу...стриктно спазване на нейните правила, държане на езика зад зъбите когато става въпрос за нея и никакви такива като "Аз искам повече...". Освен това си седиш на задника а не да ми обикаляш като гламав насам на там та да не може да ти се хванат спатиите когато ти избият чивиите. Демократичната държава - се грижи за.... възможността да си приказваш колкото си искаш, да си щъкаш насам на там като гламав, дето си вика можеш да "Търсиш себе си" колкото ти душа сака, можеш да си искаш все повече и повече и накрая дори да се откажеш от това, можеш дори да нарушаваш правилата колкото си искаш стига да можеш да си платиш в съда, можеш дори да имаш и своя собствена армия стига да притежаваш съответната "магия" наречена пари. И нещо много важно магьосниците са малцина и магията не ти е гарантирана. Сигурност, храна, вода, здраве, работа, дом ... не са ти гарантирани а само правото че можеш да ги имаш. Аз предлагам да си разделим държавата на две...докато си млад живееш във втората а като остарееш в първата. Като от втората ще се взимат ресурсите за първата, превъртат се и понеже ще има остатък, той ще се връща във втората. Дето се вика централизирана икономика в пазарната икономика. Математически няма загуба нито печалба но пък за това спокоен щастлив живот. :))

Преди 40 години предлагах на пийналите в голяма компания да се пенсионираме сега, да живеем 20 години с пенсии и да почнем работа на 40 години, но до края на живота да бачкаме. Колкото и размътени мозъци да имаше, никой не беше съгласен.

На интервю за работа те питат "Защо искате да работите за нас?". Винаги съм се чудил що за риторичен въпрос е това. Всички знаем отгова на този въпрос...."Ма како, при вас се бачка най-малко а се плаща най-много". Всеки бачка за пари и при това положение как може въпроса за заплащането да седи най-накрая, той трябва да е в началото на интервюто.

Само ме е страх и този банкер да излезе някой си, като онези роми от махалите, които не знаят какво притежават и са "млади меринджеи"

На външен вид го докарва много добре да е циганин/ром/.

Този Цецо Василев какви ли ги е говорил пред европейските нотариуси онзи ден незнам? Но щом тайните, които е казал ще бъдат отворени само след смърта му, явно работата е дебела! Или да очакваме ничия смърт.....?

Този "банкер" почти е притежавал цялата държава. А ние нищо не знаем и дремем. И говорим за някакъв си модел "кой". Като прибавим и няколко други банкера, "алхимии" и тем подобни, за какво ручаме жабето избираме депутати?

Що прогонихте Тато, а?

Много ще се учудя ако в близкото десетилетие чуждестранните инвестиции в България се отлепят от дъното...

Ама тоя крадец и хотели ли имал?? То всички крадци на територията имат хотели. Умишлено "територия" понеже това не е държава. Това е кенеф. Т. е. на територията на кенефа. Нужник. Пфу!

Още от римско време, а и преди това, държава е имало за държавниците. Раята винаги е била и си е в неведение. До някъде, социализмът изтреби бившите държавници ("свят на обществото") и я докара до някъде до управление чрез т.нар. "низови организации". Имаше в тогавашния парламент тъкачки, зидари и т.н. Поне принципно, имаше "демократичен централизъм". Сега има диктатура на мафията и мутренцки обществен ред. Но "свободата на словото" е нашият "прозорец към истината". Частните медии ни поднасят своите истини, частните банки опазват "нашите" пари, частните дървосекачи опазват природата ни, частните училища създават бъдещето ни, частните енергопроизводители се конкурират помежду си за по ниски цени и по качествени доставки, а какво правят с нас частните политици, съдете по себе си.

излиза, че бюджетът на Цветан Василев е по-голям от бюджета на община София.

СОФИЯ???????? Ти бъзикаш ли се брат - тази кука има бюджет по-голям от бюджета на цяла България - само гледай какви милион ще изкачат тепърва - милиони до милиони....

Средновековна България! Свят ще ви се завие от местното право, прилагано от махала България! Над 6/шест/ милиарда лева обезщетение ще отсъди Европейския съд за БТК и на Василев. Може да си вземете суха храна в кошниците и да отидете да чакате капитали на границата. Кой идиот ще си даде парите в България, за да ги окрадът с държавна подкрепа...

Kalin

Че Василев е виновен спор няма.Че е имал политически чадъри спор няма.Но също така тия акции на НАП не почиват на никакви правни норми а са си чисто пиар акции и всеки съд ще ги отмени.

Нито един руски съд няма да ги отмени. Спокойно, нашите депутати, ще натаманят законите, така ,че съдът да не може да гъкне.

Трябва да дойде на власт, за да направи НАП запор на хотелите на Цветелина Карагьозова? Не разбрахте ли, че каквато и власт да дойде, парите на мутрите и доходите на мутрите няма да бъдат засегнати. Те само ще растат, макар и за сметка на всички нас. Просто, защото и Европа, а и светът е една финансова пирамида, от тези, дето на времето народната милиция преследваше по заповед на Тато и ДС.

Какво стана със зъболекаря Христо Бисеров. Имам чувството, че лично Цацаров го скри някъде, а може би и ЕГН-то са му заличили, та да няма скандал и разкрития. А няма начин и той да не е някоя от брънките на КТБ.

Питай Станишко, той знае и за Зъболекаря, и за Банкера, и за Братя Избегалеви и за още много знайни и незнайни герои на постсоциалистическото ни общество!

направете списък на тези герои на тихия труд с толкова собственост 1. Цв.Василев 2. Ковачки 3. Дончев 4. .......

Господа, защо и как е възможно един човек да е придобиле такова огромно по брой, разнообразие и цена имущество? Отговорът е - поради и чрез властовите механизми в държавата и държавите. Дали г-н Василев е финансов гений и/или подставено лице не е съществено. Същественото е, че обратно на социалистическата противонаучна и лъжлива пропаганда, собствеността е властово отношение между хората. Соцмафиотите на власт, поради неотменимо присъщия им паразитизъм са дали на друг - един от тях и зависим им, да управлява имуществата им, а това е било възможно защото техни са били всички видове власти в държавата. У нас мафията не е само оръжейна, алкохолна, жилищна, лекарска и т.н., тя е държавна - всякаква, и е над правителство, съд и парламент. Тя е управляващо общество в държавата и други общества няма. Само тя е общество - гражданите са подчинено използваема от нея аморфна маса. Какво става сега? Несъвместими с оперативното ниво на управление в държавата и Европейския съюз, мафиотите губят цялостния обхват на управлението си - властовата си стойност. Това води до още разруха - не само национална стопанска, но и на механизмите на управление в държавата. Затова си преразпределят имуществата си според преразпределената си власт. Запор? - За преразпределение. Сделки за едно евро? Не, за едната си власт.

преди 25 години една система, в коят това беше невъзможно. Ама как весело скачахте по плоюадите като гламави, а? "Кой не скача, бил "червен""! А какво се оказа, всички скачахте за червените? Като се мъчех да ви отворя очите, щяхте да ме биете -червен съм бил, против промените съм бил! Айде сега, посипвайте си главите с пепел и продължавайте да дрънкате на разумните хора, че са червени, зелени, черни и н'ам си кви, само защото се мъчат да ви отворят на време очите. Сега е късно -аз си отивам, а децата ми не са българи -вече. Така че, не ми пука какво сте си докарали.

Уважаеми "Имаше", възразявам Ви. В основното. Системата от преди 25 години, за която пишете, се е развила в сегашнатата. Няма две системи - сегашната и предишната система са една и съща система, но на друга възраст. Променена е формата й, запазена е същността й - обществен грабеж. Едно общество ограбва чрез държавата народа й, когото чрез нея е привело в неорганизирано - аморфно състояние. Херберт Кан, 1980 г., първи Световен конгрес на футуролозите, Канада: "Социализмът унищожава хоризонталните връзки между хората." Името на системата е "социализъм" - преди, сега и поради същността й. Оспорвам и в главното. Напразно ме причислявате към скачащите по площадите, дрънкащите в цветове, към щелите да Ви бият, защото сте се опитвали по Вашему да им отворите очите. Антисоциалист съм и отдавна и по същност, та маймунясалите и биещите хора за възгледите им, са ми врагове. Оспорвам и в личното. Дали децата Ви ще са българи не зависи от някой друг или от мястото им на планетата, а само и единствено от самосъзнанието им. Е, считате, че е късно? Може да е късно за Вас, но време винаги има, та има време за други. Всекиму своето...

Дълго време триста лева заплата се считаше, че е една доста добра заплата. За да спести един милиард лева, трябва, без да яде, без да се облича, без да се топли,мие, къпе, изобщо да не е похарчил нито стотинка, при тази заплата, това трябва да продължи 333,333 години. Това значи, че да е започнал да пести още от времето на динозаврите. Лично аз - вярвам! С тази му динозавърска, хищна физиономия . . . .

Kолко ли мрасни ризи ще се операт покраи този дудуук..

Какво става в тази държава бе, хора? Как е възможно един човек да притежава цялата държава? Е затова, тоя мошеник никога няма да бъде осъден! Абсолютен мафиот, който притежава не само активите на най-стратегическите

Няма да коментирам какво правят в момента . Има една истина в цялата тази история. 25 г безнаказано има много забогатели , няма лошо ако можеш да правиш бизнес .. лошото е това което се случи с КТБ - някои поиска да заграби нещо на готово . Така с далаври бездомници станаха собственици на фирми с кредити. т е нещо не е наред в тази държава , май никои няма сигурност , някои го краде а тои не знае .Опастна игра с лоши последици - вземат ти апартамента , законна сделка а ти нямаш идея. Къде се къса нишката е големият въпрос. Това че една банка има пари е факт , факт е че тя си финансира закупуването на много неща без кредит , т е тя си управлява парите , ако погледнете колко кредити не се обслужват и банката става собственост на имоти. Няма лошо, лоша е кражбата и далаверите на големите в борбата им за лаптене за повече и повече. глътнах си езика за собствеността на Пеевски , ето това е въпрос за коментар .

Абе, Дудука и Джамбазки се намърдаха в Брюксел изцяло финансирани от Василев,ще рече от вложителите и никой не се сеща за нищо да ги пита...Сигурно и двамцата още се чудят как може българите да са толкова прости.Направо им дойде дюшеш

Да бъде обесен с главата надолу за назидание на всички, които възнамеряват да се занимават с далавери. От друго не разбира българина.

Хайде, действай! Що се ослушваш? Ние си го харесваме Цветанчо. И другия Цветанчо с апартаментите, също. И Цецка също. Всички си ги харесваме. Така, че ти давай, ние ще дюдюкаме!

Този човек не само е спестявал от закуската си но и от всичко.Нямам думи!Откъде толкова много пари? Диамантено находище ли е имал този човек? Обикновенните хора за 2000,00 лева ги спуква НАП от проверки ,нямали здравни осигуровки.Половината млади хора мият и чистят в Европа и целият свят за да преживяват а този ще се окаже и БЪЛГАРСКИЯТ КРЕЗ!

Маре, за да не се излагаш повече ще ти обясня : Печалбата на КТБ за 2013 г. е 71 милиона, ако се платят данъци 10+5% остават около 60 милиона, Василев притежава 52% от нея и това прави около 31 милиона, по 1,5 милиона на месец ! Цифрите са приблизителни , но очертват мащаба на печелене от този легален бизнес !

То се оказа,че дори и от БНБ не знаят какво точно е ставало в тази банка,ти обаче и печалбата сметна....Всички финансови пирамиди изглеждат на печалба..До един момент

Ако обясните и как се е сдобил с 52% от КТБ , всичко ще е ОК.

Интересно, много интересно. Само той ли има хотели и палати? Ами апартаменти на Цветанов, ами милионите на управниците всичките досега, ами Христо Бисеров..... и още, и още.... Лошото е, че пак ние ще плащаме сметката. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ!